cnm maşallah bebeğine ayrıca enfeksiyon çoğumuzda var ve ben kmle konuştuysam geçmiyo diyolar erken doğum riski yarattığı için tehlikeli ama geçmeyincede yapılcak bişey yok bendede var her tahlilde bol bakteri lökosit çıkıyo alıştım ben
yooo ıstıkbale daha bakmadım daha dogrusu hıcbıryere bakmadım.idaşı tavsıye etmışlerdı..sadece yatas a baktım 60*120 ebatına 400 tl den baslıyordu yuh dedım,sankı buyuk adam yatagı satıyor bana,biride sankı ıkeayı tavsıye etmıstı visco ve sert sungermiş..
migreni olan anneler epidural hakkında ne düşünüyosunuz?masumiyet senin de migrenin vardı sanırım.epidural düşünüyo musun sen?bebişimi ilk gören ben olmak istiyorum ama sonradan baş ağrıları çok oluymuş diye korkuyorum.bebişimle ilk günlerim baş ağrısıyla geçsin de istemiyorum
çok sağol canım benim,inşallah sağlıkla kucaklarız yavrularımızı...evet canım ikinci benim de.ben de oğlumda 40+4e kadar beklemiştim suni sancı da denedik ama gelmedi paşam.sezeryan olduk.çok istemiştim normal doğumu ama olmadı.aslında ikinciyi normal yaptıran dr.lar varmış ama bizim dr. pek yanaşmıyo.bu saatten sonra dr. değiştirmeyi de gözüm almadı.ikinci doğumlar daha kolay olurmuş.inşallah sen de kolaycacık kavuşursun meleğine...
Bende kız istiyorum bende
Kız anneleri tüyo verin bizlere.
sen kalede mi gidiyorsun canım benim 1 ekime kadar sürpriz bir kanama olmassa bekleriz dedi ama ben bekleyemicem gibi geliyor iyice stres oldum zaten 3 günde bir nstye çağırdı pazartsi tekrar gidicem 26-27-28 eylül gibi 38 doluyoda geçiyo alın dicem hayırlısı olsun seninde canım evet takan yokcanım ne zaman doğumun??? benim doktorum doğum hakkında hiçbirşey söylemedi salı günü tekrar kontrolüm var çarşamba akşamı 2 saat boyunca sancım oldu burda acile gittik bebeğimin kafası hala doğum kanalına girmemiş... bal zencefil limon tarifin için teşekkürler senden başka kimse takmamış zaten hiç cevap yazan yok...
buradaki kişi sayısıda iyice azaldı ya ondandır bence kimsenin ard niyeti oldugunu düşünmüyorum. sanırım çoğu kişi doğum yaklaşınca annesinin evine falan gitti nete giremiyorlar. yoksa bu kadarcık kişi olmazdı kalabalık lurduk ya da nete iş yerinden giriyorlardı artık doğum iznine ayrılınca evden internete giremiyor olanlarda olabilir.
Bende hic uyuyamaadim yaaa aksam ictigim sutlu kahvemi boyle yaptiki. Bebis cildirdi tekmeleye tekmeleye disari cikicakti karnimdan. Sagima yatiyorum cirpiniyo soluma yatiyorum cirpiniyo napcagimi sastim. Dua okudum korktum neden cok hareket etti diye bir de karnimdan tuhaf gurultu sesleri geldi sanki sular yer degistiriyor gibi bu gece cok uzundu coook
kızlar selam sabah doktordaydık raporumuzu aldık artık çalışmaya son :)
Bebeğim 2500 kilo olmuş suyu ii bebeğin eşi ii çok şükür.
birtek idrar yolları enfeksiyonu çıktı yine enfexia verdi doktor sizlerde varmı çıkan ilaç kullanmayı ne kadar cok istemesemde mecbur kullanıcam yine ya moralim bozuldu.
kızlarrr doktordaydm bu gn bu 10 gn içinde doğm yapamazsam sezeryana alıcakmış :s
selam kızlar , 2 tabak yemek 1 tabak cacık ve 1 tabakta yeşillik yedim geldim , artık doymuyorum sanki , şimdi tıka basa yesem 1 saat sonra aşırı bir acıkma oluyor gene :26: Allah sonumu hayır etsin :125:
olur mu canim senden sIkIlmak ne demek, artik son gunlerimize yaklastigimiz icin kimimiz hazirliklarimizi tamamlamaya calisiyor, kimimizin annesi,ailesi yaninda, ee bazi eslerde izinli oldu. yani en azindan benim icin böyle,dogumlar falan bi olsun yine aktif olur topik.son günlerde yazdığım herşey kaynar oldu tabiki sizlere karşı sıkıldım demiyorum 8 aydır neler paylaştık burda ama acaba diğer arkadaşlar bendenmi sıkıldıda her yazdığımı görmezden geliyor :26:ben rahatsızlığım nedeniyle son 8 aydır hep evdeyim bu topikte olmasa ne yapardım düşünemiyorumama son 10 güne dönüp baktığımda bana kmse cvp vermiyor üzülüyor insan dışlanmış gibi?
hayırlısı olsun herkes doğuruyor artık bebeklerimiz kocaman, sağlıklı olsunda varsın sezeryan olsunbende normal normal dedim ama sezeryan gibi görünüyor.
afiyet olsun yarasın ama kuzuna
hayırlı cumalar kızlar ben de doktordan geldim her şey yolunda çok şükür, doktorum normal doğumda ısrarcı, allah tez zamanda kurtarsın hepimizi inş
Benden başka tansiyon ilacı kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?