2012 Ekim Anneleri

canım valla yorumun o kadar ii geldiki üzülüyorum çünkü neden bende çıkıyo bu diye. Allahım bebeklerimizi sağlıklı birşekilde bize kavuştursun inşallahta sonrasında bende ne olursa olsun :)

Canim ikeadaki yataklara bende bakmistim ama cok begenmedim pek bir uydurruk geldi inceydide bebek rahat edemez diye dusundum bizimkiler tam yatak aslinda buyuklerinki gibi tek farki ebati idas falan ucmus ne oyle yaa

Benim dogum normal olucak gibi gozukuyor ama epidural isteyebilirim. Evet migrenim var ama spinalde bas agrisi olabiliyormus diye duymustum genelde epiduralden memnun olanlar anestezi uzmaniyla gorusmek lazim esas bu konulari o da dogum once olmayacak gibi

merhaba güzel anneler bende kapı süsü konusun da fikrinizi almak istiyorum..

http://www.pasaj.com/masal-kapi-susu/267365
ilk olarak bu tarz bi kapı süsüni beğenmiştim ve bebeğimin adı meriç olucak ağaç gövdesi değilde nehir ve üzerinde 3 balık küçük ailemizi temsilen çevresinde de bu şekilde çiçekler olarak tasarladım.

daha sonra burda bi arkadaşın verdiği siparişlere bakarken şu kapı süsüüi gördüm bunun da lila yerlerini mavi olarak değiştirebileceğimi düşündüm sonuç olarak kararsız kadim fikir verirseniz mutlu olurum
ikinci kapı süsünün hem fiyatı daha uygun ve daha gösterişli fakat klasik ilk süs daha özel gibi geldi..
Çok mu abartıyoruz bu işleri die düşünmeden de geçemiyorum.

Son düzenleme:
çok sağol canım benim,inşallah sağlıkla kucaklarız yavrularımızı...
Bende kız istiyorum bende
Kız anneleri tüyo verin bizlere.

ben iki kız annesi olarak ne desem bilmiyorum,ama sık sık ilişki kız olmasında etkili oluyor,bide ilişkide kadın daha istekli davranacak.
bende erkek bebek için ne yapmam gerekiyorsiz yazın bende birde hayırlıysa bir oğlum olsun istiyorum

sen kalede mi gidiyorsun canım benim 1 ekime kadar sürpriz bir kanama olmassa bekleriz dedi ama ben bekleyemicem gibi geliyor iyice stres oldum zaten 3 günde bir nstye çağırdı pazartsi tekrar gidicem 26-27-28 eylül gibi 38 doluyoda geçiyo alın dicem hayırlısı olsun seninde canım evet takan yok

yorumsuz canım sağol.......

hayırlı cumalar kızlar ben de doktordan geldim her şey yolunda çok şükür, doktorum normal doğumda ısrarcı, allah tez zamanda kurtarsın hepimizi inş

o karındaki sesler bendede vardı (midemden gelmediğine eminim) döndükçe özellikle :26:
benide çok korkuttu kızımın hareketlerini takip etmekten uyuyamadım bişey oluyor diye aklım çıktı. şimdi iyiyiz neydiki acaba.

Maşallah bebeğine :) enfeksiyon bede de var maalesef, doktor korkuttu beni ama sağlık ocağındaki ebe ateş ve ağrı olmadığı sürece sorun yok dedi, hamilelik boyunca da geçmezmiş dediğine göre ama haftaya bi daha tahlil yapacak doktor, yine ilaç verecek :S

selam kızlar , 2 tabak yemek 1 tabak cacık ve 1 tabakta yeşillik yedim geldim , artık doymuyorum sanki , şimdi tıka basa yesem 1 saat sonra aşırı bir acıkma oluyor gene :26: Allah sonumu hayır etsin :125:

kızlarrr doktordaydm bu gn bu 10 gn içinde doğm yapamazsam sezeryana alıcakmış :s

hayırlısı olsun herkes doğuruyor artık bebeklerimiz kocaman, sağlıklı olsunda varsın sezeryan olsun bende normal normal dedim ama sezeryan gibi görünüyor.

selam kızlar , 2 tabak yemek 1 tabak cacık ve 1 tabakta yeşillik yedim geldim , artık doymuyorum sanki , şimdi tıka basa yesem 1 saat sonra aşırı bir acıkma oluyor gene :26: Allah sonumu hayır etsin :125:

afiyet olsun yarasın ama kuzuna

olur mu canim senden sIkIlmak ne demek, artik son gunlerimize yaklastigimiz icin kimimiz hazirliklarimizi tamamlamaya calisiyor, kimimizin annesi,ailesi yaninda, ee bazi eslerde izinli oldu. yani en azindan benim icin böyle,dogumlar falan bi olsun yine aktif olur topik.

hayırlısı olsun herkes doğuruyor artık bebeklerimiz kocaman, sağlıklı olsunda varsın sezeryan olsun bende normal normal dedim ama sezeryan gibi görünüyor.

yapabileceğim bişey yok nişn geldi ama ne sancım sıklaşıyo nede kese açılıyo.. 10 gn daha müddeti var dedi doktrm doğmazsa hemen sezerana alıcakmış ... napalım sağlıklı olsunda 3 kilonun üstündeymiş maşallah

merhaba kızlar benim de bugün bel agrım var 37. hafta raporumu alıp okula verdim gelirken bir arkadasa uğradım 9 aylık bebeği var,kıpır kıpır arkadasım peşinde dört dönüyor :) bizimkiler de bizi koşturcak inşallah peşlerinden

aksama arkadas için bekarlığa veda düzenleniyor,sitede bekar arkadasların evinde kendimi iyi hissedersem gideceğim.. biraz dinleneyim şimdi... çok şükür defnem 37. haftayı doldurdu erken gelecek diye ödüm kopuyordu.. biraz daha dursa hayırlısıyla vaktinde gelse inş...

bu arada ciciler topiğine defnoşum odasının fotolarını ekledim.. fotoların boyutu büyük old. için cok kırptım pek net olmadı ama olsun...

görüşmek üzere.. Allahım bebişlerimize ve bizlere sağlık versin...

hayırlı cumalar kızlar ben de doktordan geldim her şey yolunda çok şükür, doktorum normal doğumda ısrarcı, allah tez zamanda kurtarsın hepimizi inş

artık puan sistemi başlamış hastanelerde , normal doğuma puan varmış yani doktorlar normal doğumu öncelikli tercihj etsin die yeni bir sistem sanırım , doğrusuda bu bence ama bazı doktorlar normal doğurtmam sezeryan yaparım sadece veya gece olursa gelmem diyomuş :26: ne kadar benciller dimi ?

Benden başka tansiyon ilacı kullanan var mı?

yokcanım hatta ben demir ve vitamin dışında birtek mantar için fitil kullandım , midem cayır cayır yansa bile ilaç almıyorum sütte aynı işi görüyor zaten ama almak zorunda kalsaydım mecbur kullanırdım tabii , doktorlar kar zarar analizi yapıpta veriyor ilaçları nitekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…