2012 Ekim Anneleri

araştırma hastanesine gidiyorum canım.hala dönmemiş bebek eşime diyorum eğer dönmezse 2 ekim evlilik yıldönümümüz gidip sezeryan olucam diyorum.

diyosun hümmm :44: bende gelmek , paylaşmak isterim ama dikkatimi çekti geçenlerde başka topiklerdede gördüm mesela , doğuranlar şey yazmış '' bebeğim yanımda , benimde bir gözüm onda '' die , ben şahsen bebeğim uyurken diğer odadan girerim sadece , çünkü onlar çok daha fazla etkileniyorlar bu elektronik aletlerin manyetik alanlarından , şimdiden hepimiz kaktüsleri dolduralım eve :)) umarım gerçekten işe yarıyordur

geçmiş sayfada gördüm ama kimdi hatırlamıyorum , ben canped in mesane pedi yazanını aldım , hasta bezi gibi külot şeklinde değil , orkid gece gibi ama daha kalın yani eski orkidler gibi diyeyim , dışarıdan belli olucak bişey değil zaten hoş o yüzden sabahlık aldık belli olsada farketmez

slm kızlar nasılsınız..

üzüntüdenmidir nedir 2 saattir karnım ağrıyor. ara ara sancım var. adet olacakmışım gibi ağrıyor. ayağa kalınca idrar torbama baskı oluyor. ve karnım aşırı sert. hiç yumşak yer yok karnımda. neden olabilir acaba..

dün akşamda çamaşır sepetini kaldırdım çamaşır serecektim. ağırdı baya..belimden küt diye ses geldi. gerildim kaldım. sonradan sağ kasığımda ağrıdı..dinlendim biraz.ama gece bel ağrısından uyuyamadım.. bugün karnımda ağrıyınca tırstm biraz. eşim il dışında yineee görevde. ekimin başında gelecek..

bnmde aynı şikayetlerim oldu uzun bi süre snra nişanım geldi.. şimdi 10 kadar doğum bekliorum ....

canım hamileliğimin başından beri o lökositler bendede çıkıyor. cildiye yada üroloji doktoru enfeksiyon var diyor. benim doktor her şeye normal diyor:))) sağlık ocağındaki ebede dosyaya bakınca sende mikrop varmış ne dedi doktorun dedi, hiç bişey demedi her gittiğimde her şey çok normal diyor dedim. benimkimi çok rahat sizlerinkimi titiz anlamadım gitti.. sadece 1 kez ilaç verdi. ondada 1 hafta boyunca her gün ateşim vardı ondan verdi.

herkes susmuş bi benim çene açılmış alt komşumda hamile hemde aynı haftadayız :)) nasıl denk getirdiysek onlarında kız olucak , kızımın şimdiden arkadaşı var heyooooo :119: öfff canlanın acık içim daraldı , kalkıp oynayasım var benim , hatta sizde oynayın hadi koca göbüşler accuk daha yırtılsın :92::124::118::129:
http://www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI

Son düzenleme:

oynarsam kesem açılırmı acaba doğururmuyum ? doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm sezryan istemiiorummm

canım yatak çok yüksek oldu istikbal yatağı koyunca seninde öyle oldu muhakkak,,ilk aylar için iyi alması kolay olacak bize ama 4. aydan sonra falan alt kata indiririz artık :44:

benimkide çok yüksek oldu canım. nevresim yorganıda koyunca 5 cm boşluk kaldı. ben yatağı özel yaptırdığım içişn boyu 18 cm.di. ablam görünce 3 ay dan sonra hareketlenmeye başlayınca düşebilir aşağı indir dedi.

oynarsam kesem açılırmı acaba doğururmuyum ? doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm sezryan istemiiorummm

daha az önce teyzemle konuştum telde , sağlıkçı kendisi , arkadaşının 41. hafta dolmuş hala gelmemiş ne sancı ne su ne nişan , oda hamama gitmiş bi güzel ağdaydı kese masaj derken , sıcaktan açılmış kadın hamamdanda hastaneye götürmüşler hemen doğurmuş bende 39 u doldurursa bebişim bi hamama gidiyim dedim o zaman hem misss gibi oluruz doğumdan önce

saydığın şikayetlerin aynısı bendede var, dr.sorduğumda olcak artık dedi.
ağır kaldırmasan iyi olur bence sepeti yarı yarıya boşalt 2 kerede taşı mesela..

selam kizlar

doktordan geldik,kan verdik,NST ye girdik,ultrasona girdik...Kan sonucu daha cikmadi...NST guzel.

Normal dogumda israrci oldugu icin kesin bir tarih soylememekle birlikte bu aksam da dogurabilirsin dedi,bu isler belli olmaz dedi

Belirsizlik beni olduruyor,hemen dogurayim istiyorum artik cok gerildim...cok...

canım sıcak açıo haklısın..ben 5 aylık hamile iken filandı sanırım, memlekete gitmiştim. kaplıcaya gitmiştik. orda 39 hafta filandı sanırım bi kadın vardı, sıcak suyun içinde öyle oturuodu, doktoru önermiş ona sıcak açar diye. sordum işte nedir filan, benim ablamda böyle doğurdu filan demişti doğuramazsak dediğin gibi doğru kaplıcaya hamam gitcez anlaşıldı:)

canım ben aynıgün kargo diye bi siteden aldım fiyatı 56 diye girdim kargosuydu kdv siydi derken 81 lira oldu...

o zaman bnm hamama gitmem gerek .

Aman dikkat, ağır kaldırmak yok. Bende dün pazarda kendimi kaybettim! Sitenin içine girince her bloğun önündeki bankta oturup dinlenerek gelmek zorunda kaldım.
Bebeğin hareketleri nasıl? Benim doktorun sancı, sertlik, kanama olursa hemen gel demişti.

Birkaç yerde okudum millet suyu geldikten sonra sıcak duş alıp öyle gitmiş doktora.
O telaşta aklıma duş almak gelir mi bilmiyorum ama hep faydasından bahsedilmiş.

ama şöylede bi durum var bebek çok aşağıda ... doktorumda sıcak duşa girmemi önerdide ya hamada doğurursam olmaz o iş eşinle berbr byoya gir masaj yapsın karnına beline dedi bn ona dvm edeyim en iyisi

selam kızlar nasılsınız benimm nasipse haftaya bugün sezeryanım var kalbim çarpıo akşam dr kontrolüm var bakalım...

mideye tekme attıkça mide szıvılarından ses gelyodur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…