sen kalede mi gidiyorsun canım benim 1 ekime kadar sürpriz bir kanama olmassa bekleriz dedi ama ben bekleyemicem gibi geliyor iyice stres oldum zaten 3 günde bir nstye çağırdı pazartsi tekrar gidicem 26-27-28 eylül gibi 38 doluyoda geçiyo alın dicem hayırlısı olsun seninde canım evet takan yok
yorumsuz canım sağol.......
olur mu canim senden sIkIlmak ne demek, artik son gunlerimize yaklastigimiz icin kimimiz hazirliklarimizi tamamlamaya calisiyor, kimimizin annesi,ailesi yaninda, ee bazi eslerde izinli oldu. yani en azindan benim icin böyle,dogumlar falan bi olsun yine aktif olur topik.
slm kızlar nasılsınız..
üzüntüdenmidir nedir 2 saattir karnım ağrıyor. ara ara sancım var. adet olacakmışım gibi ağrıyor. ayağa kalınca idrar torbama baskı oluyor. ve karnım aşırı sert. hiç yumşak yer yok karnımda. neden olabilir acaba..
dün akşamda çamaşır sepetini kaldırdım çamaşır serecektim. ağırdı baya..belimden küt diye ses geldi. gerildim kaldım. sonradan sağ kasığımda ağrıdı..dinlendim biraz.ama gece bel ağrısından uyuyamadım.. bugün karnımda ağrıyınca tırstm biraz. eşim il dışında yineee görevde. ekimin başında gelecek..
Benden başka tansiyon ilacı kullanan var mı?
cnm maşallah bebeğine ayrıca enfeksiyon çoğumuzda var ve ben kmle konuştuysam geçmiyo diyolar erken doğum riski yarattığı için tehlikeli ama geçmeyincede yapılcak bişey yok bendede var her tahlilde bol bakteri lökosit çıkıyo alıştım ben
herkes susmuş bi benim çene açılmışalt komşumda hamile hemde aynı haftadayız :)) nasıl denk getirdiysek onlarında kız olucak , kızımın şimdiden arkadaşı var heyooooo :119: öfff canlanın acık içim daraldı , kalkıp oynayasım var benim , hatta sizde oynayın hadi koca göbüşler accuk daha yırtılsın :92::124::118::129:
Alexandra Stan - Mr Saxobeat (Official Video) - YouTube
canım yatak çok yüksek oldu istikbal yatağı koyunca seninde öyle oldu muhakkak,,ilk aylar için iyi alması kolay olacak bize ama 4. aydan sonra falan alt kata indiririz artık :44:
oynarsam kesem açılırmı acabadoğururmuyum ? doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm sezryan istemiiorummm
slm kızlar nasılsınız..
üzüntüdenmidir nedir 2 saattir karnım ağrıyor. ara ara sancım var. adet olacakmışım gibi ağrıyor. ayağa kalınca idrar torbama baskı oluyor. ve karnım aşırı sert. hiç yumşak yer yok karnımda. neden olabilir acaba..
dün akşamda çamaşır sepetini kaldırdım çamaşır serecektim. ağırdı baya..belimden küt diye ses geldi. gerildim kaldım. sonradan sağ kasığımda ağrıdı..dinlendim biraz.ama gece bel ağrısından uyuyamadım.. bugün karnımda ağrıyınca tırstm biraz. eşim il dışında yineee görevde. ekimin başında gelecek..
daha az önce teyzemle konuştum telde , sağlıkçı kendisi , arkadaşının 41. hafta dolmuş hala gelmemiş ne sancı ne su ne nişan , oda hamama gitmiş bi güzel ağdaydı kese masaj derken , sıcaktan açılmış kadın hamamdanda hastaneye götürmüşler hemen doğurmuşbende 39 u doldurursa bebişim bi hamama gidiyim dedim o zaman hem misss gibi oluruz doğumdan önce
benim karnım çok yukarıda,ve kızımın sırtı olduğu gibi dışarı yaslanmış durumda.öyle itiyor ki sırtımı çıkacak sanki karnımdan..kaburgalarımla ilgili bi sıkıntım yok,yani henüz yok:44:
alan birinin olduğunu bilmek çok güzel..teşekkür ederim,şimdi daha çok içime sindi. sen nereden ne kadara aldın öğrenebilir miyim?
4 parmaktan bahsediyorlardı. hatta anlamadım ben,sordum cevap ta veren olmadı.. gerçekten anlamadım ya.
bu arada kızlar o çizgi yukarıya çıktıkça doğum yaklaşmış diye bişey yok. 4.5 aydan beri o çizgi tam iki göğsümün arasına kadar uzanmış duruyor..neredeyse boynuma gelecektakılmayın çizgiye mizgiye....
herkese günaydın..kızlar ben bu aralar çok güzel uyuyorum ya1 kere wcye kalkıyorum. o bahsettiğim vajinamdaki,bacağımın kökündeki dizlerimdeki ağrı yok.. kızım ben uykudayken hareket etmiyor kesinlikle. gözümü açar açmaz uyanıyor..sıkıntım arada bir mide yanması ve otururken bel ve sırt ağrısı..
daha az önce teyzemle konuştum telde , sağlıkçı kendisi , arkadaşının 41. hafta dolmuş hala gelmemiş ne sancı ne su ne nişan , oda hamama gitmiş bi güzel ağdaydı kese masaj derken , sıcaktan açılmış kadın hamamdanda hastaneye götürmüşler hemen doğurmuşbende 39 u doldurursa bebişim bi hamama gidiyim dedim o zaman hem misss gibi oluruz doğumdan önce
Aman dikkat, ağır kaldırmak yok. Bende dün pazarda kendimi kaybettim! Sitenin içine girince her bloğun önündeki bankta oturup dinlenerek gelmek zorunda kaldım.slm kızlar nasılsınız..
Birkaç yerde okudum millet suyu geldikten sonra sıcak duş alıp öyle gitmiş doktora.daha az önce teyzemle konuştum telde , sağlıkçı kendisi , arkadaşının 41. hafta dolmuş hala gelmemiş ne sancı ne su ne nişan , oda hamama gitmiş bi güzel ağdaydı kese masaj derken , sıcaktan açılmış kadın hamamdanda hastaneye götürmüşler hemen doğurmuşbende 39 u doldurursa bebişim bi hamama gidiyim dedim o zaman hem misss gibi oluruz doğumdan önce
o karındaki sesler bendede vardı (midemden gelmediğine eminim)döndükçe özellikle :26:
benide çok korkuttu kızımın hareketlerini takip etmekten uyuyamadımbişey oluyor diye aklım çıktı. şimdi iyiyiz neydiki acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?