2012 Ekim Anneleri

aynen canım benimkide öyle çok rahat ama iyikide öyle diyorum , çok şeker tonton bişey yaaa seviyorum doktorcuğumu , benimde karnım sert ama normal artık zor sığıyor minişler , hele bazen dirseğimi dizimi neresi bilemiyorumda bi dürtüyor , karnımı delip çıkıcak sanıyorum , belliki onlarda sığışamıyor artık

hayırlı cumalar kızlar ben de doktordan geldim her şey yolunda çok şükür, doktorum normal doğumda ısrarcı, allah tez zamanda kurtarsın hepimizi inş
Masallah masallah,amin canim

kızlarrr doktordaydm bu gn bu 10 gn içinde doğm yapamazsam sezeryana alıcakmış :s

Ayy cok heyecanli hic acilmamis mi peki,nst de sanci cikiyormu???

selam kızlar , 2 tabak yemek 1 tabak cacık ve 1 tabakta yeşillik yedim geldim , artık doymuyorum sanki , şimdi tıka basa yesem 1 saat sonra aşırı bir acıkma oluyor gene :26: Allah sonumu hayır etsin :125:

Kuzuna yarasin canim...Ayni ben iste dr a da dedim doyma hissimi kaybettim diye,guluyo oda,kucuk porsiyonlar halinde ye dedi ama dedim oyle doymuyorum yemek istiyorum banane ya:)))

nst de70 üzerine çıkmıyo ve sıklaşmıyo sancım çatım açılmış ama rahimde kesede açıklık yok diyo dktrm...

maşallah kızına ama artık az kaldı zaten canım az daha sabır

oynarsam kesem açılırmı acaba doğururmuyum ? doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm sezryan istemiiorummm

Kiz bence sen ac muzigi oynaya oynaya hamama git

Ya bu hamam meselesi iyiymis ama korkarim ya cok sicak bi de kayip duserim jakobi gibi balerin dogumu yapmiyim sonra

evet canım sıcak duş ve birde katı şeyler yememek son saatlerde doğumu kolaylaştırırmış ama acaba panik , heyecan ve telaştan aklımıza gelirmi bilemem , kocamda çok paniktir benim zaten oyyy kıyamam , o anı düşünemiyorum bile tam bir cümbüş olucak kesin

ama şöylede bi durum var bebek çok aşağıda ... doktorumda sıcak duşa girmemi önerdide ya hamada doğurursam olmaz o iş eşinle berbr byoya gir masaj yapsın karnına beline dedi bn ona dvm edeyim en iyisi

hmmm bencede doktoru dinle sen zaten tavside bulunmuş birde hurmanın açılmaya faydasından bahsediyorlar bilemiyorum doğrumuı , doğru değilse bile çok faydalı bişey , bence sen hurmada ye bu arada

sonuçlarında iyi çıksın inşallah.
ben nst ye girdiğimde benim kuzu kızım hiçç kımıldamadı kapıda beklerken kıpır kıpırdı. dr.sonucumuza baktı nst tekrarı istedi toplamda 1 saatimiz nst de geçti ve çok sıkıcıydıııı. her hafta isteniyor mu nst?
bende çok sıkıldım hamilelikten heleki geceleri kabus gibi artık

selam kızlar nasılsınız benimm nasipse haftaya bugün sezeryanım var kalbim çarpıo akşam dr kontrolüm var bakalım...

sendin dimi hümanın annesi yanlış hatırlamıyorsam , hayırlı doğumlar olsun inşallah , sağlıklı hayırlı bir evlat olsun sizede miniğin adına karar verdinizmi?

Kiz bence sen ac muzigi oynaya oynaya hamama git

Ya bu hamam meselesi iyiymis ama korkarim ya cok sicak bi de kayip duserim jakobi gibi balerin dogumu yapmiyim sonra

Allah korusun. Bu hamam işi sakat iş. Ben kendi banyomda küvetten çıkarken tedirgin oluyorum. Banyoyu ayak havluları ile kaplıyorum, sağlam basayım diye:)

zaten doymazsam bu sefer daha kötü oluyor , yemeğin üstüne meyve veya abur cubur yiyorum onlar daha kalorili ve direk kilo zaten aman artık olan oldu zaten toplamda aldım 16 kilocuk , 6 sı doğumda gitse diğer 10 unuda vermem 2.5 ay sürer veya en fazla 3 ay die düşünüyorum kısmetse

nst' ye tok karınla git arkadaşım. Ve girmeden mümkünse meyvesuyu iç. Bana doktorum iç dedi, birde üstüne ben çikolata yedim.
Hareketinden bantları açacak sandım:)
Bir kere ebede uyandırdı oğlumu:) iki eliyle göbeğimi bir salladı, oğlum herhalde neye uğradığını şaşırmıştır:)

aç gitme canımcım nstye, dün ben bişeyler atıştırdım üzerine de halleyle çikolatalı süt

ebe dedi tut bir elinle aleti durmuyor kayıyor ,o bile karşıdan farkediyodu hareketleri

nst de yatmak kadar bunaltici bisey yok nedense nefesim kesiliyo ya ter dokuyorm :26:

hemen hemen herkes girmiş galiba benim doktor gene rahat bu konudada , en son doğuruyorum dicem sanırım , sen doğuradur ben geliyorum dicek yarın nst ye sokacakmı acaba beni :44: gene sanmıyorum nedense :44: hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…