canım hamileliğimin başından beri o lökositler bendede çıkıyor. cildiye yada üroloji doktoru enfeksiyon var diyor. benim doktor her şeye normal diyor:))) sağlık ocağındaki ebede dosyaya bakınca sende mikrop varmış ne dedi doktorun dedi, hiç bişey demedi her gittiğimde her şey çok normal diyor dedim. benimkimi çok rahat sizlerinkimi titiz anlamadım gitti.. sadece 1 kez ilaç verdi. ondada 1 hafta boyunca her gün ateşim vardı ondan verdi.
Masallah masallah,amin canimhayırlı cumalar kızlar ben de doktordan geldim her şey yolunda çok şükür, doktorum normal doğumda ısrarcı, allah tez zamanda kurtarsın hepimizi inş
kızlarrr doktordaydm bu gn bu 10 gn içinde doğm yapamazsam sezeryana alıcakmış :s
selam kızlar , 2 tabak yemek 1 tabak cacık ve 1 tabakta yeşillik yedim geldim , artık doymuyorum sanki , şimdi tıka basa yesem 1 saat sonra aşırı bir acıkma oluyor gene :26: Allah sonumu hayır etsin :125:
Masallah masallah,amin canim
Ayy cok heyecanli hic acilmamis mi peki,nst de sanci cikiyormu???
Kuzuna yarasin canim...Ayni ben iste dr a da dedim doyma hissimi kaybettim diye,guluyo oda,kucuk porsiyonlar halinde ye dedi ama dedim oyle doymuyorum yemek istiyorum banane ya:)))
selam kizlar
doktordan geldik,kan verdik,NST ye girdik,ultrasona girdik...Kan sonucu daha cikmadi...NST guzel.
Normal dogumda israrci oldugu icin kesin bir tarih soylememekle birlikte bu aksam da dogurabilirsin dedi,bu isler belli olmaz dedi
Belirsizlik beni olduruyor,hemen dogurayim istiyorum artik cok gerildim...cok...
oynarsam kesem açılırmı acabadoğururmuyum ? doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm sezryan istemiiorummm
Aman dikkat, ağır kaldırmak yok. Bende dün pazarda kendimi kaybettim! Sitenin içine girince her bloğun önündeki bankta oturup dinlenerek gelmek zorunda kaldım.
Bebeğin hareketleri nasıl? Benim doktorun sancı, sertlik, kanama olursa hemen gel demişti.
Birkaç yerde okudum millet suyu geldikten sonra sıcak duş alıp öyle gitmiş doktora.
O telaşta aklıma duş almak gelir mi bilmiyorum ama hep faydasından bahsedilmiş.
ama şöylede bi durum var bebek çok aşağıda ... doktorumda sıcak duşa girmemi önerdide ya hamada doğurursamolmaz o iş eşinle berbr byoya gir masaj yapsın karnına beline dedi bn ona dvm edeyim en iyisi
Aman dikkat, ağır kaldırmak yok. Bende dün pazarda kendimi kaybettim! Sitenin içine girince her bloğun önündeki bankta oturup dinlenerek gelmek zorunda kaldım.
Bebeğin hareketleri nasıl? Benim doktorun sancı, sertlik, kanama olursa hemen gel demişti.
bebişin hareketleri iyi. vurunca sağlam vuruyo:))) geneldede dönüyor sanıırım poposunu dayıyor.
selam kizlar
doktordan geldik,kan verdik,NST ye girdik,ultrasona girdik...Kan sonucu daha cikmadi...NST guzel.
Normal dogumda israrci oldugu icin kesin bir tarih soylememekle birlikte bu aksam da dogurabilirsin dedi,bu isler belli olmaz dedi
Belirsizlik beni olduruyor,hemen dogurayim istiyorum artik cok gerildim...cok...
selam kızlar nasılsınız benimm nasipse haftaya bugün sezeryanım var kalbim çarpıo akşam dr kontrolüm var bakalım...
Kiz bence sen ac muzigi oynaya oynaya hamama git
Ya bu hamam meselesi iyiymis ama korkarim ya cok sicak bi de kayip duserim jakobi gibi balerin dogumu yapmiyim sonra
mideye tekme attıkça mide szıvılarından ses gelyodur belki
Kiz bence sen ac muzigi oynaya oynaya hamama git
Ya bu hamam meselesi iyiymis ama korkarim ya cok sicak bi de kayip duserim jakobi gibi balerin dogumu yapmiyim sonra
Masallah masallah,amin canim
Ayy cok heyecanli hic acilmamis mi peki,nst de sanci cikiyormu???
Kuzuna yarasin canim...Ayni ben iste dr a da dedim doyma hissimi kaybettim diye,guluyo oda,kucuk porsiyonlar halinde ye dedi ama dedim oyle doymuyorum yemek istiyorum banane ya:)))
hmmm bencede doktoru dinle sen zaten tavside bulunmuş birde hurmanın açılmaya faydasından bahsediyorlar bilemiyorum doğrumuı , doğru değilse bile çok faydalı bişey , bence sen hurmada ye bu arada
sonuçlarında iyi çıksın inşallah.
ben nst ye girdiğimde benim kuzu kızım hiçç kımıldamadıkapıda beklerken kıpır kıpırdı. dr.sonucumuza baktı nst tekrarı istedi toplamda 1 saatimiz nst de geçti ve çok sıkıcıydıııı. her hafta isteniyor mu nst?
bende çok sıkıldım hamilelikten heleki geceleri kabus gibi artık
sonuçlarında iyi çıksın inşallah.
ben nst ye girdiğimde benim kuzu kızım hiçç kımıldamadıkapıda beklerken kıpır kıpırdı. dr.sonucumuza baktı nst tekrarı istedi toplamda 1 saatimiz nst de geçti ve çok sıkıcıydıııı. her hafta isteniyor mu nst?
bende çok sıkıldım hamilelikten heleki geceleri kabus gibi artık
nst de yatmak kadar bunaltici bisey yok nedense nefesim kesiliyo ya ter dokuyorm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?