2012 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız ben daha iyiyimçok şükür sürekli bulantım var ama öğürmem hafifledi bugün sanki kasıklarımda ağrı var bugün merak ediyorum noluyo diye...

cnm kargo ile istersen 5 lirayı sen ödüyosun ama e bebeten istersen senin adına en yakın ebebek magzasına gönderiyorlarr..

bide arkadaşlar milupaya üye olun ben kızımda olmuştum hamilelik pakedi gönderiyolar bebek oluncada 6aydan itibaren mama süt indirim kuponu falan geliyoo numune bide hero babyden geliyooo haberiniz olsun:)

Günaydınlar kızlarrr bakın ne buldum bebişimizin burcuyla ilgili:)

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim
Terazi bebeği ilgiden büyük haz duyar. İnsanlar bu bebeği sevmekten kendilerini alamazlar. Durum ne olursa olsun, çok çekici özellikleri vardır. Görünüşü sakin ve tatlı, çevresinde insanlar olmasını seven ve yalnızlıktan çok kalabalığı tercih eden bir bebektir.
Grup içinde terazi bebeği herkesle kaynaşır. Terazi burcu özellikleri olan sosyallik ve diplomasiyi sergiler. Aracı olarak doğmuştur ve erkenden avukat ya da yargıç olmak için kariyerine hazırlanır. Güzel dokunuşlardan hoşlansa da, özellikle terazi kızları abartılı kucaklamalardan ve dokunuşlardan hoşlanmazlar. Bu bebekler güzel hissetmeyi çok severler. Ona güzel kıyafetler giydirmek bu yoldaki ilk adımdır. Rahatlık da bu bebek için önemlidir.Temiz, ütülü kıyafetler ve rahat bir oda onun için idealdir.

http://www.milupa.com.tr/bebeginiz-hakkinda/bebeginizin-burcu
en uyumlu burç bebeği gibi görünüyorlar:)
Bu arada bende teraziyim

Son düzenleme:

çok hoş olmuş canım ya bebişlerimiz terazi burcu olacaklar!!!!!

günaydın kızlar

ben sevindim zaten terazi olacagına teraziler carcar konuşuyorlar.çekingen olmasını istemyordum güzel paylaşımdı

hülya avşar, hadise terazi burcu

super cnm aslında ben yeri geldiğinde çok çekingenim:)
ama her ortama uyum sağlarım yaaa bebeğimin terazi olmasını çok istemiştimmm
sezeryan olursa inşallah 23 ünden önceye denk gelmezz
başak olsun hiç istemiyorum başak burçları çok mızmızz abimden biliyorum

kızlar günaydın okul bu aralar yoğun o yüzden giremiyorum ama bugün sabah kalktım mide bulantım bayağı azalmıştı normaldir demi bir sıkıntı yoktur ben hala paniğim baya

sıcak kanlılar teraziler tanıdıgım itibariyle..uyumlu aynen..

bende yengeçim çekingenlik var.ama açıldım fena açılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…