2012 Ekim Anneleri

buarada günlük yarım limon suyu içmek kan sulandırıyomuş iğneyle aynı etkide ... ananasta rahimi kalınlaştırıyomuş progestan yerine, bana iğne vermeselerdi bunları uygulucaktım ama aynı anda henm iğne hem bunlar olmuyomuş... vazlası zarar hesabı..

benim esimle kizkardesim disinda hic kimse bilmiyor.ilk ikisinde soylemistik bizle birlikte ailelerimizde uzulmustu.arkadas cevresi falan zor oldu.rabbim nasip ederse kalp atislarini duyduktan sonra belki soylerim..

güzell anne adayları bana yardım edin hamilelik belirtilerinde şiddetli kasık ağrısı oluyor muydu sizde kısa süreli ama şiddetli böle yerinden oynayamıyorsun 2 kere oldu umursamadım adetimde 3 gün geçti bu ağrı bi daha olursa dr. gidicem akat normal mi diye merak ett,m

verdigin bilgiler icin sagol canim inan canimda simdi limon cekiyordu.anasi hic sevmiyorum malesefya esime yesil fasulye pisirdim bugun zorla mahvetti beni.suan tursu yiyebiliyorum sadece.hatta esim bana tursu hazirliyor su an:)

saol canım ya yeni olduğum için bilmiyodum.ben soracaktım zaten kalbimi okudun sanki.ben baktım çin takviminde erkek görünüyor senin kaçıncı bebeğin tatlım

3 gün geçmiş eczaneden al bi gebelik testi yap, büyük ihtimalle çıkar .. hamile olabilirsinde tabii bende de o batmalar olmuştuu ...

saol canım ya yeni olduğum için bilmiyodum.ben soracaktım zaten kalbimi okudun sanki.ben baktım çin takviminde erkek görünüyor senin kaçıncı bebeğin tatlım

nedemekkk hiç önemli değill:) 3. hamileliğim ama ilk ikisini kaybettim maalesef... inşallah bu bebişim doğucakk annesinin yoldaşı olucakk:)

canim ben siddetli yasamadim kasik agrisi olurmus ama senin daha cok yeni yinede vakitlice gitmende fayda var.

ben aynı adet olacakmışım gibi sancı olmuştu.kasıklardada ani batmalar,bel ağrısı,iştah artışı,göğüslerda şişme-ağrı hissi vb.sende eğer bunlar varsa gebe olbilirsin canım

ben aynı adet olacakmışım gibi sancı olmuştu.kasıklardada ani batmalar,bel ağrısı,iştah artışı,göğüslerda şişme-ağrı hissi vb.sende eğer bunlar varsa gebe olbilirsin canım

adet ağrımda şiddetli olur ama bu arklı daha kasıklara doğru aşagıda olustu off çok korkuyorum inşallah dış gebelik değildir

teşekkür ederim korkum dış gebelikte ondan sordum böle kasık ağrısı oluyormuş ama normalindede oluyormuş galiba

benim 2-3 gün önce hiç dumadan ağırdı sağ kasığımm Allaha şükür bebeğimin kesesini gördüm içim rahatladı bende baya korkmuştum dış gebelikten..

başka hamilelik belirtin varmı?

güğüs ucunda acı var o kadar baska yok
canim benimde cok belirtim olmamisti hatta benim adetim cok duzensizdi 20 gun gecerdi.gunum 1 gun gecti umudum yoktu yaptim silik cikti 3 gun sonra belirginlesti sadece gogus acimasi vardi okadar.bir an once test yap ins gebelik varsa ona gore davranirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…