Cnm bna da verdi bastan sonra 5.ayda dortlu test icin riskli gebelik uzmani oln bi prof. a gittim o gerek olmadigini ve birakmam gerektigini soyledi dr.umda bu yonde dusundu ve igneyi biraktik cok sukur bisey olmadi .o bu hepsi bahane allah ol dedikten sonra hepsi bos tam teslimiyet cok onenli buna inan ve dua et cnm bizim yapacagimiz hicbirsey yok. Allahim insallah bu sefer kucagina almayi nasip eder cnm ..
amin canim Allah razi olsun rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.
haklisin canim zaten sadece allah dua ediyorum yapacak birseyimizde yok hersey bahane rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin sizin adinizada okdar cok sevindimki hamilelik herzman mutlu edici bir haber ama tekrarlayan kayipar sinrasi tekrar ona sahip olacagini dusunmek bile super.rabbimmin emaneti olacak onlar bize ins
aminn canım inşallahhh hayılısıyla kavuşuruz evlatlarımıza , doğru söylüyorsun.... bende geçen sene kasım anneleri topiğindeydim .. aileler 1 hafta içinde herkese duyurmuştu bebek haberini , 7 haftalıkkken kaybettiğimde hala tebrik ediliyordum çok zor oluyodu (yine) kaybettim demek....
güya busefer kimseye söylemicektikkkk ama yine nasıl olduysa sağır sultan bile duyduu:)
Allah hem yanındaki hem göbüşündeki evladını size bağışlasınn...
buarada günlük yarım limon suyu içmek kan sulandırıyomuş iğneyle aynı etkide ... ananasta rahimi kalınlaştırıyomuş progestan yerine, bana iğne vermeselerdi bunları uygulucaktım ama aynı anda henm iğne hem bunlar olmuyomuş... vazlası zarar hesabı..
çin takvimine baktınmı? bende erkek gibi hissediyorum sankii belkide eşim devamlı erkek diyo diye öyle oluydur?? çin takvimide erkek diyoo bana ama oda nekadar doğrudurki dimi?
bu arada küçük bi bilgi :herhangi bi arkadaşın yazısına yorum yazmak istersen o arkadaşın yazısının alt kısmında alıntı ile cevapla yazıyo ya oraya tıkla cevap yaz, sana daha kolay cevap verirler:)
güzell anne adayları bana yardım edin hamilelik belirtilerinde şiddetli kasık ağrısı oluyor muydu sizde kısa süreli ama şiddetli böle yerinden oynayamıyorsun 2 kere oldu umursamadım adetimde 3 gün geçti bu ağrı bi daha olursa dr. gidicem akat normal mi diye merak ett,m
3 gün geçmiş eczaneden al bi gebelik testi yap, büyük ihtimalle çıkar .. hamile olabilirsinde tabii bende de o batmalar olmuştuu ...
saol canım ya yeni olduğum için bilmiyodum.ben soracaktım zaten kalbimi okudun sanki.ben baktım çin takviminde erkek görünüyor senin kaçıncı bebeğin tatlım
güzell anne adayları bana yardım edin hamilelik belirtilerinde şiddetli kasık ağrısı oluyor muydu sizde kısa süreli ama şiddetli böle yerinden oynayamıyorsun 2 kere oldu umursamadım adetimde 3 gün geçti bu ağrı bi daha olursa dr. gidicem akat normal mi diye merak ett,m
nedemekkk hiç önemli değill:) 3. hamileliğim ama ilk ikisini kaybettim maalesef... inşallah bu bebişim doğucakk annesinin yoldaşı olucakk:)
canim ben siddetli yasamadim kasik agrisi olurmus ama senin daha cok yeni yinede vakitlice gitmende fayda var.
ben aynı adet olacakmışım gibi sancı olmuştu.kasıklardada ani batmalar,bel ağrısı,iştah artışı,göğüslerda şişme-ağrı hissi vb.sende eğer bunlar varsa gebe olbilirsin canım
teşekkür ederim korkum dış gebelikte ondan sordum böle kasık ağrısı oluyormuş ama normalindede oluyormuş galiba
benim 2-3 gün önce hiç dumadan ağırdı sağ kasığımm Allaha şükür bebeğimin kesesini gördüm içim rahatladı bende baya korkmuştum dış gebelikten..
başka hamilelik belirtin varmı?
güğüs ucunda acı var o kadar baska yok
canim benimde cok belirtim olmamisti hatta benim adetim cok duzensizdi 20 gun gecerdi.gunum 1 gun gecti umudum yoktu yaptim silik cikti 3 gun sonra belirginlesti sadece gogus acimasi vardi okadar.bir an once test yap ins gebelik varsa ona gore davranirsingüğüs ucunda acı var o kadar baska yok
adet ağrımda şiddetli olur ama bu arklı daha kasıklara doğru aşagıda olustu off çok korkuyorum inşallah dış gebelik değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?