kizlar merhaba, benim kasiklarim agriyor hastalanicak gibi 7+5 im. cok siddetli degil ama agriyo yani, bu agrilar normalmidir? sizde de böyle oldu mu?
kizlar merhaba, benim kasiklarim agriyor hastalanicak gibi 7+5 im. cok siddetli degil ama agriyo yani, bu agrilar normalmidir? sizde de böyle oldu mu?
ohh rahatladim kizlar, ya bu ilk uc ay ne zor geciyor insan evham yapiyor ya. Rabbim bebislerimizi korusun, Allaha emanetlerbi soru daha sorcam :26: Allah korusun kötu bi durum falan olsa normalde kanama olur dimi, belli eder yani. Kusura bakmayin böyle seyler soruyorum ama kafama takiliyor
ohh rahatladim kizlar, ya bu ilk uc ay ne zor geciyor insan evham yapiyor ya. Rabbim bebislerimizi korusun, Allaha emanetlerbi soru daha sorcam :26: Allah korusun kötu bi durum falan olsa normalde kanama olur dimi, belli eder yani. Kusura bakmayin böyle seyler soruyorum ama kafama takiliyor
amin canım
evet kullanıtorum clexane 0.6cc iğne , CRINORE adlı progestan jel, b12 ve folikasit içeren folidoce...
kullan canim ihmal etme bebisin saglikli olsun yeterki.bana hic birsey vermedi bir problem yok diye ins oyledir
amin canım
evet kullanıtorum clexane 0.6cc iğne , CRINORE adlı progestan jel, b12 ve folikasit içeren folidoce...
Merhaba cnm sana yazmk istedim bnde daha once tekrarlsyan dusukler yasadim hamilelifimin 5. Ayina kdr clexane 0.4 ,8 ayi bitirene kadar da progestan ictim ve oglumu kucagima aldim cok sukur.2010 kasim annesiyim ve sanirim 2012 ekim annesi de olacagim. Su an icin sadece keseyi gorduk 15 gun sonra kalP atisini duyacagiz insallah.. Kimseye aciklamadim korkuyorum tekrardan ayni seyleri yasamaktan. Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eysin insallah[/QUO
ne guzel ogluna kardes gelcek ins hayirli olsun allah birdaha yastmasin.masallah sen evladini kucagina almissin darisi bizlerin basina benimde iki dusugum oldu simdi hamileyim tekrar fakat doktor bana kullanmam icin hicbirsey vermedi sebepsiz diye allah hepimizin yardimcisi olsun ins
Merhaba cnm sana yazmk istedim bnde daha once tekrarlsyan dusukler yasadim hamilelifimin 5. Ayina kdr clexane 0.4 ,8 ayi bitirene kadar da progestan ictim ve oglumu kucagima aldim cok sukur.2010 kasim annesiyim ve sanirim 2012 ekim annesi de olacagim. Su an icin sadece keseyi gorduk 15 gun sonra kalP atisini duyacagiz insallah.. Kimseye aciklamadim korkuyorum tekrardan ayni seyleri yasamaktan. Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eysin insallah[/QUO
ne guzel ogluna kardes gelcek ins hayirli olsun allah birdaha yastmasin.masallah sen evladini kucagina almissin darisi bizlerin basina benimde iki dusugum oldu simdi hamileyim tekrar fakat doktor bana kullanmam icin hicbirsey vermedi sebepsiz diye allah hepimizin yardimcisi olsun ins
Cnm bna da verdi bastan sonra 5.ayda dortlu test icin riskli gebelik uzmani oln bi prof. a gittim o gerek olmadigini ve birakmam gerektigini soyledi dr.umda bu yonde dusundu ve igneyi biraktik cok sukur bisey olmadi .o bu hepsi bahane allah ol dedikten sonra hepsi bos tam teslimiyet cok onenli buna inan ve dua et cnm bizim yapacagimiz hicbirsey yok. Allahim insallah bu sefer kucagina almayi nasip eder cnm ..
Merhaba cnm sana yazmk istedim bnde daha once tekrarlsyan dusukler yasadim hamilelifimin 5. Ayina kdr clexane 0.4 ,8 ayi bitirene kadar da progestan ictim ve oglumu kucagima aldim cok sukur.2010 kasim annesiyim ve sanirim 2012 ekim annesi de olacagim. Su an icin sadece keseyi gorduk 15 gun sonra kalP atisini duyacagiz insallah.. Kimseye aciklamadim korkuyorum tekrardan ayni seyleri yasamaktan. Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eysin insallah
aminn canım inşallahhh hayılısıyla kavuşuruz evlatlarımıza , doğru söylüyorsun.... bende geçen sene kasım anneleri topiğindeydim .. aileler 1 hafta içinde herkese duyurmuştu bebek haberini , 7 haftalıkkken kaybettiğimde hala tebrik ediliyordum çok zor oluyodu (yine) kaybettim demek....
güya busefer kimseye söylemicektikkkk ama yine nasıl olduysa sağır sultan bile duyduu:)
Allah hem yanındaki hem göbüşündeki evladını size bağışlasınn...
kullan canim ihmal etme bebisin saglikli olsun yeterki.bana hic birsey vermedi bir problem yok diye ins oyledir
kızlar naılsınız ben yeniyim daha burda çok hoşuma gidiyo bu site ben cinsiyetini çok merak ediyorum rüyamda 3 kez erkek gördüm bilmiyorum içimede öyle doğuyo.bir kızım var 6 yaşında bunu erkek istiyoruz eşimle yine hayırlısı hakkımızda diyoruzzz
evet canımm bizede belkide hiç bi faydası olmucak bu iğnelerin dendi , çünkü kan pıhtılaşmam veya hiç bi sorunum yok ama 5buçuk yıllık evliyiz devamlı doktorlara gittiğimiz için tedbir amaçlı verdiklerini söylediler .... 3 ayrı doktor kullan dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?