2012 Ekim Anneleri

biricik terazi bebeği şimdiden çok tatlı ne güzel olur bebeğinle aynı burçtan olursunuz umarım benimde 23-25 ekim görünüyo hesaplayıcılara göre ama ilerleyen zamanlarda bakalım nolcak belki erken belki geç ama sağlık olsun ama insan düşünmekten kendini alı koyamıyo

günaydın kızlar :)))):119::119::119:

benim tahmini doğum tarihim ekimin ilk haftası:)
inşallah teraziye yetişiriz:)

kızlar günaydın okul bu aralar yoğun o yüzden giremiyorum ama bugün sabah kalktım mide bulantım bayağı azalmıştı normaldir demi bir sıkıntı yoktur ben hala paniğim baya

kaç haftalıksın sen canım.ben 9 haftadayım 6 haftada başladı bulantım çok kötüydüm yemek yiyemiyodum tiksindim herşeyden sonra doktorum zofran diye bi ilaç verdi onu kullandım ve iyi geldi yemek yiyebildim şimdi ilaç bitti aslında almak istemiyorum fazlası zararlı olur diye şimdi bünyem sanki alıştı gibi bulantım hafifledi sabah hafif hafif yani önce çok şiddetliydi.bence sorun olmaz ya.bu benim ikinci gebeliğim bunda yine iyiyim.ilk kızımda felakettim eşimden bile tiksinmiştim ayrı yatıyoduk yüzünü bile görmek istemiyodum hastaneye yatmıştım serumla beslendim.bence hamilelikler farklı olur.şimdi benimde hafifledi bulantım ya da alıştı bünyem.gerçekten çok zor ya gebeliğim ilk ayları sonrası o kadar rahat oluyoki bi 4 aylık olsaydı diyorum hep.sende panik olma normaldirr

kızlar..herkese günaydın..sayfalar akmış gitmiş..maşallah ama artık oku oku bitmiyo yetişemiyorum yahu bankada bu aralar işler yoğun:44: çok bakamıorum..inşallah herkes iyidir.. yeni gelen hamişlere kocaman tebrikler..inşallah hayırlısı ile allah kucaklarına da almayı nasip eder..brck canım güzel paylaşım olmuş. benim 22 ekim görünüo ama bakalım teraziye yetişiriz inşallah geç kalıpta akrep olmasın. ben hiç istemiorum akrep olmasını:26:gerçi sağlıklı olsun bizim olsunda, yinede terazi olsun

Gülşah yetişirsin cnm yetişirsinnn:) benimle aynı gün doğsa keşke bebeğim benimde ekim 6 ama denk gelmez çünkü normal yapamam ben :)

neden akrep olmasın dedin benim akrep olacakk büyük ihtimal :26:

ben oğlak burcuyum şunu buldum ANNE: OĞLAK

Akrep bir çocuk, Oğlak bir anneye sahipse, aile iletişimleri oldukça rahat ve tutarlı olacaktır. Her ikisi de aile içi ilişkilere ve sevgiye önem verir. Çekingenlik ve başkalarına olan güvensizlikleri bu anne-çocuğu dış dünyaya kapalı bir aile yaşantısına çekebilir.

Aile içinde çok iyi anlaştıklarından diğer insanlarla olan iletişimlerinin gelişmesi zaman alabilir. Akrep, zaman zaman Oğlak'ı çok duygusuz bulabileceği gibi, onun sayesinde kendi duygularını kontrol etmeyi de öğrenebilir. :119:

benimkini de bul..yengeç terazi

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım
Akrep bebeği dünyaya geldiğinde bütün gözler onun üzerinde olur. Ve uzun zaman da böyle devam edecektir. Çünkü bu bebek ilginin merkezi olmalıdır. Akrep bebeği yönlendiricidir ve çevresindeki herkesin enerjisini emer. Aynı zamanda da biraz gizemlidir. Ağlaması başladığında, sebebini anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Genellikle, görünenin altında neler olup bittiğini anlamak çok zordur. Onunla güç kavgalarına hazırlıklı olmalısınız. Çünkü akrep bebeği, anne-baba ve diğer herkesin kendi planlarına ve zamanlamalarına uymasını ister. Diğer taraftan, ne istediğini açıkça söyler ve istediğini iletmekte de çok başarılıdır. Bir önemli not: Akrep bebeği kirli bezle durmaktan nefret eder. Bu yüzden bezlerini sık sık değiştirmelisiniz. Bu sinir krizlerini durdursa da, ilgi istemeye devam ederler. Kalabalıktan hoşlanır, özellikle de şovun lideri kendisiyse.

benimkini de bul..yengeç terazi

buda senin tatlım ANNE: YENGEÇ

Terazi bir çocuk, Yengeç bir anneye sahipse, hiç kimsenin üzülmeyeceği herkesin aradığını bulduğu bir aile ilişkisi ortaya çıkar. Her iki burç da güvenli bir yuvayı sever ve sakin bir hayattan hoşlanır. Anne-çocuk çok yakın iki arkadaş olur.

Güzellik ve değerli eşyalar bu anne-çocuğun yaşadığı evde sıkça görülebilir. Çocuk çeşitli koleksiyonlar yapmaktan hoşlanabilir, anne de onu çeşitli kültürel etkinliklere götürebilir, müzeleri gezebilirler. Aynı amacı gerçekleştirmek için çok uyumlu çalışabilirler.

teşekkürler tatlım

anlaşılan hareketli bir bebek olacak bizim bir ablanın kız bebeği var akrep nasıl laflar nasıl tatlı görmeniz lasım sanırım öle bişi olacak enerji katacak hayatımıza. nedense ben akrep olmasını istiyorum. eşim ve erkek kardeşim terazi ne istediği pek bilmezler ve çok kararsızlardır.. akrep ne isteidiği biliyormuşş :) am nedense terazi olcak gibi bir his var içimde

aslında terazi ne istediğini bilir tuttuğunu koparır ama
karar verebildiği sürecebazen kararsızlıklarımız olmuyor değil

canım terazi teraziyede bakarmısın:)

tabikiiii, canım buda seninn ANNE: TERAZİ

Terazi bir çocuk, Terazi bir anneye sahipse, mümkün olabilecek en dengeli, düzenli aile ilişkilerinden biriyle karşı karşıya olduğumuz söylenebilir. Terazi ikilisi, uyumları ve sükûnetleriyle karşılaştıkları her insana huzur verir konumdadır adeta.

Aileye bağlılık bu anne-çocuk için en önemli sıradadır. Aralarında çok özel bir anlayış geliştirmişlerdir. Bazen anne, çocuğunu maddi anlamda fazla şımartabilir veya tatlı güzel yiyeceklere gereğinden fazla alıştırabilir. Bu tip durumlarda kontrol önemlidir. Sınırlar bilindikten sonra oldukça barışçıl bir iletişim takip edilir. :119:

Gülşah yetişirsin cnm yetişirsinnn:) benimle aynı gün doğsa keşke bebeğim benimde ekim 6 ama denk gelmez çünkü normal yapamam ben :)

hayırlısı kuzum inşallah..sağ salim alalımda kucağımızabrck canım sen niye normal yapamam diosun? kokrtuğun için filan mı yoksa belinde vs bi rahatsızlığın mı var canım?:26:
neden akrep olmasın dedin benim akrep olacakk büyük ihtimal :26:

yok kuzum kötü bişiden dolayı değil. bi kaç akrep burcu tanıdım da ben bana denk geldi belki bilmiorum, çok aksi ters gergin kindar vs vs vs ydiler hep. o yüzden korktum

JiNEKOLOJi VE GEBELiK .COM kızlar bu sitede çok faydalı bilgiler var sizinlede paylaşmak istedim
doktorum da bu siteyi önerdi,ben de bakıyorum ara sıra.

neden sezaryen olunca erken olacağını düşünüyorsunuz kızlar??vakti gelmeden paldür-küldür bebeği çıkarıp almak yerine, vaktini bekleyip yine de normal istemiyorsanız sezaryen olabilirsiniz. en doğusu bu. geçenlerde birir doğum hikayeleri paylaşmıştı orda da vardı.kadın kesinlikle sezaryen istiyormuş ama dediğim gibi doğumun başlamasını beklemiş..hastaneye gitmiş neyse, bakmışlar ki çatısı farketmeden acı da çekmeden epey açılmış..çok kısa bir sürede de normal doğum yapmış..bundan daha güzel ne olabilir,o mucizevi ana şahit olacaksınız.allahım inşallah bana nasip eder normal doğumu,hiç birşeyi bu kadar çok istemedim..o anı yaşamayı o kadar .çok istiyorum ki,ne kadar acılı da olursa olsun...milyonlraca kadın dayanıyor ve yetmiyor 2.yi 3.yü yapıyorlar.lütfen çok iyi düşünün,zorunda olmadıkça sezaryenden kaçının...

canım koç burcuna bak elin değişmişken koç anne terazi bebiş bakalım nasıl bişi ortaya çıkıcak?

sağol cnmm oyy çok mükemmelmiş:)
hayırlısı kuzum inşallah..sağ salim alalımda kucağımızabrck canım sen niye normal yapamam diosun? kokrtuğun için filan mı yoksa belinde vs bi rahatsızlığın mı var canım?:26:[/FONT]
korkuyorum cnm belimde tutulabiliyo arada.gerçe doktorumla paylaşmadım henüz bu durumu.
Yani ben sanmıyorum normal doğum yapamam kendimi çok iyi tanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…