Günaydınlar kızlarrr bakın ne buldum bebişimizin burcuyla ilgili:)
TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim
Terazi bebeği ilgiden büyük haz duyar. İnsanlar bu bebeği sevmekten kendilerini alamazlar. Durum ne olursa olsun, çok çekici özellikleri vardır. Görünüşü sakin ve tatlı, çevresinde insanlar olmasını seven ve yalnızlıktan çok kalabalığı tercih eden bir bebektir.
Grup içinde terazi bebeği herkesle kaynaşır. Terazi burcu özellikleri olan sosyallik ve diplomasiyi sergiler. Aracı olarak doğmuştur ve erkenden avukat ya da yargıç olmak için kariyerine hazırlanır. Güzel dokunuşlardan hoşlansa da, özellikle terazi kızları abartılı kucaklamalardan ve dokunuşlardan hoşlanmazlar. Bu bebekler güzel hissetmeyi çok severler. Ona güzel kıyafetler giydirmek bu yoldaki ilk adımdır. Rahatlık da bu bebek için önemlidir.Temiz, ütülü kıyafetler ve rahat bir oda onun için idealdir.
Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - Bebek Maması - Bebeğiniz Hakkında - Bebeğinizin Burcu
en uyumlu burç bebeği gibi görünüyorlar:)
Bu arada bende teraziyim
kızlar günaydın okul bu aralar yoğun o yüzden giremiyorum ama bugün sabah kalktım mide bulantım bayağı azalmıştı normaldir demi bir sıkıntı yoktur ben hala paniğim baya
kızlar..herkese günaydın..sayfalar akmış gitmiş..maşallahama artık oku oku bitmiyo yetişemiyorum yahu bankada bu aralar işler yoğun:44: çok bakamıorum..inşallah herkes iyidir.. yeni gelen hamişlere kocaman tebrikler..inşallah hayırlısı ile allah kucaklarına da almayı nasip eder..brck canım güzel paylaşım olmuş. benim 22 ekim görünüo ama bakalım teraziye yetişiriz inşallah geç kalıpta akrep olmasın. ben hiç istemiorum akrep olmasını:26:gerçi sağlıklı olsun bizim olsunda, yinede terazi olsun
ben oğlak burcuyum şunu buldum ANNE: OĞLAK
Akrep bir çocuk, Oğlak bir anneye sahipse, aile iletişimleri oldukça rahat ve tutarlı olacaktır. Her ikisi de aile içi ilişkilere ve sevgiye önem verir. Çekingenlik ve başkalarına olan güvensizlikleri bu anne-çocuğu dış dünyaya kapalı bir aile yaşantısına çekebilir.
Aile içinde çok iyi anlaştıklarından diğer insanlarla olan iletişimlerinin gelişmesi zaman alabilir. Akrep, zaman zaman Oğlak'ı çok duygusuz bulabileceği gibi, onun sayesinde kendi duygularını kontrol etmeyi de öğrenebilir. :119:
benimkini de bul..yengeç terazi
buda senin tatlım ANNE: YENGEÇ
Terazi bir çocuk, Yengeç bir anneye sahipse, hiç kimsenin üzülmeyeceği herkesin aradığını bulduğu bir aile ilişkisi ortaya çıkar. Her iki burç da güvenli bir yuvayı sever ve sakin bir hayattan hoşlanır. Anne-çocuk çok yakın iki arkadaş olur.
Güzellik ve değerli eşyalar bu anne-çocuğun yaşadığı evde sıkça görülebilir. Çocuk çeşitli koleksiyonlar yapmaktan hoşlanabilir, anne de onu çeşitli kültürel etkinliklere götürebilir, müzeleri gezebilirler. Aynı amacı gerçekleştirmek için çok uyumlu çalışabilirler.
AKREP 24 Ekim - 22 Kasım
Akrep bebeği dünyaya geldiğinde bütün gözler onun üzerinde olur. Ve uzun zaman da böyle devam edecektir. Çünkü bu bebek ilginin merkezi olmalıdır. Akrep bebeği yönlendiricidir ve çevresindeki herkesin enerjisini emer. Aynı zamanda da biraz gizemlidir. Ağlaması başladığında, sebebini anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Genellikle, görünenin altında neler olup bittiğini anlamak çok zordur. Onunla güç kavgalarına hazırlıklı olmalısınız. Çünkü akrep bebeği, anne-baba ve diğer herkesin kendi planlarına ve zamanlamalarına uymasını ister. Diğer taraftan, ne istediğini açıkça söyler ve istediğini iletmekte de çok başarılıdır. Bir önemli not: Akrep bebeği kirli bezle durmaktan nefret eder. Bu yüzden bezlerini sık sık değiştirmelisiniz. Bu sinir krizlerini durdursa da, ilgi istemeye devam ederler. Kalabalıktan hoşlanır, özellikle de şovun lideri kendisiyse.
canım terazi teraziyede bakarmısın:)
Gülşah yetişirsin cnm yetişirsinnn:) benimle aynı gün doğsa keşke bebeğim benimde ekim 6 ama denk gelmez çünkü normal yapamam ben :)
neden akrep olmasın dedinbenim akrep olacakk büyük ihtimal :26:
doktorum da bu siteyi önerdi,ben de bakıyorum ara sıra.JiNEKOLOJi VE GEBELiK .COM kızlar bu sitede çok faydalı bilgiler var sizinlede paylaşmak istedim
Gülşah yetişirsin cnm yetişirsinnn:) benimle aynı gün doğsa keşke bebeğim benimde ekim 6 ama denk gelmez çünkü normal yapamam ben :)
sağol cnmm oyy çok mükemmelmiş:)tabikiiii, canım buda seninn ANNE: TERAZİ
Terazi bir çocuk, Terazi bir anneye sahipse, mümkün olabilecek en dengeli, düzenli aile ilişkilerinden biriyle karşı karşıya olduğumuz söylenebilir. Terazi ikilisi, uyumları ve sükûnetleriyle karşılaştıkları her insana huzur verir konumdadır adeta.
Aileye bağlılık bu anne-çocuk için en önemli sıradadır. Aralarında çok özel bir anlayış geliştirmişlerdir. Bazen anne, çocuğunu maddi anlamda fazla şımartabilir veya tatlı güzel yiyeceklere gereğinden fazla alıştırabilir. Bu tip durumlarda kontrol önemlidir. Sınırlar bilindikten sonra oldukça barışçıl bir iletişim takip edilir. :119:
korkuyorum cnm belimde tutulabiliyo arada.gerçe doktorumla paylaşmadım henüz bu durumu.hayırlısı kuzum inşallah..sağ salim alalımda kucağımızabrck canım sen niye normal yapamam diosun? kokrtuğun için filan mı yoksa belinde vs bi rahatsızlığın mı var canım?:26:[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?