2012 Ekim Anneleri

nst de yatmak kadar bunaltici bisey yok nedense nefesim kesiliyo ya ter dokuyorm :26:

Aynen, ilk girdiğimde fenalaşıyorum sandım. Yatağıda hiç rahat değildi.
Ama ikinci girişim doğumhanede oldu. Hem oda ferahtı hem yatak normal hasta yatağı idi.
Ebe ben daha birşey demeden yatağın sırt kısmını ayarladı, çok rahat ettim.
Ama yarın yine o rahatsız yerde gireceğim.

doğumhaneye indim ben odalara falan baktım ,aklıma takılanları da sordum

hasta bezine hiç lüzum yok dediler, ilk olarak bebeğin bezlerinden bir tane isticez çünkü kanama çok olcak dedi

6 saat sonra kaldırıp temizlicez sizi dediler , sonrasında da normal ped kullanabilirmişiz. adet kanaması gibi devam edicekmiş

bende girmedim daha canım haftaya perşembe gidicem doktora bakalım bizimki sokcakmı beni nstye sancı girip doğurmya gittiğimizde sokar belkimm

senin iyiymiş yine. en son 10 gün önce gittiğimde 17 kilocuk almıştım...ve benim daha 42 günüm var:))) son aylarda daha çok alı nıyor diyorlar..allah sonumu hayır etsin artık:))) kimbişlir kaça çıkıcam..

Senin doktorda hakikaten çok rahat. Benim sancım falan yok dedim, hissedemediğim sancılar olabilirmiş. Ben iki sefer girdim, bundan sonrada her gidişimde gireceğim öyle dedi. Birde onun için ayrı para veriyorum ya sinir oluyorum.

niye nst'ye almadı doktorlar sizi kızlar ya :26: bana 32. haftadan itibaren her geldiğinde giriceksin demişti :26:

37+1 itibariyle 9 kilo almışım çok sevindim ,bebişkom da 3,5 kg doğumda kaç kilo gidicek acaba merak ediyorum

hasta odalarına bende baktım hastanenin , içim rahatladı çok güzel odaları ama ya aynı anda bikaç doğum olursa ve bebekler karışırsa die eşime söyledim geçen , sen hep böyle şeyleri en ince detayına kadar düşündüğün için kesin bizim başımıza gelir diyo aman ha dedim hemen daha doğar doğmaz resmini çekelim veya koluna bişey takalım dedim :)) zaten sana benzeyen kara kuru bişey varsa o bizimkidir dedim gülüyo canım benim , ama ultrason resmi bana benziyodu tatlı kızımın

Dikkat edildiği sürece kilo alımı kontrol altına alınabiliyor bence. İstisnalar olabilir tabi.
Ben 6.- 7. aylar arası 4 kilo alınca aklım başımdan gitti. Herkeste asıl bundan sonra alacaksın dedi. Canım iyice sıkıldı. Ama 7. ve 8. aylar arası sadece 250 gr aldım. Darısı bu ayın başına:)

Bizdede nst 10 tl muayene 35 tl idrar tahlili 5 tl her hafta yaptırıyorum. Tansiyonum yükseliyor diye idrar tahlili nst 35 ten sonra her hafta muayene ücretini 10 günde bir oduyorsun bizde...

aaaaaa odamı extra ? sanmıyorum yaa , ben beklerken sancılılar geliyo hemen alıyolar ama ben ödeme yaptıklarını görmedim :26: kızlar kimler nst ye para ödedi acaba? özel hastaneden bahsediyorum tabii devlette filan zaten ücretsizdir

Benim gittigim hastanede de ayri para odeniyo nst ye oglumdaykende odemistim kizimdada acile gittigimde nst icin 30 tl odemistim

bende tam tersi ilk başlarda çok aldım , çok iştahlıydım hatta 1 tepsi hamsiyi kendi başıma yedim bi keresinde ama hiç bulantım kusmam olmadı , eğer olsaydı zaten bu kadar kiloda almazdım hatta bulantı olanlar hep kilo verdi baştan , 30 kilo alanları biliyorum ben o yüzden hiççç takılmıyorum kiloya , yeterki minik kızım sağsalim doğsun , sende takma , bebişlerimiz iyi olsun yeterki

Bizdede nst 10 tl muayene 35 tl idrar tahlili 5 tl her hafta yaptırıyorum. Tansiyonum yükseliyor diye idrar tahlili nst 35 ten sonra her hafta muayene ücretini 10 günde bir oduyorsun bizde...

Benim muayene 25 idi, nst ile 70 ödüyorum şimdi.
Belki nst den çıkınca ödüyorlardır FaktorB:)

Benim muayene 25 idi, nst ile 70 ödüyorum şimdi.
Belki nst den çıkınca ödüyorlardır FaktorB:)

olabilir belki :26: benim doktor hastanenin sahibiymiş aynı zamanda , o yüzdende belki çok tahlil filanda istemez , belki sırf hastanesi para kazansın die istiyor gibi bir durum olmasın diemi düşünüyor artık nasılsa , ekonomik doktor benimki nst paralıysa ondan istememiştir onuda

bizde ödüyoruz nst ücreti 15 tl.

bencede kontrol edilebilir kilo alımı , bende baştan çok alınca 7. ayda dikkat ettim hiç almadım mesela , almaya devam etseydim şimdi 20+ yı geçmiş olurdum , şu an biraz sıkıldım artık canım ne isterse yemeye başladım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…