nst de yatmak kadar bunaltici bisey yok nedense nefesim kesiliyo ya ter dokuyorm :26:
hemen hemen herkes girmiş galiba benim doktor gene rahat bu konudada , en son doğuruyorum dicem sanırım , sen doğuradur ben geliyorum dicekyarın nst ye sokacakmı acaba beni :44: gene sanmıyorum nedense :44: hayırlısı bakalım
geçmiş sayfada gördüm ama kimdi hatırlamıyorum , ben canped in mesane pedi yazanını aldım , hasta bezi gibi külot şeklinde değil , orkid gece gibi ama daha kalın yani eski orkidler gibi diyeyim , dışarıdan belli olucak bişey değil zaten hoş o yüzden sabahlık aldık belli olsada farketmez
hemen hemen herkes girmiş galiba benim doktor gene rahat bu konudada , en son doğuruyorum dicem sanırım , sen doğuradur ben geliyorum dicekyarın nst ye sokacakmı acaba beni :44: gene sanmıyorum nedense :44: hayırlısı bakalım
zaten doymazsam bu sefer daha kötü oluyor , yemeğin üstüne meyve veya abur cubur yiyorum onlar daha kalorili ve direk kilo zatenaman artık olan oldu zaten toplamda aldım 16 kilocuk , 6 sı doğumda gitse diğer 10 unuda vermem 2.5 ay sürer veya en fazla 3 ay die düşünüyorum kısmetse
senin iyiymiş yine. en son 10 gün önce gittiğimde 17 kilocuk almıştım...ve benim daha 42 günüm var:))) son aylarda daha çok alı nıyor diyorlar..allah sonumu hayır etsin artık:))) kimbişlir kaça çıkıcam..
doğumhaneye indim ben odalara falan baktım ,aklıma takılanları da sordum
hasta bezine hiç lüzum yok dediler, ilk olarak bebeğin bezlerinden bir tane isticez çünkü kanama çok olcak dedi
6 saat sonra kaldırıp temizlicez sizi dediler , sonrasında da normal ped kullanabilirmişiz. adet kanaması gibi devam edicekmiş
senin iyiymiş yine. en son 10 gün önce gittiğimde 17 kilocuk almıştım...ve benim daha 42 günüm var:))) son aylarda daha çok alı nıyor diyorlar..allah sonumu hayır etsin artık:))) kimbişlir kaça çıkıcam..
Senin doktorda hakikaten çok rahat. Benim sancım falan yok dedim, hissedemediğim sancılar olabilirmiş. Ben iki sefer girdim, bundan sonrada her gidişimde gireceğim öyle dedi. Birde onun için ayrı para veriyorum ya sinir oluyorum.
Senin doktorda hakikaten çok rahat. Benim sancım falan yok dedim, hissedemediğim sancılar olabilirmiş. Ben iki sefer girdim, bundan sonrada her gidişimde gireceğim öyle dedi. Birde onun için ayrı para veriyorum ya sinir oluyorum.
37+1 itibariyle 9 kilo almışım çok sevindim ,bebişkom da 3,5 kgdoğumda kaç kilo gidicek acaba merak ediyorum
aaaaaa odamı extra ? sanmıyorum yaa , ben beklerken sancılılar geliyo hemen alıyolar ama ben ödeme yaptıklarını görmedim :26: kızlar kimler nst ye para ödedi acaba? özel hastaneden bahsediyorum tabii devlette filan zaten ücretsizdir
Bizdede nst 10 tl muayene 35 tl idrar tahlili 5 tl her hafta yaptırıyorum. Tansiyonum yükseliyor diye idrar tahlili nst 35 ten sonra her hafta muayene ücretini 10 günde bir oduyorsun bizde...
aaaaaa odamı extra ? sanmıyorum yaa , ben beklerken sancılılar geliyo hemen alıyolar ama ben ödeme yaptıklarını görmedim :26: kızlar kimler nst ye para ödedi acaba? özel hastaneden bahsediyorum tabii devlette filan zaten ücretsizdir
Benim muayene 25 idi, nst ile 70 ödüyorum şimdi.
Belki nst den çıkınca ödüyorlardır FaktorB:)
Dikkat edildiği sürece kilo alımı kontrol altına alınabiliyor bence. İstisnalar olabilir tabi.
Ben 6.- 7. aylar arası 4 kilo alınca aklım başımdan gitti. Herkeste asıl bundan sonra alacaksın dedi. Canım iyice sıkıldı. Ama 7. ve 8. aylar arası sadece 250 gr aldım. Darısı bu ayın başına:)
bizde ödüyoruz nst ücreti 15 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?