2012 Ekim Anneleri

merhaba ben malesef ödeneyenlerdenim 50 tl.

şimdi 12 günlük bebeği olan arkadaşımla konuştum benim doğum yapıcağım hastanede sezeryan doğum yaptı o'da, sezeryan doğum ücretini sordum 860 tl.çok ii değil mi
ve hastanede banyo yapmış ilk günden, dikiş değil yapıştırmaymış. galiba ben çok abarttım günlerce yatak döşek yatarım diye düşünüyorken içimi rahatlattı.

ama muayene ücretlerimiz aynı bende 25 tl.ye muayene oluyorum, ama senin nst baya uçmuş

Şimdi son faturaya baktım tam rakamlar şöyle;
nst: 38 lira, muayene: 24 lira, kdv ile 67 lira toplam. Sigorta firmasıda 200 lira ödüyor hastaneye.
Nasıl soyuyorlar milleti.

Son düzenleme:

canım sadece bebek odası için kullanılacak model değil zaten düz açık mavi renkte...öyle bebekli bir model değil yani belki o yüzden dikkat etmemişsindir...halı almayı da düşünürsen fiyat olarakta uygun mavi üzerine puanlı beyaz renk 80 civarıydı sanırım..

Şimdi son faturaya baktım tam rakamlar şöyle;
nst: 38 lira, muayene: 24 lira, kdv ile 67 lira toplam. Sigorta firmasıda 200 lira ödüyor hastaneye.
Nasıl soyuyorlar milleti.

aynen ve doğumdan sonrada (doğum masrafı hariç) baya masraf çıkartıyorlarmış, anlaşmalı ilaç firmalarının ürünlerini reçete yapıp hasta yakınlarına verip bunları alın ben nasıl kullanılcağını anlatıcam diyorlarmış arkadaşımda sıkı sıkı tembihledi sakın alma diye

Sağ ol canım, bakayım bir.
İkea'nın netten modellere baktım, orayada yeni bir model gelmiş. Koyu renk, lacivert. Ama sanırım üzerinde kuş resmi var, tam seçilmiyor. Öyle çok figürlü şeyler istemiyorum namaz kılabiliriz o odada.

Evet canim epey yukseldi yatak dedigin gibi 6. Aya birakamayacaz herhalde bebek hareketli olursa assagiya indirirler babiskolar benim uyku setim cok guzel olmadi buyuk geldi karyolama kenar korumalar seninki de set miydi?

evet canım setti bellonadan almıştım benimki de ilk taktığımda büyük geldi yukarıdan fazlalık çıktı

sonra eşim yatağı çıkardı kenarlıkları tekrar taktık yatağı üzerine öyle koyduk o zamamn tam oturdu kenarlar yatağın iyice yanlarına sıkıştı zorla oldurduk yani

Bizde oyle yaptik yatagi komple cikarip sonra tekrar taktik biraz zor sigdi yatak bi de ben alez gecirmistim yataga iyice kalinlasti

Ben her gidisimde 42 lira veriyorum giris yaptiriyorum sonra nst ye girsem bile bidaha para vermiyorum

Yaa ben30. Haftamda 57 kiloydum simdi 35. Haftamdayim hala 57 kiloyum karnimda cok buyuk degil acaba yediklerim bebegime yariyormudur

Yaa ben30. Haftamda 57 kiloydum simdi 35. Haftamdayim hala 57 kiloyum karnimda cok buyuk degil acaba yediklerim bebegime yariyormudur
Bu zaman zarfında bebeğin kilosuna bakmadı mı doktorun?
Benim 250 gr aldığım ay bebeğim 1 kilo almıştı. Onlar besleniyorlar merak etme ama yinede bebeğin genel kilosu hakkında doktorunla konuş.
Hdi hepinize hayırlı akşamlar, ben çıkacağım. Yürüyüş yapayım biraz.

Ben her gidisimde 42 lira veriyorum giris yaptiriyorum sonra nst ye girsem bile bidaha para vermiyorum

cnm doktorun kilosuyla ilgili yorum yapmadıysa kafana takma ben 2 ay içinde 95den 93e düştüm oğlum toplamda 1600 gr aldı ben diyet yapıyorum ve buna rağmen oğlumun kilosuna fazla dedi doktor sağlık ocağındaki ebeyle konuştum olabilir dedi diyet yaptığım içinmiş bebek kilo alıyosa korkma dedi

Kizlar evin icinde yururken bile vajinama cok agri giriyor zorlaniyorum normal mi acaba yoksa dogum mu yaklasiyor benim? :18:

Sali gunu gidicem doktora umarim bebegim kilo almistir

bendede nedense yürüken bişey yok yaqtarken ağrıyooo yatmak istemiyorum yatarken hasta olluyorum ben

Benimde son 1 haftadir kasiklarimdan dizlerime kadar sizliyo oglum sertlestiginde resmen gece uykudan uyaniyorum gece yatamiyorum kalkip geziniyorum dogum yaklastikca iyice agirlastim

nstye bizim hastane ücret almıyor ,muayene ücretlerini gördükten sonra almasın da zaten dedim. 55 lira ödüyorum ben muayeneye

asude sana bişey sorcaktım kaçırmışım seni

Kizlar evin icinde yururken bile vajinama cok agri giriyor zorlaniyorum normal mi acaba yoksa dogum mu yaklasiyor benim? :18:

bendede nedense yürüken bişey yok yaqtarken ağrıyooo yatmak istemiyorum yatarken hasta olluyorum ben

bugün nasıl bir iyi hal geldi bana anlatamam bitti sanki ağrılar sızılar şaşırtıcı bir şekilde

sizinle son 2 günüm evde netim yok eşimin telde sayfaya giriyor ama sayfa çok büyük ekrana sığmıyor. diğer sayfalar siteler ekran boyutunda ama kk öyle değil. özlicem sizi.

doğum yaklaşınca öyle olurmuş ya

dün o kadar kemeraltına gittim geldim, hastaneye gittim. bugün annem temizlik yaptı ben çok fazla dahil olmasam da bütün gün ayaktaydım nerdeyse

şuan benim ağrıdan ölüyor olmam lazımdı normalde :26: bi iyiyim bi iyiyim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…