En kazık benim hastane herhalde.
aaaaaa odamı extra ? sanmıyorum yaa , ben beklerken sancılılar geliyo hemen alıyolar ama ben ödeme yaptıklarını görmedim :26: kızlar kimler nst ye para ödedi acaba? özel hastaneden bahsediyorum tabii devlette filan zaten ücretsizdir
ama muayene ücretlerimiz aynı bende 25 tl.ye muayene oluyorum, ama senin nst baya uçmuş
Allah Allah, ben niye görmedim English Home da perde. Hatta 2 gün önce gittiğimde perdelere tüllere baktım, klasik şeyler vardı. bebek-çocuk odasına göre yoktu. Bana yine English Home yolları gözüktü anlaşılan:)
Başka bir şubesine gideyim bari.
Şimdi son faturaya baktım tam rakamlar şöyle;
nst: 38 lira, muayene: 24 lira, kdv ile 67 lira toplam. Sigorta firmasıda 200 lira ödüyor hastaneye.
Nasıl soyuyorlar milleti.
canım sadece bebek odası için kullanılacak model değil zaten düz açık mavi renkte...öyle bebekli bir model değil yani belki o yüzden dikkat etmemişsindir...halı almayı da düşünürsen fiyat olarakta uygun mavi üzerine puanlı beyaz renk 80 civarıydı sanırım..
Evet canim epey yukseldi yatak dedigin gibi 6. Aya birakamayacaz herhalde bebek hareketli olursa assagiya indirirler babiskolarbenim uyku setim cok guzel olmadi buyuk geldi karyolama kenar korumalar seninki de set miydi?
evet canım setti bellonadan almıştım benimki de ilk taktığımda büyük geldi yukarıdan fazlalık çıktı
sonra eşim yatağı çıkardı kenarlıkları tekrar taktık yatağı üzerine öyle koyduk o zamamn tam oturdu kenarlar yatağın iyice yanlarına sıkıştızorla oldurduk yani
aaaaaa odamı extra ? sanmıyorum yaa , ben beklerken sancılılar geliyo hemen alıyolar ama ben ödeme yaptıklarını görmedim :26: kızlar kimler nst ye para ödedi acaba? özel hastaneden bahsediyorum tabii devlette filan zaten ücretsizdir
bencede kontrol edilebilir kilo alımı , bende baştan çok alınca 7. ayda dikkat ettim hiç almadım mesela , almaya devam etseydim şimdi 20+ yı geçmiş olurdum , şu an biraz sıkıldım artık canım ne isterse yemeye başladım yine
Bu zaman zarfında bebeğin kilosuna bakmadı mı doktorun?Yaa ben30. Haftamda 57 kiloydum simdi 35. Haftamdayim hala 57 kiloyum karnimda cok buyuk degil acaba yediklerim bebegime yariyormudur
Ben her gidisimde 42 lira veriyorum giris yaptiriyorum sonra nst ye girsem bile bidaha para vermiyorum
Yaa ben30. Haftamda 57 kiloydum simdi 35. Haftamdayim hala 57 kiloyum karnimda cok buyuk degil acaba yediklerim bebegime yariyormudur
Kizlar evin icinde yururken bile vajinama cok agri giriyor zorlaniyorum normal mi acaba yoksa dogum mu yaklasiyor benim? :18:
Bu zaman zarfında bebeğin kilosuna bakmadı mı doktorun?
Benim 250 gr aldığım ay bebeğim 1 kilo almıştı. Onlar besleniyorlar merak etme ama yinede bebeğin genel kilosu hakkında doktorunla konuş.
Hdi hepinize hayırlı akşamlar, ben çıkacağım. Yürüyüş yapayım biraz.
bendede nedense yürüken bişey yok yaqtarken ağrıyooo yatmak istemiyorum yatarken hasta olluyorum ben
Kizlar evin icinde yururken bile vajinama cok agri giriyor zorlaniyorum normal mi acaba yoksa dogum mu yaklasiyor benim? :18:
bendede nedense yürüken bişey yok yaqtarken ağrıyooo yatmak istemiyorum yatarken hasta olluyorum ben
bugün nasıl bir iyi hal geldi bana anlatamambitti sanki ağrılar sızılar şaşırtıcı bir şekilde
doğum yaklaşınca öyle olurmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?