2012 Ekim Anneleri

aman totoyu kaşı şekerim...
yarın düşermişsin yataklara nazarlara gelme maşallah

selam kızlar,kızım 2 gündür midesini üşütmüştü rahatsızdı,çok şükür şimdi iyi geçti karın ağrısı kusması..gece oturma odasının halısına kustu ve dün ben o halıyı silmiştim,bugün tekrardan sildim.ben evi düzenleyip temizledikçe bir yerlerden bişeyler oluyor,anlamadım ya.benim karnım aşağı düşmüş ya görenler öyle söylüyor ama kafa yukarda hala elimle öyle hissediyorum göğsümün altına dayıyor resmen.eşim sezeryan ol diyip duruyor,hatta benim yarın doğum günüm dün gece diyoki 15 inde aldıralım bebeği,bende yok olmaz erken olur biraz daha büyüsün toparlansın zaten bebek son 1 2 hafta kala kilo alıyor.kızlar bebek dönmekte çok geç kaldı,dönermi?sizce ben sezeryan taraftarı değilim normal istiyorum.ama dönmezse yapacak bişey yok tabi ama bir ümit.
peki sezeryan için en uygun hangi tarih olur benim için.gerçi haftaya kontrolüm var,doktor söyleyecek ama.ben 30 eylül diyorum.

bizde geldik drdan 10 ekime kadar geldi geldi yoksa yatış yapıp suni sancıyla başlatacağız dedi kızlar dua edinde 10 ekime kadar gelsin oğluşum

Genelde bdt tarihinden 10 gun onceye veriyorlar sezeryan tarihini

Canim dogum belirtilerin neler buraya yazarsan iyi olur bende cok yoklamaya basladim bu aralar kendimi :18:
Gecen gun gelen pembe akinti nisan miymis?

asudecim sana sezeryandan önce neler yapmanı söyledi doktor? bana çarşamba günü bol bol sıvı tüket dedi, gece banyonu yap hafif bir kahvaltı yap gel dedi

yeniyeni inşallah suni sancıya gerek kalmadan gelir kuzucuk

doğuma hala 3. arıyoruz hiç şansın yok bizimle doğuracaksın bebeğim

1-2 hafta icinde gelsin zaten prensesim ben istiyorum ki asudem

Kizimin halasi kurabiye yaptiracakmis su yeni moda cicili bicili cubuklu tarcinli bugun siparis verdi 28 eylulde alicaz cikolata yaptirmama gerek kalmadi 50 tane yeter insaallah

canım bana salı günü tekrar gel hem konuşalım hemde son bir kez daha bakalım bu küçük adama dedi..salı sabahı yine gideceğim ama ayaklarını mümkün olduğu kadar sıcak tut demişti sanırım gaz acısı vs olmasın diye dedi...pazartesinden bu yana hep çorap giyiyorum...birde sıcak suyla duş alma demişti...bakalım salı günü başka ne söyleyecek :44:

Bugün Doktora gittim, ve yumurtam yeterince büyümüş bu hafta dedi tembellik yok, gün aşırı ilişkiye giriceksin inşallah bir iki haftaya kadar hamile bekliyorum seni dedi ..... kızlar siz hamilesiniz duanız kabul olur ne olur benim için dua edin Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin...

hayırlı akşamlar kızlar
2 gündür acayip ağrılarım var vajinamda bıçak gibi sağlanıyo kasılıp kalıyorum
nete bile gelemiyorum uzun süre oturamıyorum aynı şekilde
yarın için randevu aldım doktordan bakalım ne dicek
acaba nst de sancım çıkacak mı çok merak ediyorum:26:
okulda da son günümdü bugün itibariyle ayrıldım yarın çalışamaz raporumu alıcam
sanırım son düzlüğe girdik ve ben bi daha anladım ki bu kasılmalarla normal doğuramıcam kendimi kitliyorum resmen
o da canımı daha fazla yakıyo

1-2 hafta icinde gelsin zaten prensesim ben istiyorum ki asudem

Kizimin halasi kurabiye yaptiracakmis su yeni moda cicili bicili cubuklu tarcinli bugun siparis verdi 28 eylulde alicaz cikolata yaptirmama gerek kalmadi 50 tane yeter insaallah

tatlım zaten sende sipariş vermiştin onlarıda verirsiniz yeter inş.

güzel haberlerle geleceksin inş. tatlım ohh evdesin artık dinlenirsin

tatlım zaten sende sipariş vermiştin onlarıda verirsiniz yeter inş.

Benimkiler hatira sus niyetine olucak magnetli gelince ekleyecem resimlerini ablanin yaptirdiklari ikramlik cikolata olarak bu kurabiyelerden dagitilacak cok yakinlara dagitiriz diye dusunuyorum :26:

Benimkiler hatira sus niyetine olucak magnetli gelince ekleyecem resimlerini ablanin yaptirdiklari ikramlik cikolata olarak bu kurabiyelerden dagitilacak cok yakinlara dagitiriz diye dusunuyorum :26:

hmm anladım canım...lohusa şekeri almayı unutma ben bugün aldım buzdolabına koydum..çubuk tarçınla karanfilde atın içine kaynatırken dedi aldığımız yerdeki adam bakalım inş. güzel olur eve gelen misafirlerimize ikram ederiz...

inşallah canım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
yine güzel haberlerini burdan verirsin bizlere

inşallah canım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
yine güzel haberlerini burdan verirsin bizlere

AMin canım dua edin çok umutluyum inşallah umudum boşa çıkmaz :) boş durmak yok artık :) bol bol keçiboynuzu ve kuru incir yemek lazım

Rabbim tez vakitte nasip etsin canım...

inşallah dua et canım
çok korkuyorum iki gündür
her an bişey olacakmış gibi:18:

korkma balım Allahın izniyle bişey olmaz...dualarım seninle...

hem doktoruna söyle herşeyi gerekirse sezaryen olmak isteğiini endişelerini söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…