2012 Ekim Anneleri

kızlar benim 1 hafta geç döllenme yani bebeğim 1 hafta geri, sata göre 38 haftalık ama ben 37+0 olacağım p.tesi.
bu durumda doktorum hangi haftaya göre sezeryan tarihi vericek bana bilgisi olan var mı?

ne güzel haberler rabbim tez zamanda gönlünde olanı hakkında hayırlı edip versin inşallah.

Canim nerelerde satiliyor lohusa sekeri?

korkma balım Allahın izniyle bişey olmaz...dualarım seninle...

hem doktoruna söyle herşeyi gerekirse sezaryen olmak isteğiini endişelerini söyle

inşallah canım
doktora söyledim zaten sezeryan için gün verecek zaten
ben öncesinde bişey olmasından korkuyorum hastane 150 km uzakta bakalım inşallah yarın güzel haberler getiririm size

canım bu mesajım sana bu konu hakkındaki 3.yazım olacak.. sana herkes cevap veriyor ve ben bütün cevapları okuyorum..hatta vay be ben sorsam arada kaynardı diyorum bunu çok net biliyorum.aazzrraanın oruları cevapsız kalmıyor en az 1 kişi birşey yazıyor diyorum,açıkçası.. ama sen onları okumuyorsun nedense... bak mesela bu yazdığım şeyi daha önce 2 kere yazdım onları da okumadın..
Bende kız istiyorum bende
Kız anneleri tüyo verin bizlere.
benim bir formülüm yok,erkek annelerinden ben alıyım varsa,2.erkek olsun
kızlar ya raporda sadece raporun başladığı tarih yazıyor biteceği tarih sonra mı yazılcak.. sizin nasıldı?
32.hafta çalışabilir raporumda son 3 haftaya kadar çalışabilir yazıyordu. diğerini almadım ama onda ...... tarihinden itibaren çalışmaya uygun değildir yazacak diye düşünüyorum. sonra bir de doğumda alıcaz rapoz..
kızlarrr doktordaydm bu gn bu 10 gn içinde doğm yapamazsam sezeryana alıcakmış :s
anaaaaaaam,,canım sen dün açılma sancı beklemiyor muydun???
çamaşır sepeti mi!!!! canım sen delirdin mi? aşkolsun ya son günlerde allah korusun olmayacak şey olur,geri dönüşü yok..ben evde yalnızsam ikişer üçer parça alıp alıp asıyorum.. çok tehlikeli,bi daha duymıyım,külahları değişiriz
bende de bol bakteri lökosit çıktı tek kullanımlık ilaç kullandım..sonrakinde yine bol lökosit çıktı,doktorum ilaç vermedi,su içeceksin çoooook dedi.
canım ben aynıgün kargo diye bi siteden aldım fiyatı 56 diye girdim kargosuydu kdv siydi derken 81 lira oldu...
ben de gittigidiyordan alacağım.67+6 tl kargoymuş..
günü unutma.. 1 ekim,veya artisti yalnız bırakmamak için 3 ekim,ona göre

erken gelmezse iyi ya
ben de çok istiyorum ekim başı olsun ama son 2 gündür giren ağrılar korkuttu beni
bakalım yarın doktorum ne dicek :26:

korkma canım onlar sadece alıştırma aşamaları.. olur öyle...hayırlısı olsun.. nedense üçümüz aynı gün doğuralım istiyorum..gerçekten nedenini ben de bilmiyorum..

fırfırım ikimiz kalmışız

aynen katılıyorum canım sana...her seferinde bende cevap yazıyorum hatta dün bile yazdıklarına cevap yazdım ama azra ya senin dediğin gibi okumuyor yada cevaplarımızı beğenmiyor,,bu yüzden olsa gerek karşılık dahi vermiyor... sanırım özellikle cevap vermesini istediği birileri var galiba onlar cevap vermeyince bozuk atıyor

Son düzenleme:

vallla o da olabilir..belki beklediği birileri vardır.. ben mesela kim sorarsa sorsun bilmediğim birşeyi bile cevaplıyorumyani bilgim yok diyorum ki,kimse okumamış beni demesinler diye..bir de ben ne zaman girersem gireyim muhakkak geçmişi okuyorum ki kaçırmayım..bu da takıntı oldu sanki.. haaaa bir de işten çıkanlar oldu,annesi gelenler,annesine gidenler..onla okuyamıyordur ki en baştan..

bende geçmişi kaçırmamak adına sürekli okurum canım...dediğin gibi annesi gelenler var işten çıkanlar var ve tabii birdee son hazırlıkların telaşı var çoğumuzda...elimden geldiğince herkese cevap veriyorum bende kendi adıma..sonuçta herşeyi paylaşmak için burdayız

inşallah öyledir canım alıştırma yapıyodur hamsiye hanım

erken doğurmak zorunda kalırsam kızmayın ha bak şimdiden söylüyom ağrılarım var diye
inşallah üçümü aynı gün olur ben de istiyorum aynı gün doğurmayı

azzrraaa bencede biraz alıngan olmuş ben de yazdım bikaç kere zilli cevap bile vermedi

ayyyyy kızlarcım şu eşi ve ailesi başlığı altındaki topikler ne korkunç,allah kimseye vermesin...

ne erken doğumu beee küçülde cebime gir nerdeyse 37. haftan bitecek

bu arada sezeryan olacaklar
doktorlarına sorsunlar dikişi nasıl yapıyomuş diye
estetik dikiş varmış yapıştırma da deniliyormuş
o dikişte dikişlerin alınmasına gerek kalmıyomuş kendiliğinden eriyomuş
amma dikişli bi anlatım oldu

asu sen daha önce ameliyat oldun canım dikiş durumları nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…