rabbim tez vakitte nasip etsin canım...
Bugün Doktora gittim, ve yumurtam yeterince büyümüşbu hafta dedi tembellik yok, gün aşırı ilişkiye giriceksin inşallah bir iki haftaya kadar hamile bekliyorum seni dedi ..... kızlar siz hamilesiniz duanız kabul olur ne olur benim için dua edin Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin...
ne güzel haberlerrabbim tez zamanda gönlünde olanı hakkında hayırlı edip versin inşallah.
hmm anladım canım...lohusa şekeri almayı unutma ben bugün aldım buzdolabına koydum..çubuk tarçınla karanfilde atın içine kaynatırken dedi aldığımız yerdeki adam bakalım inş. güzel olur eve gelen misafirlerimize ikram ederiz...
korkma balım Allahın izniyle bişey olmaz...dualarım seninle...
hem doktoruna söyle herşeyi gerekirse sezaryen olmak isteğiini endişelerini söyle
canım bu mesajım sana bu konu hakkındaki 3.yazım olacak.. sana herkes cevap veriyor ve ben bütün cevapları okuyorum..hatta vay be ben sorsam arada kaynardı diyorumson günlerde yazdığım herşey kaynar oldu tabiki sizlere karşı sıkıldım demiyorum 8 aydır neler paylaştık burda ama acaba diğer arkadaşlar bendenmi sıkıldıda her yazdığımı görmezden geliyor :26:ben rahatsızlığım nedeniyle son 8 aydır hep evdeyim bu topikte olmasa ne yapardım düşünemiyorumama son 10 güne dönüp baktığımda bana kmse cvp vermiyor üzülüyor insan dışlanmış gibi?
benim bir formülüm yok,erkek annelerinden ben alıyım varsa,2.erkek olsunBende kız istiyorum bende
Kız anneleri tüyo verin bizlere.
32.hafta çalışabilir raporumda son 3 haftaya kadar çalışabilir yazıyordu. diğerini almadım ama onda ...... tarihinden itibaren çalışmaya uygun değildir yazacak diye düşünüyorum. sonra bir de doğumda alıcaz rapoz..kızlar ya raporda sadece raporun başladığı tarih yazıyor biteceği tarih sonra mı yazılcak.. sizin nasıldı?
anaaaaaaam,,canım sen dün açılma sancı beklemiyor muydun???kızlarrr doktordaydm bu gn bu 10 gn içinde doğm yapamazsam sezeryana alıcakmış :s
çamaşır sepeti mi!!!! canım sen delirdin mi? aşkolsun ya son günlerde allah korusun olmayacak şey olur,geri dönüşü yok..ben evde yalnızsam ikişer üçer parça alıp alıp asıyorum.. çok tehlikeli,bi daha duymıyım,külahları değişirizslm kızlar nasılsınız..
üzüntüdenmidir nedir 2 saattir karnım ağrıyor. ara ara sancım var. adet olacakmışım gibi ağrıyor. ayağa kalınca idrar torbama baskı oluyor. ve karnım aşırı sert. hiç yumşak yer yok karnımda. neden olabilir acaba..
dün akşamda çamaşır sepetini kaldırdım çamaşır serecektim. ağırdı baya..belimden küt diye ses geldi. gerildim kaldım. sonradan sağ kasığımda ağrıdı..dinlendim biraz.ama gece bel ağrısından uyuyamadım.. bugün karnımda ağrıyınca tırstm biraz. eşim il dışında yineee görevde. ekimin başında gelecek..
bende de bol bakteri lökosit çıktı tek kullanımlık ilaç kullandım..sonrakinde yine bol lökosit çıktı,doktorum ilaç vermedi,su içeceksin çoooook dedi.canım hamileliğimin başından beri o lökositler bendede çıkıyor. cildiye yada üroloji doktoru enfeksiyon var diyor. benim doktor her şeye normal diyor:))) sağlık ocağındaki ebede dosyaya bakınca sende mikrop varmış ne dedi doktorun dedi, hiç bişey demedi her gittiğimde her şey çok normal diyor dedim. benimkimi çok rahat sizlerinkimi titiz anlamadım gitti.. sadece 1 kez ilaç verdi. ondada 1 hafta boyunca her gün ateşim vardı ondan verdi.
ben de gittigidiyordan alacağım.67+6 tl kargoymuş..canım ben aynıgün kargo diye bi siteden aldım fiyatı 56 diye girdim kargosuydu kdv siydi derken 81 lira oldu...
günü unutma.. 1 ekim,veya artisti yalnız bırakmamak için 3 ekim,ona görehayırlı akşamlar kızlar
2 gündür acayip ağrılarım var vajinamda bıçak gibi sağlanıyo kasılıp kalıyorum
nete bile gelemiyorum uzun süre oturamıyorum aynı şekilde
yarın için randevu aldım doktordan bakalım ne dicek
acaba nst de sancım çıkacak mı çok merak ediyorum:26:
okulda da son günümdü bugün itibariyle ayrıldım yarın çalışamaz raporumu alıcam
sanırım son düzlüğe girdik ve ben bi daha anladım ki bu kasılmalarla normal doğuramıcam kendimi kitliyorum resmen
o da canımı daha fazla yakıyo
günü unutma.. 1 ekim,veya artisti yalnız bırakmamak için 3 ekim,ona göre
erken gelmezse iyi ya
ben de çok istiyorum ekim başı olsun ama son 2 gündür giren ağrılar korkuttu beni
bakalım yarın doktorum ne dicek :26:
Canim nerelerde satiliyor lohusa sekeri?
canım bu mesajım sana bu konu hakkındaki 3.yazım olacak.. sana herkes cevap veriyor ve ben bütün cevapları okuyorum..hatta vay be ben sorsam arada kaynardı diyorumbunu çok net biliyorum.aazzrraanın oruları cevapsız kalmıyor en az 1 kişi birşey yazıyor diyorum,açıkçası.. ama sen onları okumuyorsun nedense... bak mesela bu yazdığım şeyi daha önce 2 kere yazdım onları da okumadın..
aynen katılıyorum canım sana...her seferinde bende cevap yazıyorum hatta dün bile yazdıklarına cevap yazdım ama azra ya senin dediğin gibi okumuyor yada cevaplarımızı beğenmiyor,,bu yüzden olsa gerek karşılık dahi vermiyor... sanırım özellikle cevap vermesini istediği birileri var galiba onlar cevap vermeyince bozuk atıyor
vallla o da olabilir..belki beklediği birileri vardır.. ben mesela kim sorarsa sorsun bilmediğim birşeyi bile cevaplıyorumyani bilgim yok diyorum ki,kimse okumamış beni demesinler diye..bir de ben ne zaman girersem gireyim muhakkak geçmişi okuyorum ki kaçırmayım..bu da takıntı oldu sanki.. haaaa bir de işten çıkanlar oldu,annesi gelenler,annesine gidenler..onla okuyamıyordur ki en baştan..
korkma canım onlar sadece alıştırma aşamaları.. olur öyle...hayırlısı olsun.. nedense üçümüz aynı gün doğuralım istiyorum..gerçekten nedenini ben de bilmiyorum..
fırfırım ikimiz kalmışız
inşallah öyledir canım alıştırma yapıyodur hamsiye hanım
erken doğurmak zorunda kalırsam kızmayın ha bak şimdiden söylüyom ağrılarım var diye
inşallah üçümü aynı gün olur ben de istiyorum aynı gün doğurmayı
azzrraaa bencede biraz alıngan olmuş ben de yazdım bikaç kere zilli cevap bile vermedi
ayyyyy kızlarcım şu eşi ve ailesi başlığı altındaki topikler ne korkunç,allah kimseye vermesin...
ne erken doğumu beee küçülde cebime girnerdeyse 37. haftan bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?