bu arada sezeryan olacaklar
doktorlarına sorsunlar dikişi nasıl yapıyomuş diye
estetik dikiş varmış yapıştırma da deniliyormuş
o dikişte dikişlerin alınmasına gerek kalmıyomuş kendiliğinden eriyomuş
amma dikişli bi anlatım oldu
asu sen daha önce ameliyat oldun canım dikiş durumları nasıl?
offf kilzar midem cok yaniyor ya...dun gece hic uyuyamadim,uzaniyim biraz uyurum diyorum midem basliyor((
kızmayız canım,tebrik ederiz arık erkendenbu arada sezeryan olacaklar
doktorlarına sorsunlar dikişi nasıl yapıyomuş diye
estetik dikiş varmış yapıştırma da deniliyormuş
o dikişte dikişlerin alınmasına gerek kalmıyomuş kendiliğinden eriyomuş
amma dikişli bi anlatım oldu
asu sen daha önce ameliyat oldun canım dikiş durumları nasıl?
offf kilzar midem cok yaniyor ya...dun gece hic uyuyamadim,uzaniyim biraz uyurum diyorum midem basliyor((
ayyyyy kızlarcım şu eşi ve ailesi başlığı altındaki topikler ne korkunç,allah kimseye vermesin...
yok canım hiç belli olmuyor çizik gibi bişey var...zaten dikişlerin baş ve son kısmında misina ipine benzer şeffef bişey vardı o kendiliğinden kayboldu...hiç pansuman olmamıştım mesela dikiş alınması falanda olmamıştı...şimdi ki doktoruma sordum o da pansuman yada dikiş alımı olmayacak dedi...
hmm anladım canım...lohusa şekeri almayı unutma ben bugün aldım buzdolabına koydum..çubuk tarçınla karanfilde atın içine kaynatırken dedi aldığımız yerdeki adam bakalım inş. güzel olur eve gelen misafirlerimize ikram ederiz...
son 4 gündür aynıyım canım mahvoldum valla
9 ay boyunca 2-3 kez oldu 9. ayıma girdim her gün midem yanıyo saç mı çıkıyo acaba
karnımda aşağıda anlamadım gitti:26:
son 4 gündür aynıyım canım mahvoldum valla
9 ay boyunca 2-3 kez oldu 9. ayıma girdim her gün midem yanıyo saç mı çıkıyo acaba
karnımda aşağıda anlamadım gitti:26:
annem de saçlı olacak deyip duruyor..inşallah bu yangınlar ona işarettir. sanmıyorum ama..neyse mide rahatsızlığı varsa doğum yaklaşmış olmuyor.bu da iyi birşey..çocuk hala yukarılarda...
Hayırlı akşamlar herkeze. Asudecim Ya bEn'de onu merak ediyordum hatta şerbet yerine komposto yaptırıp mı ikram etsem dedim şimdi bu şekeri tarcinla kaynatinva Lahusa şerbeti mı oluyor omu yani Lahusa şerbeti dedikleri gecen ark ictim ben tadını pek beğenmedim acaba tadı zevke göre değişebiliyor mü ki ?
canim halk arasinda oyle denir ama nette dogruluk payi olmadigini okumustum.\caba yediklerimiz mi dokunuyor.ben bu aralar sarmisakli cok yiyorum ondarmidir ki acep?
annem de saçlı olacak deyip duruyor..inşallah bu yangınlar ona işarettir. sanmıyorum ama..neyse mide rahatsızlığı varsa doğum yaklaşmış olmuyor.bu da iyi birşey..çocuk hala yukarılarda...
canim halk arasinda oyle denir ama nette dogruluk payi olmadigini okumustum.\caba yediklerimiz mi dokunuyor.ben bu aralar sarmisakli cok yiyorum ondarmidir ki acep?
fuchsie kaçgündür aklımdasın,nerelerde ne alemlerdesin? çakma görümce ve kaygana ne alemdeler?? valla sürekli banyoda çamaşır sepetini falan görünce aklıma özellikle geliyorsun..
Canım iki gündür ev topluyoruz, yarın inşallah taşınıyoruz. İlgin için teşekkür ederim, mutlu oluverdim
Canım, son bir haftadır işim var bahanesiyle onları Mimaroba'da bırakıp bırakıp sabah eşim işe giderken kendimi Beylikdüzü'ne bıraktırdım, akşam da onunla beraber döndüm, yani onları akşamdan akşama gördüm hep, hehe. O yüzden iyiyimŞimdide toplanma telaşı, kimse birbirini görmüyor, hehe. Amma velakin yarından sonra hepiciğimiz aynı eve tıkılacağız mecburen...
Allah bana sabır, onlara akıl fikir versin. Oraya hemen internet bağlatabilirsem, pek aralarına katılmadan geçirebilirim zamanımı. Bir de üstteki wc ile bebeğin odasını kullandırtmamayı başarırsam çok mutlu olucam ama zor görünüyo, bakalım...
Sen nasılsın?
bence ondandır.. ben de bugün çiğ soğan yedim..kesin ondan. yağlar,baharatlar,soğan sarımsak herşey yapabilir..
kızlar buyrun lohusa şerbeti tarifi..ben kızamık şekerini çokkk severim..
MALZEMELERİMİZ
250 gr kızamık şekeri (lohusa şekeri)
Birbuçuk su bardağı toz şeker
birkaç tane karanfil,
2-3 parça kabuk tarçın,
10 bardak su
Suyu tencereye koyup, içine toz şeker ve kızamık şekerimizi ekliyoruz ve ateşe koyuyoruz
diğer taraftan bir cezvede kabuk tarçın ve karanfillerimizi kaynatıyoruz, tarçın ve karanfillerin demini alınca süzüp suyunu tencereye ilave ediyoruz,
birlikte biraz daha kaynattıktan sonra ocaktan alıyoruz.
http://2.bp.blogspot.com/_mXFedu3FnD8/SyFOG1NH_WI/AAAAAAAAAVg/swCGVl2Cddw/s400/lohusa.jpg
iyiyim ben de çok şükür..
aman iyi yapıyorsun valla,en iyisi biraz uzak kalmak..stresss bizi bozarama doğumdan sonra madem yüzyüze bakacaksınız,takmamaya çalışmak en iyisi olacak..gerçi aynı evde yaşarken bu nasıl olacak ben de bilmiyorum..kolay gelsin diyebilirim sana. eşinin desteği çok önemli bu dönemler..
acaba bu lohusa şekerini burda bulabilir miyim
şansımı denicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?