2012 Ekim Anneleri

yok canım hiç belli olmuyor çizik gibi bişey var...zaten dikişlerin baş ve son kısmında misina ipine benzer şeffef bişey vardı o kendiliğinden kayboldu...hiç pansuman olmamıştım mesela dikiş alınması falanda olmamıştı...şimdi ki doktoruma sordum o da pansuman yada dikiş alımı olmayacak dedi...

offf kilzar midem cok yaniyor ya...dun gece hic uyuyamadim,uzaniyim biraz uyurum diyorum midem basliyor((

son 4 gündür aynıyım canım mahvoldum valla
9 ay boyunca 2-3 kez oldu 9. ayıma girdim her gün midem yanıyo saç mı çıkıyo acaba
karnımda aşağıda anlamadım gitti:26:

kızmayız canım,tebrik ederiz arık erkendeninşallah olmaz öyle birşey.. dikiş artık çoğunluk yapışma duyuyorum ben..bir de .p.tesi doktoruma sorayım..
offf kilzar midem cok yaniyor ya...dun gece hic uyuyamadim,uzaniyim biraz uyurum diyorum midem basliyor((

benim de yarım saattir acayip yanıyor.. resmen yanngın var içimde. öğlen içmiştim şurubumu,şimdi nedense inat ettim .ama geçeceği yok.. gel rennie ciğim geeeeel

hmmm iyi bari zaten yeteri kadar çatladım bi de dikiş izi olmasın
doktor 1 hafta sonra ameliyat yerini görmek için çağırıyomuş enfeksiyon falan kapmış mı diye kontrol için onun dışında bişey olmuyomuş arkadaşa sordum da bugün

Hayırlı akşamlar herkeze. Asudecim Ya bEn'de onu merak ediyordum hatta şerbet yerine komposto yaptırıp mı ikram etsem dedim şimdi bu şekeri tarcinla kaynatinva Lahusa şerbeti mı oluyor omu yani Lahusa şerbeti dedikleri gecen ark ictim ben tadını pek beğenmedim acaba tadı zevke göre değişebiliyor mü ki ?

9 ay boyunca 2-3 kez oldu 9. ayıma girdim her gün midem yanıyo saç mı çıkıyo acaba

annem de saçlı olacak deyip duruyor..inşallah bu yangınlar ona işarettir. sanmıyorum ama..neyse mide rahatsızlığı varsa doğum yaklaşmış olmuyor.bu da iyi birşey..çocuk hala yukarılarda...

canim halk arasinda oyle denir ama nette dogruluk payi olmadigini okumustum.\caba yediklerimiz mi dokunuyor.ben bu aralar sarmisakli cok yiyorum ondarmidir ki acep?

annem de saçlı olacak deyip duruyor..inşallah bu yangınlar ona işarettir. sanmıyorum ama..neyse mide rahatsızlığı varsa doğum yaklaşmış olmuyor.bu da iyi birşey..çocuk hala yukarılarda...

zaten midem yandiginda elimi bir atiyorum karnima hanimefendi midemin ustune yerlesmis oluyor:):)

canım şekerle karıştırınca ve çubuk tarçınla karanfil atınca güzel oluyormuş ben öyle yapıcam..sende öyle bir dene istersen...kızz hem lohusa şerbeti olmadan bebek olur mu hiç illa yapılacak o kadar

canim halk arasinda oyle denir ama nette dogruluk payi olmadigini okumustum.\caba yediklerimiz mi dokunuyor.ben bu aralar sarmisakli cok yiyorum ondarmidir ki acep?

bence ondandır.. ben de bugün çiğ soğan yedim..kesin ondan. yağlar,baharatlar,soğan sarımsak herşey yapabilir..

kızlar buyrun lohusa şerbeti tarifi..ben kızamık şekerini çokkk severim..

MALZEMELERİMİZ

250 gr kızamık şekeri (lohusa şekeri)
Birbuçuk su bardağı toz şeker
birkaç tane karanfil,
2-3 parça kabuk tarçın,
10 bardak su

Suyu tencereye koyup, içine toz şeker ve kızamık şekerimizi ekliyoruz ve ateşe koyuyoruz
diğer taraftan bir cezvede kabuk tarçın ve karanfillerimizi kaynatıyoruz, tarçın ve karanfillerin demini alınca süzüp suyunu tencereye ilave ediyoruz,
birlikte biraz daha kaynattıktan sonra ocaktan alıyoruz.

http://2.bp.blogspot.com/_mXFedu3FnD8/SyFOG1NH_WI/AAAAAAAAAVg/swCGVl2Cddw/s400/lohusa.jpg

Son düzenleme:

valla doğunca görücez bakalım saçlı mı değil mi

ama yediklerimizden de kaynaklanıyo olabilir

ama her yediğimin de dokunmaması lazım :44:
bugün öğlen vakti çok kötüydüm midem bi taraftan kasıklarım bi taraftan al işte yine bir sancı tam vajinamın ortasına doğru girip girip çıkıyo kociş te işe gitti :18:

fuchsie kaçgündür aklımdasın,nerelerde ne alemlerdesin? çakma görümce ve kaygana ne alemdeler?? valla sürekli banyoda çamaşır sepetini falan görünce aklıma özellikle geliyorsun..

kızlar YARDIMMM sabahtan beri çok yürüdüm çok ağladım karnımda çok sertti şimdide 1 saattir ara ara sertleşiyor karnım ağrı oluyor sonra yine sertleşiyor yine bırakıyor bu neye işarettir_?

fuchsie kaçgündür aklımdasın,nerelerde ne alemlerdesin? çakma görümce ve kaygana ne alemdeler?? valla sürekli banyoda çamaşır sepetini falan görünce aklıma özellikle geliyorsun..

Canım iki gündür ev topluyoruz, yarın inşallah taşınıyoruz. İlgin için teşekkür ederim, mutlu oluverdim

Canım, son bir haftadır işim var bahanesiyle onları Mimaroba'da bırakıp bırakıp sabah eşim işe giderken kendimi Beylikdüzü'ne bıraktırdım, akşam da onunla beraber döndüm, yani onları akşamdan akşama gördüm hep, hehe. O yüzden iyiyim Şimdide toplanma telaşı, kimse birbirini görmüyor, hehe. Amma velakin yarından sonra hepiciğimiz aynı eve tıkılacağız mecburen...

Allah bana sabır, onlara akıl fikir versin. Oraya hemen internet bağlatabilirsem, pek aralarına katılmadan geçirebilirim zamanımı. Bir de üstteki wc ile bebeğin odasını kullandırtmamayı başarırsam çok mutlu olucam ama zor görünüyo, bakalım...

Sen nasılsın?

iyiyim ben de çok şükür..

aman iyi yapıyorsun valla,en iyisi biraz uzak kalmak..stresss bizi bozarama doğumdan sonra madem yüzyüze bakacaksınız,takmamaya çalışmak en iyisi olacak..gerçi aynı evde yaşarken bu nasıl olacak ben de bilmiyorum..kolay gelsin diyebilirim sana. eşinin desteği çok önemli bu dönemler..

acaba bu lohusa şekerini burda bulabilir miyim
şansımı denicemm

Evet evet üzüldüğüm, strese girdiğim zamanlar en çok bebek için endişeleniyorum. Beynimizden salgılanan tüm hormonlar (seratonin, adrenalin..vs) kan yoluyla bebeğe ulaşıyor. Daha anne karnında stresle, üzüntüyle, öfkeyle tanışmasını istemiyorum. Huzurlu bir hamilelik geçirmek istiyorum...Bunun için de yapabileceğim en önemli şey sanırım biraz kabuğuma çekilmek, kitap okumak, nete girmek, müzik dinlemek, güzel filmler indirip izlemek filan...Taşındıktan sonra doğuma kadar da doğumdan sonra da bebişimin huzurunu düşünerek kendimi yıpratmamaya çalışacağım...Doğumdan sonra bir hafta on gün sonra da giderler sanıyorum ve diliyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…