2012 Ekim Anneleri

bende küsçem şimdi hıı biriniz cevap versenize yahuuuuu hatunlar doğuruyorum burda yafff

kızlar YARDIMMM sabahtan beri çok yürüdüm çok ağladım karnımda çok sertti şimdide 1 saattir ara ara sertleşiyor karnım ağrı oluyor sonra yine sertleşiyor yine bırakıyor bu neye işarettir_?

ah canım benim de karnım aynen senin gibi hatta bugun doktora sordum o da ultrasonda gördü evet kasılmaların var dedi ama ciddi bişey değil gerim gerim bi geriliyo ki karnımı acıtıyo hatta karnım ikiye ayrılıyo iki yanında top şeklinde sertlik oluyo. senın de galiba benim gibi

Kompostoyu şerbet niyetine içirecektim millete :)) neyse dur yapalım bakalım ins güzel olur )

bende küsçem şimdi hıı biriniz cevap versenize yahuuuuu hatunlar doğuruyorum burda yafff

Doğuruyosan burda işin ne kısçe, ebe miyiz biz İlgi istiyorum desene sen şuna

Karnının sertleşmesi bencce bebişin içerde gerinip durmasıyla ilgili bir şey bana da çok oluyor. Eskiden kıpır kıpırdı, şimdi yer daraldığı için tepinemiyor daha çok geriniyor sanırım.Korkma hamişçim

Son düzenleme:
yok canım bıçak saplanması vajinada oluyor benim bide baskı var tabi alt tarafta
leyli2212 banada dedi dr kasılmaların var diye suyun kanaman gelirse gel dedi çok sert karnım canım acıyo resmen karnımın üstünden çıkacak
fuchsiecim doğuruyormuyum işte onu diyorum benim gibi olan varmı panikledim çok ağrı olunca yaaa ii neyse benim gibi olan varmış bak rahatladım :)

geçmiyo işte canım öğlenden beri böyle semsert

sertleşmeyle birlikte kalçana da ağrı giriyosa hani tuvaletin geliyo gibi o gerçek doğum sancısıymış
arada oluyo bana da ama benimki vajinaya girip çıkıyo 5 dk önce öyle bi tane geldi ki çığlık attım resmen
inşallah alıştırmadır bunlar çok korkuyorum ben de:18:

yok canımm nerdeeeeeeee
yarın merkeze gidicem orda bulursam alırım
siz hep orda mı kalacaksınız? yok mu tayin?

canım benim de kızım bir itiyor karnımı çıkacak gibi,duruyor bir daha yapıyor. ben buna kasılma diyemem çünkü bence yeri çok dar kendine yer bulmaya çalışıyor..canımı çok yakıyor bu,ama ağrım yok bilemedim...

ya oluyoda ağrı sık değil bi iki kere oldu yaa bugün doğurmak istemiyorum ben stres yaptım uzanayım acık rahat rahat belki geçer

bu kadar kolay olmaasa gerek yahu doğurmak hala devam benim de karnımın gerilmesi sertleşmesi .. vajinaya da öyle bi baskı oluyo ki tuvaleteim gelmiş gibi ama bu sancı olsaydı nst de bugun çıkardı en fazla 25 oldu bugun sancılar.

bunlar gerçek sancı değilse acaba gerçeği nasıl:18:
benim ağrı eşiğim çok çok düşük sanırım dayanamıyrum

bunlar gerçek sancı değilse acaba gerçeği nasıl:18:
benim ağrı eşiğim çok çok düşük sanırım dayanamıyrum

of evet yaa bugun doktora naz yapim dedim kasılıyo acıyo falan dedim o da e e e sen doğum sancılarına nasıl dayanıcan dedi:18: poff bu arada haftaya çatı muayenem var:18::18: ama cesaretlenmem gerenkk madem normal istiyorum çatıya da bakılır hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…