kızlar YARDIMMM sabahtan beri çok yürüdüm çok ağladım karnımda çok sertti şimdide 1 saattir ara ara sertleşiyor karnım ağrı oluyor sonra yine sertleşiyor yine bırakıyor bu neye işarettir_?
bence bulursun.. merkezde misin?
bende küsçem şimdi hıı biriniz cevap versenize yahuuuuu hatunlar doğuruyorum burda yafff
canım şekerle karıştırınca ve çubuk tarçınla karanfil atınca güzel oluyormuş ben öyle yapıcam..sende öyle bir dene istersen...kızz hem lohusa şerbeti olmadan bebek olur mu hiçilla yapılacak o kadar
bende küsçem şimdi hıı biriniz cevap versenize yahuuuuu hatunlar doğuruyorum burda yafff
canım ben de de ağrı oluyo ama seninki gibi değil yani bilemedim
benim ki bıçak saplanması gibi kitliyo resmen beni yarın sorcam doktoruma
dinlenince geçiyo mu ağrın:44:
geçmiyo işte canım öğlenden beri böyle semsert
siz hep orda mı kalacaksınız? yok mu tayin?yok canımm nerdeeeeeeee
yarın merkeze gidicem orda bulursam alırım
yok canım bıçak saplanması vajinada oluyor benim bide baskı var tabi alt tarafta
leyli2212 banada dedi dr kasılmaların var diye suyun kanaman gelirse gel dedi çok sert karnım canım acıyo resmen karnımın üstünden çıkacak
fuchsiecim doğuruyormuyum işte onu diyorum benim gibi olan varmı panikledim çok ağrı olunca yaaa ii neyse benim gibi olan varmış bak rahatladım :)
siz hep orda mı kalacaksınız? yok mu tayin?
seneye tayinciyiz canım bakalım tabi ben eş durumundan gidebilirsem
iş yine bizim uyuz bakana kaldı yani
sertleşmeyle birlikte kalçana da ağrı giriyosa hani tuvaletin geliyo gibi o gerçek doğum sancısıymış
arada oluyo bana da ama benimki vajinaya girip çıkıyo 5 dk önce öyle bi tane geldi ki çığlık attım resmen
inşallah alıştırmadır bunlar çok korkuyorum ben de:18:
Bursaya yanımıza geleceksiniz inşallahhh
ya oluyoda ağrı sık değil bi iki kere oldu yaa bugün doğurmak istemiyorum ben stres yaptım uzanayım acık rahat rahat belki geçer
yok canım bıçak saplanması vajinada oluyor benim bide baskı var tabi alt tarafta
leyli2212 banada dedi dr kasılmaların var diye suyun kanaman gelirse gel dedi çok sert karnım canım acıyo resmen karnımın üstünden çıkacak
fuchsiecim doğuruyormuyum işte onu diyorum benim gibi olan varmı panikledim çok ağrı olunca yaaa ii neyse benim gibi olan varmış bak rahatladım :)
gelemesek bile çok yakın bi yeri düşünüyoz
inşallah canım
bu kadar kolay olmaasa gerek yahu doğurmakhala devam benim de karnımın gerilmesi sertleşmesi .. vajinaya da öyle bi baskı oluyo ki tuvaleteim gelmiş gibi ama bu sancı olsaydı nst de bugun çıkardı en fazla 25 oldu bugun sancılar.
kocişin geceye mi gidiyor şekerim
bunlar gerçek sancı değilse acaba gerçeği nasıl:18:
benim ağrı eşiğim çok çok düşük sanırım dayanamıyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?