evet canım
arıyo sancı var mı diye
onu da çk korkutuyorum ama napim mübarek bi saplanınca canım çok yanıyo
sen gene ne örüyon bacım elin kolun rahat durmuyo
of evet yaa bugun doktora naz yapim dedim kasılıyo acıyo falan dedim o da e e e sen doğum sancılarına nasıl dayanıcan dedi:18: poff bu arada haftaya çatı muayenem var:18::18: ama cesaretlenmem gerenkk madem normal istiyorum çatıya da bakılır hocam
of evet yaa bugun doktora naz yapim dedim kasılıyo acıyo falan dedim o da e e e sen doğum sancılarına nasıl dayanıcan dedi:18: poff bu arada haftaya çatı muayenem var:18::18: ama cesaretlenmem gerenkk madem normal istiyorum çatıya da bakılır hocam
sendin dimi hümanın annesi yanlış hatırlamıyorsam , hayırlı doğumlar olsun inşallah , sağlıklı hayırlı bir evlat olsun sizedeminiğin adına karar verdinizmi?
heheehee hamsiyeye don örüyom
bizimki de şimdi gitti pazar gecesi son neysekison 3 hafta gece yok hiç sevmiyorum hiççç bu gececi olduğu zamanları
bu arada sepetinizin mavisi bizim hastanede seçtiğimiz model zevklerimiz aynıymış
seneye tayinciyiz canım bakalım tabi ben eş durumundan gidebilirsem
iş yine bizim uyuz bakana kaldı yani
ben bu kasılmalara bile dayanamadığım için sezeryan istiyorum işte hele çatı olayı beni bitirdi zaten:18:
eylül anneleri ise ısrarla normal doğuruyolar valla.. yok canım makata yayılmıyo da arada vajinaya baskı yapıyo gidiyo .. çatı muayenesi güzeldirr hiç korkulucak bişey yoook mis miss
ben bu kasılmalara bile dayanamadığım için sezeryan istiyorum işte hele çatı olayı beni bitirdi zaten:18:
şaka maka bütün sayfa sezaryen olacak galiba
senin doktor ince parmaklıydı galiba
anladım canım çok sağol tahmin ettiğim gibi 27 eylül olur,büyük bir ihtimal.normal doğumda çok ısrarlıydım ama ters bebeğim artık yapılacak bişey yok hayırlısı olsun diyelim.Genelde bdt tarihinden 10 gun onceye veriyorlar sezeryan tarihini
Bugün Doktora gittim, ve yumurtam yeterince büyümüşbu hafta dedi tembellik yok, gün aşırı ilişkiye giriceksin inşallah bir iki haftaya kadar hamile bekliyorum seni dedi ..... kızlar siz hamilesiniz duanız kabul olur ne olur benim için dua edin Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin...
senin doktor ince parmaklıydı galiba
ayyyy sorma ya.eş durumu mağdurlarına buldukları çözümü biliyorsun değil mi? skandal resmen..alan değişkliği yaptırıyorlar mecburen.. çok saçma.. mesela ben atıyorum ingilizceciyim ve branşımda eşimin yanına açılmadı yer(diyelim ki izmir).şimdi bana şans veriyor ve tek. tas.a geç diyor.ve bütün sınıfçılar da ya tek tas ya da zihinsel eng. öğr.koşulsuz geçebilir diyor.yan alanı olanlar da yan alanına..bu arada izmirde bana tek tas.a geçebilirsin derken izmirde de yüzlerce ingilizce açıyor. ama ben kendi alanımı yazamıyorum.. onu da yan alanı ing olan başla bir öğretmen yazıyor.. saçmalık..herkesin branşını değiştiriyorlar.. ve sanki herkes tek tasçı veya zihinsel eng öğretmenliğini kolaylıkla yapabilirmiş gibi bunu yapıyorlar.. madem herkesin branşında açık var,aç o zaman..
inşallah sen sorunsuz atanırsın..
selam kızlar nasılsını dr dan geldik herşey yolunda çok şükür 21 eylül saat 10da sezeryan olucam nasipse...yanlız bir tek şeye kafamı taktım geçen hafta bebek 36+3te yani 3kilo 12 gr çıkmıştı bu hafta yine 36haftalarda ve 2948gr çıktı dr da bana sakın kilo falan verdiğini düşünme doppleri çok ii dedi anlamadım bu haftalarda ultrason fazla ölçümü tutturamıyo dedi ultrasonuda kaliteli yani anlamadım şuan bebek 38haftalık 39dada almış olucam dedi ama canım sıkılmadı değil...doğumda toplam 3500 tutuyo((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?