selam kızlar nasılsını dr dan geldik herşey yolunda çok şükür 21 eylül saat 10da sezeryan olucam nasipse...yanlız bir tek şeye kafamı taktım geçen hafta bebek 36+3te yani 3kilo 12 gr çıkmıştı bu hafta yine 36haftalarda ve 2948gr çıktı dr da bana sakın kilo falan verdiğini düşünme doppleri çok ii dedi anlamadım bu haftalarda ultrason fazla ölçümü tutturamıyo dedi ultrasonuda kaliteli yani anlamadım şuan bebek 38haftalık 39dada almış olucam dedi ama canım sıkılmadı değil...doğumda toplam 3500 tutuyo((
selam kızlar nasılsını dr dan geldik herşey yolunda çok şükür 21 eylül saat 10da sezeryan olucam nasipse...yanlız bir tek şeye kafamı taktım geçen hafta bebek 36+3te yani 3kilo 12 gr çıkmıştı bu hafta yine 36haftalarda ve 2948gr çıktı dr da bana sakın kilo falan verdiğini düşünme doppleri çok ii dedi anlamadım bu haftalarda ultrason fazla ölçümü tutturamıyo dedi ultrasonuda kaliteli yani anlamadım şuan bebek 38haftalık 39dada almış olucam dedi ama canım sıkılmadı değil...doğumda toplam 3500 tutuyo((
haha benden bı tane daha
yalnız olmadığıma sevindim
Benim sadece korkudan değil ama içinde bulunduğum şartlar da sez. Yönlendirdi
Hayırlısı olsun canım
En güzel anneler ve en tatlı bebekleri hepinize oğlumdan birer maşallahhh
asudeDfrhnrfhn+ , mercim+ , leyli2212 , yaren2007 , cimeka+ , Kedersiz+ , gadis , camoka+ , ozlem86keser , sevcanyk , mavibattaniye+ , jakobi , meltemizmir , bircan , Masumiyet+
kızlar ben bişi sorucam.benim sağ tarafımda böle günde 3 4 kez 3 4 saniye aralıklarla pıt pıt die tekme atar gibi bişi oluo ama tekmede değil gibi böle gözle görülüyo elle dokunduğundada hissedebiliyosun nedir bu anlamadım aynı durumu hisseden varmı
kızlar ben bişi sorucam.benim sağ tarafımda böle günde 3 4 kez 3 4 saniye aralıklarla pıt pıt die tekme atar gibi bişi oluo ama tekmede değil gibi böle gözle görülüyo elle dokunduğundada hissedebiliyosun nedir bu anlamadım aynı durumu hisseden varmı
senın sartlar nedır tatlım
valla ben ne yalan söyleyeyım benımkı sadece korkudanmı bı problemde yoktu
ama korktum cok korktum en korktum:18::18::18::18:
Yanlışlıkla doğururum falan dıyede 38.haftada sezeryan oldm kötumu oldu cıx
cok rahat gectı sonrasıda hemen sutum geldı kalktım ayaga
ay ben catı muayneden bıle korkuyorum gecen arkadaşım oldu gözumude korkuttu
bütün teyzeleri oğlunu öptüüü
mutluluktan dört köşe olmuştur şimdi tonton oğlumuz
bebişin hıckırıyo tatlım
Dışarıya doğru çıkıntı oluyor mu göbişindensanırım ayağını dayıyo annesi bana da oluyor ya ayaktır diyorum ya da dirsek
çıkıntı olmuyor canım çok küçük bi atış bu meğersem hıçkırıkmışş:)
seninle aynı korkuları yaşamakla beraber
benim hastane bana 2 buçuk saat uzaklıkta ve hastanem normal doğum için pek istediğim gibi değil üstelik normal doğuma doktorumun geleceği de şüpheli bi sorun yaşamamak için sez dedim doktorum da anında ok dedi
maşallah sanainşallah benim sütüm de hemen gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?