2012 Ekim Anneleri

anladım canım çok sağol tahmin ettiğim gibi 27 eylül olur,büyük bir ihtimal.normal doğumda çok ısrarlıydım ama ters bebeğim artık yapılacak bişey yok hayırlısı olsun diyelim.

canım bizim doğum tarihlerimiz aynıydı seninle.benim dr. 27-28 gibi alırız dedi.sen 30 mu istiyodun.30u pazara geliyo.pazar gününe sezeryan vermezler herhalde.ben de 1 ekim istiyorum.bakalım dr.u nasıl ikna etcem...

bizde sizi öptük canım kızımla.. muck muck

evet annesı ay bzaen acıyorum bayagı uzun suruyo su yuttukten sonra oluyomuş ya kıyamam ona ben

Bende kıyamamBende bugün nst ye girdim nerdeyse bir saat sürdü ilk denemede olmadı çok rahatsız oldum birde sıktılar karnımı çok sancım oldu nst den sonra sizde de öyle mi oldu:26::26:

Aranızda gözunu lazerle cızdıren varmı kızlar arkadaşımın dr u böyle bı durumda normal doğum yapılamayacagını söylemış ve bı arkadaşıda şaşı olmuş öle dedı

canım bizim doğum tarihlerimiz aynıydı seninle.benim dr. 27-28 gibi alırız dedi.sen 30 mu istiyodun.30u pazara geliyo.pazar gününe sezeryan vermezler herhalde.ben de 1 ekim istiyorum.bakalım dr.u nasıl ikna etcem...

evet aynıydı canım.yok ben 30 olsun diye tutturmuyorum da tahmini olarak dedim.normal olsun istedim ama bebek ters pozisyonda bende gecikmek istemiyorum.belki aynı gün doğururuz senle.bu arada bişey sormak istiyorum sezeryan öncesi ve sonrası hakkında bilgi verirmisin?sonra kalkmak zor diyorlar çok mu canın yanıyor

bende kıyamambende bugün nst ye girdim nerdeyse bir saat sürdü ilk denemede olmadı çok rahatsız oldum birde sıktılar karnımı çok sancım oldu nst den sonra sizde de öyle mi oldu:26::26:

cnm ya ben hıc nst ye gırmedım ondan bılemedım nasıl oldugunu

hadi ya:18:
işte ben de erkenden ve gece yrısı bişey olursa diye korkuyorum
yolda ışık bile yok allah korusun
korkularım bira z da bu yüzden

asu kız heyecan var mı :26:

şurda 5 gün kaldı ayyy ben çok heyecanlıyım

sana bu kadar heyecanlanıyosam kendi tarihimi öğrenince naparım bilmiomm

heyecan var tabii oğluma kavuşacağım ama korku falan yok...

Yâ Hayyu, yâ Kayyûm bi rahmetike esteğîsu deyip o masaya yatıcam gerisi Rabbimin takdirine kalmış..

Aranızda gözunu lazerle cızdıren varmı kızlar arkadaşımın dr u böyle bı durumda normal doğum yapılamayacagını söylemış ve bı arkadaşıda şaşı olmuş öle dedı
bana çok saçma geldi,komiğime gitti..
Bende kıyamamBende bugün nst ye girdim nerdeyse bir saat sürdü ilk denemede olmadı çok rahatsız oldum birde sıktılar karnımı çok sancım oldu nst den sonra sizde de öyle mi oldu:26::26:

yok bende öyle birşey hiç olmadı. 4 kere girdim toplam. ve hepsi de 20 dk sürdü.. rahattı ama ben çok sıkılıyorum sadece nstde..

eğer sağlık güvencen varsa devlet hem normal doğumu hemde sezeryanı karşılıyormuş diye duydum.bencede eğer bebeğin başla gelişse normal doğum en sağlıklı olanı.bide 1250 tl çok fazla normal doğum için.

CNM MERHABA BENDE YAZMAK ISTEDIM sna kesın sezeryan olucaksın csanırım cnm hıc korkma bende sezeryan oldum am cevreden söylenen korkulacak gıbı degıldı dayanımıcak hıc degıldı sanırım kışıden kışıye degışıyo bıde benım dr um gögus altından legen kemıge kadar amerıkan bezı sardırıyo sımsıkı ınan cok rhat kalkmanı ve acını azalmasını sağlıyo dr un yapmasa bıel mutlaka ıste derım cıvı gıbı yaga dıkıyo

bana çok saçma geldi,komiğime gitti..

yok bende öyle birşey hiç olmadı. 4 kere girdim toplam. ve hepsi de 20 dk sürdü.. rahattı ama ben çok sıkılıyorum sadece nstde..

çok sıktı karnımı benim ebe ya kuzum nasıl tekme attı ilkinde olmadı onca yattım bir daha yaptı

kuzum hıc canını sıkma yanılma payı olabılıyo ban 2800 gr dendı 3500 doğdu ölmde az bı oynama bıle durumu tamamen degıştırebılıyo

canım saol senin bya farketmiş ya acaba bebeğin duruşundan falan kaynaklanırmı bilemiyorum hep bize dönük olurdu bugün sırtı dönüktü...

Ben zaten normal istiyorum da karar vermedim özelde mi yapsam devlette mi diye..Eee birde son ayımda gidiyorum devlete ilgilenirler mi diyorum gerçi iki kez gittim güzel ilgilendiler ama kafam karıştı çoğu kişi özele mi gidiyor topikte son ayda düşündüğüm şeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…