hıçkırık o zamanbenim kuzum çok hıçkırıyor
anladım canım çok sağol tahmin ettiğim gibi 27 eylül olur,büyük bir ihtimal.normal doğumda çok ısrarlıydım ama ters bebeğim artık yapılacak bişey yok hayırlısı olsun diyelim.
En güzel anneler ve en tatlı bebekleri hepinize oğlumdan birer maşallahhh
asudeDfrhnrfhn+ , mercim+ , leyli2212 , yaren2007 , cimeka+ , Kedersiz+ , gadis , camoka+ , ozlem86keser , sevcanyk , mavibattaniye+ , jakobi , meltemizmir , bircan , Masumiyet+
hayırlı geceler herkese!! kızlar bişey sorcam göğüs kremi henüz almadım ama hangisini almalıyım bilmiyorum.. Lansinoh mu Medela mı??
hehehee tabii olur oğlum bu kadar güzel kızla, anneleri öpüyor benim pamuk oğlumu
evet annesı ay bzaen acıyorum bayagı uzun suruyo su yuttukten sonra oluyomuş ya kıyamam ona ben
hayırlı geceler herkese!! kızlar bişey sorcam göğüs kremi henüz almadım ama hangisini almalıyım bilmiyorum.. Lansinoh mu Medela mı??
canım bizim doğum tarihlerimiz aynıydı seninle.benim dr. 27-28 gibi alırız dedi.sen 30 mu istiyodun.30u pazara geliyo.pazar gününe sezeryan vermezler herhalde.ben de 1 ekim istiyorum.bakalım dr.u nasıl ikna etcem...
bende kıyamambende bugün nst ye girdim nerdeyse bir saat sürdü ilk denemede olmadı çok rahatsız oldum birde sıktılar karnımı çok sancım oldu nst den sonra sizde de öyle mi oldu:26::26:
anladım cnm ablamında 1.5 sattı normal doğum yaptı ama nerdeyse olda doğum yapıcaktı yolda cok hızlı gelıştı erken doğumdu ve oda ıkıncıyı senın gıbı karar verdı ondan dolayı sezeryan yaptı
asu kız heyecan var mı :26:
şurda 5 gün kaldı ayyy ben çok heyecanlıyım
sana bu kadar heyecanlanıyosam kendi tarihimi öğrenince naparım bilmiomm
bana çok saçma geldi,komiğime gitti..Aranızda gözunu lazerle cızdıren varmı kızlar arkadaşımın dr u böyle bı durumda normal doğum yapılamayacagını söylemış ve bı arkadaşıda şaşı olmuş öle dedı
Bende kıyamamBende bugün nst ye girdim nerdeyse bir saat sürdü ilk denemede olmadı çok rahatsız oldum birde sıktılar karnımı çok sancım oldu nst den sonra sizde de öyle mi oldu:26::26:
cnm ya ben hıc nst ye gırmedım ondan bılemedım nasıl oldugunu
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum normalde özel hastaneye gidiyorum ben fakat çoğu kişi devlete gitmem için ısrar ediyor özellerde sezeryan yönlendiriyolar sorun yokken boşuna kesilme diye bende geçen hafta ve bugün devlete de gittim acaba doğumu mu devlette mi yapsam çok kararsız kaldım birde gittim hastane de normal doğum 1250 biraz da pahalı geldi kafam nasıl karıştı ya
evet aynıydı canım.yok ben 30 olsun diye tutturmuyorum da tahmini olarak dedim.normal olsun istedim ama bebek ters pozisyonda bende gecikmek istemiyorum.belki aynı gün doğururuz senle.bu arada bişey sormak istiyorum sezeryan öncesi ve sonrası hakkında bilgi verirmisin?sonra kalkmak zor diyorlar çok mu canın yanıyor
bana çok saçma geldi,komiğime gitti..
yok bende öyle birşey hiç olmadı. 4 kere girdim toplam. ve hepsi de 20 dk sürdü.. rahattı ama ben çok sıkılıyorum sadece nstde..
kuzum hıc canını sıkma yanılma payı olabılıyo ban 2800 gr dendı 3500 doğdu ölmde az bı oynama bıle durumu tamamen degıştırebılıyo
eğer sağlık güvencen varsa devlet hem normal doğumu hemde sezeryanı karşılıyormuş diye duydum.bencede eğer bebeğin başla gelişse normal doğum en sağlıklı olanı.bide 1250 tl çok fazla normal doğum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?