uyumak bısey deıl de oglum var kucuk yavrum bana muhtac babası ılgılenıyor ama ıcım rahat etmıyor genede :26:bıran once düzlemem lazım
kızlar benim bulantılarım yeni yeni başlıyo böle içim sürekli karışıyo baz yemekleri hiç görmek bile istemiyorum gecen cumartesi gittik kesemizi ve yolk kesemizi gördük kalp atışları için bu cumartesi gidicez allahım yardım ederse benimledir inşallah bebişim
sizler ne isim düşünüyosunuz erkek yada kız belli olmadı daha ama kimsenin en azından aklınızdakiler neler?
Evde olan kızlar ne şanslısınızzz uykunuz geldiğinde uyursunuzzz hep
Ama bizim için öyle diil maalesef...
Aynen .şöyle bir yasa çıksaymış hamile bayanlar 9 ay ücretli izinli
Kızlar bende isim olarak şunları düşündüm ama eşimin haberi yok
Erkek olursa şimdilik düşüncem yiğit,barış,ömer muhammed eki olacak
kız olursa öykü ismini beğeniyorum
keşke cnm keşke yaaaaaynen .şöyle bir yasa çıksaymış hamile bayanlar 9 ay ücretli izinli
canım hayırlı olsun..inşallah kalp atışlarınıda duyucaksın kuzum.. çok muhteşem bi duygu..allah herkese nasip etsin hayırlısı ile inşallah..
biz daha izim konusunda karar vermedik. cinsiyeti belli olmadan o mevzuya dalmak istemiyoruz..bakalım ne olacak?[/COLOR]
hoşgeldin şeker, sevindim bebişinin iyi olduğunayoktun uzun süredir..mesaj attım sana öbür taraftan aldın mı?
aldım canım ekledim o arkadaşı tesekkur ederim canım..
keşke cnm keşke yaaaa
ama şuda var belki evde olsak iştahımız açık bi hamile olsak yiyip uyurduk sonra gelsin kilolar:)
evde olan kızlar ne şanslısınızzz uykunuz geldiğinde uyursunuzzz hep
ama bizim için öyle diil maalesef...
ahh nerdeee keşke 1 yaşa kadar izin olsa iyice büyütüp sonra işe başlansaO yüzden işten ayrılmak zorunda kalıcam
2 isim koyarak neden çoçugun hayatını zorlaştırıyorsunuz
bir insana 2 isim bana çok saçma geliyor.hep okulda listede nok.koyuyorlar ikinci isme.bir başka sesleniyor diğeri başka
:)ya ben evde kendimi dinlemekten kafayı yerdim sanırım oram ağrıyo buram nie sancıyo falan die:)evet işe gelince baya yürüme mesafem var:)) evde derin duygulara girerdik böyle iyi
canım bu arada maşallah 10 haftaya girmişsin evet aynen öyle uykuya bende engel olamıyorum akşam bi gidiyorum sabah gözümü zor açıyorum uyku çok zorluyo beni
2 isim koyarak neden çoçugun hayatını zorlaştırıyorsunuz
bir insana 2 isim bana çok saçma geliyor.hep okulda listede nok.koyuyorlar ikinci isme.bir başka sesleniyor diğeri başka
ben de 2 isme karşıyım.bizim şirkette de 2 isim birden yazılıyor mesela, rehberden veya mail rehberinden bakarken kullanmadıkları isim 1. sıradaysa 2 isimlileri ara ki bulasın ki genelde öyle oluyor.sadec bunun için de değil tabi bir örnekti sadece.çocuk için de zor...
eşim eğer evlat nasip ederse Rabbim muhammed ismini koyacağını söylemiş o yüzden sadece bu ismi koymak ağır geleceği için hitap edileceği başka bir isim olacak yanında.
ne demekaldım canım ekledim o arkadaşı tesekkur ederim canım..
ben servisle eve çok çook yakın mesafede iniyorum ama havalar güzelleşsin daha erken inip yürüyüş yapıcam akşamlarıevet işe gelince baya yürüme mesafem var:)) evde derin duygulara girerdik böyle iyi
katılıyorum arkadaşım
madem iki ismi birden seviyorsun.dogur bitane daha ona ver o ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?