evet aynıydı canım.yok ben 30 olsun diye tutturmuyorum da tahmini olarak dedim.normal olsun istedim ama bebek ters pozisyonda bende gecikmek istemiyorum.belki aynı gün doğururuz senle.bu arada bişey sormak istiyorum sezeryan öncesi ve sonrası hakkında bilgi verirmisin?sonra kalkmak zor diyorlar çok mu canın yanıyor
hadi ya:18:
işte ben de erkenden ve gece yrısı bişey olursa diye korkuyorum
yolda ışık bile yok allah korusun
korkularım bira z da bu yüzden
heyecan var tabii oğluma kavuşacağımama korku falan yok...
Yâ Hayyu, yâ Kayyûm bi rahmetike esteğîsu deyip o masaya yatıcam gerisi Rabbimin takdirine kalmış..
cnm ya ben hıc nst ye gırmedım ondan bılemedım nasıl oldugunu
Kimse cevaplamayacak mı:26::26:
canım saol senin bya farketmiş ya acaba bebeğin duruşundan falan kaynaklanırmı bilemiyorum hep bize dönük olurdu bugün sırtı dönüktü...
CNM MERHABA BENDE YAZMAK ISTEDIM sna kesın sezeryan olucaksın csanırım cnm hıc korkma bende sezeryan oldum am cevreden söylenen korkulacak gıbı degıldı dayanımıcak hıc degıldı sanırım kışıden kışıye degışıyo bıde benım dr um gögus altından legen kemıge kadar amerıkan bezı sardırıyo sımsıkı ınan cok rhat kalkmanı ve acını azalmasını sağlıyo dr un yapmasa bıel mutlaka ıste derım cıvı gıbı yaga dıkıyo
korkma canım sen ıcını ferah tut öle bı durum olsada sakın ıkınma dr umuzla sureklı tel halındeydı ablama sadece bol nefes alıp vermesını asla ıkınmamasını söyledı cunku o hıs oluyomuş nsanda bıde onun bı haftadan berı vmalum bölge ve bacak aralarında ağrısı olmuştu ama bılemedı gıtmedı dr a o sırada acılma yaşanıyomuş meger öle anormallıkler hıssedersen beklem gnunu gıt derım
maşallahhhh sana canım
bana da cesaret verdin rabbim o kadar büyük ki yardım eder bize minicik bir damladan insan yaradan rabbime şükürler olsun ki bize anne olmayı nasip etti
inşallah herkes sağlıkla kucağına alır kuzusunu
beni rahatlattın canım çok teşekkür ederim,genellikle büyükler beni korkutuyor kayınvalidemler yarım insan olursun diye söyleniyorlar.bu kadar kadın sezeryan oluyor bakıyorum hiçte öyle değil.ama önemli olan benim ve bebeğimin sağlığı diye düşünüyorum kimse değil.
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
inşallah rahat uyuyabileceğimiz bir gece olur
yarın dktora gidicez uyuyalım biz
dua edin kızlar inşallah ağrılarım normaldir
inşallah döner ama bugün olmuş kafası göğsümün altında.tahmin ettiğim kadar zor değil yani çok sağol canım.inşallah bebişin döner de normal olur canım..ben sezeryandan sonra çok çabuk kalktım.ağrı oluyor tabii ama dayanılmayacak ağrılar değil.sadece yatakta doğrulurken zorlanıyodum.hatta hemşireler ağrı kesici iğne vurmak için geldiler doğumdan sonra istemedim bile ben.kendim kalktım,hemen yürüdüm.öyle fazla zorlanmadım hiç yani...
Ben zaten normal istiyorum da karar vermedim özelde mi yapsam devlette mi diye..Eee birde son ayımda gidiyorum devlete ilgilenirler mi diyorum gerçi iki kez gittim güzel ilgilendiler ama kafam karıştı çoğu kişi özele mi gidiyor topikte son ayda düşündüğüm şeye bak
cesaretli ol tabii Allahım beni bırakma dee hemde canı gönülden dee hiç korkma tatlım
inş. canım inş. hepimiz hayırlısıyal kavuşalım yavrularımızadoğumdan sonra Rabbim hepimize evlatlarımıza bakmak için güç kuvvet versin kimselere muhtaç kalmayalım bir an önce ayaklanalım inş.
ay sorma cnm ya hıc öle degıl gercekten yanı anlatılanların hıcbırını yaşamadım sutu hemen geldı kızım sarılık olmadı hıc göbegım kalmadı ızım sac telı kadar hatta en cok yagmurda sızlasın dıye bekledım ama cıx oda yok
hatta annem hep bana arşı cıktı normal yap dıye basedemedı benımle ben yaptım tabı
sonra amelyattan 3 saat sonra benı ayakta görunce dedıkı aman kızım ıyıkı böyle yapmısın valla camdan atlayasım gelıyodu o sancılar gelınce dedi eee nnasıl ama
yaren canım ne güzel rahat bi doğum geçirmişsin sorununda pek olmamış benim ameliyatım rahattı ama arkadan ayağa kalkamadım sabah 9buçukta doğumdan çıktım akşam 8de kendime geldim idrar yapamadım terler attım hep bebeği bile emzirmek istemiodum dr umla konuştm bugün ameliyatın son 10dk beni uyuttular o dokunmuştur dedi koldan bişey vermişlerdir ondan dedi epidural bu kadar yapmaz insanı dedi...
inşallah döner ama bugün olmuş kafası göğsümün altında.tahmin ettiğim kadar zor değil yani çok sağol canım.
bende kontrollerim hep özeldeydi.ama bana 1,5 saat uzakta doktorum şu sıralar gidemediğim için ilçedeki devlet hastanesine gidiyorum kontrollere doğumda inşallah merkezde olacak.sende hangisi içine siniyorsa orda doğur derim.bu arada bişey söyleyeyim devlet hastanesinin doktorları çok iyi uzmanlar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?