kız içime sular serpiyorsun
normal doğumu bana sor öldüm öldüm dirildim resmen yatakta sancı çektiğim anı bir görsen o baştan o başa zıplıyordum ağzımda peluş bir yastığı dişleyerek ve eltimin saçını çektim bir elimde karyolayı sıktım 12 saat çektim.....aklıma gelince korkum çok artıyor...
Teşekkür ederim canım yorumun içinya aslında özeldeki doktoruma da çok güvenemiyorum sezeryana alır mı diye devlet sanırım normale yönlendiriyor çok önemli bir şey olmadığı sürece çok kararsızım:26:Birde sanırım devlette ebeler giriyor doğuma öyle mi
37+1 itibariyle 9 kilo almışım çok sevindim ,bebişkom da 3,5 kgdoğumda kaç kilo gidicek acaba merak ediyorum
Allah korusun. Bu hamam işi sakat iş. Ben kendi banyomda küvetten çıkarken tedirgin oluyorum. Banyoyu ayak havluları ile kaplıyorum, sağlam basayım diye:)
cnm beım cok gec kalkmışsın acaba epuduralın etkısıylemı acılmamı gec oldu
ben genelk anestesıyle oldum cnm öyle şeyler yaşamadım hıc
cnm ınan ben dınleyınce korkuyorum ay yaşamak nasıldır bılemedım onuda sen ıyı analttın 12 saat az bı sure degıl ay ben dr umada anlatmıltum korkumu ay sen bu korkuyla 2 gun doğuramazsın demıştı bana
cnm ınan ben dınleyınce korkuyorum ay yaşamak nasıldır bılemedım onuda sen ıyı analttın 12 saat az bı sure degıl ay ben dr umada anlatmıltum korkumu ay sen bu korkuyla 2 gun doğuramazsın demıştı bana
ben 6 yıl önce doğum yaptım devlette 2 tane ebe giriyor doğuma ama doktor sürekli kontrol ediyordu ama doğuma girmedi.
ama eşim araştırmış artık devlette doktor doğuma giriyormuş.
ben de genel anesteziyle oldum.çok da rahattım.bi de bazen ayılırken saçmalayanlar oluyomuş neden acaba?ben geyet kendimdeydim uyandığımdahemen elim karnıma gitmişti.taş gibi olan karnımın içi boşalmıştı yengem falan çok komikti ama sezeryandan sonra çok gülmüştük.saçmalıyodu hep dayıma bağırıp duruyodu
ben de genel anesteziyle oldum.çok da rahattım.bi de bazen ayılırken saçmalayanlar oluyomuş neden acaba?ben geyet kendimdeydim uyandığımdahemen elim karnıma gitmişti.taş gibi olan karnımın içi boşalmıştı yengem falan çok komikti ama sezeryandan sonra çok gülmüştük.saçmalıyodu hep dayıma bağırıp duruyodu
Hakkımda hayırlısı olsun inşallah ..
Ağrılarınız başladı mı
cnm beım cok gec kalkmışsın acaba epuduralın etkısıylemı acılmamı gec oldu
ben genelk anestesıyle oldum cnm öyle şeyler yaşamadım hıc
amin canım..yok henüz başlamadı ama ara ara oluyor yalancı sancı dedikleri galiba.senin doğum ne zaman
valla da öyle canım.
şimdi ben bildiğim için doğum sancılarını korkum herkesinkinden kaç kat fazla hesap et.
geceleri ah ah diye iç çekiyorum eşimde noldu diyor hiç doğum aklıma geldide diyorum..........ahhhhhhhhhhhhhhhhhh
valla dr um epidural insanı bu kadar yapmaz dedi bana ameliyatta dikişler atılırken son 10dk narkoz verdiler büyük ihtimalle o dokundu vücut atamadı zehiri inşallah bunda aynı şeyleri yaşamam kızım bana çok düşkün eğer öle görürse beni ağlar sürekli yanarım sırf onu düşünüyoorum...
valla dr um epidural insanı bu kadar yapmaz dedi bana ameliyatta dikişler atılırken son 10dk narkoz verdiler büyük ihtimalle o dokundu vücut atamadı zehiri inşallah bunda aynı şeyleri yaşamam kızım bana çok düşkün eğer öle görürse beni ağlar sürekli yanarım sırf onu düşünüyoorum...
canım kızın yanında mı olacak hastanede?ben oğlumu götürmek istemiyorum ama anneannesinden başka yerde durmaz.ee annem de benimle olacak.ben sezeryandan çıkıp kendime gelinceye kadar dışarda falan dedesiyle gezsin diyorum.beni görmesin sezeryana giderken falan diye.sen de öyle yapsan?kızın görmesin seni.kötü etkilenebilir.benim yengem ikinci doğumunda büyük kızını da yanında götürmüştü.odasına çıkarırlarken sedyede ahh ahh diye sızlanıyodu yengem,tam ayılmamıştı.kızı nasıl ağlamaya başladı anneme naptılar diye.o yüzden dedim yani şahit olmasın bu gibi durumlara bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?