puff benıde aklım hep kızımda olucak ılk defa o gece ayrı bı yerde yatıcam kızımla sanırım özlerımde gece kalkar öperım
şimdilik cok heyecanlı sızden bıle cok sevıyorum kardeşımı dıyo ay uzulmesın kuzum kıskanmasın sımdıden cım buruluyo kızım ıcın kaç senedır tek dengeyı rahat sglarım ınşalla da ılk göz agrım canım kızım içlenmez
gecenin bu vaktinde temizlik manyaklığım tuttu. mutfak dolaplarının içini düzenledim. buzdolabını sildim.kendime zor engel oluyorummmm.. zaman bir an evvel geçsin istiyorumm.
canım valla içim burkuluyo sürekli ağlar oldum ona bakıp bakıp daha çok küçük benden başka kimsedede durmaz yemek yemez napıcam inan hiç bilmiyorum allah yardımcımız olsun onu odada bırakıp ameliyata girmek çok zor olucak...canım ya çok duygulandırdın şimdi benide,bende senin gibiyim ben doğuma girerken kızım nasıl olacak onu çok seviyorum,aşırı düşkünüm oda bana öyle ben gözlerimi açar açmaz minik kızımı değilde canım kızımı görmek isterim galiba yavrummmmm benim seni çok seviyorum ilk göz ağrım onun yerini kimse tutamaz..ki
canım ben dikişlerimi hissediyom diye bağırmışım o yüzden uyutmuşlar...ah cnm beım bende onu anlamıyorum neden ıkı tur anestesı kullandılarkı acaba
cnm ya ılkınde farklı şımdı kızım var ya benımde aklım onda kalıcAK SANIRIM
canım kızın yanında mı olacak hastanede?ben oğlumu götürmek istemiyorum ama anneannesinden başka yerde durmaz.ee annem de benimle olacak.ben sezeryandan çıkıp kendime gelinceye kadar dışarda falan dedesiyle gezsin diyorum.beni görmesin sezeryana giderken falan diye.sen de öyle yapsan?kızın görmesin seni.kötü etkilenebilir.benim yengem ikinci doğumunda büyük kızını da yanında götürmüştü.odasına çıkarırlarken sedyede ahh ahh diye sızlanıyodu yengem,tam ayılmamıştı.kızı nasıl ağlamaya başladı anneme naptılar diye.o yüzden dedim yani şahit olmasın bu gibi durumlara bence...
7 ekim dedi doktor erken davranmaz inşallah kızım
benimde bdt:7 ekim canım sat:1 ocak....
canım valla içim burkuluyo sürekli ağlar oldum ona bakıp bakıp daha çok küçük benden başka kimsedede durmaz yemek yemez napıcam inan hiç bilmiyorum allah yardımcımız olsun onu odada bırakıp ameliyata girmek çok zor olucak...
canım ben dikişlerimi hissediyom diye bağırmışım o yüzden uyutmuşlar...
canım bakıcak başka kimsemiz yok annem benimle olucak kayınvaldem şuan ölüm döşeğinde mecbur hastaneye gelicek o an belki kuzeni falan olursa dışarı çıkarırlar...
Bakalım hangimiz önce doğuracak
kız mı erkek mi[/QUO
kızım olacak tabi hakkımda hayırlısı diyeyim
Bakalım hangimiz önce doğuracak
kız mı erkek mi[/QUO
kızım olacak tabi hakkımda hayırlısı diyeyim
hayırlısı olsun tabii hiç önemli değil kız erkek
hayırlısı olsun tabii hiç önemli değil kız erkek
kaçıncı bebeğin senin.bu arada topiğe yenimi katıldın,ilk kez gördüm senide.
hepimizin aklı ilk gözağrılarında kalacak doğuma girerken.ilkinde öyle olmuyo gözün arkada kalmıyo.şimdi arkada yavrunu bırakıp gitmek çoook zor..benim bebişim abisine hediye getircek gelirken.siparişleri alıyoruz şimdidensizin bebişler de hediye getiriyo mu ablalarına
helal sana valla temizliği çok seven ben bi gıdım temizlik yapasım gelmiyo şuan.. he bu arada bugun ekole bi doğum gelmiş sabah 9 buçukta , bitişi öğlen 3 .. normal doğumu duyduğumda sevindirik oldum demekki normalciler de var az da olsa..
slmm şeker anneler
grip oldum yatıyorum nasıl atlatıcam bilmiyorum
cnm bende öle bı hedıye duşunuyorum henız almadık
ama sağolsun dr umuzda yarenı ıstıyo odda bıraz hazırlıyo onu psıkolojık olarak bakalım cxokutlu kardeşi için ama bakalım kapalı kutu artık abımız kaç yaşında annesı
kaçıncı bebeğin senin.bu arada topiğe yenimi katıldın,ilk kez gördüm senide.
ilk bebeğim bir iki kere gelmiştim topiğe sadece
annem gelicek yarında bebişin mobilyaları geldi onları yerleştireceğiz. ben şimdiden başlasam mı diyorum heyecan yaptım :)) hangi doktorun hastasıymış acep. bizimde haftaya konuşacağız doğum şeklini. senin belli mi bu arada
slmm şeker anneler
grip oldum yatıyorum nasıl atlatıcam bilmiyorum
geçmiş olsun canım...doktoruna söylesen belki bişeyler verir çabuk atlatırsın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?