2012 Ekim Anneleri

hepimizin aklı ilk gözağrılarında kalacak doğuma girerken.ilkinde öyle olmuyo gözün arkada kalmıyo.şimdi arkada yavrunu bırakıp gitmek çoook zor..benim bebişim abisine hediye getircek gelirken.siparişleri alıyoruz şimdidensizin bebişler de hediye getiriyo mu ablalarına

gecenin bu vaktinde temizlik manyaklığım tuttu. mutfak dolaplarının içini düzenledim. buzdolabını sildim.kendime zor engel oluyorummmm.. zaman bir an evvel geçsin istiyorumm.

helal sana valla temizliği çok seven ben bi gıdım temizlik yapasım gelmiyo şuan.. he bu arada bugun ekole bi doğum gelmiş sabah 9 buçukta , bitişi öğlen 3 .. normal doğumu duyduğumda sevindirik oldum demekki normalciler de var az da olsa..

canım valla içim burkuluyo sürekli ağlar oldum ona bakıp bakıp daha çok küçük benden başka kimsedede durmaz yemek yemez napıcam inan hiç bilmiyorum allah yardımcımız olsun onu odada bırakıp ameliyata girmek çok zor olucak...
ah cnm beım bende onu anlamıyorum neden ıkı tur anestesı kullandılarkı acaba
cnm ya ılkınde farklı şımdı kızım var ya benımde aklım onda kalıcAK SANIRIM
canım ben dikişlerimi hissediyom diye bağırmışım o yüzden uyutmuşlar...

canım bakıcak başka kimsemiz yok annem benimle olucak kayınvaldem şuan ölüm döşeğinde mecbur hastaneye gelicek o an belki kuzeni falan olursa dışarı çıkarırlar...

bu kadar duygusallık yeter ya içim bir tuhaf oldu.inşallah bebişlerimiz doğacak ve biz evimizde yavrularımızla koklaşacağız....

cnm bende öle bı hedıye duşunuyorum henız almadık
ama sağolsun dr umuzda yarenı ıstıyo odda bıraz hazırlıyo onu psıkolojık olarak bakalım cxokutlu kardeşi için ama bakalım kapalı kutu artık abımız kaç yaşında annesı

annem gelicek yarında bebişin mobilyaları geldi onları yerleştireceğiz. ben şimdiden başlasam mı diyorum heyecan yaptım :)) hangi doktorun hastasıymış acep. bizimde haftaya konuşacağız doğum şeklini. senin belli mi bu arada

4 yaşında canım..senin kızın kaç yaşında?biz de heyecanla bekliyoruz kardeşimizi.bakalım doğunca napcaz?büyük kırmızı arabasını kendi alcakmış,küçük sarı arabayı kardeşine vercekmiş, oynayacaklarmış.şimdiden plan yapıyoruz

ayy benim de herşey yarım daha işten bugun ayrıldım izne artık temizlik yapıp bebişi beklicez bizde:d sibel hanımın hastasıymış .. bana haftaya çatı muayenesi olucak:18: uygunsa normal dedik ama duruma göre değişir hani açılma falan olmazsa sezeryana dönebilriiz.. sen karar verdin mi

herkese iyi geceler hepiniz heyecandan kocaman göbüşlerden uyuyamıyorsunuz degilmi tahmin ediyorum çünkü ben 2011 ekim annesiyim geçmişi okurken bu senenin şanslı anne adaylarının sayfasını buldum yazmadan geçemedim hepinize hayırlı dogumlar diliyorum sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza 11 aylık oğlum var 5 ekimde 1 yaşına girecek o kadar hızlı buyuyorlarki ben hala inanamıyorum ne ara buyudu yürümeye başladı ama yeni dogdugu zamanlarıda özlemiyor degilim :)
dogumdan sonra gögüsleriniz muhtemelen yara olacak ki inşallah olmaz z.yagı sürün ve eczanelerde gold gögüs kremi var tavsiye ederim tekrardan hayırlı dogumlar herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…