2012 Ekim Anneleri

çok sağol canımm..sana da çok geçmiş olsunn..

sabahtan beri hapşırmaktan canım çıktı..aksine boğazımdan yutkunamıyorum..
bir de halsizlik kemiklerim ağrıyor..
bünye hassas olunca hemen kapıyoruz mikrobu..
inş çok çabuk atlatırız..

çok sağol canımm..aradım söyledim zaten largopen 1 gr ve okyanus suyu verdi..
bende limonlu ıhlamurla takviye yapıyorum canımm..

RHINOMER verdiyse şayet okyanus suyunu hemen kullanmaya başla canım çok iyi geliyor genizlerine kadar rahatladığını hissediyorsun

ben hep normal doğum istiyodum ama doğum yaklaştıkça beni bi korku sardı :) ama yinede herşeyi oluruna bırakmak en doğrusu heralde.bakalım doktor ne diyecek. benim kan değerlerim düşüktü. haftaya tahlillerimi yaptıracağım doktor ondan sonra ne yapacağımıza karar veririz dedi.

haha cnm benım kıyamam ya bızımkızla hemen hemen 6 yaş olcak arada su anda 5.5 yaşında kızım bu gece yatmadan başladı kardeşinden konuşmaya ışte kucagıma alcam falan derken bı anda duygusllaştı duşunuce cok heyecanlnıyomş cok mutlu oluyou kardeşını cok sevecekmış derken yaşlar aktı gözunden sarıldım sımsıkı kızıma ne yaşadı o an bılemedım

aynen o korku beni de bugun acayip sardı çünkü doktorum az kalmış gelicek izlenimi verdi bana tırstım çok fenaa ama ne bilim ya içimden geçen hep ayık olmak sezeryan beni daha çok korkutuyo ne bilim işte poff en hayırlısı neyse o olsun diyelim ..

benim kızım ablasına barbie getircekmiş öle diyooo hehe 28ekimde 3yaşında olucak kızım...

artık bi şekilde doğurucaz canım bundan kaçış yok :))

benim kızım ablasına barbie getircekmiş öle diyooo hehe 28ekimde 3yaşında olucak kızım...

cnm epuduralde gercekten cok acıdımı dıkış atılırken hıssettınmı bayıltmışlar ya senı
ay benım dr umdda ondan bahsetmıştı epudural tutmama olabılıyomuş öle anlatınce bende tırstım genel oldum

canım valla inan hatırlamıyorum sakinleştirici veriolar dr um sıkıntıdanda bağırmış olabilirsind edi perde falan oluyo ya önünde o da tabi işini rahat yapabilmek için uyuttu...bu sefer inşallah daha iyi olur herşey yoksa epidural çok rahat oluyo

ınşalla cnm rabbım hepımıze hayırlı doğumlar nasıp etsın ınşalla bızı bı kesıkte normal oğuları bı avazda kurtarsın ınşalla
bebışlerımızıde saglıklı allaım kucaklarımıza
ay böyle bı duaya başladımmı geec yatadan okadar uzun suruyokı ay bıemek bılmıyo kısa kestım

dilfezaaaa şerbet ne oldu kaynatamadın mı hala burda şerbet bekliyoruz senden
dur bi doğusunda kuzum ins yapmaya çalışcaz onuda teyzeme filan yaptirirm belki ya son zamanda ne olur Halim bilemem .. Edacim çok gecmis olsun bende sonson hasta olmaktan çok korkuyorum :S Satürn bircan ve yaren çok duygulandirdiniz kızlar Yaa aklıma 9 yaşındayken annemin erkek kardesimi doğurusı geldi 2 tane evde normal ldigumdan sonra ebenin hatası yüzünden 3. Sezeryan oldu annem hastaneye gitti ben sabah ezanına kadar ağlayarak dualar ettim çok korktuk onu kaybetmekten ertesi guN kardeşiniz doğdu tombis çok tatli filan diyerek babam bizi hastaneye göturdu i allahım nasıl bı mutluluktu anlatamam off çok güzel bı o kadar hüzünlü zamanlar böyle zamanlar onlarda ılerde yaşadıklarını bu şekilde anlatacaklar ins ne güzel Rabbim onlara hayat yoldaşı kardes nasip ediyor Çok şanslılar aslında :))

ay cnm benım ıcım bı tuaf oldu ben evın en kucuguyum o yuzden eve bı kardeş gelmesı ne demek cokta bılemıyorum ama ınşalla kzım ıcınde o gun guzel bı anı olarak kalır oda sebın gıbı gunun sonunda mutlu olure ınşalla kardeşıele bı ömur boyu bırbırlerıne sıkı sıkı tutunurlar

İns canim ins merak etme oyle olacaklarına emin olabilirsin kardes çok başka bisey bu hayatta :)

canım benim sezeryan olacağım hastane de dikişsiz yapıştırma yapıyor..
sonradan dikiş aldırma sorunumuz olmayacak çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…