geçmiş olsun canım.herkesler hasta galiba bu aralar.benim öksürük de geçmedi gitti.öksürürken karnım ağrıyo artıkbol bol meyve ye dedi dr.bana.bi de ıhlamur tabii..çabucak atlatırsın inşallah...
çok sağol canımm..aradım söyledim zaten largopen 1 gr ve okyanus suyu verdi..
bende limonlu ıhlamurla takviye yapıyorum canımm..
ayy benim de herşey yarım daha işten bugun ayrıldım izne artık temizlik yapıp bebişi beklicez bizde:d sibel hanımın hastasıymış .. bana haftaya çatı muayenesi olucak:18: uygunsa normal dedik ama duruma göre değişir hani açılma falan olmazsa sezeryana dönebilriiz.. sen karar verdin mi
4 yaşında canım..senin kızın kaç yaşında?biz de heyecanla bekliyoruz kardeşimizi.bakalım doğunca napcaz?büyük kırmızı arabasını kendi alcakmış,küçük sarı arabayı kardeşine vercekmiş, oynayacaklarmış.şimdiden plan yapıyoruz
ben hep normal doğum istiyodum ama doğum yaklaştıkça beni bi korku sardı :) ama yinede herşeyi oluruna bırakmak en doğrusu heralde.bakalım doktor ne diyecek. benim kan değerlerim düşüktü. haftaya tahlillerimi yaptıracağım doktor ondan sonra ne yapacağımıza karar veririz dedi.
hepimizin aklı ilk gözağrılarında kalacak doğuma girerken.ilkinde öyle olmuyo gözün arkada kalmıyo.şimdi arkada yavrunu bırakıp gitmek çoook zor..benim bebişim abisine hediye getircek gelirken.siparişleri alıyoruz şimdidensizin bebişler de hediye getiriyo mu ablalarına
aynen o korku beni de bugun acayip sardı çünkü doktorum az kalmış gelicek izlenimi verdi banatırstım çok fenaa ama ne bilim ya içimden geçen hep ayık olmak sezeryan beni daha çok korkutuyo ne bilim işte poff en hayırlısı neyse o olsun diyelim ..
benim kızım ablasına barbie getircekmiş öle diyooo hehe 28ekimde 3yaşında olucak kızım...
artık bi şekilde doğurucaz canım bundan kaçış yok :))
cnm epuduralde gercekten cok acıdımı dıkış atılırken hıssettınmı bayıltmışlar ya senı
ay benım dr umdda ondan bahsetmıştı epudural tutmama olabılıyomuş öle anlatınce bende tırstım genel oldum
RHINOMER verdiyse şayet okyanus suyunu hemen kullanmaya başla canım çok iyi geliyor genizlerine kadar rahatladığını hissediyorsun
canım valla inan hatırlamıyorum sakinleştirici veriolar dr um sıkıntıdanda bağırmış olabilirsind edi perde falan oluyo ya önünde o da tabi işini rahat yapabilmek için uyuttu...bu sefer inşallah daha iyi olur herşey yoksa epidural çok rahat oluyo
dur bi doğusunda kuzum ins yapmaya çalışcazdilfezaaaa şerbet ne oldu kaynatamadın mı halaburda şerbet bekliyoruz senden
dur bi doğusunda kuzum ins yapmaya çalışcazonuda teyzeme filan yaptirirm belki ya son zamanda ne olur Halim bilemem .. Edacim çok gecmis olsun bende sonson hasta olmaktan çok korkuyorum :S Satürn bircan ve yaren çok duygulandirdiniz kızlar Yaa aklıma 9 yaşındayken annemin erkek kardesimi doğurusı geldi 2 tane evde normal ldigumdan sonra ebenin hatası yüzünden 3. Sezeryan oldu annem hastaneye gitti ben sabah ezanına kadar ağlayarak dualar ettim çok korktuk onu kaybetmekten ertesi guN kardeşiniz doğdu tombis çok tatli filan diyerek babam bizi hastaneye göturdu i allahım nasıl bı mutluluktu anlatamam off çok güzel bı o kadar hüzünlü zamanlar böyle zamanlar onlarda ılerde yaşadıklarını bu şekilde anlatacaklar ins ne güzel Rabbim onlara hayat yoldaşı kardes nasip ediyor Çok şanslılar aslında :))
ay cnm benım ıcım bı tuaf oldu ben evın en kucuguyum o yuzden eve bı kardeş gelmesı ne demek cokta bılemıyorum ama ınşalla kzım ıcınde o gun guzel bı anı olarak kalır oda sebın gıbı gunun sonunda mutlu olure ınşalla kardeşıele bı ömur boyu bırbırlerıne sıkı sıkı tutunurlar
Edacim çok gecmis olsun bende son son hasta olmaktan çok korkuyorum :S
şimdi 12 günlük bebeği olan arkadaşımla konuştum benim doğum yapıcağım hastanede sezeryan doğum yaptı o'da, sezeryan doğum ücretini sordum 860 tl.çok ii değil mi
ve hastanede banyo yapmış ilk günden, dikiş değil yapıştırmaymış. galiba ben çok abarttım günlerce yatak döşek yatarım diye düşünüyorken içimi rahatlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?