Gunaydınnn.bu gece kızı kaynanama emanet edıp ılk defa uyuyabıldum.1 haftalık oldu kızımız.kızlar dogum yapmadan gomulun yastıklara uyuyun.sunuda belırtıyım kı benım kızım premature oldugu ıcın cok daha fazla uyuyor.bu uyumus halı yanı
Niye uyandim ki simdi...sabah ise gidicem...puffffff
sanada günaydın canım,maaşallah 1 haftalık olmuş kuzucuk
çok haklısın uyku konusunda bende zaten son günlerin tadını çıkarıyorum bugün eşim erken yola gitti,uyuyamadım ama şimdi uykum var,gideyimde şöyle uyuyayım.bebişin tekrardan hayırlı olsun tatlım..bizede dua et de kurtulalım.
kız içime sular serpiyorsun
normal doğumu bana sor öldüm öldüm dirildim resmen yatakta sancı çektiğim anı bir görsen o baştan o başa zıplıyordum ağzımda peluş bir yastığı dişleyerek ve eltimin saçını çektim bir elimde karyolayı sıktım 12 saat çektim.....aklıma gelince korkum çok artıyor...
oyyyy kıyamam ya,beni de ağlattı valla..haha cnm benım kıyamam ya bızımkızla hemen hemen 6 yaş olcak arada su anda 5.5 yaşında kızım bu gece yatmadan başladı kardeşinden konuşmaya ışte kucagıma alcam falan derken bı anda duygusllaştı duşunuce cok heyecanlnıyomş cok mutlu oluyou kardeşını cok sevecekmış derken yaşlar aktı gözunden sarıldım sımsıkı kızıma ne yaşadı o an bılemedım
kızlarrr günaydınn bugün pek bi mutluyumm ben son iş günüm bugün artık izne ayrılıyorum evde bebişimi beklemeye başlıcamm bugün ortalığı toparlayıp teslim etmem lazım şöyle bi durumda var artık burayada giremiycem evde net yok ancak annemlere gdersem girebilrim sizleri çok özlüycemmm
Offf mercim ne kadar zor olmusss:18:Yalniz bisey dikkatimi cekti,eltimin sacini cektim demissin yaa,kiz o bilincalti olmasin sakin
Hani arada o da kaynamissss
Bu arada daha evvel dogum yapan tum annislere sesleniyorum,benim annem abim ve ben yanindayken abime hep sen ilk goz agrimsin,senin yerin baska derdi rahmetli,ve bu bana acayip dokunurdu,ve gercekten abimin gercek evlat oldugunu benimse sonradan gelme eh iste bir cocuk oldugumu dusunurdum,hala da soylerim abime,senin yerin bambaskaydi diye
Yani o kiskanmasin diye beni cami avlusunda bulmuslar gibi muamele yapildi acikcasi.abimde simardi tabii o da seni cami avlusunda bulduk derdi,hatta bana hic oyuncak alinmazdi,abimin eskileriyle yetinmem beklenirdi,kirk yilin basi babam sarki soyleyen bir bebek almisti,kocaman gelinlikli,ve tahmin edin ne oldu!abim mekanizmasini bozdu,annemde bebegi dolabin ustune kaldirdi.neyse uzattim,kissadan hisse buyuk kiskanmasin diye lutfen ilerde kucugun duygularini da incitmeyin,buyugu daha cok sevseniz bile
inanamıyorum coyotecim, bu küçüklerin kaderi galiba, eşim de maalesef çocukluğuyla ilgili benzer anılara sahip ve kısa bir gözlemle bile ne kadar haklı olduğunu görebiliyorumBen daha göbeğim belirginleşip de ortada kardeş lafı dönmeye başladığından beri " Aliyle ikinizi çok seviyorum!", "Sen güzel kızımsın, Ali yakışıklı oğlum", "Senin odan prenses odası, onunki prens odası" diye bir denklik yaratmaya çalışıyorum. Cinsiyetlerin farklı olması burada imdadıma yetişti aslında. Bir de büyük çocukların doğumla birlikte bir geriye dönüş yaşayarak emzik ve alta kaçırmaya başladıklarını duymuştum. Onun için de Elif'i şimdiden görevlendiriyorum, kardeşinin dişleri çıkınca ona yemek yemeyi sen öğreteceksin, çünkü sen çatalını kaşığını çok güzel tutabiliyorsun ve dökmeden yiyebiliyorsun falan diyorum. Tuvalet için de benzer yöntem...Yani o yapamıyor sen yapabiliyorsun aferin diyerek rekabet ortamı yaratmak yerine yardımlaşma ve aynı taraftalık olacak benim tekniğim. İlerleyen aylarda sonuçları yazarım artık
mrb kızlar dudağımda kocaman bir uçukla hepinize günaydın
mrb kızlar dudağımda kocaman bir uçukla hepinize günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?