2012 Ekim Anneleri

Gunaydınnn.bu gece kızı kaynanama emanet edıp ılk defa uyuyabıldum.1 haftalık oldu kızımız.kızlar dogum yapmadan gomulun yastıklara uyuyun.sunuda belırtıyım kı benım kızım premature oldugu ıcın cok daha fazla uyuyor.bu uyumus halı yanı

sanada günaydın canım,maaşallah 1 haftalık olmuş kuzucuk
çok haklısın uyku konusunda bende zaten son günlerin tadını çıkarıyorum bugün eşim erken yola gitti,uyuyamadım ama şimdi uykum var,gideyimde şöyle uyuyayım.bebişin tekrardan hayırlı olsun tatlım..bizede dua et de kurtulalım.

günaydın herkese

ben uyuyamadım bütün gece bütün kemiklerim ağrıyor malesef :26:

hepınıze dua edıyorum.ınsallah dogumlarınız kolay bebıslerınız saglıklı bır sekılde dunyaya gelır.

Anaeeeem yetişin aile içi şiddet vaaaaaaar, benim oğlan, anasına diz dirsek girişti sabah sabah El yakalamaca, oyunumuzun adı, annenin elini koyduğu yere içerden tepik vurularak, yetmezse popoyla karşılık verilecek.

Offf mercim ne kadar zor olmusss:18:Yalniz bisey dikkatimi cekti,eltimin sacini cektim demissin yaa,kiz o bilincalti olmasin sakin
Hani arada o da kaynamissss

Bu arada daha evvel dogum yapan tum annislere sesleniyorum,benim annem abim ve ben yanindayken abime hep sen ilk goz agrimsin,senin yerin baska derdi rahmetli,ve bu bana acayip dokunurdu,ve gercekten abimin gercek evlat oldugunu benimse sonradan gelme eh iste bir cocuk oldugumu dusunurdum,hala da soylerim abime,senin yerin bambaskaydi diye
Yani o kiskanmasin diye beni cami avlusunda bulmuslar gibi muamele yapildi acikcasi.abimde simardi tabii o da seni cami avlusunda bulduk derdi,hatta bana hic oyuncak alinmazdi,abimin eskileriyle yetinmem beklenirdi,kirk yilin basi babam sarki soyleyen bir bebek almisti,kocaman gelinlikli,ve tahmin edin ne oldu!abim mekanizmasini bozdu,annemde bebegi dolabin ustune kaldirdi.neyse uzattim,kissadan hisse buyuk kiskanmasin diye lutfen ilerde kucugun duygularini da incitmeyin,buyugu daha cok sevseniz bile

kızlarrr günaydınn bugün pek bi mutluyumm ben son iş günüm bugün artık izne ayrılıyorum evde bebişimi beklemeye başlıcamm bugün ortalığı toparlayıp teslim etmem lazım şöyle bi durumda var artık burayada giremiycem evde net yok ancak annemlere gdersem girebilrim sizleri çok özlüycemmm

oyyyy kıyamam ya,beni de ağlattı valla..

yaaaa herkes evine internet alsın banane yaaaaa!!! böyle ben çok üzülüyorum..doğumdan önce girebilirsin di mi daha?

herkese günaydın... Allahım şu rennie olmasaymış ben napardım!!!! gece uykumda öyle midem yandı ki anlatamam... hiç bu kadar şşiddetli olmamıştı. biraz sabrettim ama şurubumu içtim,şak diye geçti..neden daha önce içmedim ki diye kendimi de fırçalamayı unutmadım

günaydınnn bende sol tarafımdan gelen ani tekme ile uyanmak zorunda kaldım...yaa şimdi hemen doğurasım geldi birden bebeğimi özledim kokusunu duymak istiyorum

inanamıyorum coyotecim, bu küçüklerin kaderi galiba, eşim de maalesef çocukluğuyla ilgili benzer anılara sahip ve kısa bir gözlemle bile ne kadar haklı olduğunu görebiliyorum Ben daha göbeğim belirginleşip de ortada kardeş lafı dönmeye başladığından beri " Aliyle ikinizi çok seviyorum!", "Sen güzel kızımsın, Ali yakışıklı oğlum", "Senin odan prenses odası, onunki prens odası" diye bir denklik yaratmaya çalışıyorum. Cinsiyetlerin farklı olması burada imdadıma yetişti aslında. Bir de büyük çocukların doğumla birlikte bir geriye dönüş yaşayarak emzik ve alta kaçırmaya başladıklarını duymuştum. Onun için de Elif'i şimdiden görevlendiriyorum, kardeşinin dişleri çıkınca ona yemek yemeyi sen öğreteceksin, çünkü sen çatalını kaşığını çok güzel tutabiliyorsun ve dökmeden yiyebiliyorsun falan diyorum. Tuvalet için de benzer yöntem...Yani o yapamıyor sen yapabiliyorsun aferin diyerek rekabet ortamı yaratmak yerine yardımlaşma ve aynı taraftalık olacak benim tekniğim. İlerleyen aylarda sonuçları yazarım artık

Cok begendim butonu olsa ona da basardim,iste bu bilinc cok onemli!biri kiskanmasin diye oburunu ezmek yerine ikisinin de ayni derecede sevildigi ve esit guzel ozellikleri oldugunun vurgulanmasi!elifcigim de cok ogretici ve bilincli bir abla olacak,buna eminim,suphem yok.sen boyle yaklastigin surece onlar birbirine bagli tatli abla kardes olacaklar insallah
Aksi takdirde insan abisinden ya da ablasindan da soguyor biliyor musun?bak esinde bunlari yasamis ve imkansiz kac yasina gelse de unutmaz!

Sağol Coyote, ne diyeyim Allah yüzümüzü kara çıkartmasın, bebek doğmadan şöyle yaparım böyle yaparım diye atıp tutup ondan sonra tükürdüğünü yalamak da var Sonuçta 3 yaşında da olsa 30 yaşında da olsa karşımda bir insan ve kendine göre mizacı var, ben doğru olduğuna inandığım şeyi yaparım da sonuç ne çıkar zaman gösterir. Beşeri bilimler zaten insan denen bağımsız değişkene göre kurulu bence, o zaman da psikoloji, pedagoji dediğimiz şey bir yöntem-bilimden ziyade istatistiksel veribilim oluyor, tabii yine kanımca! Bu durumda seneler sonra çocuklarım tarafından "Bize kendimizi hiç özel hissettirmedin!" suçlamasını duymak da ihtimal dahili:18:

mrb kızlar dudağımda kocaman bir uçukla hepinize günaydın

Günaydın ... Duadağında ki uçuğa dikkat et canım ben küçük kızımı doğruduğumda doktorum bana ağızlık taktırmıştı ve uçuk geçene kadar öpememiştim bebeğimi, sebep ise uçuk lu biri bebeği öptüğünde yada yaklaştığınde bu uçuğa sebebp olan mikroba karşı bebeklerin bünyesi henüz direnç gösterecek durumda olmuyormuş ve bebekler de ani ölüme sebep oluyormuş, o yğzden çok dikkatli olun, pek bilinen birşey değil o yüzden uyaralım herkesi
Öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…