mrb kızlar dudağımda kocaman bir uçukla hepinize günaydın
Anaeeeem yetişin aile içi şiddet vaaaaaaar, benim oğlan, anasına diz dirsek girişti sabah sabahEl yakalamaca, oyunumuzun adı, annenin elini koyduğu yere içerden tepik vurularak, yetmezse popoyla karşılık verilecek.
Sağol Coyote, ne diyeyim Allah yüzümüzü kara çıkartmasın, bebek doğmadan şöyle yaparım böyle yaparım diye atıp tutup ondan sonra tükürdüğünü yalamak da varSonuçta 3 yaşında da olsa 30 yaşında da olsa karşımda bir insan ve kendine göre mizacı var, ben doğru olduğuna inandığım şeyi yaparım da sonuç ne çıkar zaman gösterir. Beşeri bilimler zaten insan denen bağımsız değişkene göre kurulu bence, o zaman da psikoloji, pedagoji dediğimiz şey bir yöntem-bilimden ziyade istatistiksel veribilim oluyor, tabii yine kanımca! Bu durumda seneler sonra çocuklarım tarafından "Bize kendimizi hiç özel hissettirmedin!" suçlamasını duymak da ihtimal dahili:18:
mrb kızlar dudağımda kocaman bir uçukla hepinize günaydın
Gecmis olsun hastalandin falan sikintidan da cikmis olabilir canim...
Yerim ben onun poposunu,yaramaz olacak bu cocuklar felisim benimki de hic uyumuyor sanki surekli bir hareket halinde
Coyote kiyamam ya cocuk rufuyla o bebekten ne kadar etkilenmissindir nlayabiliyorum,aglattin valla beni sabah sabah(((
oyyyy kıyamam ya,beni de ağlattı valla..
yaaaa herkes evine internet alsın banane yaaaaa!!! böyle ben çok üzülüyorum..doğumdan önce girebilirsin di mi daha?
herkese günaydın... Allahım şu rennie olmasaymış ben napardım!!!! gece uykumda öyle midem yandı ki anlatamam... hiç bu kadar şşiddetli olmamıştı. biraz sabrettim ama şurubumu içtim,şak diye geçti..neden daha önce içmedim ki diye kendimi de fırçalamayı unutmadım
annemlere gittikçe girerim ama bu kadar sık olmaz babam kardeşime vınn almayı düşünüyo alırsa bana yarar alır götürürüm eve rahat rahast ulaşırım sizlere
kızlar lansinohu sürmeye başladım .. bi de tahin üzerindeki susam yağı denmişti o sonra mı sürülür emzirmeye başladıktan sonra mı?
canım ben sordum kendi doktoruma pazartesi sürmeye başla dedi,,perşembe doğuma gireceğim için..
kızlar göğüslerden bahsedilmişken bana arkadaşım duşta sıcak suyla uçlarına masaj yap uçlansın demişti benm pek ucu yok göğüslerimin akşam duşta masaj yaptım çıktım giyinirken ucuna dokundum bi baktım su geliyo süt gibi beyaz değil su gibi şeffaf sadece sol göğsümden bide ne olduğunu anlayamadım
kız niye uyandın??????????????ki sen
günaydın herkese
ben uyuyamadım bütün gece bütün kemiklerim ağrıyor malesef :26:
Tatlim o kadar kurcalarsan getirirsin sutleriii...
Ben ilk zamanlar yoldum meme ucundaki o puturcuklerisonra dediler ki onlarla oynanmaz,onlar sutun bebek dogana kadar gelmesini engellemek icin olusuyor diye,bi daha ellemedim
Kiz ne biliyim 5 te uyandi wc e nasil acikmisim ama ilk defa boyle oldu gittim iki biskuvi attim agzima,sonra 7:de dalmisim biraz 9 a kadar...
Yyyaaa evettttt....
Kizlar kaburgalari(tam gogus alti)balyozla ezilmis gibi agriyan var mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?