2012 Ekim Anneleri

mrb kızlar dudağımda kocaman bir uçukla hepinize günaydın

Gecmis olsun hastalandin falan sikintidan da cikmis olabilir canim...

Yerim ben onun poposunu,yaramaz olacak bu cocuklar felisim benimki de hic uyumuyor sanki surekli bir hareket halinde

Coyote kiyamam ya cocuk rufuyla o bebekten ne kadar etkilenmissindir nlayabiliyorum,aglattin valla beni sabah sabah(((

Son düzenleme:

Evet duyabiliriz bunu ama biz elimizden geleni yapalim da,onlarin huy ve karakterleri dogrultusunda illa ki baska yone de kayabilir.Ama ebeveynin tavirlarinin da mizacin olusmasinda cok buyuk etkisi var.Ayy elifcik kardesine de alicim bidi bidi diye sana konustugu gibi tatli tatli konusacak,sen yersin onlari bee..ben de ilosu bi cikarayim ortaya,sonrasinda bi de erkek kardesi olsa hic de fena olmaz

ben biraz uzanmaya gideyim hiç iyi değilim kemiklerim sızlıyor resmen..
acaba eşim görevden geldiğinde dr a mı gitsem bu böyle olmayacak sanırım..
dökülüyorum resmen

Caniminici uzdumse kusura bakma,ilerde sizlerin cocuklarinda da benimki gibi uzucu izler kalmasin diye yazmak istedim.esitlik istiyorum kardesler arasinda,esit sevgi esit ilgi esit paylasim,daha anlatsam neler var,eller kollar dolu bir sekilde abiyle birlikte alisveristen donup bana bisey dememislerdi gidiyoruz falan diye,babanneye birakmislardi,donmelerini apartmanin merdiveninde oturup bekledim,bi baktim paketler dolu paketler...heyecanla kucagina kostumm annnee bana ne aldinizz diyee,sana bisey almadik bunlar abinin demez mi!bide diyor ki onun okulu acilacak falan filan...insan bi tokacik dahi olsa almaz mi!bunu kizima alayim diye!ayy his yaptim simdi heee bende,bakin bunlari yapmayin kac yasina geldim,cok sukur yedigim onumde yemedigim arkamda ama hala bir toka diyorum,bari bir toka olsaydi!

annemlere gittikçe girerim ama bu kadar sık olmaz babam kardeşime vınn almayı düşünüyo alırsa bana yarar alır götürürüm eve rahat rahast ulaşırım sizlere

annemlere gittikçe girerim ama bu kadar sık olmaz babam kardeşime vınn almayı düşünüyo alırsa bana yarar alır götürürüm eve rahat rahast ulaşırım sizlere

inş. alırda sende girersin sayfaya canım...malum doğumdan sonra daha paylaşacağımız çok şey olacak

günaydın kızlarrrrrrr
havalar serinledi gripler başladıdikkat edin sağlığınıza çok geçmiş olsun

kızlar lansinohu sürmeye başladım .. bi de tahin üzerindeki susam yağı denmişti o sonra mı sürülür emzirmeye başladıktan sonra mı?

kızlar lansinohu sürmeye başladım .. bi de tahin üzerindeki susam yağı denmişti o sonra mı sürülür emzirmeye başladıktan sonra mı?

canım ben sordum kendi doktoruma pazartesi sürmeye başla dedi,,perşembe doğuma gireceğim için..

canım ben sordum kendi doktoruma pazartesi sürmeye başla dedi,,perşembe doğuma gireceğim için..

kızlar göğüslerden bahsedilmişken bana arkadaşım duşta sıcak suyla uçlarına masaj yap uçlansın demişti benm pek ucu yok göğüslerimin akşam duşta masaj yaptım çıktım giyinirken ucuna dokundum bi baktım su geliyo süt gibi beyaz değil su gibi şeffaf sadece sol göğsümden bide ne olduğunu anlayamadım

Asuuuuuuu....
Napiyosun kiz,bugun satasamadik sana
Kaygana...
Bugun gideyim de su meshur lohusa serbeti sekerini alayim,dilinden kurtulamayiz sonraaa

Tatlim o kadar kurcalarsan getirirsin sutleriii...
Ben ilk zamanlar yoldum meme ucundaki o puturcukleri sonra dediler ki onlarla oynanmaz,onlar sutun bebek dogana kadar gelmesini engellemek icin olusuyor diye,bi daha ellemedim

kız niye uyandın??????????????ki sen

Kiz ne biliyim 5 te uyandi wc e nasil acikmisim ama ilk defa boyle oldu gittim iki biskuvi attim agzima,sonra 7:de dalmisim biraz 9 a kadar...

günaydın herkese

ben uyuyamadım bütün gece bütün kemiklerim ağrıyor malesef :26:

Yyyaaa evettttt....

Kizlar kaburgalari(tam gogus alti)balyozla ezilmis gibi agriyan var mi????

Tatlim o kadar kurcalarsan getirirsin sutleriii...
Ben ilk zamanlar yoldum meme ucundaki o puturcukleri sonra dediler ki onlarla oynanmaz,onlar sutun bebek dogana kadar gelmesini engellemek icin olusuyor diye,bi daha ellemedim

ayyy yolmadımki masaj yaptım memişlerime uçları büyüsün diye sanırım kauçuk uç almam gerekicek minnacık uçlarım benm oğlan hayatta yakalayamaz

merhaba kızlar bu aralar ne cok yazısıyorsunuz atlaya atlaya okuyabildim ancak...

göğüs ucu kremine 1 ay önceden de baslanabilir denilmişti kızlar kursta,ama ucuna cok dokunmak uyarmak doğumu yaklaştırabileceğinden ben henüz baslamadım..

ucuyla cok oynamayın da denildi o yüzden ovmayın,kahverengi bölgeye nohut büyüklüğünde sürüp bırakın bence..

bir de ikinci cocuğun birinci kıskanmasın diye maruz kaldığı durumları anlatmıssınız.. cok duygulandım... ben de kardeşim doğdugunda aynı seyleri yasadım,annem hastanede bana saka yaparak benim artık bebeğim oldu ben gelmiycem eve gibisinden birşey söylemişti tabi ben nasıl içlenip agladıysam odadaki kadınlarda gülmüşlerdi... sonra gönül almalar ama ne fayda..

annemin bilincsizce yaptığı bir saka benim kıskanclıktan sarılık olmama neden olmuştu.. annem hala kızar kendine,bilincsizliğine...

aman ha biz sakın yapmayalımmm... eşitlik ve denge yakalamak çok önemli felisin söylediği herseye katılıyorum...

bu arada dün belim kopacak gibi agrıyordu,doktorumu aradım artık normal olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi... adet sancısı gibi agrı doğumun basladığına işaret eder dedi.. korkuyorum diyince güldü,hersey yolunda artık doğabilir diyerek beni rahatlattı sağolsun..

Kiz ne biliyim 5 te uyandi wc e nasil acikmisim ama ilk defa boyle oldu gittim iki biskuvi attim agzima,sonra 7:de dalmisim biraz 9 a kadar...

Yyyaaa evettttt....

Kizlar kaburgalari(tam gogus alti)balyozla ezilmis gibi agriyan var mi????

evet canım benim agrıyor aynı agrıdan bahsediyoruz dün doktoruma sordum normal artık dedi minoset alabilirsin 1 tane dedi ama ben ne olur ne olmaz almadım tabi...

kızlar acayip bir rüya gördüm ve hala etkisindeyim hemen paylaşmak istedim sizlerle...
evdeyim annemler falan da var yanımda.birden göbeğim aşağıya doğru düşüyor ve yanımdakilere söylüyorum doğumum başlıyor diye.kimse ilgilenmiyor herkes kendi aleminde..hadi gitmemiz lazım hastaneye diyorum hiç kimseden ses yok.sonra birden sancım baslıyor.sonra rahmimi elime almışım bu nasıl oluyorsa.açılmayı kendim kontrol ediyorum.2cm açıldı hadi artık gitmemiz lazım diyorum hiç umursayan yok.sonra dogumum baslıyor birden yere uzanıyorum ıkınıyorum ve bebeğimin yarısı cıkıyor.orda uyandım Allahtan daha fazla dayanamazdım zaten.kabuslar 3 gündür böyle rüyalarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…