2012 Ekim Anneleri

kızlar yorumlar için sağolun acaba geçmesi için dudağıma ne sürmeliyim yağlı krem diye biliyorum geçen haftaki uçuğuma lansinoh sürdüm iyi gelmişti başka fikri olan varmı

kızlar şu an çok moralim bozuk galiba doğumuma kimse gelmeyecek yalnız başıma doğurcam. annem memlektte şimdiye kadar gelirm diyodu şimdi gelemiyceni söylüyo. ona da kızamıyorum köyde oturuyo hayvanları falan var. babamda hasta zaten yalnız bakamaz o işlere. ablam la aynı şehirdeyiz oda gel bende kal ben gelemem diyo. bende nasıl rahat edeyim lohusa lohusa başkasının evinde. o yüzden ona da gidemem. eşim doğum lafını duyunca bile panikliyo. nasıl atlatcaz hiç bilmiyorum Allahım sen yardım et.

bilinç altındaki korkulardan kaynaklanıyo canım maalesef bende sürekli kendimi doğum yaparken görüyorm. hatta rüyanın birinde sonunda diyorum hiç korkulacak bişi değilmiş kolayca oluverdi diye

güzeller iyi haftasonları olsun inşallah hepimize

vakit geçmiyor bize artık, sürekli kafamızda eksik bişey var mı sorusu var artık

bir yandan korku basıyor bebeğimi sağsalim kucağıma alamama korkusu, rabbim korusun inşallah

Allah bi kolaylık verir canım sen şimdi kafana çok takma kimse gelemiyor diye..

Allah yardımcın olsunn tüh üzüldüm .... eşinin ailesindende mi kimse gelmez... KİMSE OLMASA BİLE SEN ALLAHA SIĞIN O EN BÜYÜK DOSTTUR DARDA OLANA

Allah kolaylık versin canımm... bebeğini kucağına aldığında aklına bile gelmez inşallah bakıma muhtac olmadan rahat bir doğum yapar iyileşir gecersin evine,ablanda bir iki gün gelse yeter.. üzme kendini.. Allah yardımcın olsun..

Asuuuuuuu....
Napiyosun kiz,bugun satasamadik sana
Kaygana...
Bugun gideyim de su meshur lohusa serbeti sekerini alayim,dilinden kurtulamayiz sonraaa

evettt şekerim hemen alıyorsun ve buzdolabına koyuyorsun sonra da iloş hanım gelince misafirlerle beraber sende bol bol içiyorsun

kimse şekersiz doğuma gitmesin ona göre

kimse gelmezse gelmesin üzme kendini daha iyi işte karışan olmaz lohusa depresyonunu kolay atlatırsın.

canım benimde doğumuma kimse gelmiyor...annem ve kayınvalidem 2 gün sonra beraber haca gidiyorlar ne yapalım kısmet böyleymiş...eşin yanında olsunda evelallah herşeyin üstesinden gelirsiniz Rabbim kolaylığını verir canım bak gör tez vakitte ayaklanırsın evladına kendin bakarsın üzülme

kızlar lansinohu sürmeye başladım .. bi de tahin üzerindeki susam yağı denmişti o sonra mı sürülür emzirmeye başladıktan sonra mı?

ağustos annelerinden bi arkadaşım kullandı doğumdan 4 hafta önce sürmeye başladı lansinohu ama bi işe yaramamış , yara olmuş tabii , sonra tahin yağını sürdüm ve iyileşmeye başladı diyordu , bende geçen hafta başladım tahin yağı sürmeye ama benim göğüslerde özelliklede uçlarda hafif sızlama var şimdiden aşırı hassaslaştı , bu emzirme işi en zoru olucak sanırım

demin telefon caldııı ve mersinden bi otel daha önce eşimlede görüşmüşlerdi 200 kişi içinden 50 kişiye ücretsiz tatil çekilişi için ..

bizde çıkmışız çok şaşırdım bi de çocuk demezmi 1 kasımdan itibaren gelin diye bende 2012 sonuna kadar diye üzüldüm bebişle gidemeyiz meğer 2013 sonuna kadarmış ... bu yıl hamileyim diye tatile gidemedik , burdaki denizle yetinmiştikk :) seneye inşallahh kızımızla giderizzz :)

pek sevindirik oldum .... kızım şimdiden bereket getiriyo evimizeee

Allah yardımcın olsunn tüh üzüldüm .... eşinin ailesindende mi kimse gelmez... KİMSE OLMASA BİLE SEN ALLAHA SIĞIN O EN BÜYÜK DOSTTUR DARDA OLANA

yok canım malesef eşimin babası küçükken vefat etmiş annesi de 10 sene önce . 1 abisi var o da yurt dışında. neyse saolun biraz toparladım kendimi Allah büyük. inş hepimizin doğumu kolay olur kimseye ihtiyaç kalmaz.

canım Antlaya da sezaryen fiyatları ne kadar vitale den başka hastanelerde biliyor musun hiç araştırdın mı?

benim hastanede 1200 civarı 2 gün yatırıyorlar sezeryanda ve + 250 epidural farkı , bu arada geçmişte görmüştüm lara araştırma hastanesine gidiyorum demiş sende tıp iyi olur ikiz için demişsin , araştırma hastanesi tıp değil , devlet hastanesi oluyo , akdeniz üniversitesi tıp fakültesi ayrı eğitim ve araştırma hastanesi ayrı yani , bu eğitim ve araştırma yani devlet hastaneside bikaç senelik , gidenler memnun hep ama ben doktorumdan çok memnunum o yüzden gitmeyi düşünmedim hiç

doğru emzirme tekniğiyle yara olmazmış güya göğüs ama ondada kahferengi kısmın tamamını bebişin ağzına koyucakmışız eeee benimki kocaman bi alan olduu Allah korusun boğulur çocuk , en tedirgin olduğum şey emzirmek zaten annemin bile yanında çıkarıp vermek istemiyorum kimse görmesin

dudağım uçukladı canım böbreğim de çok ağrıyor benim gibi böbreğine çivi batıyomuş hissi yaşayan varmı?

bende normalde hiç uçuk çıkmazdı.hamileliğimin 3.ayında çıktı ve teramicin sürmüştüm.yayılmasını önledi.doktora sordugumda uçuk için yapacak bişi olmadıgını kendiliginden geçmesini beklememi söyleid.teramicin sadece mikrop kapmasını önlermiş

hiçbirşey olmaz Allahın izniyle , bebeğinin bitek sana ihtiyacı var , eşinde yanında olursa yetersiniz birbirinize inşallah , benimde eşimin senelik izninin bi kısmını doğuma ayırdık , o olsun yanımızda yeter , annemde gelicek ama kardeşim var evde fazla kalamaz gerçi hoş bende istemiyorum zaten , kızım kocam ve ben başbaşa olmak istiyorum , görümcemde gelmek istiyodu ama 40 ımız çıksın öle dedik , kendimi hiç misafirperver görmedim şimdi düşününce ama benim 3 tane komşum var abla dediğim , hepsi birbirinden hamarat temiz ve deneyimli , eğer beklenmedik bir durum olursa anca onlar yetişir bana , yokmu senin komşuların ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…