2012 Ekim Anneleri

Herkeze Hayırlı günler .. Canim Yaa ağlatacaksın beni benim eşimde ortanca buna benzer seyleri hep yasamış canim benim ya annesi ona hamileyken ördugu kazağı abisi ağladı diye ona giydirmiş esim dogunca eskimis halde giymiş duşun böyle k.v anlatınca sınır oluyorum yok o bebekti anlamıyordu onu sandığın üstünde yatırdık öbürünü beşiğinde vs vs hala esimin bilinç altında hunların izleri var bense ilk cocuktum ama kiz kardesim1 yıl sonra hemen olmuş oyle bı pisikoloji hiç fark etmedim onda sadece anneannem yapardı bana karsı ayrım tabi bu o zamanlar benim hoşuma giderdi şimdi ise icim burkuluyor kadesime karsı ins bizler felisin anlattığı gibi bilinçli anneler oluruz

aynı durumdayız canım bende istemem görmesin kimse kocişimden başka , aynen dediğin gibi doğru emzirilirse yara olmaz diyorlar ama benimkiler şimdiden hassas ve sızlıyor , kesin olur die düşünüyorum ben , şu göğüs kalkanı işe yarıyor diende var yaramıyor diyende , almakta kararsız kaldım , alsakta sürekli kullanılmaz illaki bırakıcaz o zaman gene yara olucak die düşünüyorum , bilemedim , kararsız kaldım o konuda

bende kursta ogrenmistim gogsumuzu bebegin ust dudaginin ustune koyup sonra asagi cekerek cocugun agzina kaydiracagiz ozaman kahverengi kisimda icine giriyormus.direk verince ucunun tutuyormus oda yara yapiyormus.anlatabildimmi bilmiyorum ama:):)

dudağım uçukladı canım böbreğim de çok ağrıyor benim gibi böbreğine çivi batıyomuş hissi yaşayan varmı?

asiviral diye bir krem var canım benimde uçuklamıştı dudağım batikonla temizleyip ondan sürdüm 2 satte bir çok çabuk geçti

Kayinvaliden bir de anlatiyor mu marifet yapmis gibi!ayy ne sinir bir durum...adamcagizin bu yasinda bile zoruna gider,bari sussun,anlatmasin di mi!
Neyse insallah dedigin gibi oluruz canim,olmamiz lazim zaten...

faktorB senin komşulardan bende istiyom taşınayım sizin apartmana boş yer var mı?

doktora ne aralıkla gidiyorsun? belki azsa olsa vardır açılma? seninkide zor bir durum :26: bugün bende gidicem doktora bakalım minnoşum nasıl olmuş

2 günde 1 gidiyormda aşağıdan muayne çok oldğm için sancım sıklaşmadan bakmıcak artık... taşta düşürdüğümden canım çok yanıo

slmm ben geldım nasılsınız bız çok mutlu ve heyecanlıyız artık esımın gelmesıne 10 gun kaldı buyuk gun geldı ınanamıyorum 6 ay gectı hemen :)))
ondan sonrada kızımız gelıcek hayırlısı ıle

faktorB senin komşulardan bende istiyom taşınayım sizin apartmana boş yer var mı?

yok malesef canım taşınan olursa haber veriyim ben sana gerçekten komşu önemliymiş gebeliğimde daha iyi anladım , annemin yetişemediği yerde onlar bana yaprak sarması yaptılar :125: bişey yapsalar hep benide çağırıyorlar , bide herbiri bişey örüyo bebeğime saolsunlar alt komşumda hamile benle aynı hafta ama o çalıştığı için hepsinden mahrum kaldı yazık , kızımla biz şanslıyız

allahım yaa insanlar ne bilinçsiz ben kardeşimle hiç sorun yaşamadım kıskanmadım çünkü olmasını ben istemiştimm yalvarmıştım annemlere herkesn kardeşi var bnm neden yok diye öylece oldu kardeşim benm annemler hiç ayrım yapmadılar birbirimizi kıskanmadan büyüdük biz ama ben bazen kötü bi abla olabiliyodum tabi:))))))))))))) mesela kardeşimi kandırrıdm bz seni evlatlık aldık bak evde hiçbebeklik resmn yok benmde 1 2 tane var oda 1 yaşında felanken yani kızı kandırırdım ama kızdırmak için yapardım kıskandığımdan değill bigün ben yine bunu böyle delirttim bu bütün kıyafetlerni doldurmuş poşete ananemlere gitcek evi terkediyodu nası ağlıyo ama annem bi geldi bizim kız ağlaya ağlaya eşya topluyo bana bi fırça tabi onuda kucakladı anlattı ama kız mahvoldu ayy hala hatırlar güleriz

hımm çok kıskandım seni hangi semttesiniz ben meydankavağı

Kayinvaliden bir de anlatiyor mu marifet yapmis gibi!ayy ne sinir bir durum...adamcagizin bu yasinda bile zoruna gider,bari sussun,anlatmasin di mi!
Neyse insallah dedigin gibi oluruz canim,olmamiz lazim zaten...

Çocukluk anıları ya iste anlatıyor hatıra diye halbuki hala oyle hersey de fark ediyoruz biz gerçi şimdi şimdi hatalarını anlıyorlar esimin üstüne titriyor Ama art niyetten değil bilincsizlik iste neyse esim cocuklarına bunu yapmaz ins :)

benimle kardeşimle aramda 17 yaş var , kıskançlık tabiki olmadı ve ben onu kendi bebeğim gibi büyüttüm , bütün paramı onun için harcardım , oda beni herkesten çok severdi ama ben evlenince eşimi çok kıskandı , hala daha kıskanıyor

bizimki kız olmasına rağmen kıskanmıştı ki biizm aramızda 6 yaş var arkadaş gibiyz en yakın arkadaşımı götürüyo diye kızmıştı ilk zamanlar eşime alıştı sonra tabiii

slm kıslar... benim artık aksamları agrılarım oluo normalmiş doktoruma sormustum olur dedi wücut hazırlanıomus artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…