bwn pişik kremi numunelerimi koydumhavlu şampuan koymadım koymucam.ama daha hastaneden listeyi almadım..varsa listede koyarım...
fırfırım şekerimbende koydum pişik kremi ve havlu ne olur ne olmaz diye...birde ağız mendili koydum...badi tulum koydum...hastane çıkışı 1 takım almıştım zaten onuda koydum ama kullanmayı pek düşünmüyorum mecbur kalmadıkça beğenmiyorum alt üst olduğu için o hastane çıkışlarını bide tulum daha güzel sonuçta kucağa alırkende daha rahat olur diye düşünüyorum...
ogluna isim bulamayanlardan biri de benim:26: ne zor geliyor erkek ismi bulmak, karar veremiyoruz,bir kac isim var aslinda aklimizda ruzgar,korhan, korcan,meric, ama karar vermis degiliz:26:
bizim oğlanında bir ismi mehmet olacak ama ikinci isim konusunda anlaşamıyoruz, ben tuna istiyorum eşim ise attila istiyor anlaşıcaz bakalım eşimde istediğim olmazsa tek mehmet olsun diyor bende tek mehmet istemiyorum.
mehmet guzel isim, ne zormus erkek ismi bulmak, ben bide yurtdisindayim isim koymak daha da zorlasti bazi harfler farkli okunuyor,u lar o lar, noktalilar falan farkli söyleniyor
ogluna isim bulamayanlardan biri de benim:26: ne zor geliyor erkek ismi bulmak, karar veremiyoruz,bir kac isim var aslinda aklimizda ruzgar,korhan, korcan,meric, ama karar vermis degiliz:26:
Kızlar bisey sorucam siz hastane çantanıza bebek icin sampuan krem vs koydunuz mü yada bornozunu gerek var mı
Kizlar gobusumun resmini koydum gordunuz mu? Karpuz gibi yaaaa
Kizlar gobusumun resmini koydum gordunuz mu? Karpuz gibi yaaaa
cnm merhaba ben koymucam tatlımm kzıımdada gerek olmadı cunku hastanede yıkamak cokta uygun görulmuyo o uzerındekı tabaka 24 saat dışarıdakı tum mıkroplardan koruyormuş zaten göbek bagı duşmeden de yıkamaya musade etmeılerde ama her hastane ve her dr aynı fıkırde olmuyo
Bende oyle düşündüm aslında neyse ufak bı havlu koyarım sampuana gerek yok sanırım olursa esim alır pidik icin zeytinyağı koyucm birde krem koyarım gene
evet cnm ben sadece el havlusu koydum ama gerceken ıhtıyac olmadı hıc bırıne zeytınyagı neden tatlım bebe yagı nıyetınemı kullanılıyo
pişik kremı kullanmak yeterlı aslında zeytınyagına bıle gerek yok gerewklı detaylı bakımlar evdekı ortamda daha yoluna gırıyo
Zeytinyağı pisliğe çok ii geliyor onun icin ama kremde koyarım gene
çok değilmi herkesinki 1 saat içinde 10 kez hareket ediyormu? benim şimdi azaldı yeri daraldı diye önemsemiyordum
Zeytinyağı pisliğe çok ii geliyor onun icin ama kremde koyarım gene
he anladım tatlım ay ınşala bebışlerımızın totosu hıc pişik olmaz kıyamam
cnm ya en beterıde gögus yarası felaket bışey yanı ben sezeryan oldum okadar acı hıc cekmedım ama resmen gögus yarada ağlayark emzırdım
ama gecende burda yqzdım sabun şeklınde kakao yagı almnızı tavsıye ederım mutlka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?