2012 Ekim Anneleri

canım inş. bebeğin kendini toparlayacak ve en kısa zamanda evinize sağlıkla sıhhatle döneceksiniz..dualarımız seninle ve bebeğinle canım...ne kadar üzme kendini desekde biliyoruz anne yüreği dayanmıyor ama inş. toparlayacak minik Ecemiz..

bwn pişik kremi numunelerimi koydum havlu şampuan koymadım koymucam.ama daha hastaneden listeyi almadım..varsa listede koyarım...

canım şampuan bende koymadım havluyuda zaten bebeğin banyo havlusunu koymadım normal yüz havlusu büyüklüğünde bir havlu aldım onu koydum...

bende koyayim o zaman pisik kremiyle, agiz mendilini. evet tulumlari bende daha rahat buluyorum o yuzden hastane cikisida almadim ben, tulum, eldiven ve bodyle kendim kombinlerim

ogluna isim bulamayanlardan biri de benim:26: ne zor geliyor erkek ismi bulmak, karar veremiyoruz,bir kac isim var aslinda aklimizda ruzgar,korhan, korcan,meric, ama karar vermis degiliz:26:

bizim oğlanında bir ismi mehmet olacak ama ikinci isim konusunda anlaşamıyoruz, ben tuna istiyorum eşim ise attila istiyor anlaşıcaz bakalım eşimde istediğim olmazsa tek mehmet olsun diyor bende tek mehmet istemiyorum.

bizim oğlanında bir ismi mehmet olacak ama ikinci isim konusunda anlaşamıyoruz, ben tuna istiyorum eşim ise attila istiyor anlaşıcaz bakalım eşimde istediğim olmazsa tek mehmet olsun diyor bende tek mehmet istemiyorum.

mehmet guzel isim, ne zormus erkek ismi bulmak, ben bide yurtdisindayim isim koymak daha da zorlasti bazi harfler farkli okunuyor,u lar o lar, noktalilar falan farkli söyleniyor

mehmet guzel isim, ne zormus erkek ismi bulmak, ben bide yurtdisindayim isim koymak daha da zorlasti bazi harfler farkli okunuyor,u lar o lar, noktalilar falan farkli söyleniyor

yurtdışındaysan işin zor canım ben bir sürü isim düşündüm önce eymen istedim baska bir tanıdık koydu oğluna sonra ege dedim onuda koydular mete istedim onuda koydular, ilk tercihim olan tuna kaldı yada benim adıma uygun tuğhan olabilir diye düşündüm :)

Kızlar bisey sorucam siz hastane çantanıza bebek icin sampuan krem vs koydunuz mü yada bornozunu gerek var mı

cnm merhaba ben koymucam tatlımm kzıımdada gerek olmadı cunku hastanede yıkamak cokta uygun görulmuyo o uzerındekı tabaka 24 saat dışarıdakı tum mıkroplardan koruyormuş zaten göbek bagı duşmeden de yıkamaya musade etmeılerde ama her hastane ve her dr aynı fıkırde olmuyo

Bende oyle düşündüm aslında neyse ufak bı havlu koyarım sampuana gerek yok sanırım olursa esim alır pidik icin zeytinyağı koyucm birde krem koyarım gene

Bende oyle düşündüm aslında neyse ufak bı havlu koyarım sampuana gerek yok sanırım olursa esim alır pidik icin zeytinyağı koyucm birde krem koyarım gene

evet cnm ben sadece el havlusu koydum ama gerceken ıhtıyac olmadı hıc bırıne zeytınyagı neden tatlım bebe yagı nıyetınemı kullanılıyo
pişik kremı kullanmak yeterlı aslında zeytınyagına bıle gerek yok gerewklı detaylı bakımlar evdekı ortamda daha yoluna gırıyo

Zeytinyağı pisliğe çok ii geliyor onun icin ama kremde koyarım gene

he anladım tatlım ay ınşala bebışlerımızın totosu hıc pişik olmaz kıyamam
cnm ya en beterıde gögus yarası felaket bışey yanı ben sezeryan oldum okadar acı hıc cekmedım ama resmen gögus yarada ağlayark emzırdım
ama gecende burda yqzdım sabun şeklınde kakao yagı almnızı tavsıye ederım mutlka

çok değilmi herkesinki 1 saat içinde 10 kez hareket ediyormu? benim şimdi azaldı yeri daraldı diye önemsemiyordum

canım 1 saat değil 1 gün içinde 10 kez hareket etmesi lazım..bebişmin boynunda kordon var. doktorum hareketlerini takip et dedi ve böyle söyledi. 1 saat te imkansız. uyku saati olabilir yani..

he anladım tatlım ay ınşala bebışlerımızın totosu hıc pişik olmaz kıyamam
cnm ya en beterıde gögus yarası felaket bışey yanı ben sezeryan oldum okadar acı hıc cekmedım ama resmen gögus yarada ağlayark emzırdım
ama gecende burda yqzdım sabun şeklınde kakao yagı almnızı tavsıye ederım mutlka

İns olmaz bende kıyamam ya :s göğüs ucu icin 1 aydır krem sürüyorum ama o kakou yağınıda alırım ins .hic göğüs yarası olmaz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…