2012 Ekim Anneleri

cnm maşalla o nasıl göbektır öle kocaman geldı bana cok ben kızımda doğuma bıle böle koca göbekle gıtmedım maşalla sana bebişine

Canim masallah gobisine,ece kizimiz baya buyumus icerde belli

Valla gecen hafta 3000 gr di Ece hanim oyle koca gobegime gore bana az geldi kilosu bakalim yarin yine kontrolum var kac cikacak kilosu
Bir de vajina ve makattan ornek aldi doktorum cubukla gecen aylarda idrarda bakteri cikmisti onu da merak ediyorum :26:

inş. güzel haberler alacaksın canım...Ece hanımda popoyu kesin daha da büyütmüştür karpuz popolu Ece olmuştur

yarın sende gün alacaksın içimden bi ses öyle diyor sanırım oğlumun sesi

inş. güzel haberler alacaksın canım...Ece hanımda popoyu kesin daha da büyütmüştür karpuz popolu Ece olmuştur

yarın sende gün alacaksın içimden bi ses öyle diyor sanırım oğlumun sesi

Ahh be canim benim doktor sezeryana hic merakli degil illa beni beni catirtada catirdata dogurtacak bende ancak bir problem olucak ki sezeryana yonelelim
Senin oglusunu yerim ben persembe bir ciksin da

cnm benım ya maşalla bebişin kg sı guzel bıde usg de yanılma cok oluyo bana 2800 deiler 3500 cıktı 3 kg yı devırmış daha doğumada bayagı zamı var buyumek ıcınde

selam annecikler :119::111::117:
bugün nasılsınız?bakalım....
ben bugün gezdim,durdum hem öğlen,hem akşam.
şimdi pc başına geçebildiim..
artık oturmak istemiyorum,gerçi evdede olsam pek oturmuyorum,iş yapmaktan,koşturmaktan.
doğum için yürümek en iyisi,yarına randevu aldım kontrole gideceğim saat 15'e bakalım,çatı muanesi olurum büyük bir ihtimalle.
bebeğim se hiç durmuyor,sürekli poposumu artık kafasımı sert sert dayanıyor karnıma sanki çıkmak için yol arıyor kuzucuğum...
eeeee özledik artık minnoşu gelsin...de görelim tanışalım hele oyy oyy kıyamam anneciğim ben sana...
dua edin bize canlarım...

Ahh be canim benim doktor sezeryana hic merakli degil illa beni beni catirtada catirdata dogurtacak bende ancak bir problem olucak ki sezeryana yonelelim
Senin oglusunu yerim ben persembe bir ciksin da

cnm kızımda bizim dr da onıyetle başladı ben kadıncagıza bı anlattım bı anlattım korkularımı sonra bana dedı sen bu korkuyla 2 gun doğuramazsın dedı kabul ettı bıde aman yanlışlıkla doğururum falan dıyede 15 gun kala sezzeryanı gercekleştırdı

cnm benım ya maşalla bebişin kg sı guzel bıde usg de yanılma cok oluyo bana 2800 deiler 3500 cıktı 3 kg yı devırmış daha doğumada bayagı zamı var buyumek ıcınde

Cok sukur bugunlere gelebildik bebegimle ben memnunum halimden 3 kilo dogsada yeter aslinda yeter ki daha zayif olmasin

eee asude gerı sayım basladı senın için,duygularını alalım canım,nasıl oluyor ınsan son bir kaç gun kala ???? bizi bırakacak mısın dogum yapınca unutma bizi emi

sevcannnn seni merak edıyordum bende nasılsın canım,defnoş nasıl ???

iyim canım defnoş çok şükür söz dinledi,şimdilik annesiyle beraber.. bugünlerde iyce agırlastım ama hiçbirseye elimi sürmüyorum kendimi yormamak adına.. bugün kayınvaldemlere gittim yarın hacca gidiyorlar ev kalabalıktı öyle daraldım bunaldım ki... eve gelip zor attım kendimi koltuğa.. geceleri de uyurken zorlanıyorum daha doğrusu yan yatınca belim sırtım agrımaya basladı... hamilelikte sona yaklaştım sanırım..

kızlar bir de benim karnımdan gurultular geliyor yaa böyle olan var mı mide mi yoksa göbekmi anlamıyorum çok tuhaf:26:

çok değilmi herkesinki 1 saat içinde 10 kez hareket ediyormu? benim şimdi azaldı yeri daraldı diye önemsemiyordum

canım benimde aynen çokk azaldı sadece ufak tefek hareketler ve kasılma hissediyorum toplanıuo sürekli bi yerde normaldir bence...

eee asude gerı sayım basladı senın için,duygularını alalım canım,nasıl oluyor ınsan son bir kaç gun kala ???? bizi bırakacak mısın dogum yapınca unutma bizi emi

tatlım hiç bırakırmıyım sizi hem senin o döndürücü gözlerini görmeden duramam bebeğemmm

heyecan var tabi ama tamamen oğlumla tanışacağım anın verdiği bir heyecan zaten hazırlıkla geçiyor son günler artık son eksikleri halletmeye çalışıyoruz..

eşimde sürekli korkuyormusun diye soruyor korku yok ama onu öyle merak ediyorum ki anlatamam

cnm benım merhaba yavaş yavaş artık son zmanlara geldın cnm defnene kavuşmana az kaldı ay bende sıkılıyorum darlanıyorum kalabalık ortamlardan hele uzun sure uzanmadan durmak bel agrısı sebebım oluyo bu ara en cok evımde mutluyum

cnm ne zaman doğum sezeryanmı ay ne guzek avuşcan bebişe arttık

kesinlikle canım ya anneme gitmeden duramayan ben,1 haftadır gitmiyorum evde dinlenmek gibisi yok suan benim için..

affeerriinnnn defnoşaaa alkışşşşşş bol bol dınlen canım..ayrıca daha önce bır kac kişide karnımdan gurultular gelıyor dıye yazmıştı ,bende daha yok öyle bır sey:26:

o zaman bunlar senın için bebeemmmm :111::111::111::111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…