2012 Ekim Anneleri

Herkeze iyi geceler kızlar benim oğlumda bugün bol bol karnımı sertlestirdi ama oyle çok hareketli degildi herhalde büyüdü kuzumun yeri daraldı :))

Selam annişlerrr bugün benim 1. Evlilik yıldönümüm yaa gecen sene bu vakitler genç bi kızdım şimdi anne oldum resmen bir sene sonra böyle olucagımı söyleseler hayatta inanmazdım ki üç dört sene cocuk düşünmüyoduk ama allah verdi iyiki ogluşum oluyo binlerce kez şükürler olsun

özel hastanelerde bunlara ihtiyaç yok, zaten bebeğin kalış süresince yıkanıp paklanmasını onlar hallediyor!
Evet bende oyle düşündüm sonra baktım hastane çantası hazırlayanlar sampuan filan yazmış acaba mı dedim neyse cuma kontrolum var bı sorayım ne istiyorlar gereksiz bisey almak istemiyorum yanıma zaten evde yakın olmadı esim alır gelir
Uykum kaçtı gene benim :S

özel hastanelerde bunlara ihtiyaç yok, zaten bebeğin kalış süresince yıkanıp paklanmasını onlar hallediyor!
Evet bende oyle düşündüm sonra baktım hastane çantası hazırlayanlar sampuan filan yazmış acaba mı dedim neyse cuma kontrolum var bı sorayım ne istiyorlar gereksiz bisey almak istemiyorum yanıma zaten evde yakın olmadı esim alır gelir
Uykum kaçtı gene benim :S

Kutlu olsun canim rabbim bı ömür ayırmasın ne güzel 1. Yilinıza 3 kisi girdiniz :) bizimde 3. Yıldönümümüz 11 Ekim oğlum kucağımda olacak belkide yada belki o guN dogar 2 guN beklerse :))

mehmet guzel isim, ne zormus erkek ismi bulmak, ben bide yurtdisindayim isim koymak daha da zorlasti bazi harfler farkli okunuyor,u lar o lar, noktalilar falan farkli söyleniyor

bizde meryem koymaymaya karar verdik.yabancilar sorunca meryem diyoruz aa ingiliz ismimi cok guzel diyorlar:)biraz degisik soyluyorlar ama burasi icinde rahat bir isim oldu:)

günaydın kızlar.. off dün gece 11 de bi başladı tepikler hala devam ediyo valla hiç uyuyamadım tepik de denmez ona resmen karete judo
eşim göbeğimi görünce korktu ne oldu geliyo mu yoksa diyo ben de dedim keşke o kadar kolay olsa..

günaydın kızlarkızım bugün 2.sınıfa başladı babanesiyle gittiler heyecandan akşam 8 de yatırdım yok gözüne ışık kaçtı,yok çişi geldi uyutmaya götüürdüm yattım yanına uyudu diye geldim eşimle kahve içelim dedik yine çişi geldisonra eşim götürdü yarım saat geçti gelen yok birde baksam eşim uyumuş benim kızda klozetteoturuyo cadı ikisinide kaldırdım açtım tv yi kızdım yarın herkes oynaşırken sende masanda uyursun diyye uyudu saat:11 de minişimin ablası bakalım çok heyecanlı cicileri giydi gitti...

günaydın kızlar , cumartesi bende doktordaydım , yine gergin girdim odasına ama mutlu çıktım , herşeyimiz normalmiş kızım 3 kg olmuş , gene soru yağmuruna tuttum tabii adamı , çatı muayenesi yapmıyormuş benim doktor ben zaten ultrasonda görüyorum bebeğin yerleşmesini , gerek yok çatı muayenesine filan dedi oynayasım geldi o an nst ücretsizmiş bu arada kızlara sordum ama extra bir durum olmadıkça nst yede almıyormuş benim doktorcum bebeğin konumu çok iyi , başı yerleşmeye başlamış dedi , ha bide epiduralin bebeğe geçme ihtimali yokmuş , boşluğa yapılıyor epidural dedi yani kana karışmıyormuş tabii iyi bir uzman yaparsa ama genel anesteside geçme ihtimali varmış azda olsa aklınızda olsun , minişimle ben mutlu olduk bunları duyduğumuza herkes iyi haberlerle döner inşallah

işte bu ne güzel ultrasonda görüyomuş çatı muayenesine gerek yok demiş. sen mi dr u sorulara bogdun toksa dr mu seni?

Gunaydin herkese dün ayrintili ultrasona girdim ve sok sok sok sol damarım biraz düzelmiş ve benim oğlum olmuş 2340 doktorunda çıkana güvenme dedi bu doktorum çünkü onlar tam rakam vermezlermiş ki hoş benim Dr da aynısını demişti:) tam çıkıyorum odadan Dr demesin mı diğer hamilelikte görüşürüz diye:) ben o yoooo dedim ama zamanın azaldığını fark etmem acısından iyi oldu. Aksam ütümü yaptım genel hastane çantamı hazirladim

Gunaydinnnnnnn

Ruya gordum,evde doguruyorum,emziriyorum hemen avucum sut doluyo onu da bebisin agzina dokiyorum
sonra hicbir sey olmamis gi i giyiniyorum(cok zayifim bu onemli dipnot kendimi 9 aydir oyle gormedim:)))bebegimi kundaga sarip kucagimda ablamla hadtaneye gidiyorum,danismadaki cocuk sadece kadin dogum var diyo ben onu bosverin yenidogan bolumune gitmem lazim bebegime baksinlar diyorum,cocuk yerimiz yok diyo nasil agliyorum nolur bakin bebegime diye ,olmaz diyo bagiriyorum falan kabul ediyo,sonra esim geliyo git burdan diyorum niyeyse,o
gitmem deyince ben bebegimi birakip kosarak gidiyorum,,yaa ne bicim ruya bu ya...

işte bu ne güzel ultrasonda görüyomuş çatı muayenesine gerek yok demiş. sen mi dr u sorulara bogdun toksa dr mu seni?

ben tuttum adamı soru yağmuruna canım , o sadece bi sıkıntın varmı die soruyor çok alakalı bir doktor sağolsun , sorcaklarım bitiyo ama hala varmı başka merak ettiğin diyo :)) Allah peygamber sabrı vermiş adama , ama bende dua ediyorum ona çünkü çoğu doktor gibi aceleye getirip, lafı ağzına tıkayıp bitsede gitsek modunda değil adam , Allah ondan razı olsun

günaydın kızlar...güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.

kızlar benim randevum perşembe günü. ve o gün 35+0 olucam. doktorum ilk kez nst ye sokucak. giderken hemogram,tir. shor, shpt bu tahlilleri yaptırda gel dedi.. ne olduğunu bilen varmı? sizler 35. haftada yaptırdınız mı?

gunaydın
ben daha canta falan hazırlamadım ama cumartesı gunu bebısımın herseyını aldım.kendıme pıjamada aldım. eksıgım kalmadı. bı evımı son kez elden gecıırıcem bırde bebısın kıyafetlerını yerlesdırıcem onuda bu hafta ıcınde annemle halledıcez ınsallah... kızlar nasılsınız bakalım son gunler bana ıyıce zor gelmeye basladı evden cıkasım gelmıyor ama malesef dısardada ısım hıc bıtmıyor ne yazıkkı esımde gıtdı ınsallah doguma yetısır...

günaydın güzel anneler ve 1.kuşak kareteci minnoşlar dün oğlumun ütüleri ni 21:00 de bitidim dolabına yerleştirdim,gidip gidip bakıyorum mutlu oluyorum,gecen bana birisi hazırlıklar için erken davranmışsın dedi yaa moralimi bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…