Kızlar bisey sorucam siz hastane çantanıza bebek icin sampuan krem vs koydunuz mü yada bornozunu gerek var mı
Evet bende oyle düşündüm sonra baktım hastane çantası hazırlayanlar sampuan filan yazmış acaba mı dedim neyse cuma kontrolum var bı sorayım ne istiyorlar gereksiz bisey almak istemiyorum yanıma zaten evde yakın olmadı esim alır gelirözel hastanelerde bunlara ihtiyaç yok, zaten bebeğin kalış süresince yıkanıp paklanmasını onlar hallediyor!
Evet bende oyle düşündüm sonra baktım hastane çantası hazırlayanlar sampuan filan yazmış acaba mı dedim neyse cuma kontrolum var bı sorayım ne istiyorlar gereksiz bisey almak istemiyorum yanıma zaten evde yakın olmadı esim alır gelirözel hastanelerde bunlara ihtiyaç yok, zaten bebeğin kalış süresince yıkanıp paklanmasını onlar hallediyor!
Selam annişlerrr bugün benim 1. Evlilik yıldönümüm yaa gecen sene bu vakitler genç bi kızdım şimdi anne oldum resmen bir sene sonra böyle olucagımı söyleseler hayatta inanmazdım ki üç dört sene cocuk düşünmüyoduk ama allah verdi iyiki ogluşum oluyo binlerce kez şükürler olsun
mehmet guzel isim, ne zormus erkek ismi bulmak, ben bide yurtdisindayim isim koymak daha da zorlasti bazi harfler farkli okunuyor,u lar o lar, noktalilar falan farkli söyleniyor
günaydın kızlar , cumartesi bende doktordaydım , yine gergin girdim odasına ama mutlu çıktım , herşeyimiz normalmiş kızım 3 kg olmuş , gene soru yağmuruna tuttum tabii adamı , çatı muayenesi yapmıyormuş benim doktorben zaten ultrasonda görüyorum bebeğin yerleşmesini , gerek yok çatı muayenesine filan dedi oynayasım geldi o an nst ücretsizmiş bu arada kızlara sordum ama extra bir durum olmadıkça nst yede almıyormuş benim doktorcum bebeğin konumu çok iyi , başı yerleşmeye başlamış dedi , ha bide epiduralin bebeğe geçme ihtimali yokmuş , boşluğa yapılıyor epidural dedi yani kana karışmıyormuş tabii iyi bir uzman yaparsa ama genel anesteside geçme ihtimali varmış azda olsa aklınızda olsun , minişimle ben mutlu olduk bunları duyduğumuza herkes iyi haberlerle döner inşallah
işte bu ne güzel ultrasonda görüyomuş çatı muayenesine gerek yok demiş. sen mi dr u sorulara bogdun toksa dr mu seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?