2012 Ekim Anneleri

canım doğum yaklaştığı için bilgi sahibi olmak istiyordur benden çok sık istiyor

günaydın tatlı annişler ve bebişlerrr nasılsınızzz?????
bizim bugün dr randevumuz var oğluşu görcem bakalım bugün ne dicek dr um nst ye de gircem yine ayyy heycan yaptım yinee:18::18:

yaa ne güzel doktorun var senin öyleee benim doktor benım normal istediğimi bildiği için kemik yapına bakmamız lazım dedi çatı olucam haftaya sanki ne gerek varsa eskiden çatıya dama mı bakılıyomuş canım poff..

Canim iyi yapmissin ne guzel bu kuzularin ne zaman gelicegi belli olmuyor,ne erkeni canim ya herkes bisey konusuyor bosver sen onlari....

günaydın güzeller kalktık evimizi topladık kahvaltı yapıcaz

zaman azaldıkça zaman geçmiyomuş ya, günler uzadı sanki

eşime diyorum oğluna söyle acele etsin o da dalga geçiyo benimle yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz gelcek diye

Günaydın Kızlarrrr

Bu sabah yine hafif bulantım var onun dışında çok şükür iyiyiz
Bu hafta bittiği için çokkk mutluyum eşim gündüze geçti
Bugün biraz evi temizlemeyi düşünüyorum eşim uyandığında yarın kontrolümüz var bakalım kuzumuz ne yapıyor içerde
Tüm kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle dönerler inş.

o kadar merak ediyorum ki oğlumu, kıyafetlerinin içinde kucağıma getirdikleri anı hayal ediyorum sürekli

ağlama başladı bir de yanlız kaldıkça ağlıyorum dua ediyorum sağlıkla gelsin meleğim diye

acısını, ağrısını hiç düşünmüyorum oğlum sağlıkla doğsun yeter

asudeeeeee bitti günler yaaa

Gunaydin Arkadaslar
Bugun benimde doktor kontrolum var oglen 14:30 da tabi yine gece abuk subuk ruyalar gordum iyice stresim artti dogum yaklastikca.
Bugunde bir konusalim bakalim gecen hafta ornek almisti vajinamdam cubukla bakteri testi icin ben cikan sonuclarda birseyler okudum sanki var gibi yine bakteri ama anlamadim doktora sorucaz bakalim ne diyecek. Yine bir sorun cikarsa sezeryan tarihi isteyecem artik bir de bu bakterinin stresini cekemeyecem

asudeD bugun ruyamda senı gördum dun yatmadan önce en son sana yazmıstım ondan heralde ruyamda ben bır arkadasımla yuruyuse cıkıyorum sonra senle karsılasıyorum aaa sen adudeD mısın dıyorum sende evet sen artıst mısın dıyorsun sarılıyoruz sonra yuruyuse sende katılıyorsun hatta eşinide çagırıyorsun,bir de sen ve ben çok guzel resim yaparmısız arkadasım bizi ünlü bir ressamla tanıstıracakmış Gece uyandım hayrolsun dedım baktım kıçım açıkta da değildi cicim

Herkese bizden de gunaydin tatlilar...
Biz gene bu gece kabuslar gorduk,ruyamda gene insanlar karnimi sıkıstiriyordu,acaba uykuda kasilma falan oluyor da ben bunlari hep insanlar bebisime zarar vermek icin yapiyorlarmis gibi goruyorum,hani idrara sıkıstiginizda ruyada tuvalet ararsiniz ya,o sekilde mi hissedip goruyorum o ruyalari:26:
Artistim artik son aydayiz daha ne zaman yapacamisiz ki!birak onlari sen,bir de kucucuk bebisle o isleri mi yapicaz sonra yani!

bende aynı şekildeyimm sürekli dua ediyorum yeter ki sağlıkla gelsin diyorum,,acı, ağrı hiçbişey gelmiyo aklıma sadece yavrumun sağlıkla gelmesini diliyorum Rabbimden...

gece biraz karışık rüyalar gördüm...sabah eşim geldi bi başladım ağlamaya,,bana bişey olursa istediği kızla evlensin, dilediği okulda okusun istediği mesleği yapsın,,sakın üzmeyin ağlatmayın oğlumu diyee o da şaşırdı başladı bana dil dökmeye,,canım benim o olmasa ne yaparım bilmiyorum...neyse ki biraz daha uyudum uyandığımda ruh halim düzelmişti

bu rüyayı şuna yoruyorum artistim benden sonra ki ilk sezaryen talihlisi sen olabilirsin

artistim monalisam sen dur ben seni çizeyim koca göbişinle

günaydın tatlı annişler ve bebişlerrr nasılsınızzz?????
bizim bugün dr randevumuz var oğluşu görcem bakalım bugün ne dicek dr um nst ye de gircem yine ayyy heycan yaptım yinee:18::18:

kızlar benimde randevum var bugün 17:30 'da bakalım nst ye giricem inşallah ultrasonlada baakar inşallah böbrek ağrım için bende çok heyecanlıyım bakalım tarih verecekmi 28 eylül cuma dicem kısmetse....38+2 oluyor:18:

günaydın canım
sorma sanki yaklaştıkça uzuyor günler bende diyorum geçmiyor sanki diye bide nasıl geçicek diyorum yaaa midem beni mahvediyor
belim çok ağrıyor bide hareket ettimi alttan nası acıtıyor
ne güzel diyomuş eşinde yatcaz kalkcaz

bende 2 de gitcem bakalım...
bende sorcam ama günü ama sölemez heralde daha erken diye senden 1 hafta sonra benim bdt
bende ekimin ilk haftası alsın istiyorum 6 ekim diyorum amabakalım ne dicek:18:

ayyyyyyyyy çoook heycanlıııııııı
ooh Allahın izniyle kavuşcaksınız bebişlerinize az kaldıııııııı

ini. canım inş. Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı...dualarınızı o gün eksik etmeyin bizlerden

Balım güzel haberlerle döneceksin inş.

Birde içimdeki ses hala aynı şeyi söylüyor anladın sen
Gününüz inş. bugün belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…