günaydın kızlar...güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.
kızlar benim randevum perşembe günü. ve o gün 35+0 olucam. doktorum ilk kez nst ye sokucak. giderken hemogram,tir. shor, shpt bu tahlilleri yaptırda gel dedi.. ne olduğunu bilen varmı? sizler 35. haftada yaptırdınız mı?
günaydın kızlar , cumartesi bende doktordaydım , yine gergin girdim odasına ama mutlu çıktım , herşeyimiz normalmiş kızım 3 kg olmuş , gene soru yağmuruna tuttum tabii adamı , çatı muayenesi yapmıyormuş benim doktorben zaten ultrasonda görüyorum bebeğin yerleşmesini , gerek yok çatı muayenesine filan dedi oynayasım geldi o an nst ücretsizmiş bu arada kızlara sordum ama extra bir durum olmadıkça nst yede almıyormuş benim doktorcum bebeğin konumu çok iyi , başı yerleşmeye başlamış dedi , ha bide epiduralin bebeğe geçme ihtimali yokmuş , boşluğa yapılıyor epidural dedi yani kana karışmıyormuş tabii iyi bir uzman yaparsa ama genel anesteside geçme ihtimali varmış azda olsa aklınızda olsun , minişimle ben mutlu olduk bunları duyduğumuza herkes iyi haberlerle döner inşallah
günaydın güzel anneler ve 1.kuşak kareteci minnoşlardün oğlumun ütüleri ni 21:00 de bitidim dolabına yerleştirdim,gidip gidip bakıyorum mutlu oluyorum,gecen bana birisi hazırlıklar için erken davranmışsın dedi yaa moralimi bozdu
Günaydın Kızlarrrr
Bu sabah yine hafif bulantım varonun dışında çok şükür iyiyiz
Bu hafta bittiği için çokkk mutluyum eşim gündüze geçti
Bugün biraz evi temizlemeyi düşünüyorum eşim uyandığındayarın kontrolümüz var bakalım kuzumuz ne yapıyor içerde
Tüm kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle dönerler inş.
Günaydın Kızlarrrr
Bu sabah yine hafif bulantım varonun dışında çok şükür iyiyiz
Bu hafta bittiği için çokkk mutluyum eşim gündüze geçti
Bugün biraz evi temizlemeyi düşünüyorum eşim uyandığındayarın kontrolümüz var bakalım kuzumuz ne yapıyor içerde
Tüm kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle dönerler inş.
o kadar merak ediyorum ki oğlumu, kıyafetlerinin içinde kucağıma getirdikleri anı hayal ediyorum sürekli
ağlama başladı bir de yanlız kaldıkça ağlıyorum dua ediyorum sağlıkla gelsin meleğim diye
acısını, ağrısını hiç düşünmüyorum oğlum sağlıkla doğsun yeter
asudeeeeee bitti günler yaaa
asudeD bugun ruyamda senı gördumdun yatmadan önce en son sana yazmıstım ondan heralde ruyamda ben bır arkadasımla yuruyuse cıkıyorum sonra senle karsılasıyorum aaa sen adudeD mısın dıyorum sende evet sen artıst mısın dıyorsun sarılıyoruz sonra yuruyuse sende katılıyorsun hatta eşinide çagırıyorsun,bir de sen ve ben çok guzel resim yaparmısız arkadasım bizi ünlü bir ressamla tanıstıracakmış Gece uyandım hayrolsun dedım baktım kıçım açıkta da değildi cicim
günaydın tatlı annişler ve bebişlerrr nasılsınızzz?????
bizim bugün dr randevumuz var oğluşu görcem bakalım bugün ne dicek dr um nst ye de gircem yine ayyy heycan yaptım yinee:18::18:
Gunaydin Arkadaslar
Bugun benimde doktor kontrolum var oglen 14:30 da tabi yine gece abuk subuk ruyalar gordum iyice stresim artti dogum yaklastikca.
Bugunde bir konusalim bakalim gecen hafta ornek almisti vajinamdam cubukla bakteri testi icin ben cikan sonuclarda birseyler okudum sanki var gibi yine bakteri ama anlamadim doktora sorucaz bakalim ne diyecek. Yine bir sorun cikarsa sezeryan tarihi isteyecem artik bir de bu bakterinin stresini cekemeyecem
günaydın güzellerkalktık evimizi topladık kahvaltı yapıcaz
zaman azaldıkça zaman geçmiyomuş ya, günler uzadı sanki
eşime diyorum oğluna söyle acele etsino da dalga geçiyo benimle yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz gelcek diye
günaydın güsel annişler
yeni bir hafta daha başladı hayırlısıyla Allah sağlık sıhhat versin hepiciğimize bakalım bu hafta doğuran olucakmı
kızlar benimde randevum var bugün 17:30 'da bakalım nst ye giricem inşallah ultrasonlada baakar inşallah böbrek ağrım için bende çok heyecanlıyım bakalım tarih verecekmi 28 eylül cuma dicem kısmetse....38+2 oluyor:18:
canım 2 kişi doğuracak perşembe günü...birisi ben diğeri BenElse
ayyyyyyyyy çoook heycanlıııııııı
ooh Allahın izniyle kavuşcaksınız bebişlerinize az kaldıııııııı
Gunaydin Arkadaslar
Bugun benimde doktor kontrolum var oglen 14:30 da tabi yine gece abuk subuk ruyalar gordum iyice stresim artti dogum yaklastikca.
Bugunde bir konusalim bakalim gecen hafta ornek almisti vajinamdam cubukla bakteri testi icin ben cikan sonuclarda birseyler okudum sanki var gibi yine bakteri ama anlamadim doktora sorucaz bakalim ne diyecek. Yine bir sorun cikarsa sezeryan tarihi isteyecem artik bir de bu bakterinin stresini cekemeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?