2012 Ekim Anneleri

hımm isim çok güzelmiş demekki kız ağır basıyo

evet isim karmaşası çok oluyo her ağızdan bir ses çıkıyo bazen kırmamak için koyuluyo

kızlar bende sevmıyorum 2 ısmı ama bazen ıstemesınız de mecbur kalabılıyosunuz yanı hersey bızım keyfımıze göre olmuyo malesef

aynen öle bazen mecburiyetten oluyo
aman farketmez sağlıcakla olsunlarda

hımm baya şeyler kullanıyosun
bende jel coraspin elevit kullanıyorum ve 12 haftam dolunca jel ve coraspini bırakıcakmışım :26: bencede sen başka bir doktora daha sor derim

doğumdan önceki izin süresini de saydım canım yani çalışmadığım zaman toplamı 16 hafta edecek ya onu demek istemiştim yani işler ben izindeyken bekleyemez. evet özel sektör keşke kamu olsaydım
yaklaşık 5,5 yıldır burada çalışıyorum patron çok cimri bakalım sonuna kadar almaya çalışcam hakkımızda hayırlısı diyelim

günaydın kızlar

ben sevindim zaten terazi olacagına teraziler carcar konuşuyorlar.çekingen olmasını istemyordum güzel paylaşımdı

hülya avşar, hadise terazi burcu
ben de teraziyim bende. hatat hemen hemen bütün kuzenler teraziyiz sülalede en az 10 tane sayabilirim hemen aklıma gelenler bunlar..
canım terazi teraziyede bakarmısın:)

kızlar doğuma kaç hafta kala izine çıkıcaksınız???

bakalım ben ne olcagım peki çalışanlar bebiş dogunca ne kadarlık izin kullancaksnızı toplam?

benim işyerimde 3 ayım.memnunlarmış.bakalım gebe olunca ne diyecekler

ben doğum öncesinin 5ini sonraya aktarmayı istiyorum,inşallah bir sorun çıkmaz ve son 3 haftaya kadar çalışabilirim.bu şekilde d.sonrası 13 hafta yapıyor ve neredeyse 1.dönem kapanıyor..2.dönem başlayabilirim inşallah işe,bebek minik olacak ama annem gelecek yanımıza ,gözüm arkada kalmayacak..eğer ihtiyaç duyarsam heyet raporu alırım kendi rapor haklarımı kullqanırım arada..bakalım,Allah o günleri görmeyi nasip etsin...

anamur canım allak bullak oldum ne bilim bi tane daha doktor var ona gidicem balalım

valla babamız kızım diye sevmeye bile başladı karnımı ama duyan herkeste istinasız oğlun olacak diyor bakalım kısmet canım Allahım neyi nasip ederse o olacak sağlıklı olsunda

bu sene erkek yılı diyorlar canım gerçektende kimi duysam erkek çok nadir kız çıkıyo allah hayırlsını versin kız erkek farketmez bende 6+5teyim bdt 24 ekim diyo bilgisayar daha doktorumuz bişi demedi

bu sene erkek yılı diyorlar canım gerçektende kimi duysam erkek çok nadir kız çıkıyo allah hayırlsını versin kız erkek farketmez bende 6+5teyim bdt 24 ekim diyo bilgisayar daha doktorumuz bişi demedi

galiba canım kimi duysam bende erkek :) benimde bilgisayar hesabına göre 8 haftalık ama dr 3 gün önde dedi bakalım cuma günü tekrar gidecem dra Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım bi kaç aya belli olacak zaten kız mı erkek mi geliyor

bende cuma gidicem canım kalp atışı için bende eşimde kız hissediyoruz bakalım hayırlısı bide herkese bişi sormak istiyorum kızlar neler yiyorsunuz bu dönemde nasıl besleniyorsunuz?

bende cuma gidicem canım kalp atışı için bende eşimde kız hissediyoruz bakalım hayırlısı bide herkese bişi sormak istiyorum kızlar neler yiyorsunuz bu dönemde nasıl besleniyorsunuz?

ceviz fındık kurukaysı kara üzüm akşamları yemekten sonra ara ara yiyorum ceviz zeka yapıyormuş..

hergün meyve yiyorum bir elme mutlaka.
onun dışında canım ne isterse onu yiyorum.

valla babamız kızım diye sevmeye bile başladı karnımı ama duyan herkeste istinasız oğlun olacak diyor bakalım kısmet canım Allahım neyi nasip ederse o olacak sağlıklı olsunda

aa banada herkes kız diyo hatta talipleri çok
ama eşimin gönlü erkekten yana sanırım

bu arada çin takvimine baktınızmı orda ne görünüyo :26: gerçi tutuyomu bilmiyom ama bende kız görünüyo

canım ben fikir beyan ettim kimseye akıl beyan etmedim..kırdıysam çok özür dilerim kusura bakma

yok canım kırılmadım ama üzüldüm biraz isim konusunda değil ikinci hamilelik hakkında konuşmana üzüldüm neyse geçti gitti bende senden özür dilerim hepimiz hassasız maalesef :26:

ceviz badem arada bir hurma
muz,portakal,elma, süt çok içemiyorum
kahvaltıda yumurta pekmez peynir muhakkak yiyorum ve yemeklerin yanında az da olsa yoğurt (pek aram yok normalde)

hamile arkadaşlarım muhakkak hergün 1 tane muz ye diyolardı ama neden dediklerini unuttum :26: içerisindeki bişey iyimiş hayy allah nasıl unuttum

Allah gönlünüze göre versin tatlım inşallah güp güpleride duyacaksın
canım ben meyve yiyorum ceviz yiyorum yemekte ne yiyebiliyosam onu yiyorum buaralar

benim eşimde kız dan yana gönlü ama bakalım görcez :)
şu çin takvimine nasıl bakılır anlamadım yok 2 ekle diyor kiminde nasıl bakacam anlamdım

canım o oyle olmuyo ıste 8+5=13 hafta toplam 3 ay yapıyor kalan 3 haftayı zaten harcamıs oluyorsun dogum oncesınde

fazla muz yemekte kabız yapıyor kızlar:)ben 2-3 günde bir yiyorum o yüzden:)

yok canım kırılmadım ama üzüldüm biraz isim konusunda değil ikinci hamilelik hakkında konuşmana üzüldüm neyse geçti gitti bende senden özür dilerim hepimiz hassasız maalesef :26:[/QUOTE]

kıyamam ya ..

hadi gel fındık içi yiyelim buyur. yanınada süt içelim oh

kızlar gecen bir yerde okudum .doguma yakın hurma yemek iyiymiş diye.bende dün yedim biraz

aslında basit çin takvimi yaşının karşığındaki aylardan hangi ayda hamile kaldıysan ona bakıyosun

canım o oyle olmuyo ıste 8+5=13 hafta toplam 3 ay yapıyor kalan 3 haftayı zaten harcamıs oluyorsun dogum oncesınde

ben anlamadım cnaım ne demek istediğini kusura bakma :26:
yani normalde 32 hastalıkken izne çıkıcam kanunen ve bundan sonra 8 hafta d.dan önceki süreçte erken doğum olursa zaten d.dan sonraki izne eklenicek yani kayıp yokki demek istediğin bu muydu :26:

fazla muz yemekte kabız yapıyor kızlar:)ben 2-3 günde bir yiyorum o yüzden:)

ya ben aksine bu dönemde kabızlık olunur deniliyor ben öbür türlüyüm

yok canım kırılmadım ama üzüldüm biraz isim konusunda değil ikinci hamilelik hakkında konuşmana üzüldüm neyse geçti gitti bende senden özür dilerim hepimiz hassasız maalesef :26:

kıyamam ya ..

hadi gel fındık içi yiyelim buyur. yanınada süt içelim oh[/QUOTE]

peki yiyelim teşekkür ettimmm fındığıda severim çokta güzel fındık toplarım bu arada

kızlar gecen bir yerde okudum .doguma yakın hurma yemek iyiymiş diye.bende dün yedim biraz

evet zaten hurmanın dermanı çok şifa niyetine arada bir yemek lazım.doğum yaklaşında sıkça yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…