- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
merhaba güzel hamişlernasılsınız?
bence evde olmakta kötü ya zaman geçmiyor yat yat nereye kadar yattıkça uyuşuyor insan ben evdeyim ve çok sıkılıyorum ama ilk üç ay izinli olunabilseymiş çalışanlar için iyi olurmuş
bende kız olursa Alara ismini çok beğeniyorum erkek olursa daha düşünmedim :)
hayırlısı ile bi cinsiyetlerini öğrenelim de o zaman daha net karar veririz isimlere..şimdiden o karmaşa yorar valla.
benim eşimde iki isimli. iki isim evet zor oluo ama işte anne ayrı baba ayrı isim vermek istio filan..bilmiorum işte..iki ismi beraberde kullanıolar. hem zorluğu oluo hemde güzelliği..ilave yorum yapamıorum:):)
kızlar bende sevmıyorum 2 ısmı ama bazen ıstemesınız de mecbur kalabılıyosunuz yanı hersey bızım keyfımıze göre olmuyo malesef
Mrb kızlar kafam karışık doktora gittim kendi doktorum gitti burdan devlet hastanesine gittim clexane iğne kullanıyorum,progestan.coraspirin,prednol,folbiol bide jel çok fazla ilaç kullanıyorsun dedi hepsini kesip sadece clexane ve folbiol kullanıcaksın dedi onlarıda 3. Ayda kesecem dedi eski doktorumu aradım oda 9. Aya kadar hiçbirini kesme dedi başka doktora git dedi ne yapacam bilmiyorum hepsi farklı şeyler söylüyor :44::44::44::44::44:
Kaç düşüğün var dedi bi tane dedim hiç gerek yoktu bunları başlamana bi sağlık sorunu olmayan bayanların ikinci gebelikleri sağlıklı olur keşke başlamasaydın dedi offffffffff:44::44::44::44::44:
hımm isim çok güzelmiş demekki kız ağır basıyo
tabı canım emegıne yazık olmasın tazmınatı almaya calıs 4 ay ücretlı ızın nası vercekler resmı 8 hafta eger 5 hafta calısırsan onu ekleyebılıyosun o da 3 ay edıyor toplamda am aozel sırektse farklı olabılır tabı
ben de teraziyim bende. hatat hemen hemen bütün kuzenler teraziyiz sülalede en az 10 tane sayabilirim hemen aklıma gelenler bunlar..günaydın kızlar
ben sevindim zaten terazi olacagına teraziler carcar konuşuyorlar.çekingen olmasını istemyordumgüzel paylaşımdı
hülya avşar, hadise terazi burcu
canım terazi teraziyede bakarmısın:)
kızlar doğuma kaç hafta kala izine çıkıcaksınız???
bakalım ben ne olcagım peki çalışanlar bebiş dogunca ne kadarlık izin kullancaksnızı toplam?
benim işyerimde 3 ayım.memnunlarmış.bakalım gebe olunca ne diyecekler
ben zaten saygı duyup sorgulama yapmadım farkındaysan.
merhaba canım mersinin neresindesin ?
Benim bir düşüğüm var drum bana sadece progestan ve folicasit verdi sen baya bi ilaç kullanıyomuşsun hakkatten coraspirin heralde kan pıhtışalşmasına karşı verilmiş ama prednol clexane iğne ve jel ne için baya ilaç bunlar gerçekten istersen başka bi dra daha git drunun bi bildiği vardır belki kıs benimde kafam karıştı haa
valla babamız kızım diye sevmeye bile başladı karnımıama duyan herkeste istinasız oğlun olacak diyor bakalım kısmet canım Allahım neyi nasip ederse o olacak sağlıklı olsunda
anamur canım allak bullak oldum ne bilim bi tane daha doktor var ona gidicem balalım
bu sene erkek yılı diyorlar canım gerçektende kimi duysam erkek çok nadir kız çıkıyo allah hayırlsını versin kız erkek farketmez bende 6+5teyim bdt 24 ekim diyo bilgisayar daha doktorumuz bişi demedi
galiba canım kimi duysam bende erkek :) benimde bilgisayar hesabına göre 8 haftalık ama dr 3 gün önde dedi bakalım cuma günü tekrar gidecem dra Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım bi kaç aya belli olacak zaten kız mı erkek mi geliyor
bende cuma gidicem canım kalp atışı için bende eşimde kız hissediyoruz bakalım hayırlısı bide herkese bişi sormak istiyorum kızlar neler yiyorsunuz bu dönemde nasıl besleniyorsunuz?
valla babamız kızım diye sevmeye bile başladı karnımıama duyan herkeste istinasız oğlun olacak diyor bakalım kısmet canım Allahım neyi nasip ederse o olacak sağlıklı olsunda
canım ben fikir beyan ettim kimseye akıl beyan etmedim..kırdıysam çok özür dilerim kusura bakma
bende cuma gidicem canım kalp atışı için bende eşimde kız hissediyoruz bakalım hayırlısı bide herkese bişi sormak istiyorum kızlar neler yiyorsunuz bu dönemde nasıl besleniyorsunuz?
Allah gönlünüze göre versin tatlım inşallah güp güpleride duyacaksınbende cuma gidicem canım kalp atışı için bende eşimde kız hissediyoruz bakalım hayırlısı bide herkese bişi sormak istiyorum kızlar neler yiyorsunuz bu dönemde nasıl besleniyorsunuz?
aa banada herkes kız diyo hatta talipleri çok
ama eşimin gönlü erkekten yana sanırım
bu arada çin takvimine baktınızmı orda ne görünüyo :26: gerçi tutuyomu bilmiyom ama bende kız görünüyo
doğumdan önceki izin süresini de saydım canımyani çalışmadığım zaman toplamı 16 hafta edecek ya onu demek istemiştim yani işler ben izindeyken bekleyemez. evet özel sektör keşke kamu olsaydım
yaklaşık 5,5 yıldır burada çalışıyorum patron çok cimri bakalım sonuna kadar almaya çalışcamhakkımızda hayırlısı diyelim
ceviz badem arada bir hurma
muz,portakal,elma, süt çok içemiyorum
kahvaltıda yumurta pekmez peynir muhakkak yiyorum ve yemeklerin yanında az da olsa yoğurt (pek aram yok normalde)
hamile arkadaşlarım muhakkak hergün 1 tane muz ye diyolardı ama neden dediklerini unuttum :26: içerisindeki bişey iyimiş hayy allah nasıl unuttum
Allah gönlünüze göre versin tatlım inşallah güp güpleride duyacaksın
canım ben meyve yiyorum ceviz yiyorum yemekte ne yiyebiliyosam onu yiyorum buaralar
benim eşimde kız dan yana gönlü ama bakalım görcez :)
şu çin takvimine nasıl bakılır anlamadım yok 2 ekle diyor kiminde nasıl bakacam anlamdım
canım o oyle olmuyo ıste 8+5=13 hafta toplam 3 ay yapıyor kalan 3 haftayı zaten harcamıs oluyorsun dogum oncesınde
fazla muz yemekte kabız yapıyor kızlar:)ben 2-3 günde bir yiyorum o yüzden:)
yok canım kırılmadım ama üzüldüm biraz isim konusunda değil ikinci hamilelik hakkında konuşmana üzüldümneyse geçti gitti bende senden özür dilerim hepimiz hassasız maalesef :26:
kızlar gecen bir yerde okudum .doguma yakın hurma yemek iyiymiş diye.bende dün yedim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?