2012 Ekim Anneleri

canım 2 kişi doğuracak perşembe günü...birisi ben diğeri BenElse

ayyy sizleri okuyunca daha bi heyecanlanıyorum, sağlıkla kavuşun bebişlerinize, darısı başımıza:) benim de bugün son iş günüm, artık evde oğlumun cicileriyle odasıyla ilgilenerek geçircem zamanımı, artık keyif yapma zamanı benim için de :) bu aralar oğluş çok fena hareketlerde, karnım yırtılacak sanıyorum her bi gerilmesinde.. sürekli bi ben burdayım diyo:) çok heyecanlanıyorum zaman daraldıkça, eee sizle birlikte toplam kaç doğum olacak kızlar?

inş. canım inş. darısı hepimizin başına

sanırım 5 kişi doğum yaptı,,biizimle beraber 7 olacak inş. ama sonrasında arka arkaya doğum patlaması yaşayacağız gibi geliyor

Hayırlı, sağlıklı, mutlu haftalar diliyorum tüm anneciklerimize.Ben hala ii olmaya çalışıyorum geceleri hem karnımdan hemde göğsümdeki hırıltıdan uyuyamıyorum.Uyuyamayanlara benide ekleyin kızlarcım.ama hamişliğimin en başından beri kesintisiz 8 saat uyumuştum bunada şükür. ayy Asude ve Benelse doğum yapacakmış dimi dualarım sizlerle Allah yardımcınız olsun sağ salim bebişlerinizle evinize dönün inşallah.Sağlıkla kalın, az önce sağlık ocağından geldim özellikle tembih ettiler 3 litre su bol bol meyve bizi koruyan tek şeymiş.bide beni mutlu eden şey 8 kilomu bitirip 9 kiloma başlıyorum ama yaa bebeğim kilo almadıysa diyorum hastalıktan dolayı öfff yaa alsan bi dert almasan bi dert, hayırlısı bakalım.

selam annişler ve bebişler :)))

doğumlar başladı ne güzel, çok şükür iyi haberler alıyoruz. darısı biz bekleyenlerin başına. biz cumartesi günü bebek şekerlerimizin siparişini verdik, yarın teslim alcaz inşallah. eşyalarının hepsi yıkandı, ütülendi, dolabında oğluşumuzu bekliyor. yatağını da boş olan odaya koymuştuk, bugün yarın onu kendi odamıza alcaz. bu arada dün akşam oğluşumuz korkuttu bizi. normalde hep kıpır kıpır olurdu, dün bir süre hareketsiz kaldı. eşim de, ben de çok korktuk. hemen çikolata yedim, şeftali yedim, su içtim, soluma yattım. yarım saat falan bekledim öyle, sürekli dua ettim tabii. en sonunda hareketlendi, dönmeye başladı yine. rahat bir nefes aldık. çok şükür bugün de gayet hareketli. son günler olunca insan ne kadar telaş yapıyor ya. Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah.

2 gündür babamız da ayrı yatıyor. geceleri ben sık sık wcye gittiğimden uyanıyor, ben uyuduğum zamanlarda da oğlumuz tekmeleriyle uyandırıyormuşo yüzden salona taşındı, artık koltukta uyuyor, kıyamam. normal doğumu beklemek de ayrı bir stres oluyor ya. ne zaman gelir acaba, nasıl olacak diye düşünüp duruyorum. ablamın oğlu beklenenden 2 gün sonra gelmiş. acaba bizimki de öyle olur mu diyorum. sabırsızlanıyorum iyice. şu son günler de bi geçse artık, sağlıkla alsak kucağımıza. artık uykusuz gecelerimizi, süt çoğaltma yöntemlerini falan paylaşsak...

Herkese bizden de gunaydin tatlilar...

Artistim artik son aydayiz daha ne zaman yapacamisiz ki!birak onlari sen,bir de kucucuk bebisle o isleri mi yapicaz sonra yani!

ya ne bilim onun ima etmek istediği şeyi telafuz bile etmek istemiyorum,pozitif düşünüyorum ben,yok bebeği kucağına alsaydın önce falan,diyo ..menopoz teyze nolcak,

bu rüyayı şuna yoruyorum artistim benden sonra ki ilk sezaryen talihlisi sen olabilirsin

artistim monalisam sen dur ben seni çizeyim koca göbişinle

hahahahha çiz canım ama göbişim sığmaz kıy paraya kağıdı büyük al azıcık...

ini. canım inş. Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı...dualarınızı o gün eksik etmeyin bizlerden
inşallah canımmm
o gün bütün kızlar size dua edicez canım merak etmeyin sizzz
hayırlısı cnm benimkide 1 ekim diyordu bakalım bugün ne diyecek:26:

hadi bakalım hayırlısı canım
insan bian önce kucağına almak istiyor dimi :)

kızlar bişey sorcam ya babası bebişimiz taraftarlı battaniye almış tac dan bide nevresim takımı almış bende onları elde yıkamada makinede yıkadım nevresimde sorun yokta battaniyenin kenarındaki kırmızılıklar beyaz kısımlarına bulaşmış renk vermiş napmam lazım acaba fikri olan varmı?:44:

selam hanımmlar hatırlarsanız geçen hafta benim kuzu hala dönmemiş diye birde plesanta eskiyo diye dr 21 eylülde alalım sezeryanla demişti bugün kontrole gittik kuzucuk doğum kanalında dönmüşşşşş NST de sorun yok maaşAllah hamilelik normal doğum seyrine girmiş:)) çok sevindim ben başından beri normal doğum çok istriyordum ama yinede hayırlııs yani 21 eylüll doğum olayı iptal oldu beklemedeyiz Allah yardımcımız olsun buarada bu hafta doğum yapacak arkadaşlarımıda sağlıklar diliyorum bebişlerine ve kendilerine

Rabbim hayırlısıyla, tez zamanda bir cenin düşürsün rahmine inşallah.Haa birde şifa niyetine deyip incir yiyorsun tatlım.

Balım güzel haberlerle döneceksin inş.

Birde içimdeki ses hala aynı şeyi söylüyor anladın sen
Gününüz inş. bugün belli olacak

Valla bakalim canim benim doktorda bir garip zaten butun hamileligimi stresle gecirtti hep kotu olasiliklardan konustuk hic moral vermedi bugune kadar bir de haybeye kordosentez yaptirdim bir suphe uzerine bebegimin hayatini riske atarak hos yaptirmasak da olmazdi ya velhasil hep bir diken ustunde gecirdim hamileligimi artik sabrimda kalmadi gunu belli olsun su dogumunda hayirlisiyla kizima kavusayim

selam fıstıklar bugün ben rüyamda bebeğimi doğmuş gördüm, emziriyordum onu saklıyormuşum birde neden bilmem.. birde birgün gezmeye çıkmışız bebeğimle telefonu evde unutmuşuz eve döndüğümüzde de babamız çok kötü kızmış bana.. karnımda dümdüz olmuş ben şaşırmışım nasıl böyle birden eski halime dönmüşüm diye uzun zamandan sonra ilk defa bir rüya görebildim çok güzeldi ama yüzünü hatırlayamasam da

ne güzel rüya görmüşsün hayrolsun

ben de hiç görmüyom kızımla alakalı yaa

bence geri götür değiştirirler

kızlar ben beşik ve gardırop almıştım ya oğluma hala getirtmedim eve bliyormusunuzsezerryan tarihimden 2 gün önce getirteyim yoksa dahada korkar ve heyecanlanırım diye düşünüyorum hadi bana moral verinde getirteyim şimdi yoğurt almaya indim beşikçinin önünden geçtim yine adam da ne uyuz dicek bana paarasını peşin vericem dedim para hazır adamcık beni bekliyo hergördüğünde abla bir telefon yeterli diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…