canım 2 kişi doğuracak perşembe günü...birisi ben diğeri BenElse
bende 2 de gitcem bakalım...
bende sorcam ama günü ama sölemez heralde daha erken diye senden 1 hafta sonra benim bdt
bende ekimin ilk haftası alsın istiyorum 6 ekim diyorum amabakalım ne dicek:18:
ayyy sizleri okuyunca daha bi heyecanlanıyorum, sağlıkla kavuşun bebişlerinize, darısı başımıza:) benim de bugün son iş günüm, artık evde oğlumun cicileriyle odasıyla ilgilenerek geçircem zamanımı, artık keyif yapma zamanı benim için de :) bu aralar oğluş çok fena hareketlerde, karnım yırtılacak sanıyorum her bi gerilmesinde.. sürekli bi ben burdayım diyo:) çok heyecanlanıyorum zaman daraldıkça, eee sizle birlikte toplam kaç doğum olacak kızlar?
inş. canım inş. darısı hepimizin başına
sanırım 5 kişi doğum yaptı,,biizimle beraber 7 olacak inş. ama sonrasında arka arkaya doğum patlaması yaşayacağız gibi geliyor
Herkese bizden de gunaydin tatlilar...
Artistim artik son aydayiz daha ne zaman yapacamisiz ki!birak onlari sen,bir de kucucuk bebisle o isleri mi yapicaz sonra yani!
bu rüyayı şuna yoruyorum artistimbenden sonra ki ilk sezaryen talihlisi sen olabilirsin
artistim monalisam sen dur ben seni çizeyimkoca göbişinle
inşallah canımmmini. canım inş. Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı...dualarınızı o gün eksik etmeyin bizlerden
hayırlısı cnm benimkide 1 ekim diyordu bakalım bugün ne diyecek:26:
Bugün Doktora gittim, ve yumurtam yeterince büyümüşbu hafta dedi tembellik yok, gün aşırı ilişkiye giriceksin inşallah bir iki haftaya kadar hamile bekliyorum seni dedi ..... kızlar siz hamilesiniz duanız kabul olur ne olur benim için dua edin Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin...
Balım güzel haberlerle döneceksin inş.
Birde içimdeki ses hala aynı şeyi söylüyoranladın sen
Gününüz inş. bugün belli olacak
selam fıstıklar bugün ben rüyamda bebeğimi doğmuş gördüm, emziriyordumonu saklıyormuşum birde neden bilmem.. birde birgün gezmeye çıkmışız bebeğimle telefonu evde unutmuşuz eve döndüğümüzde de babamız çok kötü kızmış bana.. karnımda dümdüz olmuş ben şaşırmışım nasıl böyle birden eski halime dönmüşüm diye uzun zamandan sonra ilk defa bir rüya görebildim çok güzeldi ama yüzünü hatırlayamasam da
kızlar bişey sorcam ya babası bebişimiz taraftarlı battaniye almış tac dan bide nevresim takımı almış bende onları elde yıkamada makinede yıkadım nevresimde sorun yokta battaniyenin kenarındaki kırmızılıklar beyaz kısımlarına bulaşmış renk vermiş napmam lazım acaba fikri olan varmı?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?