bence geri götür değiştirirler
kızlar ben beşik ve gardırop almıştım ya oğluma hala getirtmedim eve bliyormusunuzsezerryan tarihimden 2 gün önce getirteyim yoksa dahada korkar ve heyecanlanırım diye düşünüyorum hadi bana moral verinde getirteyim şimdi yoğurt almaya indim beşikçinin önünden geçtim yine adam da ne uyuz dicek bana paarasını peşin vericem dedim para hazır adamcık beni bekliyo hergördüğünde abla bir telefon yeterli diyo
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
35. haftamın içindeyim sanki karnımın asagıya indiğini hissediyorum bu erken doğum habercisi bir durum olabilirmi bide 36. haftadan itibaren nst ye girmek şartmıdr yanı şikayetiniz yoksada nst ye alıyorlarmı yinede:18:
günaydın kızlar...güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.
kızlar benim randevum perşembe günü. ve o gün 35+0 olucam. doktorum ilk kez nst ye sokucak. giderken hemogram,tir. shor, shpt bu tahlilleri yaptırda gel dedi.. ne olduğunu bilen varmı? sizler 35. haftada yaptırdınız mı?
ama neden kimse bana cevap vermiyor ya((((((
Kızlaaaaar 1 Ekim'e sezaryen günümüzü aldık sabah 9'a. 37+1 itibarıyla Ali kuş 3602g 48 cm olmuş. Hayırlısıyla 4kg civarı bekliyormuşuz 1Ekim'e.Bu arada pis şişkomun karın çevresi 40+3ü gösteriyor. Büyüyünce patron olacakmış benim oğlum!
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
35. haftamın içindeyim sanki karnımın asagıya indiğini hissediyorum bu erken doğum habercisi bir durum olabilirmi bide 36. haftadan itibaren nst ye girmek şartmıdr yanı şikayetiniz yoksada nst ye alıyorlarmı yinede:18:
Kızlaaaaar 1 Ekim'e sezaryen günümüzü aldık sabah 9'a. 37+1 itibarıyla Ali kuş 3602g 48 cm olmuş. Hayırlısıyla 4kg civarı bekliyormuşuz 1Ekim'e.Bu arada pis şişkomun karın çevresi 40+3ü gösteriyor. Büyüyünce patron olacakmış benim oğlum!
ama neden kimse bana cevap vermiyor ya((((((
Bugün kızım cok coşkulu karnıma kumandayı koydum kanal değiştirecek nerdeyse:)videoya çekip babamıza yolladık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?