Uğurlu canım nezaman bebişinin gelmesi hayırlıysa ozaman nasip etsin allah hayırlısı olsun yat dinlen bolbol
only sağol beşikle 2 kapaklı 3 çekmeceli gardırop eve getirip kurucaz dediler kokarmı gerçekten:26:bende sadece silip eşyaları yerleştiricem sanıyodum
selam fıstıklar bugün ben rüyamda bebeğimi doğmuş gördüm, emziriyordumonu saklıyormuşum birde neden bilmem.. birde birgün gezmeye çıkmışız bebeğimle telefonu evde unutmuşuz eve döndüğümüzde de babamız çok kötü kızmış bana.. karnımda dümdüz olmuş ben şaşırmışım nasıl böyle birden eski halime dönmüşüm diye uzun zamandan sonra ilk defa bir rüya görebildim çok güzeldi ama yüzünü hatırlayamasam da
canım bir an önce kursunlar bence ben salon takımımı değiştirdim 1 ay önce mobilya kokusu hala var...birde bebiş yatacak onun içinde kursunlarda biraz havalansın.
bugünü bir atlatayım 5 :30 da randevum var dönüşte kurdurayım bari sağol hemşerim
Kız niye değiştirdin hemen siz yeni evli değilmsinz:26:
hareket etmeniz güzelde rasyasyonlu aletleri kendinden ve karnından uzak tut hayatım, bilgisayar, telefon, pilli olduğu içinde kumanda gibi.
Asude senin 10 ekim mi aynı gün doğuruyoruz sanirim
Kızlar bugün sabah randevum vardı. Nst ya girdim... Bebeğimin kalp atışı 160 ın üzerindeydi. Dr. hızlı dedi. Tekrar nst ya aldılar beni. Onun öncesinde kan ve idrar tahlili verdim. İkinci Nst dede 180'i geçip 200 e dayandığı oldu kalp atım hızının bebeğimin. Dr. çok taşikardik dedi. Yarın sabah kahvaltıdan sonra tekrar gel dedi... Nedir şimdi bu bunca zaman sonra anlamadım :S Tam herşey yolunda derken... Allah ım inşallah birşey çıkmaz bebeğimde. Çok korkuyorum...
selamm kızlarr
girip okuyorum fakat ağrılarımdan dolayı herkese yorum yapma fırsatım olmuyo kusura bakmayın kıslar
çarşamba sabah 09:00 da spinal sezeryan olucam inşallah
pek heyecan yok gibiydi fakat bugün biraz biraz başladı gibi :)
dua edin arkadaşlar
Kızlar bugün sabah randevum vardı. Nst ya girdim... Bebeğimin kalp atışı 160 ın üzerindeydi. Dr. hızlı dedi. Tekrar nst ya aldılar beni. Onun öncesinde kan ve idrar tahlili verdim. İkinci Nst dede 180'i geçip 200 e dayandığı oldu kalp atım hızının bebeğimin. Dr. çok taşikardik dedi. Yarın sabah kahvaltıdan sonra tekrar gel dedi... Nedir şimdi bu bunca zaman sonra anlamadım :S Tam herşey yolunda derken... Allah ım inşallah birşey çıkmaz bebeğimde. Çok korkuyorum...
selamm kızlarr
girip okuyorum fakat ağrılarımdan dolayı herkese yorum yapma fırsatım olmuyo kusura bakmayın kıslar
çarşamba sabah 09:00 da spinal sezeryan olucam inşallah
pek heyecan yok gibiydi fakat bugün biraz biraz başladı gibi :)
dua edin arkadaşlar
günaydın kızlar , cumartesi bende doktordaydım , yine gergin girdim odasına ama mutlu çıktım , herşeyimiz normalmiş kızım 3 kg olmuş , gene soru yağmuruna tuttum tabii adamı , çatı muayenesi yapmıyormuş benim doktorben zaten ultrasonda görüyorum bebeğin yerleşmesini , gerek yok çatı muayenesine filan dedi oynayasım geldi o an nst ücretsizmiş bu arada kızlara sordum ama extra bir durum olmadıkça nst yede almıyormuş benim doktorcum bebeğin konumu çok iyi , başı yerleşmeye başlamış dedi , ha bide epiduralin bebeğe geçme ihtimali yokmuş , boşluğa yapılıyor epidural dedi yani kana karışmıyormuş tabii iyi bir uzman yaparsa ama genel anesteside geçme ihtimali varmış azda olsa aklınızda olsun , minişimle ben mutlu olduk bunları duyduğumuza herkes iyi haberlerle döner inşallah
Arkadaslar doktor kontrolunden ciktik cok sukur hersey yolunda bebegimiz 3300 gr olmus
Doktor israrima dayanamadi o kadar psikolojim bozulmus ki artik sezeryan kararima saygi gosterdi 1 ekim saat 10 da Allah nadip ederse spinal olarak kizima kavusucam
Felisimfelisle ayni doktorumuz o gunu felisimde dogum yapacak arkadadinla ayni gune alayim seni dedi saat 9 da onu alacak sonrada beni bakalim iki hafta var kiz beklerse ozanana kadar olacak. Olan budur arkadaslar simdi disardayim aksama yazarim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?