2012 Ekim Anneleri

canım bir an önce kursunlar bence ben salon takımımı değiştirdim 1 ay önce mobilya kokusu hala var...birde bebiş yatacak onun içinde kursunlarda biraz havalansın.

toplamda kaç kilo aldınız? birde ben sezeryan istemiyorum daha yolu n yarısındayımda aslında danışacağıom çokk şey var sizlere.. mesela doktoru hastaneye getirtmek felan mümkünmü pahalıya patlarmıki?

ayy canım yaa bende rüyamda oğluşumu gördüm ama sevinsem mi üzülsem mi bilmedim çok etkilendim doğrusu.oğlum doğmuş kucağıma bi alıyorum rengi teni kumralımsı aa diyorum açık tenli, ama bi bakıyorum bana aşık biri vardı gençlik yıllarımda, çokk gıcık olurdum ona benziyor oğlum ne alakaysa hala anlayamadım kimseyede söyleyemedim tövbe tövbee

Okullar açıldı .... Rabbim tüm öğrencilere zihin açıklığı versin, haklarında hayır nasip etsin ve onları art niyetli insanlardan korusun

selamm kızlarr

girip okuyorum fakat ağrılarımdan dolayı herkese yorum yapma fırsatım olmuyo kusura bakmayın kıslar

çarşamba sabah 09:00 da spinal sezeryan olucam inşallah

pek heyecan yok gibiydi fakat bugün biraz biraz başladı gibi :)

dua edin arkadaşlar

canım bir an önce kursunlar bence ben salon takımımı değiştirdim 1 ay önce mobilya kokusu hala var...birde bebiş yatacak onun içinde kursunlarda biraz havalansın.

bugünü bir atlatayım 5 :30 da randevum var dönüşte kurdurayım bari sağol hemşerim
Kız niye değiştirdin hemen siz yeni evli değilmsinz:26:

bugünü bir atlatayım 5 :30 da randevum var dönüşte kurdurayım bari sağol hemşerim
Kız niye değiştirdin hemen siz yeni evli değilmsinz:26:

bir anda karar verdim canım, annem bizdeydi çarşıda geziyorduk ben beğenince doğum hediyesi alayım sana dedi, aldık evlenirken aldıklarımızı eşim beğenmişti ben pek beğenmemiştim zaten 2 yıl kullandım doğumda değişiklik olsun evimde :)

Son düzenleme:
Kızlar bugün sabah randevum vardı. Nst ya girdim... Bebeğimin kalp atışı 160 ın üzerindeydi. Dr. hızlı dedi. Tekrar nst ya aldılar beni. Onun öncesinde kan ve idrar tahlili verdim. İkinci Nst dede 180'i geçip 200 e dayandığı oldu kalp atım hızının bebeğimin. Dr. çok taşikardik dedi. Yarın sabah kahvaltıdan sonra tekrar gel dedi... Nedir şimdi bu bunca zaman sonra anlamadım :S Tam herşey yolunda derken... Allah ım inşallah birşey çıkmaz bebeğimde. Çok korkuyorum...

Korkma canım dua et bol bol bişey çıkmaz inşallah. Bebeğin çok hareketliyse kalp atışı yüksek çıkmış olabilir. YArın gittiğinde herşey normale dönmüş olabilir. İyi düşünelimki iyiyi çağıralım.

dualarımız seninle canım...hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş. evladını

İns bi sorun olmaz cnm Valla ben nst den hic anlamıyorum ben henüz hic girmedim bu cuma gidicem belki sokar bu sefer 37+ 3 olucm Artık

Kızlar benim erken doğum riskim var ve bugün daha 34+5 im. Doktor sürekli yatmamı kendimi yormamamı söyledi. Bende öyle yapıyorum ama çok sıkıldım. Tamam bebeğimi düşünüyorum onun için herşeyi yaparım herşeye katlanırım ama bütün gün yatmak çok zormuş. Balkona bile çıkamıyorum. Ayrıca değişik ağrılarım oluyo hergün acaba doğuruyomuyum diye stres yapıyorum. Nasıl olcak nasıl zaman geçicek bilmiyorum.

Sağlıklı bı sekilde alırsın ins cnm dualarımız seninle

felisimfelis hadi canim seninde gözun aydin demek 1 ekimde kavusucaksin hayirlisiyla Ali bebege

valla herkes patir patir dökulmeye basladi, artik darisi bizim basimiza

Arkadaslar doktor kontrolunden ciktik cok sukur hersey yolunda bebegimiz 3300 gr olmus
Doktor israrima dayanamadi o kadar psikolojim bozulmus ki artik sezeryan kararima saygi gosterdi 1 ekim saat 10 da Allah nadip ederse spinal olarak kizima kavusucam
Felisimfelisle ayni doktorumuz o gunu felisimde dogum yapacak arkadadinla ayni gune alayim seni dedi saat 9 da onu alacak sonrada beni bakalim iki hafta var kiz beklerse ozanana kadar olacak. Olan budur arkadaslar simdi disardayim aksama yazarim yine

MAsallah be güzel canm bende epidural normal düşünüyorum sevindim bu duyduklarıma :)

Ben dedim sana içimdeki ses bugün gün alıp geleceksin diyor dedim oğlum bildi bak

Ece kızımıza maşallahhhhh

Çok sevindim canım çünkü senin içinde yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyordum hakkında hayırlısı olsun

Ne güzel yaa 10 gün olacak araları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…