Yok cnm ya ne erkeni o diyen isguzarlik yapmış 37. Haftadan sonra doğurmak soz konusu artık :) bende cuma gunu bitirdim islerimi şimdi tulumuzu halimizi bekliyoruz :)günaydın güzel anneler ve 1.kuşak kareteci minnoşlardün oğlumun ütüleri ni 21:00 de bitidim dolabına yerleştirdim,gidip gidip bakıyorum mutlu oluyorum,gecen bana birisi hazırlıklar için erken davranmışsın dedi yaa moralimi bozdu
Arkadaslar doktor kontrolunden ciktik cok sukur hersey yolunda bebegimiz 3300 gr olmus
Doktor israrima dayanamadi o kadar psikolojim bozulmus ki artik sezeryan kararima saygi gosterdi 1 ekim saat 10 da Allah nadip ederse spinal olarak kizima kavusucam
Felisimfelisle ayni doktorumuz o gunu felisimde dogum yapacak arkadadinla ayni gune alayim seni dedi saat 9 da onu alacak sonrada beni bakalim iki hafta var kiz beklerse ozanana kadar olacak. Olan budur arkadaslar simdi disardayim aksama yazarim yine
Arkadaslar doktor kontrolunden ciktik cok sukur hersey yolunda bebegimiz 3300 gr olmus
Doktor israrima dayanamadi o kadar psikolojim bozulmus ki artik sezeryan kararima saygi gosterdi 1 ekim saat 10 da Allah nadip ederse spinal olarak kizima kavusucam
Felisimfelisle ayni doktorumuz o gunu felisimde dogum yapacak arkadadinla ayni gune alayim seni dedi saat 9 da onu alacak sonrada beni bakalim iki hafta var kiz beklerse ozanana kadar olacak. Olan budur arkadaslar simdi disardayim aksama yazarim yine
canım korkma ben bayadır nst ye giriyorum ya 160 a çıktığıda oluyor soruyorum 200 kadar çıkanlar oluyor normal dedi bana doktorun yardımcısı hiç panikleme yoktur bişeykızlar bugün sabah randevum vardı. Nst ya girdim... Bebeğimin kalp atışı 160 ın üzerindeydi. Dr. Hızlı dedi. Tekrar nst ya aldılar beni. Onun öncesinde kan ve idrar tahlili verdim. Ikinci nst dede 180'i geçip 200 e dayandığı oldu kalp atım hızının bebeğimin. Dr. çok taşikardik dedi. Yarın sabah kahvaltıdan sonra tekrar gel dedi... Nedir şimdi bu bunca zaman sonra anlamadım :s tam herşey yolunda derken... Allah ım inşallah birşey çıkmaz bebeğimde. çok korkuyorum...
allah sabır versin canım az kaldı dayankızlar benim erken doğum riskim var ve bugün daha 34+5 im. Doktor sürekli yatmamı kendimi yormamamı söyledi. Bende öyle yapıyorum ama çok sıkıldım. Tamam bebeğimi düşünüyorum onun için herşeyi yaparım herşeye katlanırım ama bütün gün yatmak çok zormuş. Balkona bile çıkamıyorum. Ayrıca değişik ağrılarım oluyo hergün acaba doğuruyomuyum diye stres yapıyorum. Nasıl olcak nasıl zaman geçicek bilmiyorum.
arkadaslar doktor kontrolunden ciktik cok sukur hersey yolunda bebegimiz 3300 gr olmus
doktor israrima dayanamadi o kadar psikolojim bozulmus ki artik sezeryan kararima saygi gosterdi 1 ekim saat 10 da allah nadip ederse spinal olarak kizima kavusucam
Kızlar bugün sabah randevum vardı. Nst ya girdim... Bebeğimin kalp atışı 160 ın üzerindeydi. Dr. hızlı dedi. Tekrar nst ya aldılar beni. Onun öncesinde kan ve idrar tahlili verdim. İkinci Nst dede 180'i geçip 200 e dayandığı oldu kalp atım hızının bebeğimin. Dr. çok taşikardik dedi. Yarın sabah kahvaltıdan sonra tekrar gel dedi... Nedir şimdi bu bunca zaman sonra anlamadım :S Tam herşey yolunda derken... Allah ım inşallah birşey çıkmaz bebeğimde. Çok korkuyorum...
günaydın güzel anneler ve 1.kuşak kareteci minnoşlardün oğlumun ütüleri ni 21:00 de bitidim dolabına yerleştirdim,gidip gidip bakıyorum mutlu oluyorum,gecen bana birisi hazırlıklar için erken davranmışsın dedi yaa moralimi bozdu
yaa ne güzel doktorun var senin öyleee benim doktor benım normal istediğimi bildiği için kemik yapına bakmamız lazım dedi çatı olucam haftaya sanki ne gerek varsa eskiden çatıya dama mı bakılıyomuş canım poff..
bence geri götür değiştirirler
kızlar ben beşik ve gardırop almıştım ya oğluma hala getirtmedim eve bliyormusunuzsezerryan tarihimden 2 gün önce getirteyim yoksa dahada korkar ve heyecanlanırım diye düşünüyorum hadi bana moral verinde getirteyim şimdi yoğurt almaya indim beşikçinin önünden geçtim yine adam da ne uyuz dicek bana paarasını peşin vericem dedim para hazır adamcık beni bekliyo hergördüğünde abla bir telefon yeterli diyo
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
35. haftamın içindeyim sanki karnımın asagıya indiğini hissediyorum bu erken doğum habercisi bir durum olabilirmi bide 36. haftadan itibaren nst ye girmek şartmıdr yanı şikayetiniz yoksada nst ye alıyorlarmı yinede:18:
ya arkadaşlar az önce öyle bi akıntı gelmiş ki bembeyaz krem gibi çoktu bi de.. ne ki bu yaa:18:
Hanımlar merhaba,
3 gündür giremiyorum foruma, var mı doğuran arkadaş?
Bende size ç.tesi gününden beri başıma gelenleri anlatayım, dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimize erken veya miadından sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
Evet, ç.tesi randevum vardı. Gittik, nst'ye girdik. Oğlum fılfır fılfır içimde. Kalp atışları oynadıkça yükseliyor, çok iyi. Sancı rakamlarına bakıyorum 40,60,100 falan görüyorum ama bende bir saflık sormayın gitsin. Hiç birşey hissetmediğimden olsa gerek. Doktora göstermek için bekliyoruz kapısında. Eşim seni şimdi direk doğuma alırlarmış diyor, ben daha dur odası yok bebeğin diyorum. Artık aramızda yatırırız diyorum. Gülüyoruz. İçeri girdik, benim soğuk kanlı doktorumun nst çıktısını görünce suratı düştü biraz. "Hemen muayene edeceğim." dedi, "Senin düzenli sancıların var." Eşimle şoka girdik tabi, çatala çıktım. Muayene etti, "Açılma yok ama yumuşamış rahim ağzın" dedi. "35+3 erken daha bebek doğumu için" dedi, "en azından 37 haftalık olmalı, şu an olursa sezaryen olur zaten" dedi, erken doğumlarda sezaryen yapılıyormuş. 3-4 günün dahi öneminden bahsetti. Hemen yatış işlemleri başlattı. Elimize verdi bir kağıt ve ben kendimi serum takılırken buldum. Bebeğin ciğeri için iğne yapıldı. Hızlı bir serum yedim. Nst'ye bağlandım, nispeten daha iyi çıktı. Doktorun kontrol etti, ebelere, hemşirelere talimat verdi. Ama akşam yine sancılarım yüksek çıktı, gece 3 de doktorum arandı. İlaç tedavisine başlandı. 24 saat serum kolumda, iğneler, ilaçlar... O kadar bunaldım ki, Pazar günü nst sonucu iyi çıkınca çıkmak istedim. Sadece 1 saat uyuyabildim, oğlumuda uyutmadılar zaten. Her nst de uyandırıldı. Kaç kere girdim nst'ye artık saymayı bıraktım bir süre sonra. Bu sabah tekrar hastaneye gittim, nst'ye bağlandım. Allah'a şükür iyi çıktı. 2 gün sonra tekrar gideceğim. İlaç kullanıyorum şu an. Rahim kasılmaları için. Doktorum 37 haftalığıa kadar bebeği içeride tutmaya çalışıyor.
Sanırım oğlum miadını doldurmayacak.
Allah'a şükür sağlığı yerinde ama. 2.900 gr çıktı. Kilosu çok iyi. Hatta ben gününü doldurursa 4 kiloyu geçecek diye hesap ediyordum.
Allah'tan hakkımızda hayırlısı. Şimdi kanama, su, sancı bekliyorum. Gerçi ilaç kullandığım zaman zarfında olacağını pek sanmıyorum. İlacıda 37 haftalığıa kadar kullanabileceğim en fazla, çünkü ilaç rahmi yoruyormuş. Doktorum "daha fazla veremeyiz" dedi. 7-8 gün sonra bu bekleyişler, heyecan dahada artacak artık bende.
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı...
Kızlaaaaar 1 Ekim'e sezaryen günümüzü aldık sabah 9'a. 37+1 itibarıyla Ali kuş 3602g 48 cm olmuş. Hayırlısıyla 4kg civarı bekliyormuşuz 1Ekim'e.Bu arada pis şişkomun karın çevresi 40+3ü gösteriyor. Büyüyünce patron olacakmış benim oğlum!
Kızlar bugün sabah randevum vardı. Nst ya girdim... Bebeğimin kalp atışı 160 ın üzerindeydi. Dr. hızlı dedi. Tekrar nst ya aldılar beni. Onun öncesinde kan ve idrar tahlili verdim. İkinci Nst dede 180'i geçip 200 e dayandığı oldu kalp atım hızının bebeğimin. Dr. çok taşikardik dedi. Yarın sabah kahvaltıdan sonra tekrar gel dedi... Nedir şimdi bu bunca zaman sonra anlamadım :S Tam herşey yolunda derken... Allah ım inşallah birşey çıkmaz bebeğimde. Çok korkuyorum...
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
3 Ekim Çarşamba......Artist
lkesın tarıhli tablo olusmaya basladı..
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
3 Ekim Çarşamba......Artist
lkesın tarıhli tablo olusmaya basladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?