2012 Ekim Anneleri

Yok cnm ya ne erkeni o diyen isguzarlik yapmış 37. Haftadan sonra doğurmak soz konusu artık :) bende cuma gunu bitirdim islerimi şimdi tulumuzu halimizi bekliyoruz :)

canim hadi seninde gözun aydin, ne guzel felisle ayni gun ayni hastane prensese de masallah subanallah

Sende sezeryana dondun he :)) hadi hayirlsii bakalım cnm ins saglikla kavuşalimnda fark etmez normal sezeryan :)

canım korkma ben bayadır nst ye giriyorum ya 160 a çıktığıda oluyor soruyorum 200 kadar çıkanlar oluyor normal dedi bana doktorun yardımcısı hiç panikleme yoktur bişey
allah sabır versin canım az kaldı dayan

maşallh ikinizede canım hadi hayırlısı allah kurtarsın ikinizide spinal sezeryan dahamı iyiymiş biri bana hangisi daha iyi yazarmı 5:30 da doktorum soracak yine genel diyecektim spinal neden diye merak ettim

gecem canım allah yardımcın olsun

içini ferah tut canım bişey cıkmaz inşallah bebeğin hareketli olabilir,yediklerinden olabilir...

hadi yaa ece bebek ve ali bebek aynı gün aynı yerde mi doğuyorrrr ne güzel hayırlısıyla gelsinler inşallah... bebeğinin kilosu da cok iyimiş masumcum benim minnoşum da inşallah almıştır biraz daha...

gözün aydın canım erken falan değil hazırlıklar için bitirip son haftaları rahat gecirmek en güzeliiii

evet canım yaa doktorum süper ama ben bu doktoru bulana kadar gitmediğim hastane doktor kalmadı öncesinde , bende polikistik over vardı ve bir düşük yaşamıştım o yüzden sonunda buldum gönlüme göresini , antalyada olsan sanada tavsiye ederdim

azzrrraacım bencede gıt al kokusu cıkmıyor ben 10 gundur havalandııyorum sankı hala dolabın içinde koku var.git al sen ılık sabunlu suyla güzelce sil,yerini belirle yerleştir,dahada bir moral veriyor insana

benim doktorum almıyor canım nst ye , sancılı acil gelenleri alıyo bitek ama durup dururken almıyo kimseyi

19 Eylül Çarşamba........Gecem

20 Eylül Perşembe.......AsudeD

20 Eylül Perşembe.......Benelse

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

3 Ekim Çarşamba......Artist

lkesın tarıhli tablo olusmaya basladı..

Son düzenleme:

geçmiş olsun neyseki atlatmışsınız , bebeğin 38 leri bekler inşallah

oyyyyy göbüşlü olcak heee maşallah iyi beslemişsin annesi , sağlıkla gelsin inşallah

kızlar selam...
nasılsınız bakalım..birazcık baktım geçmişe..hemen hemen herkes ii çok şükür doğuran yok:) ama doğum tarihi belli olanlar olmuş..ne heyecanlı..süpermiş..
bizde sabah doktordaydık kızlar. yeni hastane yeni doktorumuz..doktorumuzu beğendik..tüm testlerimize yeniden baktı..bi sorun yok dedi. kan tahlili verdi. demiri sabah akşam kullan dedi. demirimiz düşmüş. suyumuz azalmış biraz bir hafta boyunca iki litre su iç günde dedi. haftaya kontorlde yine bakalım suyuna dedi. bebeğim yaklaşık 2820 gr olmuş nst ye de girdik. sancımız yoktu kalp atışlarımız düzenli idi. dedim ben sancı hissediyorum ama:) ama şuan yok dedi:) haftaya kontrolde bi daha bakıcak. ödem içinde bi idrar testi verdi, oda 24 saatlik idrar üzerinden bakılıomuş albümine filan. benim diğer yaptırdıklarım normal testti. onda çıkmaz dedi, öyle olurmu hiç filan dedi. haftasonuda o tahlili yaptırcaz.bakalım inşallah herşey yolunda gider. kızımın kilosu pozisyonu filan ii ama işte suyumuz az? o beni korkuttu..inşallah herşey yoluna girer..

hmmm umarım önemli bir durum değildir , ben nst ye girmiyorum ama her gidişimde doktor kalp sesini dinliyor , demekki bunun içinmiş :26: sen yinede stress yapma canım bi yarın olsun bakalım ne dicek doktorun

canım ben bugün nst ye girdiğimde benim bebeğimde bi ara 180 i gördü sonra 50 lere düştü filan. bende 50 ye düşünce korktum. meğerse bebeğim dönmüş o arada. kıpırdayınca öyel bi uçukluk olmuş. doktor baktı bi sorun yok dedi. inşallah sendede bi sorun çıkmaz canım. içini ferah tut. bebeklerimiz daha da büyüdüğü için ve yerleri biraz daraldığı için daha farklılaşıo gibi gelio bana? inş kötü bişi yoktur canım..

heheehee Ekim annelerinin önlenemeyen doğurma isteği bu tabloda açıkca ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…