benim doktorum almıyor canım nst ye , sancılı acil gelenleri alıyo bitek ama durup dururken almıyo kimseyi
evet canım yaa doktorum süper ama ben bu doktoru bulana kadar gitmediğim hastane doktor kalmadı öncesinde , bende polikistik over vardı ve bir düşük yaşamıştım o yüzden sonunda buldum gönlüme göresini , antalyada olsan sanada tavsiye ederdim
Canım daha öncede sormuştum ama tekrar soruyorum aklımdan çıkmış dr un kimdi ?
prof. dr. mehmet emin soysal , özel medisu hastanesinde
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
1 Ekim Pazartesi ......Jakobi
3 Ekim Çarşamba......Artist
lkesın tarıhli tablo olusmaya basladı
bende ekledim kendimi:)
slm millettttttttttttttt umarım herkesler iyidirrrr. Bugün benim kızım beni korkuttu kasılmalarım artınca hastaneye gittim amaaaaaaaaaaa yanlış alarmmmm:)))
sevcanyk sevı bebenın cok fonksıyonlu yastıgını aldınmı canım,yada almaya karar verdın mi?
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
3 Ekim Çarşamba......Artist
lkesın tarıhli tablo olusmaya basladı..
Kızlaaaaar 1 Ekim'e sezaryen günümüzü aldık sabah 9'a. 37+1 itibarıyla Ali kuş 3602g 48 cm olmuş. Hayırlısıyla 4kg civarı bekliyormuşuz 1Ekim'e.Bu arada pis şişkomun karın çevresi 40+3ü gösteriyor. Büyüyünce patron olacakmış benim oğlum!
Uğurlu canım nezaman bebişinin gelmesi hayırlıysa ozaman nasip etsin allah hayırlısı olsun yat dinlen bolbol
only sağol beşikle 2 kapaklı 3 çekmeceli gardırop eve getirip kurucaz dediler kokarmı gerçekten:26:bende sadece silip eşyaları yerleştiricem sanıyodum
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bakalım ben napıcam,defnecik ne zaman gelecek.. normal doğuracak olan yok mu yahu korkutmayın kızlar beniiiiii
merhaba kızlar,
cuma dr randevümüz vardı..34.haftamızdayız bebişim gayet sağlıklı ama eşşek hala ters :s , dönmemiş hanımefendi :) dr sezaryen olabilir dedi.. böyle durum yaşayan varmı?
bende merak ediyorum erken doğumlar haricinde bizden ilk normal doğumu kim yapıcak diye.. sevcancım bn istiyorum normal doğum ama bakalım haftaya çatı muayenesi var ne dicek doktor tamamen doktorun beni teşvik etmesine bağlı korkutursa çatın dar falan diye o zaman sezoş olabiler...
faktörcüm bende antalydayım kimmiş merak etim doktorunu :) benim şuan beklenen doğum tarihim 17 si yada 20 arası görünüyor senin sezeryanmıydı ?
aynen canım ya doktorum cok istiyor normal doğum yapmamı,hatta bebek cok büyümeden gelsin istiyor ki rahat doğum yapayım ama catı muayenesi olmadım daha persembe kontrolüm var bakalım ne olacak kesin çatı muayenesi olur,umarım zor olmaz da kararımdan vazgecmem... korksam da normal doğum olsun cok istiyorum.. hayırlısı neyse o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?