2012 Ekim Anneleri

faktörcüm bende antalydayım kimmiş merak etim doktorunu :) benim şuan beklenen doğum tarihim 17 si yada 20 arası görünüyor senin sezeryanmıydı ?

prof. dr. mehmet emin soysal , özel medisu hastanesinde

tamam hatırladım hatta sen önerdin diye bir kere gitmiştim ona ben evet ilgili bir dr mutevazı her soruya cevap veriyor. ama ben basından beri vitale de ali fuat beye gidiyorum tüp bebek zaten benim. o yüzden değiştirmdim.

19 Eylül Çarşamba........Gecem

20 Eylül Perşembe.......AsudeD

20 Eylül Perşembe.......Benelse

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi ......Jakobi

3 Ekim Çarşamba......Artist

lkesın tarıhli tablo olusmaya basladı

bende ekledim kendimi:)

saydıkça bitmiyor ama zaman

çok az kaldı şaka maka napcaz şimdi biz yaaaaaaaaaaaaa. bu hamilelik hem çok uzun sürdü hem de çok kısa

slm millettttttttttttttt umarım herkesler iyidirrrr. Bugün benim kızım beni korkuttu kasılmalarım artınca hastaneye gittim amaaaaaaaaaaa yanlış alarmmmm:)))

sevcanyk sevı bebenın cok fonksıyonlu yastıgını aldınmı canım,yada almaya karar verdın mi?

canım alıp almamakta kararsızdım biliyorsun.. ama yan yatış yastığına ihtiyacım olacagı kesindi.. ben de bebedorun yan yatış yastığını sipariş verdim.. sanki onun kullanımı daha kolay gibi geldi.. kursta da yandan destekleyin yan yatırın denilmişti ben de öyle aldım bakalım ilerde ihtiyacım olursa onu da o zaman alırım..

suan cok içime sinmediği için almadım canım sen ne yaptın..

Son düzenleme:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bakalım ben napıcam,defnecik ne zaman gelecek.. normal doğuracak olan yok mu yahu korkutmayın kızlar beniiiiii

merhaba kızlar,

cuma dr randevümüz vardı..34.haftamızdayız bebişim gayet sağlıklı ama eşşek hala ters :s , dönmemiş hanımefendi :) dr sezaryen olabilir dedi.. böyle durum yaşayan varmı?

Masallahhhhh ali pasa yakoca gobisli bir oglan geliyorer

Canim bir an once al ben o kadar havalandirdim yerlestirdim,ona ragmen kokuyo havasiz kalinca,yeni mobilyanin mutlaka kokusu oluyor.

Bugun dr a giden annisler umarim guzel haberlerle donmuslerdir Sezeryan tarihim 14 Ekim ama sanki gec gibi geliyor:26: Umarim zamanini bekler Guzel olan tarafi burada sezeryan olan annislerin hikayeleriyle moral bulacagim 27 gun kaldi hatta bugunu bitti sayalim 26 gun annemin gelmesine 3 hafta offf say say gecmiyor gunler Bebek odasi hala tam bitmedi artik bir el atsam hic fena olmiyacak. Cok usengec oldum ben

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bakalım ben napıcam,defnecik ne zaman gelecek.. normal doğuracak olan yok mu yahu korkutmayın kızlar beniiiiii

bende merak ediyorum erken doğumlar haricinde bizden ilk normal doğumu kim yapıcak diye.. sevcancım bn istiyorum normal doğum ama bakalım haftaya çatı muayenesi var ne dicek doktor tamamen doktorun beni teşvik etmesine bağlı korkutursa çatın dar falan diye o zaman sezoş olabiler...

merhaba kızlar,

cuma dr randevümüz vardı..34.haftamızdayız bebişim gayet sağlıklı ama eşşek hala ters :s , dönmemiş hanımefendi :) dr sezaryen olabilir dedi.. böyle durum yaşayan varmı?

Benim oglan da hala donmedi ve artik kolayina donmez dedi iki dr da Asagida inmedi hicbir uzvu kurdan Hamdimin Yani sezeryan kesinlesti ki zaten bende oyle istiyordum oglumda ondan donmedi sanirim Ama donedebilir canim dr hala 4 haftan var dedi:26:

aynen canım ya doktorum cok istiyor normal doğum yapmamı,hatta bebek cok büyümeden gelsin istiyor ki rahat doğum yapayım ama catı muayenesi olmadım daha persembe kontrolüm var bakalım ne olacak kesin çatı muayenesi olur,umarım zor olmaz da kararımdan vazgecmem... korksam da normal doğum olsun cok istiyorum.. hayırlısı neyse o olsun...

inşallah sancımız kendiliğinden gelir açılma kolay olur da pıt diye doğuruveririz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…