2012 Ekim Anneleri

ali fuat beyide biliyorum ben , oda iyi bir doktor ama çok yoğun , bazen baştan sağma yapıyor sanki ama sen tabiki değiştirme doktorunu tüp bebekse devam etmen en mantıklısı , zaten ben önermiyorum artık benim doktoru çünkü gitgide dahada kalabalık oluyor , sanırım 1,5-2 senedir antalyada daha o yüzden yeni keşfedenler çok

saydıkça bitmiyor ama zaman

en azındann beklediğiniz belli bi zaman var , HAYRLISIYLA KAVUŞUN İNŞALLAHHH .. bizim gibi sizden bi kaç hafta geride olanlara daha zorr :) bende normal doğum istiyorum her iki doktorumda onaylıyor tabi bi aksilik çıkmazzsa .. ALLAH BİLİR NEZAMANNN KOKLICAM KUZUMU......

Benim oglan da hala donmedi ve artik kolayina donmez dedi iki dr da Asagida inmedi hicbir uzvu kurdan Hamdimin Yani sezeryan kesinlesti ki zaten bende oyle istiyordum oglumda ondan donmedi sanirim Ama donedebilir canim dr hala 4 haftan var dedi:26:

kürdan hamdimi off çok güldüm yaaa ama deme öyle annesi yazık minnoşa

hiç korkma canım Allah onun sabrınıda veriyor diyorlar yoksa kimse 2. yi doğurmazdı zaten :)) hem artık epidural gibi çok rahat bir uyuşturma sistemide var , bende bi ara kafaya takmıştım ama şu an çok rahatım , hemen doğurasım var hatta normal doğumunda bu yönü var ama sezoşlar tarih aldı biz hala heycanlı heycanlı beklicez

merhaba kızlar,

cuma dr randevümüz vardı..34.haftamızdayız bebişim gayet sağlıklı ama eşşek hala ters :s , dönmemiş hanımefendi :) dr sezaryen olabilir dedi.. böyle durum yaşayan varmı?

var tabi canım olmazmı hata bugün paylaştım geçen hafta dr banada dönmemiş sezeryanla alalım gün bile verdi bu cuma için bugün gitim dr ye kuzucuk dönmüüüüüşşşş 38. haftada döndü biizmki hiç belli olmuyor onun için acele karar verme derim çok klişe söz ama bazen dr lerinde işine geliyor

kısmetse bende epıdural yapıcam inşallah şu ünlü deyiş gibi '' tek avazda kurtuluruz'' canımm..

maşallah ali bebek e,minik adam şeklinde doğacak heralde

ne güzel tombiş tombiş bebişleriniz,Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza..

ne güzel masumla aynı gün bebişlerinizi alacaksınız kucağınıza

hayırlı güzel daha nice haberlerimizi burdan paylaşırız inşallah...

evet bu noktaya kadar geldik dr umla sonrada onunla tamamlarız işallah. yoğun olduğu için bazen çok ilgilenmiyor ama önemli birşey olduğunda çok ayrıntılı inceliyor.

Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum bugun 35. haftamıza girdik.
benim oturup kalkerken, yatakta dönerken, otururken kalkıp adım attığımda falan vajina bölgemde birden şiddetli bir ağrı oluyor. adım attırmıyor.
bir aydır falan başladı ve şiddeti her geçen gün artıyor. özellikle geceleri çok ağrı yapıyo yatağa yatıp kalkamıyorum dönemiyorum.
sizlerde böyle bişey oldumu? doktora sordum önce ağrının sebebini bulmamız lazım dedi nst ve ultrasona soktu tahliller yaptırdı bişey çıkmayıncada
olabilir böyle ağrılar dedi. etraftaki kadınlar çocuk aşşağı baskı yapıyodur diyor burda herkes hemen hemen aynı haftalarda böyle bişey yaşayan varmı?

biraz önce bebek şekeri malzemelerim geldi intenetten ısmarlamıştım içinin lavantası, kurdelası, organzesi, biblosu , tüyü , mıknatısı bir de nazar boncuğu geldi 100 er adet seri imalat yapıcam. ben bunun çoğunu mevlütte kullanıcam o yüzden 100 tane ısmarladım. birde bebek doğunca yapamama diye şimdiden başlıycam yapmaya

benim zaten ekimin sonuna kadar vaktim var inş döner.. dönmessede napalım kısmet buymuş dicez sezaryen olucaz..hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

kısmetse bende epıdural yapıcam inşallah şu ünlü deyiş gibi '' tek avazda kurtuluruz'' canımm..

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah , genelde bu bdt nin 10 gün öncesinde geliyormuş kız bebekler erkeklerde genelde 40 ı doldurur diyorlar ama tabii bunlar olasılık , bakalım bu heyecanlı bekleyiş ne kadar daha sürücek

benimde vajinamda ağrı var ayakta kalırsam artıyor dediğin gibi yatarken dönerken kalkarken zorlanıyorum ama benimki şiddetli değil sen şiddetli demişsin bilemiyorumki erken doğum tehdidi falanmı acaba?

slm millettttttttttttttt umarım herkesler iyidirrrr. Bugün benim kızım beni korkuttu kasılmalarım artınca hastaneye gittim amaaaaaaaaaaa yanlış alarmmmm:)))

ay canım bu agrıları sık sık hıssedıcekmısız artık,kandırıcaklar bızı kuzular...

masum ,felis ne guzel ya nerden nereye bak burda tanıstınız aynı hastanede yarım saat arayla dogum yapıcaksınız ne guzel,bak yıne duygulanacak sey buldum kendıme:))))

Hepinizin dogum tarihleri hayirli ugurlu olsun insallah canlarim,felis masum ne guzel ayni gun gelecek minnaklar
Benim kusuruma bakmayin cok yazamiyorum,bugunlerde biraz zorlaniyorum gece gunduz,mide bakimindan,bu da beni depresif yapiyor,hic bisey yapasim ve konusasim gelmiyor,zaten bu aralar hep kabus goruyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.

bende aynen senın gıbı dusunuyorum canım,ıhtıyac olursa gıttıgıdıyordan sıparıs verecegım bakalım ...bebiş belirleyecek

benimde vajinamda ağrı var ayakta kalırsam artıyor dediğin gibi yatarken dönerken kalkarken zorlanıyorum ama benimki şiddetli değil sen şiddetli demişsin bilemiyorumki erken doğum tehdidi falanmı acaba?

benimkiler çok şiddetli oluyo hatta şimdiden bukadar şiddetli ağrı oluyorsa doğum sancısı nasıl bişeydir diye korkuyorum
birde doktor ultrasonda baktığı zaman bebeğin haftası için 2 hafta kadar ilerisini söylüyo öyle gözüküyomuş gelişimine göre
yani normalde 35 ama ultrasona göre 37. haftada falan oluyorum acaba doğum hangisine göre olur erken gelirmi kafam karışıyor

benimkide aynen dediğin gibi 2 hafta ileriden söylüyor. benim sezaryen olacak kordon dolanması yüzünden. ama önden hızlı büyüyen bebekler erken gelebiliyor.

kızlar ben bu gebeliğe alıştım galıba,biraz önce ocakta yemek karıstırıyordum dibi tutmasın diye,dalmış gitmişim bir yerlere, geçmişe falan,oğlumda uyumuş tık yok,bende unutmusum gebe oldugumu bir an,belime bir adet sancısı girdi,kendı kendıme adet olacam galiba demişim eski alışkanlık işte,sonra birden içimdeki ses hamılesin sen manyak yalancı dogum sancısı o dedi:18::18: kendıme geldım hemen oturdum gecmesını bekledım gectı neyse ki.. kendı kendıme guldum var mı acaba dunyada benım gıbı olan dedım

bende de alt tarafta baskılar iki gündür iice arttı benim oğlumda 35 ama 37 çıktı dr 1 hafta erkene doğum tarihi verdi doğuramazsam suni sancıyla doğumumu başlatacak yani 18 ekim beklenmicek son 10 ekim inşallah o zamana kadar gelirde suniye gerek kalmaz yani geledebilir annesi hazırlıklı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…