tamam hatırladım hatta sen önerdin diye bir kere gitmiştim ona ben evet ilgili bir dr mutevazı her soruya cevap veriyor. ama ben basından beri vitale de ali fuat beye gidiyorum tüp bebek zaten benim. o yüzden değiştirmdim.
saydıkça bitmiyor ama zaman
Benim oglan da hala donmedi ve artik kolayina donmez dedi iki dr daAsagida inmedi hicbir uzvu kurdan Hamdimin Yani sezeryan kesinlesti ki zaten bende oyle istiyordum oglumda ondan donmedi sanirim Ama donedebilir canim dr hala 4 haftan var dedi:26:
aynen canım ya doktorum cok istiyor normal doğum yapmamı,hatta bebek cok büyümeden gelsin istiyor ki rahat doğum yapayım ama catı muayenesi olmadım daha persembe kontrolüm var bakalım ne olacak kesin çatı muayenesi olur,umarım zor olmaz da kararımdan vazgecmem... korksam da normal doğum olsun cok istiyorum.. hayırlısı neyse o olsun...
merhaba kızlar,
cuma dr randevümüz vardı..34.haftamızdayız bebişim gayet sağlıklı ama eşşek hala ters :s , dönmemiş hanımefendi :) dr sezaryen olabilir dedi.. böyle durum yaşayan varmı?
hiç korkma canım Allah onun sabrınıda veriyor diyorlar yoksa kimse 2. yi doğurmazdı zaten :)) hem artık epidural gibi çok rahat bir uyuşturma sistemide var , bende bi ara kafaya takmıştım ama şu an çok rahatım , hemen doğurasım var hattanormal doğumunda bu yönü var ama sezoşlar tarih aldı biz hala heycanlı heycanlı beklicez
ali fuat beyide biliyorum ben , oda iyi bir doktor ama çok yoğun , bazen baştan sağma yapıyor sankiama sen tabiki değiştirme doktorunu tüp bebekse devam etmen en mantıklısı , zaten ben önermiyorum artık benim doktoru çünkü gitgide dahada kalabalık oluyor , sanırım 1,5-2 senedir antalyada daha o yüzden yeni keşfedenler çok
var tabi canım olmazmı hata bugün paylaştım geçen hafta dr banada dönmemiş sezeryanla alalım gün bile verdi bu cuma için bugün gitim dr ye kuzucuk dönmüüüüüşşşş 38. haftada döndü biizmki hiç belli olmuyor onun için acele karar verme derim çok klişe söz ama bazen dr lerinde işine geliyor
kısmetse bende epıdural yapıcam inşallah şu ünlü deyiş gibi '' tek avazda kurtuluruz'' canımm..
Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum bugun 35. haftamıza girdik.
benim oturup kalkerken, yatakta dönerken, otururken kalkıp adım attığımda falan vajina bölgemde birden şiddetli bir ağrı oluyor. adım attırmıyor.
bir aydır falan başladı ve şiddeti her geçen gün artıyor. özellikle geceleri çok ağrı yapıyo yatağa yatıp kalkamıyorum dönemiyorum.
sizlerde böyle bişey oldumu? doktora sordum önce ağrının sebebini bulmamız lazım dedi nst ve ultrasona soktu tahliller yaptırdı bişey çıkmayıncada
olabilir böyle ağrılar dedi. etraftaki kadınlar çocuk aşşağı baskı yapıyodur diyor burda herkes hemen hemen aynı haftalarda böyle bişey yaşayan varmı?
slm millettttttttttttttt umarım herkesler iyidirrrr. Bugün benim kızım beni korkuttu kasılmalarım artınca hastaneye gittim amaaaaaaaaaaa yanlış alarmmmm:)))
canım alıp almamakta kararsızdım biliyorsun.. ama yan yatış yastığına ihtiyacım olacagı kesindi.. ben de bebedorun yan yatış yastığını sipariş verdim.. sanki onun kullanımı daha kolay gibi geldi.. kursta da yandan destekleyin yan yatırın denilmişti ben de öyle aldım bakalım ilerde ihtiyacım olursa onu da o zaman alırım..
suan cok içime sinmediği için almadım canım sen ne yaptın..
benimde vajinamda ağrı var ayakta kalırsam artıyor dediğin gibi yatarken dönerken kalkarken zorlanıyorum ama benimki şiddetli değil sen şiddetli demişsin bilemiyorumki erken doğum tehdidi falanmı acaba?
benimkiler çok şiddetli oluyo hatta şimdiden bukadar şiddetli ağrı oluyorsa doğum sancısı nasıl bişeydir diye korkuyorum
birde doktor ultrasonda baktığı zaman bebeğin haftası için 2 hafta kadar ilerisini söylüyo öyle gözüküyomuş gelişimine göre
yani normalde 35 ama ultrasona göre 37. haftada falan oluyorum acaba doğum hangisine göre olur erken gelirmi kafam karışıyor
benimkiler çok şiddetli oluyo hatta şimdiden bukadar şiddetli ağrı oluyorsa doğum sancısı nasıl bişeydir diye korkuyorum
birde doktor ultrasonda baktığı zaman bebeğin haftası için 2 hafta kadar ilerisini söylüyo öyle gözüküyomuş gelişimine göre
yani normalde 35 ama ultrasona göre 37. haftada falan oluyorum acaba doğum hangisine göre olur erken gelirmi kafam karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?