Facebook kızlar bunu gördünüzmü yaaa
canım panik yapmışsın ama bu çok ciddi bi durum değil.. ama devam ederse bu çarpıntı,biraz erken alabiliyorlar bebişi,kalbi yorulmasın diye...Kızlar bugün sabah randevum vardı. Nst ya girdim... Bebeğimin kalp atışı 160 ın üzerindeydi. Dr. hızlı dedi. Tekrar nst ya aldılar beni. Onun öncesinde kan ve idrar tahlili verdim. İkinci Nst dede 180'i geçip 200 e dayandığı oldu kalp atım hızının bebeğimin. Dr. çok taşikardik dedi. Yarın sabah kahvaltıdan sonra tekrar gel dedi... Nedir şimdi bu bunca zaman sonra anlamadım :S Tam herşey yolunda derken... Allah ım inşallah birşey çıkmaz bebeğimde. Çok korkuyorum...
evet canım 1 ekimde 4 kişi bile olmuş maşallah....cimekaaa bak camoka ya 2 tane yoldaş çıktııı,felisim ve masumıyet te 1 ekımsende 3 ekım e al bana yoldaş ol canım
Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum bugun 35. haftamıza girdik.
benim oturup kalkerken, yatakta dönerken, otururken kalkıp adım attığımda falan vajina bölgemde birden şiddetli bir ağrı oluyor. adım attırmıyor.
bir aydır falan başladı ve şiddeti her geçen gün artıyor. özellikle geceleri çok ağrı yapıyo yatağa yatıp kalkamıyorum dönemiyorum.
sizlerde böyle bişey oldumu? doktora sordum önce ağrının sebebini bulmamız lazım dedi nst ve ultrasona soktu tahliller yaptırdı bişey çıkmayıncada
olabilir böyle ağrılar dedi. etraftaki kadınlar çocuk aşşağı baskı yapıyodur diyor burda herkes hemen hemen aynı haftalarda böyle bişey yaşayan varmı?
kimmiş bu resimdeki bizden birisi mi? ne güzel çıkmışlar resimde doğuma rağmen anne çok güzel
kimmiş bu resimdeki bizden birisi mi? ne güzel çıkmışlar resimde doğuma rağmen anne çok güzel
Facebook kızlar bunu gördünüzmü yaaa
Kızlaaaaar 1 Ekim'e sezaryen günümüzü aldık sabah 9'a. 37+1 itibarıyla Ali kuş 3602g 48 cm olmuş. Hayırlısıyla 4kg civarı bekliyormuşuz 1Ekim'e.Bu arada pis şişkomun karın çevresi 40+3ü gösteriyor. Büyüyünce patron olacakmış benim oğlum!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bakalım ben napıcam,defnecik ne zaman gelecek.. normal doğuracak olan yok mu yahu korkutmayın kızlar beniiiiii
coyoteeeee nerelerdesinnn kujum sesın çıkmıyorrr.....
ben varım tatlım 10 ekim son gün doğurdum doğurdum yoksa suni sanncıyla zorla doğutturcak doktorum diyorum ama benim yazımı gören yok heralde :s
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
3 Ekim Çarşamba......Artist
lkesın tarıhli tablo olusmaya basladı..
Burdayim tatlisim,azcuk dipresyondayim.midem bana rahat vermiyor,bi de gecelri kabuslar goruyorum gunduz de bunun etkisinde kaliyorum.disari cikamiyorum cunku cikinca pert oluyorumsizler ne guzel gunlerinizi aldiniz ben daha onu da alamadim,sanki daha aylarca boyle olacakmisim gibi hissediyorum.yani psikolojim bozulduuuu
canım panik yapmışsın ama bu çok ciddi bi durum değil.. ama devam ederse bu çarpıntı,biraz erken alabiliyorlar bebişi,kalbi yorulmasın diye...
evet canım 1 ekimde 4 kişi bile olmuş maşallah....
ben o acıyı çoookk şiddetli bir şekilde sadece gece yatakta dönerken yaşadım. son bir haftadır yok olmuştuı. 2 gecedir hafif hafif yine var..doktorum normal dedi..
benim de kotrolüm vardı bugün,çok şükür herşey normalmiş..hatta çokk beğendi doktorum..ekg ye girdim nst zaten allahın emribir de kan tahlilleri birsürü..
kızım 52 cm olmuş,3800 gr. tabi artı eksi 550.doktoruma dedim ki ne zaman gelir bu bebiş..o da biz ne kadar kalırsa kardır diyoruz. 9 ay 10 gününü doldurmasına bir engel yok şimdilik dedi..erkenden almaya gerek görmüyorum dedi..benim bdt 11 ekim,ben 10 gün önce gelir diye düşünmüştüm dedim. ben sanmıyorum dedi,herşey çok iyi gidiyor,içeride durmaması için sebep yok dedi..yine yüksek ihtimal sez dedi.. o zaman da birkaç gün öncesine en fazla 1 hafta öncesine kayar dedi..yani anlayacağınız,herkes doğururken ben burada müjdeli haberler almaya devam edecek gibi görünüyorum. benim 1-2-3 ekim muhabbetim yattı
herkesin hakkında hayırlısı olsun.. tarih alanları hem tebrik ediyor hem de imreniyorum.. ben en iyi 11 ekim gözüyle bakayım olaya..
haaaaa bu arada 37 hafta iş göremez raporumu aldım,biri bende duracakmış,birini yarın okula götüreceğim...
Burdayim tatlisim,azcuk dipresyondayim.midem bana rahat vermiyor,bi de gecelri kabuslar goruyorum gunduz de bunun etkisinde kaliyorum.disari cikamiyorum cunku cikinca pert oluyorumsizler ne guzel gunlerinizi aldiniz ben daha onu da alamadim,sanki daha aylarca boyle olacakmisim gibi hissediyorum.yani psikolojim bozulduuuu
canım çok sevindimohh maşallahhh bi yavrumuz daha geliyor 1 Ekim de :81:
camoka ile aynı gün doğuyor bebekleriniz Allahın izniyle
Ali kuzumuzaaaaaaaa kocamannnn birrr maşallaaahhhhhoğluşlarımızın arasında 10 gün olacak o sabah dualarımız seninle olacak canım
hayırlı olsun raporun canım bana o rapordan 3 tane verdiler 2 sini okula vereyim 1 i bana kalsın diye düşünüyodum ben de:44:
bebişine kocaman maşallahhhbence bi daha ki kontrolünde doktor sana kesin bi tarih söylicek
hayırlısı olsun tabi ama içimden bi ses ekimin 1-2-3 ü gibi olcak senin de ama dediğim gibi hayırlısı bi daha ki kontrolün ne zaman canım:26:
asucummmm bak bana arkadaş geldi çoookkk mutluyumm
senin günün de çok az kaldı ayyyy çok heyecanlandımherkes doğuruyo
sesleri duyuyo musun ıngaaaaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaaaaaaaa
yirim ben onları yiriiiimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?