2012 Ekim Anneleri

canım panik yapmışsın ama bu çok ciddi bi durum değil.. ama devam ederse bu çarpıntı,biraz erken alabiliyorlar bebişi,kalbi yorulmasın diye...
cimekaaa bak camoka ya 2 tane yoldaş çıktııı,felisim ve masumıyet te 1 ekım sende 3 ekım e al bana yoldaş ol canım
evet canım 1 ekimde 4 kişi bile olmuş maşallah....

ben o acıyı çoookk şiddetli bir şekilde sadece gece yatakta dönerken yaşadım. son bir haftadır yok olmuştuı. 2 gecedir hafif hafif yine var..doktorum normal dedi..

benim de kotrolüm vardı bugün,çok şükür herşey normalmiş..hatta çokk beğendi doktorum..ekg ye girdim nst zaten allahın emri bir de kan tahlilleri birsürü..

kızım 52 cm olmuş,3800 gr. tabi artı eksi 550.doktoruma dedim ki ne zaman gelir bu bebiş..o da biz ne kadar kalırsa kardır diyoruz. 9 ay 10 gününü doldurmasına bir engel yok şimdilik dedi..erkenden almaya gerek görmüyorum dedi..benim bdt 11 ekim,ben 10 gün önce gelir diye düşünmüştüm dedim. ben sanmıyorum dedi,herşey çok iyi gidiyor,içeride durmaması için sebep yok dedi..yine yüksek ihtimal sez dedi.. o zaman da birkaç gün öncesine en fazla 1 hafta öncesine kayar dedi..yani anlayacağınız,herkes doğururken ben burada müjdeli haberler almaya devam edecek gibi görünüyorum. benim 1-2-3 ekim muhabbetim yattı

herkesin hakkında hayırlısı olsun.. tarih alanları hem tebrik ediyor hem de imreniyorum.. ben en iyi 11 ekim gözüyle bakayım olaya..

haaaaa bu arada 37 hafta iş göremez raporumu aldım,biri bende duracakmış,birini yarın okula götüreceğim...

yerım ben Ali kuş u maşallah ... 1 ekımde kac haftalık oluyor canım Ali kuş...

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bakalım ben napıcam,defnecik ne zaman gelecek.. normal doğuracak olan yok mu yahu korkutmayın kızlar beniiiiii

ben varım tatlım 10 ekim son gün doğurdum doğurdum yoksa suni sanncıyla zorla doğutturcak doktorum diyorum ama benim yazımı gören yok heralde :s

coyoteeeee nerelerdesinnn kujum sesın çıkmıyorrr.....

Burdayim tatlisim,azcuk dipresyondayim.midem bana rahat vermiyor,bi de gecelri kabuslar goruyorum gunduz de bunun etkisinde kaliyorum.disari cikamiyorum cunku cikinca pert oluyorumsizler ne guzel gunlerinizi aldiniz ben daha onu da alamadim,sanki daha aylarca boyle olacakmisim gibi hissediyorum.yani psikolojim bozulduuuu

hehheee bana arkadaş doğumdaş gelmiş hoş gelmiş
ben masum felisim jakobi ooooooooooooooo yok mu arttıran 1 ekim 2012 sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz

hiç yakışıyomu senin gibi tatlı bir anneye,olumlu düşünüyoduk hani bana öyle demişti iloşun annesi

artık son zamanlarımız moralimizi yüksek tutmamı lazım,bebeklerimizi huzursuz etmememiz gerek

o minik kuzuları kucklayınca ohhh beeeee diyeceğimiz günlerin gelmesi yakındır inşallahh....

Son düzenleme:

hayırlı olsun raporun canım bana o rapordan 3 tane verdiler 2 sini okula vereyim 1 i bana kalsın diye düşünüyodum ben de:44:
bebişine kocaman maşallahhh bence bi daha ki kontrolünde doktor sana kesin bi tarih söylicek
hayırlısı olsun tabi ama içimden bi ses ekimin 1-2-3 ü gibi olcak senin de ama dediğim gibi hayırlısı bi daha ki kontrolün ne zaman canım:26:

coyotemmmm seni dipresyonlu halinle daha çok sevdiğimi söylemişmiydim psikolojini yirim senin iloşunla beraber

amanda aman benim sosis parmaklım ,orjinal Emel Sayınım,,coyotemmm sıkılmış mı bugünlerde

asucummmm bak bana arkadaş geldi çoookkk mutluyumm

senin günün de çok az kaldı ayyyy çok heyecanlandım herkes doğuruyo

sesleri duyuyo musun ıngaaaaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaaaaaaaa

yirim ben onları yiriiiimmmmmmmm

sağol canım.haftaya salı çarşamba perşembeden birinde gel dedi. ben de salı giderim herhalde..10 gün şeysini kaçırmıyım

Son düzenleme:
19 Eylül Çarşamba........Gecem

20 Eylül Perşembe.......AsudeD

20 Eylül Perşembe.......Benelse

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi ......Jakobi

3 Ekim Çarşamba......Artist

artistttttt acil doğum arkadaşı bul kendine bebeğemmm

datlum noldu sana :26:
senin gününü de öğreniriz hayırlısıyla geçsin biraz daha zaman kızın biraz daha tombikleşsin annesi
bak nası heyecanlandıracak seni

evet canım çok yakın zamanlarda arka arkaya doğurmaya başlıyoruz ne güzel

duymammı hiçç o sesleri inşallahh hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bi alalım kucağımıza hep ıngaa desinler, hep gaz çıkaralım, hep kaka temizleyelim,,kussunlar üzerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…