2012 Ekim Anneleri

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. Panik yaptığımı söylemiş arkadaş.. Evet en başta yapmıştım. Şimdi dha iyiyim. Daha sakinim. İnsan bir anda duyunca ister istemez panikliyor. Daha doğrusu panik değil de üzüllüyor çok fazla. Bebeğim neticede... İStemiyorum birşey olsun. Her anne gibi. Hepmiz gibi... Dediğim gibi şimdi daha iyiyim. Yarın sabahı bekliyorum. Kahvaltı yapıp gideceğiz tekrar bakalım. Allah hayırlısını versin. Bebeğim sağlıklı olsun inşallah...

Evet yakismiyoooAma gecelerim inan ki cok kotu geciyor,surekli birileri bebegime zarar veriyo ruyalarimda,bir de kusarak uyaniyorum her sabah sevcancim...bu da beni cok etkiliyor elimde degil
coyotemmmm seni dipresyonlu halinle daha çok sevdiğimi söylemişmiydim psikolojini yirim senin iloşunla beraber

amanda aman benim sosis parmaklım ,orjinal Emel Sayınım,,coyotemmm sıkılmış mı bugünlerde
İhihiCanim benim,cok tatlisiin sennn...evet coyote biraz sıkıldi...

benimde normalde 22 ekim olması gerekiyodu ama doktor 13 ekim demişti allahım hepimizinkilere sağlık sıhat versinde biraz daha sıkıcaz artık dişimizi napalım
zaten günler geçmek bilmiyor artık biran önce kucağıma almak istiyorum.

asu naptın yaaaaaaaa dur şimdiden onları hatırlatma
hepsini yapacaklar biz de çare bulucaz allahın izniyle

Evet insallah camokacigimmm...ben de o tarihi almayi cok istiyoruuum....

az kaldı seninde en geç 10 gün sonra falan burda bağırıcaaaannnn bebşim geliyo diye hayırlısı canımmm
ondan sonra ayy korkuyom ay heyecanlandım dersin biz de sanırım o sıralarda kaka temizleyip gaz çıkarıyo olucaz

aman canım günlerimizi aldıkta ne oluyor daha beter yavaşlıyor zaman hiç moralını bozma bebeemmm..kabusların sebebıde hormonlar,bende sabahları canım sıkkın kalkıyorum ruyamı hatırlamamıyorum ama sıkıntısı ıcımde oluyo Allah bılır ne goruyorum ruyamda ,

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bakalım ben napıcam,defnecik ne zaman gelecek.. normal doğuracak olan yok mu yahu korkutmayın kızlar beniiiiii

ben de normal düşünüyorum cnm...perşembe günü çatı muayenesi var o zaman belli olur kesin.inşallah yapabilirim..çok fazla heyecan var yani her an herşey olabilir artık..

sorma bebeğeemmm kaldım kadın başıma :111::111:

İns canim benimde cuma kontrolum çatıya o guN bakar belki şimdi normal gözüküyor bebeğin pozisyonu :)

benim %90 normal doğum görünüyor şu an bakalım çok extra bir durum çıkmazsa normal olucak inşallah

kısmetse bende epıdural yapıcam inşallah şu ünlü deyiş gibi '' tek avazda kurtuluruz'' canımm..
Bende epidural ins bakalım bizlerde normal dogum yapacak olanların kızlar ins hic korkmayalım Rabbime emanetiz onu veren dogurtmasini da bilir ins :))

Kızlar sızı habersız bırakmayalım dedım kızım ıkı gecede 50 gr aldı.durumu ıyı dıyorlar bugun.gerızekalılar dogumdan hemen sonra bıberon vermeselerdı bugun burda olmıycaktı bebegım.bugun aktıf olarak benı emmeye basladı bebegım.eger sadece benım sutum yeterse taburcu olucaz yakın zamanda ama burda vakıt gecmıyor.lobıde oturuyoruz sabahlara kadar eve gıt gel yapamıyoruz.uzak yetısemıyoruz emzırme vaktıne

mrb kızlar nihayet gelebildim gittiğimde önce nst ye bağladılar biraz durunca yine fenalık geldi doktorum geldi böbreğimin çok ağrıdığını halsiz olduğumu ve çok korktuğum için sabahtan beri ağladığımı söyledim ultrasona soktu böbreğimde taş varmış bol su içmemi düşmesse tedavi görmemi söyledi doğumdan sonra bunların gayet normal olduğunu hormonlarında etkisiyle hassas olan kişiliğimin dahada etkilendğini söyledi ve 26 eylül çarşamba sabahı sezeryanla kuzumuza kavuşacağımızı hiç panik yapmamamı ve kendimi genel anesteziye ayarlayıp cesaret gelirse belden olmamı söyledi.....bebeğimiz şükür kilosuda iyi dedi 1 yatırıp ertesi gün çıkarıcam dedi inşallah herşey anlattığı gibi olur hala şoktayım yani 1 hafta mı var hala inanamıyorumrabbim kimseyi bu yolda eğlendirmesin inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla alırım oğlumu kucağıma

oleeyyyyy maşallah eceye ..kendılerımı dedı bız bıberon vermeseydık böyle olmazdı diye..biberon ne yapıyor muş
:26::26:

..............................................

Son düzenleme:

canım hemşerim gününüz hayırlı olsun...sağlıkla huzurla gelsin oğlun.bence eşyalarını artık sipariş et 1 haftan varsa anca yerleştirisin eşyalarını falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…