Evet yakismiyooohiç yakışıyomu senin gibi tatlı bir anneye,olumlu düşünüyoduk hani bana öyle demişti iloşun annesi
artık son zamanlarımız moralimizi yüksek tutmamı lazım,bebeklerimizi huzursuz etmememiz gerek
o minik kuzuları kucklayınca ohhh beeeee diyeceğimiz günlerin gelmesi yakındır inşallahh....
İhihicoyotemmmm seni dipresyonlu halinle daha çok sevdiğimi söylemişmiydimpsikolojini yirim senin iloşunla beraber
amanda aman benim sosis parmaklım ,orjinal Emel Sayınım,,coyotemmm sıkılmış mı bugünlerde
bende de alt tarafta baskılar iki gündür iice arttı benim oğlumda 35 ama 37 çıktı dr 1 hafta erkene doğum tarihi verdi doğuramazsam suni sancıyla doğumumu başlatacak yani 18 ekim beklenmicek son 10 ekim inşallah o zamana kadar gelirde suniye gerek kalmaz yani geledebilir annesi hazırlıklı ol
benimkide aynen dediğin gibi 2 hafta ileriden söylüyor. benim sezaryen olacak kordon dolanması yüzünden. ama önden hızlı büyüyen bebekler erken gelebiliyor.
datlum noldu sana :26:
senin gününü de öğreniriz hayırlısıyla geçsin biraz daha zaman kızın biraz daha tombikleşsin annesi
bak nası heyecanlandıracak seni
sağol canım.haftaya salı çarşamba perşembeden birinde gel dedi. ben de salı giderim herhalde..10 gün şeysini kaçırmıyım
evet canım çok yakın zamanlarda arka arkaya doğurmaya başlıyoruz ne güzel
duymammı hiçç o sesleriinşallahh hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bi alalım kucağımıza hep ıngaa desinler, hep gaz çıkaralım, hep kaka temizleyelim,,kussunlar üzerimize
Evet insallah camokacigimmm...ben de o tarihi almayi cok istiyoruuum....
Burdayim tatlisim,azcuk dipresyondayim.midem bana rahat vermiyor,bi de gecelri kabuslar goruyorum gunduz de bunun etkisinde kaliyorum.disari cikamiyorum cunku cikinca pert oluyorumsizler ne guzel gunlerinizi aldiniz ben daha onu da alamadim,sanki daha aylarca boyle olacakmisim gibi hissediyorum.yani psikolojim bozulduuuu
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bakalım ben napıcam,defnecik ne zaman gelecek.. normal doğuracak olan yok mu yahu korkutmayın kızlar beniiiiii
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
1 Ekim Pazartesi ......Jakobi
3 Ekim Çarşamba......Artist
artistttttt acil doğum arkadaşı bul kendine bebeğemmm
sorma bebeğeemmm kaldım kadın başıma :111::111:
İns canim benimde cuma kontrolum çatıya o guN bakar belki şimdi normal gözüküyor bebeğin pozisyonu :)aynen canım ya doktorum cok istiyor normal doğum yapmamı,hatta bebek cok büyümeden gelsin istiyor ki rahat doğum yapayım ama catı muayenesi olmadım daha persembe kontrolüm var bakalım ne olacak kesin çatı muayenesi olur,umarım zor olmaz da kararımdan vazgecmem... korksam da normal doğum olsun cok istiyorum.. hayırlısı neyse o olsun...
benim %90 normal doğum görünüyor şu an bakalım çok extra bir durum çıkmazsa normal olucak inşallah
en azındann beklediğiniz belli bi zaman var , HAYRLISIYLA KAVUŞUN İNŞALLAHHH .. bizim gibi sizden bi kaç hafta geride olanlara daha zorr :) bende normal doğum istiyorum her iki doktorumda onaylıyor tabi bi aksilik çıkmazzsa .. ALLAH BİLİR NEZAMANNN KOKLICAM KUZUMU......
hiç korkma canım Allah onun sabrınıda veriyor diyorlar yoksa kimse 2. yi doğurmazdı zaten :)) hem artık epidural gibi çok rahat bir uyuşturma sistemide var , bende bi ara kafaya takmıştım ama şu an çok rahatım , hemen doğurasım var hattanormal doğumunda bu yönü var ama sezoşlar tarih aldı biz hala heycanlı heycanlı beklicez
Bende epidural ins bakalım bizlerde normal dogum yapacak olanların kızlar ins hic korkmayalım Rabbime emanetiz onu veren dogurtmasini da bilir ins :))kısmetse bende epıdural yapıcam inşallah şu ünlü deyiş gibi '' tek avazda kurtuluruz'' canımm..
1-2 güne kadar gelir 3 ekim haberleri ben cimekayı bekliyrum yanına
Kızlar sızı habersız bırakmayalım dedım kızım ıkı gecede 50 gr aldı.durumu ıyı dıyorlar bugun.gerızekalılar dogumdan hemen sonra bıberon vermeselerdı bugun burda olmıycaktı bebegım.bugun aktıf olarak benı emmeye basladı bebegım.eger sadece benım sutum yeterse taburcu olucaz yakın zamanda ama burda vakıt gecmıyor.lobıde oturuyoruz sabahlara kadar eve gıt gel yapamıyoruz.uzak yetısemıyoruz emzırme vaktıne
teyzeleri ciciler topiğine oğluşumun odasını ekledik..bakın bakalım beğenecek misinizinşallah oğlumda beğenir
mrb kızlar nihayet gelebildimgittiğimde önce nst ye bağladılar biraz durunca yine fenalık geldi doktorum geldi böbreğimin çok ağrıdığını halsiz olduğumu ve çok korktuğum için sabahtan beri ağladığımı söyledim ultrasona soktu böbreğimde taş varmış bol su içmemi düşmesse tedavi görmemi söyledi doğumdan sonra bunların gayet normal olduğunu hormonlarında etkisiyle hassas olan kişiliğimin dahada etkilendğini söyledi ve 26 eylül çarşamba sabahı sezeryanla kuzumuza kavuşacağımızı hiç panik yapmamamı ve kendimi genel anesteziye ayarlayıp cesaret gelirse belden olmamı söyledi.....bebeğimiz şükür kilosuda iyi dedi 1 yatırıp ertesi gün çıkarıcam dedi inşallah herşey anlattığı gibi olur hala şoktayım yani 1 hafta mı var hala inanamıyorum rabbim kimseyi bu yolda eğlendirmesin inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla alırım oğlumu kucağıma
mrb kızlar nihayet gelebildimgittiğimde önce nst ye bağladılar biraz durunca yine fenalık geldi doktorum geldi böbreğimin çok ağrıdığını halsiz olduğumu ve çok korktuğum için sabahtan beri ağladığımı söyledim ultrasona soktu böbreğimde taş varmış bol su içmemi düşmesse tedavi görmemi söyledi doğumdan sonra bunların gayet normal olduğunu hormonlarında etkisiyle hassas olan kişiliğimin dahada etkilendğini söyledi ve 26 eylül çarşamba sabahı sezeryanla kuzumuza kavuşacağımızı hiç panik yapmamamı ve kendimi genel anesteziye ayarlayıp cesaret gelirse belden olmamı söyledi.....bebeğimiz şükür kilosuda iyi dedi 1 yatırıp ertesi gün çıkarıcam dedi inşallah herşey anlattığı gibi olur hala şoktayım yani 1 hafta mı var hala inanamıyorum rabbim kimseyi bu yolda eğlendirmesin inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla alırım oğlumu kucağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?