2012 Ekim Anneleri

azzrrraaaa hadı gozun aydın canım..hemen yarın al dolap ve besıgı öncede yazdım ama gormedın galıba mobılya kokusu gec cıkıyor canm..

gözün aydın canım inşallah en kısa zamanda evinize gidersiniz

bir doğum haberi daha
inşallah sağlıkla alırsın kucağına azracım çok geçmiş olsun

Artist cim bayildim odasina oglusun,gule gule buyut insallah:))

Azraa cim hadi gozunaydin,sende de geri sayim basladi desene...

Merhaba hanimlar
Bende anca kendime gelebildim gecmisi okudum geldim
1 Ekim de sezeryan olucaklar 4 kisi oluyor benimle birlikte dimi?
Bizde spinale karar verdik doktorumla migrenimden bahsettim o da anestezi uzmaniyla konustu yanimda o da artik o tip sikayetlerle karsilasmadiklarini soyledi bakalim her bunye farkli tepki verebiliyor sonucta insaallah guzelce geciririm bu deneyimimi kizimin sesini duymak onu hemen gormek istedim

azracımm hayırlı olsun

bir doğum haberi daha ne güzell

Allahın izniyle hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza

19 Eylül Çarşamba........Gecem

20 Eylül Perşembe.......AsudeD

20 Eylül Perşembe.......Benelse

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

3 Ekim Çarşamba......Artist

merhaba kızlar bizde dr a gittik geldik bugün oğluşum 3212 kg olmuş maşallah 49 cm drum 10-10-2012 olur dedi sezeryan için bi aksilik çıkmazsa tabi her hafta gitcem artık nst de güzel dedi bizden haberler böle ultrason ölçümlerinde 3 ekim görünüyor ama dr um onu dikkate almıyor erken doğurmam dimi kızlar

masumcum moral bozmak için söylemiyorum ama bir de forumlardan falan spinal yaptıran migren hastalarının tecrübelerini araştırsan? Ben aynı sebepten genel anestezi oluyorum ama belki 3 yılda hakikaten birşeyler değişmiştir, yan etkileri kalkmıştır spinalin, bilemiyorum. Ben de tekrar bakınayım, bulduklarımı paylaşırım.

canım hayırlı olsun.benim kızda 1.sınıfa başladı,geçen hafta alışma haftamızdı yarım gündü.bugün tam gün başladı.servise verdik,bende sabah 8'de atladım servise kızımla alışsın diye neyse sonra eve döndüm,kızım akşama kendisi geldi,alışmış gibi görünüyor,zaten tek çabam kardeşi doğmadan okula alışması,derslerine gelince bebek işi anne diyor.eee 1 sene kreşe,1 senede anaokuluna gitti kızım bu sene olacak eğitim-öğretimde anaokulu düzeyinde benim için avantaj oldu lakin kızım için dezavantaj oldu,bildiği şeylerden bile kolay şeyler yapıyorlar habire boya,şarkı,oyun,beslenme o kadar..
merhaba kızlar,

cuma dr randevümüz vardı..34.haftamızdayız bebişim gayet sağlıklı ama eşşek hala ters :s , dönmemiş hanımefendi :) dr sezaryen olabilir dedi.. böyle durum yaşayan varmı?
canım hiç ama hiç üzülme ben 35.haftamda gittiğimde bebeğim tersdi,bugün gittim 37.haftalık ve dönmüş dedi doktor...çok şaşırdım..seninkide döner..

Biliyorum canim okumustum bende ama bugun Ali bey konusunca anestezi uzmaniyla bende oyle oldugunu dusundum yani yan etkileri azaltmis olabilirler bana basincla ilgili bir durumdan kaynaklandigini soyledi bas agrisinin epeydir oyle bir sikayet almamislar ama tabi ki hic birseyin garantisi yok hayatta ben o ani yasamak istiyorum canim yaa sesini duymak ilk opucugunu vermek falan napayim ameliyattan sonra icerim litre litre sularimi nescafelerimi diyorum kendi kendime

Peki sen muhasebeyle gorusucen mi? Odamizi ayarlamamiz gerekir mi? Ben kucuk bir pakette olsa susleme secicem odaya 2 gece kalicaz herhalde :26: spinale ek ucret oderim ne kadar bilmiyorum haftaya konussam mi?

maşallah canım hayırlısı olsun

benimkızımda babanesiyle gitti gelirken servisle geldiler yarın buranın kurtuluş etkinlikleri var diye tatil çarşamba servisle gidip gelecek benimkide çok korkak herşeyden korkar anasıı gibi
hayırlı olsun

bugün çok yoğun bir gündü benim için;sabah 7'de uyandım ve şimdi oturabildim...kısaca;
sabah 7'de kahvaltı hazırladım kızımı okula gidecekti,uyandırdım formasını giydirdim,elini yüzünü yıkadı,saçlar tokalandı,kahvaltımızı yaptık,8'de servise bindik yanında gittim ilk servis günü olduğu için çokta komik görünüyordum bu aradakarnım kocaman.neyse onu okula teslim edip eve döndüm ve geldim evi toparladım,duşumu aldım saat 3'de doktor randevüm vardı,gittim;
beni nst ye bağladılar çok sıkıcı bir durum beklemek neyse herşey normal çıktı.sancım yokmuş bebek normal kilosu:2900 gr kızım.ve 35.haftamda ters olan bebek 37.haftamda dönmüş ve kesinlikle normal doğum olacaksın dedi ilk doğumunda normal dedi.ama ben sezeryan olmak istiyorum dedim kendi özel doktorumla görüşeceğim dedim(bu benim doktorum değil devlet hastanesinin doktoru)ne zaman uygun sezeryan benim için dedim sonuçta 1,5 saat uzakta doktorum bana gidersem hemen gün alır ve 2 gün içinde yatış yaparım diye düşünüyordum hep.ama bu doktor sana çok kırıldım dedi normal en sağlıklı olanı iyi düşün dedi kendiside 2 sezeryan olmuş ve çok pişman 3.olsa normal isterim dedi.
sizce ne yapmalıyım?herşey normal ken sezeryan olmak çok mu?yanlış olur..de cesaretim inanın ki hiç ama hiç yok,ilk doğumumu 19 yaşında yaparken daha cesaretim varmışşş diyorum kendi kendime,ben ilk doğumumdan sonra şiddetli olarak doğum sonrası depresyon yaşadım ve 1 yıl sürdü.şimdiki korkumda aynı şeyleri tekrar yaşamak.tamam biliyorum normal doğum en sağlıklı olanı ve buna inanıyorum,yapmayıda isterim,sonrası yine ilk doğumda yaşadıklarım gibi olursa bunu kaldıramam 2.çocukla.bilmiyorum sizde oldumu ilk doğumunu yapmış arkadaşlar "doğum sonrası depresyon"diye bir durum var ve bu 3 şekilde açıklanıyor hafif,şiddetli,çok şiddetli olarak ben hepsi araştırıyordum bunların tabi hepsi veya bir çoğu çevresel faktörlerden kaynaklanan bişey...
ilk doğumunu yapan arkadaşlar bunlardan haberdar olmalısınız,çoğu kadında olan bir depresyon bu.
SİZE SORUYORUM SEZERYAN OLMAK MI?ÇATIR ÇATIR DOĞURMAK MI?ne yapsam bilemedim...lütfen yardımcı olun karar vermek zorundayım artık...

aynı duruma düştüğüm içim seni çok iyi anlıyorum canım
benim de şu an için herşey normal doğumu gösteriyo ama hem korkularım hem de her sancıda kendimi kilitliyo olmam beni sezeryana yöneltti
bir de hastanem senin ki gibi uzak .yaklaşık 2 buçuk saatte varabiliyorum
hastane şartları normal doğum için kötüymüş klasik devlet hastanesi usulü ve doktorum işim olmazsa gelirim dedi doğuma
ben de bu şartlar altında sez istedim
senin ilk doğumun normal olmuş tabi en güzeli ve sağlıklı olanı ama kendini en iyi sen tanıyosun o yüzden sen karar ver bence
ben de neden herşeyim normalken sezeryan olayım diyodum kendi kendime ama bi gece yarısı sancı gelince ve o anda hastaneye 150 km olduğunu düşününce korkularım iyice arttı
yine de herşeyin hayırlısı diyorum sen biliyosundur kendini ,nasıl rahat edeceksen onu tercih et canım

Canim hastaneyle ilgili birseyler yazmistim oda tutuluyor mu simdiden muhasebeyle gorusmek gerekiyor mu falan ne diyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…