mrb kızlar nihayet gelebildimgittiğimde önce nst ye bağladılar biraz durunca yine fenalık geldi doktorum geldi böbreğimin çok ağrıdığını halsiz olduğumu ve çok korktuğum için sabahtan beri ağladığımı söyledim ultrasona soktu böbreğimde taş varmış bol su içmemi düşmesse tedavi görmemi söyledi doğumdan sonra bunların gayet normal olduğunu hormonlarında etkisiyle hassas olan kişiliğimin dahada etkilendğini söyledi ve 26 eylül çarşamba sabahı sezeryanla kuzumuza kavuşacağımızı hiç panik yapmamamı ve kendimi genel anesteziye ayarlayıp cesaret gelirse belden olmamı söyledi.....bebeğimiz şükür kilosuda iyi dedi 1 yatırıp ertesi gün çıkarıcam dedi inşallah herşey anlattığı gibi olur hala şoktayım yani 1 hafta mı var hala inanamıyorum rabbim kimseyi bu yolda eğlendirmesin inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla alırım oğlumu kucağıma
canım hemşerim gününüz hayırlı olsun...sağlıkla huzurla gelsin oğlun.bence eşyalarını artık sipariş et 1 haftan varsa anca yerleştirisin eşyalarını falan
ama cımeka konusmus doktorla gununu dolduracakmıs 11 ekım miş yani
1-2 güne kadar gelir 3 ekim haberleri ben cimekayı bekliyrum yanına
Kızlar sızı habersız bırakmayalım dedım kızım ıkı gecede 50 gr aldı.durumu ıyı dıyorlar bugun.gerızekalılar dogumdan hemen sonra bıberon vermeselerdı bugun burda olmıycaktı bebegım.bugun aktıf olarak benı emmeye basladı bebegım.eger sadece benım sutum yeterse taburcu olucaz yakın zamanda ama burda vakıt gecmıyor.lobıde oturuyoruz sabahlara kadar eve gıt gel yapamıyoruz.uzak yetısemıyoruz emzırme vaktıne
mrb kızlar nihayet gelebildimgittiğimde önce nst ye bağladılar biraz durunca yine fenalık geldi doktorum geldi böbreğimin çok ağrıdığını halsiz olduğumu ve çok korktuğum için sabahtan beri ağladığımı söyledim ultrasona soktu böbreğimde taş varmış bol su içmemi düşmesse tedavi görmemi söyledi doğumdan sonra bunların gayet normal olduğunu hormonlarında etkisiyle hassas olan kişiliğimin dahada etkilendğini söyledi ve 26 eylül çarşamba sabahı sezeryanla kuzumuza kavuşacağımızı hiç panik yapmamamı ve kendimi genel anesteziye ayarlayıp cesaret gelirse belden olmamı söyledi.....bebeğimiz şükür kilosuda iyi dedi 1 yatırıp ertesi gün çıkarıcam dedi inşallah herşey anlattığı gibi olur hala şoktayım yani 1 hafta mı var hala inanamıyorum rabbim kimseyi bu yolda eğlendirmesin inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla alırım oğlumu kucağıma
cnm merhaba nasılsın doğum tarıhını nalmışsın maşalla ay hadı bakalım gerı sayım başladı
Merhaba hanimlar
Bende anca kendime gelebildim gecmisi okudum geldim
1 Ekim de sezeryan olucaklar 4 kisi oluyor benimle birlikte dimi?
Bizde spinale karar verdik doktorumla migrenimden bahsettim o da anestezi uzmaniyla konustu yanimda o da artik o tip sikayetlerle karsilasmadiklarini soyledi bakalim her bunye farkli tepki verebiliyor sonucta insaallah guzelce geciririm bu deneyimimi kizimin sesini duymak onu hemen gormek istedim
canım hayırlı olsun.benim kızda 1.sınıfa başladı,geçen hafta alışma haftamızdı yarım gündü.bugün tam gün başladı.servise verdik,bende sabah 8'de atladım servise kızımla alışsın diye neyse sonra eve döndüm,kızım akşama kendisi geldi,alışmış gibi görünüyor,zaten tek çabam kardeşi doğmadan okula alışması,derslerine gelince bebek işi anne diyor.eee 1 sene kreşe,1 senede anaokuluna gitti kızım bu sene olacak eğitim-öğretimde anaokulu düzeyinde benim için avantaj oldu lakin kızım için dezavantaj oldu,bildiği şeylerden bile kolay şeyler yapıyorlar habire boya,şarkı,oyun,beslenme o kadar..günaydın kızlarkızım bugün 2.sınıfa başladı babanesiyle gittiler heyecandan akşam 8 de yatırdım yok gözüne ışık kaçtı,yok çişi geldi uyutmaya götüürdüm yattım yanına uyudu diye geldim eşimle kahve içelim dedik yine çişi geldi sonra eşim götürdü yarım saat geçti gelen yok birde baksam eşim uyumuş benim kızda klozette oturuyo cadı ikisinide kaldırdım açtım tv yi kızdım yarın herkes oynaşırken sende masanda uyursun diyye uyudu saat:11 de minişimin ablası bakalım çok heyecanlı cicileri giydi gitti...
canım hiç ama hiç üzülme ben 35.haftamda gittiğimde bebeğim tersdi,bugün gittim 37.haftalık ve dönmüş dedi doktor...çok şaşırdım..seninkide döner..merhaba kızlar,
cuma dr randevümüz vardı..34.haftamızdayız bebişim gayet sağlıklı ama eşşek hala ters :s , dönmemiş hanımefendi :) dr sezaryen olabilir dedi.. böyle durum yaşayan varmı?
masumcum moral bozmak için söylemiyorum ama bir de forumlardan falan spinal yaptıran migren hastalarının tecrübelerini araştırsan? Ben aynı sebepten genel anestezi oluyorum ama belki 3 yılda hakikaten birşeyler değişmiştir, yan etkileri kalkmıştır spinalin, bilemiyorum. Ben de tekrar bakınayım, bulduklarımı paylaşırım.
maşallah canım hayırlısı olsunmerhaba kızlar bizde dr a gittik geldik bugün oğluşum 3212 kg olmuş maşallah 49 cmdrum 10-10-2012 olur dedi sezeryan için bi aksilik çıkmazsa tabi her hafta gitcem artık nst de güzel dedi bizden haberler böle ultrason ölçümlerinde 3 ekim görünüyor ama dr um onu dikkate almıyor erken doğurmam dimi kızlar
canım hayırlı olsun.benim kızda 1.sınıfa başladı,geçen hafta alışma haftamızdı yarım gündü.bugün tam gün başladı.servise verdik,bende sabah 8'de atladım servise kızımla alışsın diye neyse sonra eve döndüm,kızım akşama kendisi geldi,alışmış gibi görünüyor,zaten tek çabam kardeşi doğmadan okula alışması,derslerine gelince bebek işi anne diyor.eee 1 sene kreşe,1 senede anaokuluna gitti kızım bu sene olacak eğitim-öğretimde anaokulu düzeyinde benim için avantaj oldu lakin kızım için dezavantaj oldu,bildiği şeylerden bile kolay şeyler yapıyorlar habire boya,şarkı,oyun,beslenme o kadar..
canım hiç ama hiç üzülme ben 35.haftamda gittiğimde bebeğim tersdi,bugün gittim 37.haftalık ve dönmüş dedi doktor...çok şaşırdım..seninkide döner..
bugün çok yoğun bir gündü benim için;sabah 7'de uyandım ve şimdi oturabildim...kısaca;
sabah 7'de kahvaltı hazırladım kızımı okula gidecekti,uyandırdım formasını giydirdim,elini yüzünü yıkadı,saçlar tokalandı,kahvaltımızı yaptık,8'de servise bindik yanında gittim ilk servis günü olduğu için çokta komik görünüyordum bu aradakarnım kocaman.neyse onu okula teslim edip eve döndüm ve geldim evi toparladım,duşumu aldım saat 3'de doktor randevüm vardı,gittim;
beni nst ye bağladılar çok sıkıcı bir durum beklemek neyse herşey normal çıktı.sancım yokmuş bebek normal kilosu:2900 gr kızım.ve 35.haftamda ters olan bebek 37.haftamda dönmüş ve kesinlikle normal doğum olacaksın dedi ilk doğumunda normal dedi.ama ben sezeryan olmak istiyorum dedim kendi özel doktorumla görüşeceğim dedim(bu benim doktorum değil devlet hastanesinin doktoru)ne zaman uygun sezeryan benim için dedim sonuçta 1,5 saat uzakta doktorum bana gidersem hemen gün alır ve 2 gün içinde yatış yaparım diye düşünüyordum hep.ama bu doktor sana çok kırıldım dedi normal en sağlıklı olanı iyi düşün dedi kendiside 2 sezeryan olmuş ve çok pişman 3.olsa normal isterim dedi.
sizce ne yapmalıyım?herşey normal ken sezeryan olmak çok mu?yanlış olur..de cesaretim inanın ki hiç ama hiç yok,ilk doğumumu 19 yaşında yaparken daha cesaretim varmışşş diyorum kendi kendime,ben ilk doğumumdan sonra şiddetli olarak doğum sonrası depresyon yaşadım ve 1 yıl sürdü.şimdiki korkumda aynı şeyleri tekrar yaşamak.tamam biliyorum normal doğum en sağlıklı olanı ve buna inanıyorum,yapmayıda isterim,sonrası yine ilk doğumda yaşadıklarım gibi olursa bunu kaldıramam 2.çocukla.bilmiyorum sizde oldumu ilk doğumunu yapmış arkadaşlar "doğum sonrası depresyon"diye bir durum var ve bu 3 şekilde açıklanıyor hafif,şiddetli,çok şiddetli olarak ben hepsi araştırıyordum bunların tabi hepsi veya bir çoğu çevresel faktörlerden kaynaklanan bişey...
ilk doğumunu yapan arkadaşlar bunlardan haberdar olmalısınız,çoğu kadında olan bir depresyon bu.
SİZE SORUYORUM SEZERYAN OLMAK MI?ÇATIR ÇATIR DOĞURMAK MI?ne yapsam bilemedim...lütfen yardımcı olun karar vermek zorundayım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?