http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/289067-genel-epidural-spinal.html
Epidural anestezinin yan etkileri..... - 83papatya - Blogcu.com
Yan etki | Blogcu Anne
Bunları buldum şimdilik. Etrafımda da çok memnun olup, hiç baş ağrısı çekmeyen arkadaşlarım da var, 15 gün ağrıdan bebeğini bile görmek istemeyen de :44:
aynı duruma düştüğüm içim seni çok iyi anlıyorum canım
benim de şu an için herşey normal doğumu gösteriyo ama hem korkularım hem de her sancıda kendimi kilitliyo olmam beni sezeryana yöneltti
bir de hastanem senin ki gibi uzak .yaklaşık 2 buçuk saatte varabiliyorum
hastane şartları normal doğum için kötüymüş klasik devlet hastanesi usulü ve doktorum işim olmazsa gelirim dedi doğuma
ben de bu şartlar altında sez istedim
senin ilk doğumun normal olmuş tabi en güzeli ve sağlıklı olanı ama kendini en iyi sen tanıyosun o yüzden sen karar ver bence
ben de neden herşeyim normalken sezeryan olayım diyodum kendi kendime ama bi gece yarısı sancı gelince ve o anda hastaneye 150 km olduğunu düşününce korkularım iyice arttı
yine de herşeyin hayırlısı diyorum sen biliyosundur kendini ,nasıl rahat edeceksen onu tercih et canım
Biliyorum canim okumustum bende ama bugun Ali bey konusunca anestezi uzmaniyla bende oyle oldugunu dusundum yani yan etkileri azaltmis olabilirler bana basincla ilgili bir durumdan kaynaklandigini soyledi bas agrisinin epeydir oyle bir sikayet almamislar ama tabi ki hic birseyin garantisi yok hayatta ben o ani yasamak istiyorum canim yaa sesini duymak ilk opucugunu vermek falan napayim ameliyattan sonra icerim litre litre sularimi nescafelerimi diyorum kendi kendime
Peki sen muhasebeyle gorusucen mi? Odamizi ayarlamamiz gerekir mi? Ben kucuk bir pakette olsa susleme secicem odaya 2 gece kalicaz herhalde :26: spinale ek ucret oderim ne kadar bilmiyorum haftaya konussam mi?
felisim sen hangisini tercih edeceksin ?
masumiyet neden spinal tercih ediyosun ?
bana gelince arkadaşlarımın hepsi epidural olduğu ve çok rahat ettiklerini söyledikleri için epidurali tercih ettim
umarım iyi olur
ben de haftaya pazartesi konuşacağım, önce Ali beyle sonra muhasabeyle. 3. sezaryen olacak aynı hastanede, yapsınlar artık birşey!!! Suit oda isteyeceğim, kızımda çok gelen giden olmuştu rahat etmiştik, biraz fiyat farkı vardı tabii. Süslemedir, fotoğrafçıdır kendimiz hallederek hiç olmazsa o masraf kalemini kısmayı planlıyorum.
ben de haftaya pazartesi konuşacağım, önce Ali beyle sonra muhasabeyle. 3. sezaryen olacak aynı hastanede, yapsınlar artık birşey!!! Suit oda isteyeceğim, kızımda çok gelen giden olmuştu rahat etmiştik, biraz fiyat farkı vardı tabii. Süslemedir, fotoğrafçıdır kendimiz hallederek hiç olmazsa o masraf kalemini kısmayı planlıyorum.
Biliyorum canim okumustum bende ama bugun Ali bey konusunca anestezi uzmaniyla bende oyle oldugunu dusundum yani yan etkileri azaltmis olabilirler bana basincla ilgili bir durumdan kaynaklandigini soyledi bas agrisinin epeydir oyle bir sikayet almamislar ama tabi ki hic birseyin garantisi yok hayatta ben o ani yasamak istiyorum canim yaa sesini duymak ilk opucugunu vermek falan napayim ameliyattan sonra icerim litre litre sularimi nescafelerimi diyorum kendi kendime
Peki sen muhasebeyle gorusucen mi? Odamizi ayarlamamiz gerekir mi? Ben kucuk bir pakette olsa susleme secicem odaya 2 gece kalicaz herhalde :26: spinale ek ucret oderim ne kadar bilmiyorum haftaya konussam mi?
çok sağol cevabın için canım...sen özel hastaneylemi anlaştın,çünkü devlet hastanelerinde ters dahi olsa normal doğurtmaya çalışıyorlarmış,doktor öyle söyledi.artık kararımı verip gitmem lazım haftaya giderim özele artık bakalım o ne der oda normal diye tutturursa vardır bundada bir hayır der kaderime razımı olurum artık bilemem,yinede herşeyin hayırlısı olsun zaten ne desek boş artık RABBİM onu bir yoluna koymuştur zaten kul kaderini yaşarmış.
genel anesteziyi tercih edeceğim canım. 2 kere oldum pek memnun kaldım, seviyorum ben narkozu
felisim sen hangisini tercih edeceksin ?
masumiyet neden spinal tercih ediyosun ?
bana gelince arkadaşlarımın hepsi epidural olduğu ve çok rahat ettiklerini söyledikleri için epidurali tercih ettim
umarım iyi olur
felis senin 3.sezeryan mı olacak canım,ben iki biliyordum,bu arada 1 ekim e almışsın doğum tarihini ALLAH kolaylıklar versin canım..
aynen canıkm hayırlısı her şeyin ben sezeryana karar verdim ama hep dua ediyorum rabbim sen yine de hakkımda hangisi hayırlıysa onu nasip et diyorum daha 13 günüm var ne olacağı belli olmaz
evet canım özel hastane de olucam zaten bulunduğum ilçede şartlardan dolayı ilk doğumu yaptırmıyolar ne normal ne de sezeryan başka bi ilçeye 45 km uzaklıkta oraya sevk ediyolar ki orası burdan da beter hijyenin h si yok düşün artık urfa burası saniyede 10 kişi doğuruyo şartlar çok kötü işte bu sebepten urfa merkezde özel bi hast. olucam sezeryanı allah nasip ederse
özel oda veriyolar tertemiz dedi arkadaşlarım ben de güveniyorum hafta gidip gezicem doğum servisini hayırlısı canım hakkımızda
tek sağlıklı olsun da bebişlerimiz
evet canım ama bunların teki mecburi tahliyeydi, yani 3 sezaryenim fakat 2 çocuğum olacak neticede kısmetse.
Canim epidural ile spinal in etki alanlari biraz farkliymis spinalin ignesi daha inceymis epiduralin etki etmesi uzun surermis spinal daha hizli etki edermis sezaryende spinal daha tercihimiz dedi tamamen alt taraf uyusurmus tobe Rabbim ama felc olurmus alt taraf o kesme dikmeler hissedilmezmis o yuzden istedim Hakkimizda hayirlisi tabi iki hafta var tam belki oncesinde gelmeye kalkabilir de zillim belli mi olur
canım bende ilçedeyim,çok kötü bişey değil mi?ani birşeyde nasıl yetişeceğim korkusu.bide 2 tane valiz hazırladım hem kendime hem bebeğe bir sürü kıyafet nolur nolmaz diye yatak odamda duruyorlar.benim komşum ambulans bu arada tetikteler her an ya...
hmm bak bunu bilmiyodum doktorum bana zaten epidural mi spinal mi istiyosun diye sormadı sanırım doğuma girmeden soruyomuş
ben haftaya gidicem kontrole bi sorayım bakalım benimki ne dicek?
valla ben de korkuyorum hep dua ediyorum allahım nolur 1 ekime kadar bişey olmasın diye
kızıma da yalvarıyorum akıllı ol üzme anneyi erkenden gelmek yok bak biletini aldık 1 ekime
Canim epidural ile spinal in etki alanlari biraz farkliymis spinalin ignesi daha inceymis epiduralin etki etmesi uzun surermis spinal daha hizli etki edermis sezaryende spinal daha tercihimiz dedi tamamen alt taraf uyusurmus tobe Rabbim ama felc olurmus alt taraf o kesme dikmeler hissedilmezmis o yuzden istedim Hakkimizda hayirlisi tabi iki hafta var tam belki oncesinde gelmeye kalkabilir de zillim belli mi olur
Fotografci olayini bende es gecicem ekstradan cok masrafli olucak cunku esimin guzel makinasi var rica edersem belki hemsire dogumda 1-2 poz ceker o da ameliyathane ortaminda yeter zaten
Suit odasi nasil acaba ve ne kadar fiyat farki oluyor hatirliyor musun canim? Ben bi de 150 liralik oda suslemesi secmeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?