2012 Ekim Anneleri

felisim sen hangisini tercih edeceksin ?

masumiyet neden spinal tercih ediyosun ?

bana gelince arkadaşlarımın hepsi epidural olduğu ve çok rahat ettiklerini söyledikleri için epidurali tercih ettim
umarım iyi olur

çok sağol cevabın için canım...sen özel hastaneylemi anlaştın,çünkü devlet hastanelerinde ters dahi olsa normal doğurtmaya çalışıyorlarmış,doktor öyle söyledi.artık kararımı verip gitmem lazım haftaya giderim özele artık bakalım o ne der oda normal diye tutturursa vardır bundada bir hayır der kaderime razımı olurum artık bilemem,yinede herşeyin hayırlısı olsun zaten ne desek boş artık RABBİM onu bir yoluna koymuştur zaten kul kaderini yaşarmış.

ben de haftaya pazartesi konuşacağım, önce Ali beyle sonra muhasabeyle. 3. sezaryen olacak aynı hastanede, yapsınlar artık birşey!!! Suit oda isteyeceğim, kızımda çok gelen giden olmuştu rahat etmiştik, biraz fiyat farkı vardı tabii. Süslemedir, fotoğrafçıdır kendimiz hallederek hiç olmazsa o masraf kalemini kısmayı planlıyorum.

bir de en çok şunu merak ediyorum sezeryan sonrası uyuşma geçtikten sonra kalkıp yürümek gerekiyomuş ya
o ilk kalkış şekli nasıl olacak dikişliyiz sonuçta
acaba özel bieşy yapmamız gerekiyo mu acımaması için kuvvetimizi kolumuza vermemiz gerekiyo heralde:44:
ayyy içim bi garip oldu nasıl ayağa kalkıcam ben ya yanlış bi hereket yaparsam dikişlerime bişey olmaz de mi:26:

bana gelince arkadaşlarımın hepsi epidural olduğu ve çok rahat ettiklerini söyledikleri için epidurali tercih ettim
umarım iyi olur

genel anesteziyi tercih edeceğim canım. 2 kere oldum pek memnun kaldım, seviyorum ben narkozu

felis senin 3.sezeryan mı olacak canım,ben iki biliyordum,bu arada 1 ekim e almışsın doğum tarihini ALLAH kolaylıklar versin canım..

felis senin 3.sezeryan mı olacak canım,ben iki biliyordum,bu arada 1 ekim e almışsın doğum tarihini ALLAH kolaylıklar versin canım..

canım epidural yada kombine neden olmuyorsun ?:26:

aynen canıkm hayırlısı her şeyin ben sezeryana karar verdim ama hep dua ediyorum rabbim sen yine de hakkımda hangisi hayırlıysa onu nasip et diyorum daha 13 günüm var ne olacağı belli olmaz

evet canım özel hastane de olucam zaten bulunduğum ilçede şartlardan dolayı ilk doğumu yaptırmıyolar ne normal ne de sezeryan başka bi ilçeye 45 km uzaklıkta oraya sevk ediyolar ki orası burdan da beter hijyenin h si yok düşün artık urfa burası saniyede 10 kişi doğuruyo şartlar çok kötü işte bu sebepten urfa merkezde özel bi hast. olucam sezeryanı allah nasip ederse
özel oda veriyolar tertemiz dedi arkadaşlarım ben de güveniyorum hafta gidip gezicem doğum servisini hayırlısı canım hakkımızda
tek sağlıklı olsun da bebişlerimiz

genel anesteziyi tercih edeceğim canım. 2 kere oldum pek memnun kaldım, seviyorum ben narkozu

ya yanlış anlama da benim genel anestezi ile ilgili kötü bi anım var ben çok korkuyorum
benim kuzen olmuştu genel anestezi ile ayıldığında nasıl çırpınıyodu anlatamam zor tuttuk elini ayağını saçımızı başımızı yoldu resmen
tabi ben ozaman doğumdan bi haberdim

onun o halini görünce çok korkmuştum
eminim herkesin ki böyle değildir hatta ben epidurali de hamile kalınca öğrendim allahım ne büyük mucize dedim tam benlik sanki benim için bulunmuş bi yöntem

sen tecrübelisin ve memnun kalmışsın ee narkozun tadı da güzel gelmiş
hayırlısı canım hadi bakalım aynı gün doğurucaz allahın izniyle

umarım iyi olur

Canim epidural ile spinal in etki alanlari biraz farkliymis spinalin ignesi daha inceymis epiduralin etki etmesi uzun surermis spinal daha hizli etki edermis sezaryende spinal daha tercihimiz dedi tamamen alt taraf uyusurmus tobe Rabbim ama felc olurmus alt taraf o kesme dikmeler hissedilmezmis o yuzden istedim Hakkimizda hayirlisi tabi iki hafta var tam belki oncesinde gelmeye kalkabilir de zillim belli mi olur

Fotografci olayini bende es gecicem ekstradan cok masrafli olucak cunku esimin guzel makinasi var rica edersem belki hemsire dogumda 1-2 poz ceker o da ameliyathane ortaminda yeter zaten
Suit odasi nasil acaba ve ne kadar fiyat farki oluyor hatirliyor musun canim? Ben bi de 150 liralik oda suslemesi secmeyi dusunuyorum

canım bende ilçedeyim,çok kötü bişey değil mi?ani birşeyde nasıl yetişeceğim korkusu.bide 2 tane valiz hazırladım hem kendime hem bebeğe bir sürü kıyafet nolur nolmaz diye yatak odamda duruyorlar.benim komşum ambulans bu arada tetikteler her an ya...

bişey sorcam yine arada kaynayacak gerçi ama sorayım.37 haftadayım benim oğlan hala midemde.kaburgalarıma batıyor.iice irirleşti.bebek kanala ne zaman girer.sizinkiler kaçıncı haftada indi aşağıya.artık zor nefes alıyorum.

hmm bak bunu bilmiyodum doktorum bana zaten epidural mi spinal mi istiyosun diye sormadı sanırım doğuma girmeden soruyomuş
ben haftaya gidicem kontrole bi sorayım bakalım benimki ne dicek?
valla ben de korkuyorum hep dua ediyorum allahım nolur 1 ekime kadar bişey olmasın diye
kızıma da yalvarıyorum akıllı ol üzme anneyi erkenden gelmek yok bak biletini aldık 1 ekime

evet canım çok zor her türlü imkandan uzağız
ama emin ol burayı ve şartları görsen eminim haline şükrederdin
inşallah ambulansa gerek kalmaz inşallah gece bişey olmaz ben gece gelen sancıdan çok korkuyorum şuan eşim işte yalnızım allaha emanetiz rabbim yardımcımız olsun

canım epiduralin en büyük avantajı katater 24 saat takılı kalıyormuş ve uyuşukluğun geçtikten sonra olan ağrılarını ağrı pompası sayesinde dindiriyormuşsun...hatta bugün video eklemiştim Kaan Kocatepenin onda hepsini anlatıyor...izle istersen kararını ona göre veririsn

Maalesef hatırlamıyorum, zaten ilk heves diyerek pazarlık falan yapmamıştık ki o zaman. Süsleme paket fiyatlarına da baktım yaaa cimrilik etmeyeyim diyorum ama kapı süsüm, şekerim, şerbetim, yastığım, tacım, balonlarım zaten hazır, onların katacağı bir şey yok yani. Bir de tam bir kontrol manyağı olarak her şeyi kendi zevkime göre seçtim, hiçbir şeyi hastanenin tercihine bırakmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…