2012 Ekim Anneleri

kız tesadüfe bak benim eşimde yok bu gece iş için gitti merkezde.erkek kardeşimle kalıyoruz bide komşular var acil durumda koşar gelirler sağolsunlar.
sen urfadasın benim ilçe olarak güzel bir yerdeyim ama doktor konusunda yetersiz geliyor ve çok yoğunlar..

ben hiç unutmuyorum kızımda genel anestezi oldum sanırım oğlumdada olucam ilk oturma pozisyonunu 10 dakikada birinin elini tutarak alıyorsun ve bacağını yere salmak içinde 10 dakika geçiyor karşımdaki kadın bayılmıştı kalktığında çünkü başın dönüyor eşiminde sırtından 1 kova ter boşalmıştı ellimi tutarken kalktıktan sonra yavaşça koridorları geziyorsun bağırsakların yerleşsin gazın gelsn diye

tatlım aslında 34.haftada doğum kanalına inmeye başlıyolar doktorun daha ii bilir ama bu haftaya kadar inmiş olması gerekiyor bunlar sadece kulaktan dolma bilgilerim sakın telaş yapma mesela benimki 32.haftamda 33.haftamdan gün alırken doğum pozisyonunu almıştı teyzesi.hayırlısı olsun sakın stres yapma

evet canım onu biliyorum ağrı kesici veriyolarmış kataterden
ben epidurali tercih ediyorum zaten
sadece doktorum sormadı aslında ben söyledim epidural yapıyo musunuz diye o da evet dedi
ama ayrıntılı konuşmadık epidural ve spinal olarak bi de saat vermedi bana haftaya onları sorucam bakalım benim doktor ne dicek
benim 3 arkadaşım epidural oldu çok rahatlardı o yüzden tercihimi epiduralden yana kullanıcam inşallah güzel geçer

bu arada 20 eylül de doğuma girmeden msj at bana giriyorum diye dua edicem bol bol
bi de işlem bitince kendini ne zaman iyi hissedersen bi msj at iyiyim diye
aramana gerek yok yormak istemem seni sadece iyi haberlerini alayım yeter

Evde kapi susum falan var onlari keyfime gore sectim ama hastanedekilerlede ugrasmak istemedim ben hem esim hayatta ugrasmaz veririm makul bir para hallederler ben sadece kizima odaklanicam

Bugun siparis ettigim bebek sekerim ve speti geldi cok sukur yetistiler bir ara eklerim resmini gorumcemde arkadasina kurabiye yaptiriyor o is de hallolucak 28 eylulde alicakmis 1 ekime herseyi bitiricez insallah oncesinde gelmez kiz diyorum icimden acele etme kizim diyorum bende

inşallah bizimkilerde rahat geçer canım

sabah ararım şekerim sesini duyayım girmeden ağlaşırız bi on dakka çıkıncada ararım oğlumun ağlamasını dinletir kafanı şişiririm

hadi ya
önce oturuoz demekki bak ben bunu da bilmiyodum zannediyorum ki direk ayağa kalkıyoz
dikişlere bişey olmuyo de mi oturunca ayy canım çok kıymetli benim ya bi yerim ağrımasın diyorum napıcam ben :18:
allahım yardımcımız olsun o güç verir bize gaz olayını da duydum zor oluyomuş heralde bir de büyük tuvaletini yapmadan doktorlar taburcu etmiyomuş :26:

inşallah bizimkilerde rahat geçer canım

sabah ararım şekerim sesini duyayım girmeden ağlaşırız bi on dakka çıkıncada ararım oğlumun ağlamasını dinletir kafanı şişiririm

uyusluk yapma asu şimdiden böyle dedin ya benim gözler doldu
rabbim hepimizi korusun allah yardımcımız olsun
ayyy ne bu ağlama şimdi
gülücez bundan sonra inşallah evlatlarımız güldürsün yüzümüzü

Canim senin sorunu da yanitladim okudun mu? Neden spinal demissin

okudum canım...hakkında hayırlısı olsun canım.. inş. sağlıkla sıhhatle boncuk kızını kucağına alırsın canım

o Ece hanıma da söyle oyunbozanlık falan yapmasın yerinde otursun gününü beklesin

kızlar maşallah doğumlar başlamış rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularınıza sezeryan olcaklara sölim hiç korkulcak bişi yok sonrasıda çok kolay ve acısız yanlız ilk ayağa kalkmak biraz acı veriyor okadarda olucak anne oluyoruz ama sonrasında da bi sıkıntı çekmedim ben çok şükür bir iki gün yatıp kalkarken sızladı dikiş yerlerim başka hiçbir ağrım olmadı hepinize kolay doğumlar diliyorum rabbim bi avazda kurtarsın inş. benim kuzucuklarıma dua etmeyi unutmayın sakınnnnn onlar ekim annelerinin ilk bebiği ilkler unutulmaz ona göre:))

inşallah canım yavrularımızla hep gülelim mutlu mutlu

ağlama kızz kıyamam sana

dualarını bizden esirgeme zaten camoka teyzemiz

ooo kızlarcım dalmışsınız yine doğum çeşitlerine. herşey için artık çok geç.bence doğurmak değil hamile kalmak delilik.insan acı çekeceğini bile bile nasıl hamile kalır dimi.doğuracağız işte bir şekilde.stres yapmayın.ne kadar rahat olursak o kadar acı eşiğimiz az olurmuş o kadar kaslar az gerilip az acı çekermişiz.normal doğurup hiç acı çekmeyeninide gördüm, sezeryan olup zır zır ağlayanda gördüm .Rabbim yardım edecek hepimize inşallah.stres yapmayın yeter

anlaşıldı sahip

ağlamak zırlamak stres yapmak yok yapanı döverim bak

günler yavaş yavaş belli olmaya başlamış ne güzel..sağlıkla kucağımıza alalım inşallah meleklerimizi...1 ekim baya yoğun görünüyo.ben de 1 ekim istiyorum yaa.dr. kandırmaya çalışcam.1 ekim listesine ben de girerim inşallahperşembe günü kesinleşir herhalde...

canım seni çok iyi anlıyorum.ilkindeki gibi olmaktan korkuyosun ama sezeryandan sonra olmayacağının garantisi de yokki.ilk doğumunu küçük yaşta yapmışsın.depresyonda bunun etkisinin büyük olduğunu da biliyosundur.şimdi daha bilinçlisin,tecrübelisin.iyi düşün,iyi olsun.heşey normalken normali denerdim ben olsam.hem ikinci doğumlar daha kolay olurmuş.tabi yine de sen bilirsin.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.sağlıkla kavuşursun inşallah meleğine...

Bu hafta hic muz,sut icmedim yarin obur gun iciyim persembe oglan zayif kalmasin....

İyi geceler kizlar,su an ruh halim sevgi pitircigi seklinde,sizi seviyorum:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…