2012 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız geceleri artık hiç uyuyamıyorum hem kızım uyutmuyo hemde heyecan sardı iyice şurda cumaya ne kaldı demi ama:)))

imdaaat kızım uyutmuyo benii içimde 8 -10 şiddetinde depremler yer yer sarsıntılar oluyoo.. valla bi dakka durmuyo yahu canım acıyo şu son yarım saatte kaç kere tuvalete gittim baskıdan sayamadım bile. çok fena aşağıya baskı yapıyo bebişim gelmek mi istiyoo yoksa ben burda rahatım diyip oyun mu oynuyo bilemedim

geçmiş olsun canımm..bebişin acele etmeden zamanında gelir inş..kendine çok dikkat et..

güzel haberler teker teker geliyor
dualarımız seninle sağlıkla bebişinize kavuşursunuz inş..

canım panik yapma benim bebeğimde nst de 185 leri kadar görüyor..çok hereketli demişti dr um..

seninle de gündaş olmuşuz canımm hakkımızda hayırlısı olsun inş..
maşallah ece hanıma

canım ne güzel gününde belli olmuş..
hakkında hayırlısı olsun inş..
dualarım seninlee..sağlıkla kavuşursunuz inş bebişinize

Su. Saatte ogurmekten nefret ediyorum,yok boyle bisey yaaa,bitmedi gitti!

sorma canım yaaa öğürmekten ağlıyorum resmen 9 aydır içim dışıma çıktı..
allah yardımcımız olsunn..

Edamcim sen de mi 1 ekim de doguruyosun,ne guzel,artik kusmayacaksin az kaldi,benim daha vaktim var ama sabrim hic yok,bir an evvel hem bebegime kavusup hem de 9 ay onceki gibi normal,bulantisiz hayatima donmek icin cildiriyorum.agzimin tadi bir an yerine gelmedi aylardir,bir daha hamilelik dusunmek cok zor boyle oluncaaa,oysa ki kardes istiyordum minnakima...ama boyle olursa gene kabus gibiii:18:

kızlar ben geldimmmmm

bugün dr kontrolümüz vardı.. Doruk Paşanın yaramazlığının yüzünden 15-20 dk süren nst de tam 45 dk kaldım..
deli oldum resmen yatmaktan başım döndü her tarafım uyuştu..zaten öğürmekten randevuma bile geç kaldım lavabodan çıkamadım..
hemşire bebek durmadığı için bir dönem çok yüksek bir dönem çok düşük alıyoruz kalp atışını dedi..beklememiz lazım dedi..
neyse bekledik kağıdımızı aldık dr a çıktık..
dr doğuma girmişti 40 dk da orda bekledik artık ben hiç bir yerimi hissedemez oldum birde mide yanmam başladı deliriyordum resmen..
neyse dr geldi tekrar tel geldi doğum var diye edaya bakayım öyle çıkayım dedi anladı halimi doktorcum
ne zaman alıyoruz bebişi dedi..nst de beklerken 1-2 tane bayan sancı çekiyordu almayın dr bey kalsın dedim korkudan bembeyaz olmuşum resmen..
sonra muayne oldum 9 günde bebeğim 250 gr alabilmiş grip olduğum için 4-5 gündür dr iyi almış kiloda kaybetmiş olabilirdi dedi..
üzüldüm açıkcası zaten kusmaktan bebişim beslenemezken bir de hastalık çıktı başıma..
dr ne için üzülüyorsun 3 kilo doğsa yeter seninki zaten 3 kiloyu geçmiş dedi..
herşeyimiz çok güzel çıktı..bebeğim 29. haftadan beri baş aşağı duruyormuş ve doğum kanalına girmiş..yoğun baskıların bu yüzden dedi..

ve büyük an ayın 27 sinde alalım bebeğimizi dedi dondum kaldım hala aklımda yukarıda sancı çeken bayanlar var..
yokkkkkkkkkkkkkkkk dedim çok erken ben hazır değilim

o zaman dedi 1 ekim diye karar verelim dedi..ben de olur dedim

yanlız beklemeyebilir şimdiden söyleyeyim dedi..leke, kanama, ağrı ve suyun gelirse hemen gel dedi..

dosyama 1 ekim diye ekledik..çarşamba gel son kontrolünü yapalım dedi..belki o zaman ayın 27 sini de konuşuruz dedi..
kan tahlili istedi yaptırdım ama sonucu çarşamba gittiğimde alırım diye gidip almadım..

1 ekim tarihine ben de eklendim kızlarrr

evet canım bende 1 ekim kervanına katılmış bulunmaktayım

ayyy canım aslında aldırmak için 1 ekimi beklemeye gücüm kalmadı ama korkuyorum da :18:

ben anneme çekmişim hamile kaldığım da adete 1 hafta 10 gün kala kusmaya başlıyorum..
3 kere hamile kaldım 3 ünde de böyle oldum..baktım 1 hafta 10 gün kusuyorum diyorum adet günümü beklemeye gerek yok hamileyim..
yani ben 2011 aralığından beri kusuyorum böyle..canıma tak etti resmen..
sabah 9 da randevum vardı 10 da gidebildim kusmaktan evden çıkamadım..arabada ölüyorum artık dedim..
bugün tartıldım yine yarım kilo vermişim..delirmek üzereyim kısacası..

sabrım kalmadı artık..eğer bugün nst bağlanmasaydım kesinlikle ayın 27 sini kabul etmiştim..
aylardır evde oturmaktan bunaldım artık

Valla bana deseler ki zaman doldu yarin cikariyoruz bebegi,atlarim hemen tamam diyee
Nst ye daha hic girmedim,senin ayin 27 sinde kac haftakik oluyor tam olarak?

Valla bana deseler ki zaman doldu yarin cikariyoruz bebegi,atlarim hemen tamam diyee
Nst ye daha hic girmedim,senin ayin 27 sinde kac haftakik oluyor tam olarak?

bağırmaları duymasaydım ben de tamam dicektim zaten
ayın 27 sinde 38+0 oluyorum canımm..
1 ekimde de 38+4 olucam inş..ama beklemeyebilirmiş..

Hakkimizda hayirlisi olsun insallah canim,ben uyuklamaya calisicam opuyorum seni...

amin canım inşallah
ben uyuyamayacağım sanırım midem çok kötü..
1 saat sonra eşimi göreve yollucam daha sonra anneme geçerim olmadı..
ben de öpüyorum seni ve bebişini

Canim hareketleri cizelgeyi etkiliyor biliyorum ama bizim oglanin daimi yuksek cikti maalesef. Yoksa hareket ederken olsa mesele degil zaten. Bugun gorecegiz bakalikm ne neymis.

hmm ben de haftaya pazartesi gidicem kan tahlillerim yapılacakmış

10 neysini kaçırmıcan kız anlammadım:26:
güzelim hani 10 gün içinde hastaneden para almıyorlar ya onu diyorum nstden de almıyorlar,gerçi en ucuz hastane benimki aranızda ama,eeee devir hesap devri..
ama cımeka konusmus doktorla gununu dolduracakmıs 11 ekım miş yani

evet öyleymiş ama sanmıyorum 11 ekime kadar kalacağını hayırlısı olsun bakalım

ama yalnız kalmazsın daha çook haber gelir
11 ekim dedi doktorum ama bence de beklemez o kadar.. hem sez de son ana kadar beklenmiyor ki!!hayırlısı bakalım. bir umut haftaya salı gittiğimde belli olması..

ilk 12 hafta böyle geçecekmiş,planda gördüm.. okuma yazmaya da nisanda geçilecekmiş..

rüya görmüyorum diyordum,bu gece gördüm...beni ameliyathaneye alıyorlar,işte heryerime serumlar takılıyor,elimin üstüne katater mi ondan takılıyor,baya hazırlık var yani..genç kızlar var stajermiş..onlarla kakara kikiri yapıyoruz..sonra ben daha otururken bebek doğmuş oluyor ve normal doğumla olmuş..eee diyorum bunca hazırlık ne olacak..sezeryan olacaktı ya diyorum..yine de alıcaz seni sezeryana diyorlarnasıl olur bebek doğdu diyorum..olsun diyorlar..şaşırıyorum ben de.hatta diyorum ki o zaman ben bebeğin yüzünü görmiyim de sürpriz olsun,bebeği gördükten sonra sezeryanın anlamı yok,o anda göreyim diyorum,hemşireler de diyor ki tamam biz onu saklarız şimdibebeğin sadece başını görüyorum saç falan yok,sıfır...sonra uyandım işte..hayatımda böyle saçma rüya görmedim

herkese günaydın!!!!!

günaydın kızlar

birazdan doktorumuza gideceğiz,,perşembe gününden önce son kontrolümüz doktorumuzla...inş. güzel haberler getiririz sizlere

hepinizi kocaman öpüyoruz oğlumla

günaydın kızlar

birazdan doktorumuza gideceğiz,,perşembe gününden önce son kontrolümüz doktorumuzla...inş. güzel haberler getiririz sizlere

aman allahım yarından sonra doğum..birden geçti sanki zaman...inşallah herşey yolunda gider..güzel haberlerle gel cnm..

günaydın!!!!!!!!!!!!!!!!!!fıstıklarbiz kalktık minik kuzumla ablamızı okula gönderdik,pc başına geçtik....
dayımız bizde uyuyor!!!!:96:
kahvaltı yapmadık henüz..onu bekliyoruz:125::125::125:
herkese güzel bir gün olur inşallah....hamişler....

günaydın kızlar

Canim guzel haberlerini bekliyoruz,Allah im hayirlisiyla kolaylikla kucagina almayi nasip etsin....

Gunaydin herkeseeeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…