2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar

birazdan doktorumuza gideceğiz,,perşembe gününden önce son kontrolümüz doktorumuzla...inş. güzel haberler getiririz sizlere

hepinizi kocaman öpüyoruz oğlumla

Biz de seni ve oglunu opuyoruz,guzel haberleri bekliyoruz,keske benim de boyle,1 gun kalmis olsaaa dogumaNeyse sizin guzel haberleriniz ve minnaklariniz bana gunleri hizlq gecirsin insallah...
Asuucum tonton oglusuna selam soyle bizden

Cimekaaa ort poponu uyurken:)))

Bende ayniyim dr hadi gel dese cantami sirtlanip kosarak gidicem hemen...

GÜNAYDINNNN

bütün gece uyumadığım gibi sabahın köründen hortladımm :) kanım açç canım bişi istemiyo .... bende bugün dr a gidicem heyecanmı yaptım nedirr

günaydın kızlar

birazdan doktorumuza gideceğiz,,perşembe gününden önce son kontrolümüz doktorumuzla...inş. güzel haberler getiririz sizlere

hepinizi kocaman öpüyoruz oğlumla

güzel haberlerini hayırlısıyla bekliyoruz canımm

Delimiyim ben,actim normal dogum izlemek icin,tabii daha cocugun kafa cikmadan benim icim gecti.....ayy acmayin sakinnnnnn:)))))

Delimiyim ben,actim normal dogum izlemek icin,tabii daha cocugun kafa cikmadan benim icim gecti.....ayy acmayin sakinnnnnn:)))))

aman ha izleme onları , ben uzak duruyorum şahsen, dün komşumuzun geliniyle konuştum oda epidural normal doğum yapmış , çok memnun kalmış , hiç öyle korkulacak bişey yok diyor , zaten epidural yapıldıktan sonrası çok rahat oluyor diyor hepimiz için güzel anacağımız bir gün olur o gün inşallah

günaydın kızlar umarım herkes iyidir yavaş yavaş doğumlarımız başladı rabbim herkese bebişlerini sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin.benimde allah izin verirse yarın sezeryan günüm belli olacak büyük ihtimal pazartesi diyecek hakkımızda hayırlısı sayılı günler kaldı artık

günaydın kızlar..
ya ne güzel teker teker doğum tarihleri alınıyor..iyice heyecanlı oldu topik:) yakında minikler patır patır doğucak..
benim daha çok var normal doğum istediğim için muhtemelende daha bekliycez..bakalım..doktor normal doğum için herhangi bir problem yok dedi. sadece suyumuz az, onu artıramazsak o engel olabilir dedi:26: bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..miniklerimizi kucağımıza alalım hayırlısı ile artık..

arkadaşlar sezeryan mı olacakasınız doğum tarihlerinz nasıl belli oldu.

güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah.doktordan güzel haberlerle dönsün giden arkadaşlarımız inşallah.bel ağrım başladı bu sabah hadi hayırlısı bakalım.bardaklarım kararmış nedenini anlayamadım finish kullanıyorum oysa.bardaklarımı çamaşır suyuna yatırdım onları hallettim şimdi evleri süpüreceğim, sonra 2 gömlek,2 pantolon ütülenecek haaa bide halim kalırsa markete turşuluk almaya gideceğim günümüzün özeti bu kızlarcım hadi işlerimi bitirip uğrayacağım yine görüşmek üzere

günaydın güzeller son 2 gün heyecan gittikçe artıyor

oğluşuma da bir sakinlik geldi ,annesinin karnından ayrılcak diye üzülüyor mu napıyor yavrucum

sezeryanlar çoğalmış rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişleri

kendi geceliklerimi falan buruşmasınlar diye koymamıştım ,dün artık kendi çantamı da hazırladım ,eksiğimiz kalmadı artık

cimeka uyurken üstün açık mıydı kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…