günaydın kızlar
birazdan doktorumuza gideceğiz,,perşembe gününden önce son kontrolümüz doktorumuzla...inş. güzel haberler getiririz sizlere
hepinizi kocaman öpüyoruz oğlumla
güzelim hani 10 gün içinde hastaneden para almıyorlar ya onu diyorumnstden de almıyorlar,gerçi en ucuz hastane benimki aranızda ama,eeee devir hesap devri..
11 ekim dedi doktorum ama bence de beklemez o kadar.. hem sez de son ana kadar beklenmiyor ki!!hayırlısı bakalım. bir umut haftaya salı gittiğimde belli olması..
ilk 12 hafta böyle geçecekmiş,planda gördüm.. okuma yazmaya da nisanda geçilecekmiş..
rüya görmüyorum diyordum,bu gece gördüm...beni ameliyathaneye alıyorlar,işte heryerime serumlar takılıyor,elimin üstüne katater mi ondan takılıyor,baya hazırlık var yani..genç kızlar var stajermiş..onlarla kakara kikiri yapıyoruz..sonra ben daha otururken bebek doğmuş oluyor ve normal doğumla olmuş..eee diyorum bunca hazırlık ne olacak..sezeryan olacaktı ya
diyorum..yine de alıcaz seni sezeryana diyorlarnasıl olur bebek doğdu diyorum..olsun diyorlar..şaşırıyorum ben de.hatta
diyorum ki o zaman ben bebeğin yüzünü görmiyim de sürpriz olsun,bebeği gördükten sonra sezeryanın anlamı yok,o anda
göreyim diyorum,hemşireler de diyor ki tamam biz onu saklarız şimdibebeğin sadece başını görüyorum saç falan
yok,sıfır...sonra uyandım işte..hayatımda böyle saçma rüya görmedim
herkese günaydın!!!!!
Canim hareketleri cizelgeyi etkiliyor biliyorum ama bizim oglanin daimi yuksek cikti maalesef. Yoksa hareket ederken olsa mesele degil zaten. Bugun gorecegiz bakalikm ne neymis.
günaydın kızlar
birazdan doktorumuza gideceğiz,,perşembe gününden önce son kontrolümüz doktorumuzla...inş. güzel haberler getiririz sizlere
hepinizi kocaman öpüyoruz oğlumla
Delimiyim ben,actim normal dogum izlemek icin,tabii daha cocugun kafa cikmadan benim icim gecti.....ayy acmayin sakinnnnnn:)))))
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
3 Ekim Çarşamba......Artist
arkadaşlar sezeryan mı olacakasınız doğum tarihlerinz nasıl belli oldu.
evet hepsi de sez.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?