2012 Ekim Anneleri

aynen canım açıktı,hatta hiç örtmemişim sabaha kadar.üşümüşüm de..

sizlerede günaydın kızlar
arkadaşalr kontrollerden hayırlı haberle dönün inşallah
mavi battaniye naptın canım gittinmi nstye:26:
bende beşikçiyi bekliyorum hala gelmedi

Kizlar lutfen bana yardimci olur musunuz?bir sunnet mevludune gitmem lazim,acaba bisey goturmem icabeder mi mevlute?cok fazla vaktim olmadigi icin fikirlerinizinbekliyorum tatlilar​

günaydın annişler...

nasıl geçiyor son günlerimiz,kimimiz bulantıdan şikayetci,kimimiz rüyalardan,kimimiz uyuyamamaktan...

benim de belim agrıyor uyandığımda,sol yanıma yatıp uyuyorum uyandıgımda o tarafım tutulmuş gibi nasıl agrıyor anlatamam.. aksama kadar kendime gelemiyorum..

sırt üstü yatmaktan korkuyorum aranızda sırt üstü yatan var mı..

nst de sırt üstü yatınca tansiyonum düştü bebeğin kalp atışları düzensizleşti o yüzden yan yatıyorum ama o taraf cürüyor resmen..

Allahım hepimize kolaylıklar versin...

kızlar bir de bişey sorucam, genital bölge temizliğini suana kadar hep agda ile yapardım gecen hafta beklenmedik bir kanama olunca vajınal muayene olabilir diyerek aceleden ilk kez jılet kullandım.. şimdi bekliyorum ama daha alınacak kadar olmadı ne yapmalıyım sizce,aniden sancım suyum falan gelirse yine jilet yapabilirmiyim yoksa bir iki gün daha bekleyip agdaya mı gitmeliyim.. agdanın zararı olur mu acaba bu haftalarda bilemedimmm:26:

asudecim doktorunuz ne dedi tonton kuzuya

azracım mobilyaları getirtiyo musun iyi olmuş az kaldı vakit kokusu falan ancak çıkar

coyote sünnet için hediye götürmüş müydün? götürdüysen mevlüde gerek yok hediye

Biliyorum canim da durttu biseyler:))
Kizlar lutfen bana yardimci olur musunuz?bir sunnet mevludune gitmem lazim,acaba bisey goturmem icabeder mi mevlute?cok fazla vaktim olmadigi icin fikirlerinizinbekliyorum tatlilar​
Cocuga bi oyuncak al istersen,firsatin varsa...

Mavibattaniye nst sonucunu bekliyoruz canim...

sırt üstü yatamıyorum ben uzun zamandır, ara ara belim dinlensin diye sırtüstü dönüyorum hemen nefesim geliyor, karnım da geriliyor zaten hemen

nstde de soluma yatırtıyor ebe

hiç bir fikrim yok canım.. normalde olsa bir çift kıyafet al git derdim ama hamile halinle cıkamayabilirsin.. cok yakın değilsen takı da alman gerekmez bilemedim ben onuuuu

bi duşa girip geleyim ben ,mahvetti bu sıcaklar beni, 2 gündür iyice kötüyüm oturduğum yattığım yerde ter boşalıyor

canım tabi boş elle gidilmez mesela hediyelik bişeyin varsa evde sar götür yada 10-20 tl zarfa koy eline ver

günaydın güzel anneler,dün gece hiç uyumadım yaaaa ...halbukı havada serındı mis gibi uyku havası ama uyku yok saat 05:00 te yattım 07:00 de hortladım neden oluyor bu uykusuzluk acaba doktora soran var mı ??

İnşallah sizler doğurmadan bende size müjde veririm "KIZLARRR HAMİLEYİM"diye dua edin müjde verim size:)

evet canım dün doktorumun manevi desteğiyle zincirlerimi kırdım birde arkadaşlar kokar dedi akşam ondan getirin dedim ama hala yok arasammı yine bekliyorum burdada akşamdan beri aşırı derecede yağmur var belki arabaya yükleyememiştirler diyorum bakalım beklemedeyimdışarsı serin evin içi yanıyor ben yanıyorum gribim daha iy oldu üsteler ddiye korktuğumdan yelekleyim evin içinde

Simdi durum su ki,ben cocuklari hic gormedim,arkadasimizin yegenleri,yani 2 tane.oyuncak almaya gezemem ki hic halim yok,vakit de yok.dugune gitmedim cunku dugun yapildi mi bilmiyorum yapildiysa bile biz cagrilmadik.sadece mevlute cagirdilar.offf gitmesem de icimde kalicak,cunku mekani ben de gormek istiyorum,belki ben de orda yapicam cunku ilosumun mevlutunu,nasil bir organizasyon yapiliyor,bakmak istiyorum,yemek de veriliyormus bunu da incelemek istiyorum,hani kaliteli mi,uygun mu falan diye.

kızlar dua edin bize!! dün akşam saat 7:10 da başladı 30 dakika adet sancısı çektim sonra geçti arada çok hafif hafif geliyordu, gece oldu saat 5 te tuvalete kalktım ve yine sancım vardı ama adet sancısı olduğu için uyumuşum.. sabah bişeyim yoktu sonradan başladı yine çatı kemiklerim galiba ara ara sancıyo, az önce doktoru aradım bazıları çok şiddetli olmuyor anlamıyorlar gel nst de bakalım muayene ederiz dedi belkide doğum olacak.. şimdi banyo ya gircem ondan sonrada gitcem hasteneye inşallah geri dönmem Rabbim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almayı nasip eder..

o zaman zarf içinde bir miktar para daha mantıklı canım...

Kızlarr biz geldik doktorumuzdan

Herşey yolunda çok şükür,,oğlum yüne yüzünü elleriyle kapamıştı göremedik doktorumuzda çıkınca göreceğiz artık bu küçük adamı dedi
Pipimize baktı torbaları aşağı inmiş artık yumurtaları görünebiliyor dedi
Seni rahat gördüm dedi doktorum kendini iyi hazırlamışsın dedi...Doğum şeklimiz epidural bi değişiklik yok...Çarşamba akşamı 11 den sonra bişey yiyip içme dedi lavman yapılmayacak dedi.. sondayı sordum sen hissetmezsin ameliyatın ilk dakikalarında takılıyor dedi...Bi aksilik olmazsa şayet cumartesi sabahı çıkmadan flaster takarız kesi yerine odanda ilk duşunu alırsın sonra değiştiririz flasterini ve yollarız seni dedi...evde bi kaç gün sonra tekrar duş alabilirsin dedi..
Odamızı görebilirmiyim dedim..Zaten hastanemizdeki bütün odalar tek kişilik yada suit oda, merak etme yanına kimseyi vermeyiz dedi bende ıkk mıkk diyerek yok merak ettim sadece dedim sonra odamızı gördük eşimle

Hemşire bir abla vardı doktorumun ameliyathane hemşiresiymiş onunla konuştum merak ettiğim bazı şeyleri sordum,,ilk sıvı alımından sonra komposto öneriyoruz dedi,, biz zaten vereceğiz ama evden getirecek birileri varsa iyi olur devamlı içersin dedi...tuvalete çıkmada da oldukça rahatlatır dedi...
Bende şimdi cam kavonoza yapacağım ve o sabah giderken götüreceğim,,odamızda ki mini buzdolabına koyarım cumartesi sabah 11 de çıkacağız o güne kadar içerim...
Sonra çocuk doktoru konusunu hallettik...Doğuma girecek olan çocuk doktorunun bizim istediğimiz doktor olmasını isityorduk çünkü daha sonra bebeğimizin aylık kontrollerinde de bu doktora götürmeyi düşünüyorduk...neyse ki doktorla konuştuk saati not aldı ameliyathaneyi aradı beni arayın doğuma girmeden dedi...Bunu halletmiş olduk içimiz daha bi rahatladı

Bizden bu kadar hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…