sezeryanlar çoğalmışrabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişleri
kendi geceliklerimi falan buruşmasınlar diye koymamıştım ,dün artık kendi çantamı da hazırladım ,eksiğimiz kalmadı artık
cimeka uyurken üstün açık mıydı kuzucum
Kizlar lutfen bana yardimci olur musunuz?bir sunnet mevludune gitmem lazim,acaba bisey goturmem icabeder mi mevlute?cok fazla vaktim olmadigi icin fikirlerinizinbekliyorum tatlilar
Biliyorum canim da durttu biseyler:))aman ha izleme onları , ben uzak duruyorum şahsen, dün komşumuzun geliniyle konuştum oda epidural normal doğum yapmış , çok memnun kalmış , hiç öyle korkulacak bişey yok diyor , zaten epidural yapıldıktan sonrası çok rahat oluyor diyorhepimiz için güzel anacağımız bir gün olur o gün inşallah
Cocuga bi oyuncak al istersen,firsatin varsa...Kizlar lutfen bana yardimci olur musunuz?bir sunnet mevludune gitmem lazim,acaba bisey goturmem icabeder mi mevlute?cok fazla vaktim olmadigi icin fikirlerinizinbekliyorum tatlilar
günaydın annişler...
nasıl geçiyor son günlerimiz,kimimiz bulantıdan şikayetci,kimimiz rüyalardan,kimimiz uyuyamamaktan...
benim de belim agrıyor uyandığımda,sol yanıma yatıp uyuyorum uyandıgımda o tarafım tutulmuş gibi nasıl agrıyor anlatamam.. aksama kadar kendime gelemiyorum..
sırt üstü yatmaktan korkuyorum aranızda sırt üstü yatan var mı..
nst de sırt üstü yatınca tansiyonum düştü bebeğin kalp atışları düzensizleşti o yüzden yan yatıyorum ama o taraf cürüyor resmen..
Allahım hepimize kolaylıklar versin...
kızlar bir de bişey sorucam, genital bölge temizliğini suana kadar hep agda ile yapardım gecen hafta beklenmedik bir kanama olunca vajınal muayene olabilir diyerek aceleden ilk kez jılet kullandım.. şimdi bekliyorum ama daha alınacak kadar olmadı ne yapmalıyım sizce,aniden sancım suyum falan gelirse yine jilet yapabilirmiyim yoksa bir iki gün daha bekleyip agdaya mı gitmeliyim.. agdanın zararı olur mu acaba bu haftalarda bilemedimmm:26:
Kizlar lutfen bana yardimci olur musunuz?bir sunnet mevludune gitmem lazim,acaba bisey goturmem icabeder mi mevlute?cok fazla vaktim olmadigi icin fikirlerinizinbekliyorum tatlilar
bi duşa girip geleyim ben ,mahvetti bu sıcaklar beni, 2 gündür iyice kötüyüm oturduğum yattığım yerde ter boşalıyor
asudecim doktorunuz ne dedi tonton kuzuya
azracım mobilyaları getirtiyo musuniyi olmuş az kaldı vakit kokusu falan ancak çıkar
coyote sünnet için hediye götürmüş müydün? götürdüysen mevlüde gerek yok hediye
Simdi durum su ki,ben cocuklari hic gormedim,arkadasimizin yegenleri,yani 2 tane.oyuncak almaya gezemem ki hic halim yok,vakit de yok.dugune gitmedim cunku dugun yapildi mi bilmiyorum yapildiysa bile biz cagrilmadik.sadece mevlute cagirdilar.offf gitmesem de icimde kalicak,cunku mekani ben de gormek istiyorum,belki ben de orda yapicam cunku ilosumun mevlutunu,nasil bir organizasyon yapiliyor,bakmak istiyorum,yemek de veriliyormus bunu da incelemek istiyorum,hani kaliteli mi,uygun mu falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?