2012 Ekim Anneleri

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin, inşallah çarcabuk sıkıntısız doğurursun. Rabbim yar ve yardımcın olsun, güzel haberlerin gelsin inşallah, bizede doğumda dua etmeyi unutma, biliyorsun doğum yapanın duası kabul olurmuş:)

Hava esiyor acarsin camini daha cabuk hazirlanir,sonra da yerlestir bir an once esyalarini,,kuzu haftaya gelicek....grip genel anesteziye engelmiymis sordun mu???

Benelse daha once de sormustum arada gormedin belki,dr iri diye sezeryana karar verdi senin,benimde 36+3 3300 gr iri degilmi neye gore ne zaman karar veriyor???

Merhabalar, seni çok iyi anlıyorum ben de hemen hemen aynı durumdayım, fark şu ki beni riskli olabilir diyerek en başından sezaryene yönlendiren doktorumdu. doğuma 1 ay kala normal yapabilirsin, kendini buna hazırla dedi :/ ve ben şimdi ne yapacağımı bilemez haldeyim yeni bi dr a gitmeye başladım o da normal olması konusunda ısrar ediyo ve pazartesiye kadar karar vermem gerek, nstye çağırdı. yeni dr da çok gönülsüz, son aylarda hasta kabul etmek prensibi değilmiş aslında, sorun oluyomuş genelde ona da bi şey diyemiyorum napıcağımı ben de bilmiyorum pek yardımcı olmadım ama :) yalnız değilsin en azından onu bil...

Hadi hayırlısı, inşallah herşey gönlünce olur, güzel güzel günler geçir oğluşunla...:)

19 Eylül Çarşamba........Gecem

20 Eylül Perşembe.......AsudeD

20 Eylül Perşembe.......Benelse

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm

3 Ekim Çarşamba......Artist

1 ekımde nüfus patlaması olacak sanırsam

Son düzenleme:

Maşallah kızlar çatır çatır doğurun bakalım

Bizden bu kadar hanımlar

Canim gozunaydin,oh ne guzel Allah hepimize biyle ic rahatligiyla dogumlar nasip etsin

İki gun sonra bu saatlerde oglusun kucaginda olacak,Rabbim e sukurler olsun,bende cok ozledim oglumu....

Nergis 67 hadi bakalim ilk normal dogumla pirtlatip gelirsin belki
Kac haftaliksin tam ??

ohhh guzel haberlerle gelmişsiniz..asudeD hadı ıyısın ha 1 gun sonra sola yan yatmaktan kurtulacaksın sonra oglusun yan yatacak ee ne demısler bu işler parayla değil sırayla 9 ay sen yan yattın ,şimdi de 6 ay oğlun yan yatacak,oyyyy yerim ben onları yan yatarken ısırırım popişi

Canim gozunaydin,oh ne guzel Allah hepimize biyle ic rahatligiyla dogumlar nasip etsin

İki gun sonra bu saatlerde oglusun kucaginda olacak,Rabbim e sukurler olsun,bende cok ozledim oglumu....

Amin canım benim inş. hepimiz rahat ve sağlıkla alırız yavrularımızı

zaten sola yata yata popomun sol tarafı yamuk kaldı
balım bir gelsinlerde onlar bak bakalım yatırıyormuyuz onları..ısıra ısıra yiyip bitirmek lazım onları

Kizlar lutfen bana yardimci olur musunuz?bir sunnet mevludune gitmem lazim,acaba bisey goturmem icabeder mi mevlute?cok fazla vaktim olmadigi icin fikirlerinizinbekliyorum tatlilar​

tabi canım birşey götürülür.yakınlık derecene göre, altın, para, yada havlu iç çamaşırı çorap gibi bir paket hazırlayabilirsin.istersen sünnet çocuğuna saat oyuncak gibi bir hediyede alabilirsin.

Kizlar son kararimi bildiriyorum,vazgectim gitmekten.simdi gitsem oralarda saatlerce de oturamiycam,yorulucam,hava yagisli gibi,duanin ortasinda kalkmak da hos degil,napalim artik arkadasima sorarim mevlutun detaylarini,evde yapmayi dusunmuyorum cunku ben de.
Asucum gostermedi yuzunu demek gene popisli,neyse az kaldi yuzunu goreceksin artilk zaten..

evet tatlım göstermedi çıkınca burnunu ısırıcam onun

canımm hadi bakalım Rabbim herşeyi sorunsuz halletmeyi nasip etsin desene yazdan dolaba koyduğumuz kayısıların çıkma vakti geldi ayyy bi hoş oldum valla Allahım bizlerede nasip etsin dualarım sizlerle olacak resmen sonuna geldik

aynıyız canım aslında bizimde 36+0da 3260 gr'dı. 40 haftayı tamamlarsak normal doğması zor olur dedi

geçen haftaya 3490 gr olmuştu yine aynı şeyi söyledi

37. haftada artık kesin karar vermemiz lazım demişti bana, son karar böyle verdik

istersem bekleyebileceğimi söyledi ama normal doğum için pek de cesaretlendirmedi açıkçası, bende normali bekleyip bekleyip son anda sezeryana girmek istemedim

çatı muayenesi yaptı mı sana? geçen hafta normali bekleyelim deseydim yapıcaktı çatı muayenesini de

BenElse ve Masumcum çok şükür oğlumdan sizlere güzel haberler getirdim

maşallah kuzuya

komposto mu götürmek lazımmış :26: hiç düşünmemiştik biz :26:

ben çok fenayım ya ağlayasım var hep, herkesten sıkıldım bunaldım sanki vakit geçmiyor korkuyorum

Amin canım inş.

Evet yaa komposto yapacağız şimdi o kayısılarla...dualarınızı eksik etmeyin tatlım çok şükür sona geldik artık hep beraber

maşallah kuzuya

komposto mu götürmek lazımmış :26: hiç düşünmemiştik biz :26:

ben çok fenayım ya ağlayasım var hep, herkesten sıkıldım bunaldım sanki vakit geçmiyor korkuyorum

canım götürürsek bizim için iyi olurmuş..çok şekerli olmasın dedi..

korkma tatlım yaa hem nasıl geçmiyor vakit biz ki kaç haftayı devirmiş hatunlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…