2012 Ekim Anneleri

Yapmadi canim,persembe gidicem 37+3 olarak nst sanci cikmazsa obur persembe bakariz catiya dedi,catin musaitse 4 kiloya kadar deneriz dedi ama ben o kadar iri bebege cesaretli degilim,bir de genelde usg eksik olcuyor.

Seninki istege bagli mi sayildi peki canim???

canım hakkınızda hayırlısı olur inş..sağlıkla gelsin bebişin
bir avazda kurtulursun inş dualarım seninle

kızlar şimdi doktordan geldim 35+4 günlük oğlum 2200 gr boyuda 2 hafta geriden gidiyormuş çok moralim bozuk
yediğim kaşarların pekmezlerin sütlerin hiç bi faydası olmamış yani
ve kaç aydır soluma yatmaktan boynum ağrıdı artık
bebeğe kilo aldıracak bişeyler söyleyin (((

kızlar şimdi doktordan geldim 35+4 günlük oğlum 2200 gr boyuda 2 hafta geriden gidiyormuş çok moralim bozuk
yediğim kaşarların pekmezlerin sütlerin hiç bi faydası olmamış yani
ve kaç aydır soluma yatmaktan boynum ağrıdı artık
bebeğe kilo aldıracak bişeyler söyleyin (((

canım bozma morelini düzelir muhakkak..
dr nedenini söylemedi mi??

ayy doğum bekleyenlerin listesini gördüm içim iyice heyecan doldu yani... biz bu cuma gidicez bakalım bizim son durum ne... normalde sata göre bu hafta 37 ama doktor en son doğum 2 ekime kadar kaymış dedi... bu cuma kontrolde sanırım artık sezeryanmı normalmi netleşecek en azndan bebiş normal pozisyona uygunmu değilmi o belli olacak... şimdiden hepimizin hakkında hayırlısı... valla izne başladık geçen çarşambadan beri resmen yat kalk ye iç... başka bişey yapmıyorum.. artık çok zorlamaya başladı kemikleri batıyor ne uyunuyor adam akıllı ne oturuluyor nede yürünebiliyor... inşallah hepimiz en kısa zamanda sağlıkla alırız kucağımıza ne diyim..

slm kızlar internet arızası yaşadığım şu 1 haftada ne kadar çok doğum kesinleşmiş....
darısı başımıza benim şişko kızımda 36+6 da 3400 çıktı dr.mümkünse yeme içme besleme bu kızı dedi düşünün yani....38 .hafta bitiminde çatı muayenesi yapıcam bebeğin kilosundan çok senin çatın karar vermede önemli dedi.
bu arada okuldan ilçeyi aradılar ve 8+5 13 haftayı kabul etmedi ilçe sadece seminer haftalarını ekledi 10 hafta izin çıktı bana öğretmen arkadaşlar sizler ne yaptınız acaba? varsa bir emsal yardımcı olalım birbirimize...

slm kızlar

asucum haberler iyi maşallahhh

az kaldı hayırlısı ya bu kompostoyu ben de yapmayı düşünüyorum hatta annem söyledi meyve suyundan daha sağlıklı ve daha etkili diye ben de hastaneye gideceğim gün çantaya koymayı düşünüyorum

edaaammmmm hayırlı olsun günün canım sen de bizdensin 1 ekimde 1 avazda inşallahhhh

edammm, asudeD+, toobe, st1984, tanger, camoka+, onlyisland86, aazzrraa+, will, nilidil, Oglusum12, leyli2212

çok şükür canım iyi haberler getirdik sizlere

edaaammmmm hayırlı olsun günün canım sen de bizdensin 1 ekimde 1 avazda inşallahhhh

tşk ederim canımm
biz zaten 10 gündür karar vermiştik kesinleştirmiş olduk..hayırlısı olsun hakkımızda
hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş

canım bozma morelini düzelir muhakkak..
dr nedenini söylemedi mi??

aile olarak nasıl boylarınız dedi ben 1.60 ım genelde benim gibiler dedim tahliller verdi sonuçlarını al gel konuşalım dedi
zaten erken doğum riskim var o yüzden korkuyorum küveze alırlar diye

aynı canım benim de 10 hafta oluyor 2 hafta seminerlerle beraber,yaz tatili eklenmiyor denildi normal olanı bu ama bazı m.e.m ler kabul ediyormuş 13 haftayı vardı forumd isim hatırlayamıcam ama söyleyenler oldu..

evet tatlım göstermedi çıkınca burnunu ısırıcam onun

benım oğlumda ellerıyle yuzunu kapatıyor...usg cıhazı ses dalgası ya içeri gürültü gidince suratını kapatıyor bence yani,benim tez im bu

omega3 içiyor musun?? içmiyorsan omega3 kapsule basla canım (abdi ibrahimin seven seans triomega3) kapsül sabah - aksam içiyorum ben ...benım doktorum bebeğe omega3 kılo aldırır der..

aynı canım benim de 10 hafta oluyor 2 hafta seminerlerle beraber,yaz tatili eklenmiyor denildi normal olanı bu ama bazı m.e.m ler kabul ediyormuş 13 haftayı vardı forumd isim hatırlayamıcam ama söyleyenler oldu..

ben de bugün götürdüm raporumu inşallah kabul ederler yaz tatilini de ama bildiğim kadarıyla burda aktarıyolarmış yaz tatillerini de
yoksa okula başlamak çok zor olacak bebişler çok küçük oluyo o zamana

işte kılıfına uyduruyolar canım, çarşamba gece 12de hastaneye yatıcaz , sanki sancılanıp gitmişim gibi , takip ettik normal doğum yaptıramadık sabah sezeryana aldık gibi olcak

istediği kadar yasaklansın sezeryan bir şekilde çözümü buluyolar yani

gerçi benim açımdan istediğim şey olduğu için problem yok

kayısım yok elma ve armut kompostosu yapsam olur mu? yarın da bol sıvı tüketmem gerekiyor zaten yarından başlasam mı?

cibinliğimizi çıkardık ütüledik, annem nevresimleri pikeleri ütülüyor şimdi

doğurcaz daha işler bitmedi

naptın kız hazırlıklar tamam mı
heyecanla sizleri bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…