aynıyız canım aslında bizimde 36+0da 3260 gr'dı. 40 haftayı tamamlarsak normal doğması zor olur dedi
geçen haftaya 3490 gr olmuştu yine aynı şeyi söyledi
37. haftada artık kesin karar vermemiz lazım demişti bana, son karar böyle verdik
istersem bekleyebileceğimi söyledi ama normal doğum için pek de cesaretlendirmedi açıkçası, bende normali bekleyip bekleyip son anda sezeryana girmek istemedim
çatı muayenesi yaptı mı sana? geçen hafta normali bekleyelim deseydim yapıcaktı çatı muayenesini de
kızlar dua edin bize!! dün akşam saat 7:10 da başladı 30 dakika adet sancısı çektim sonra geçti arada çok hafif hafif geliyordu, gece oldu saat 5 te tuvalete kalktım ve yine sancım vardı ama adet sancısı olduğu için uyumuşum.. sabah bişeyim yoktu sonradan başladı yine çatı kemiklerim galiba ara ara sancıyo, az önce doktoru aradım bazıları çok şiddetli olmuyor anlamıyorlar gel nst de bakalım muayene ederiz dedi belkide doğum olacak.. şimdi banyo ya gircem ondan sonrada gitcem hasteneye inşallah geri dönmem Rabbim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almayı nasip eder..
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm
3 Ekim Çarşamba......Artist
1 ekımde nüfus patlaması olacak sanırsam
kızlar şimdi doktordan geldim 35+4 günlük oğlum 2200 gr boyuda 2 hafta geriden gidiyormuş çok moralim bozuk
yediğim kaşarların pekmezlerin sütlerin hiç bi faydası olmamış yani
ve kaç aydır soluma yatmaktan boynum ağrıdı artık
bebeğe kilo aldıracak bişeyler söyleyin(((
aynıyız canım aslında bizimde 36+0da 3260 gr'dı. 40 haftayı tamamlarsak normal doğması zor olur dedi
geçen haftaya 3490 gr olmuştu yine aynı şeyi söyledi
37. haftada artık kesin karar vermemiz lazım demişti bana, son karar böyle verdik
istersem bekleyebileceğimi söyledi ama normal doğum için pek de cesaretlendirmedi açıkçası, bende normali bekleyip bekleyip son anda sezeryana girmek istemedim
çatı muayenesi yaptı mı sana? geçen hafta normali bekleyelim deseydim yapıcaktı çatı muayenesini de
slm kızlar
asucum haberler iyi maşallahhh
az kaldı hayırlısı ya bu kompostoyu ben de yapmayı düşünüyorum hatta annem söyledi meyve suyundan daha sağlıklı ve daha etkili diye ben de hastaneye gideceğim gün çantaya koymayı düşünüyorum
edaaammmmm hayırlı olsun günün canım sen de bizdensin 1 ekimde 1 avazda inşallahhhh
edaaammmmm hayırlı olsun günün canım sen de bizdensin 1 ekimde 1 avazda inşallahhhh
edammm, asudeD+, toobe, st1984, tanger, camoka+, onlyisland86, aazzrraa+, will, nilidil, Oglusum12, leyli2212
canım bozma morelini düzelir muhakkak..
dr nedenini söylemedi mi??
slm kızlar internet arızası yaşadığım şu 1 haftada ne kadar çok doğum kesinleşmiş....
darısı başımıza benim şişko kızımda 36+6 da 3400 çıktı dr.mümkünse yeme içme besleme bu kızı dedi düşünün yani....38 .hafta bitiminde çatı muayenesi yapıcam bebeğin kilosundan çok senin çatın karar vermede önemli dedi.
bu arada okuldan ilçeyi aradılar ve 8+5 13 haftayı kabul etmedi ilçe sadece seminer haftalarını ekledi 10 hafta izin çıktı bana öğretmen arkadaşlar sizler ne yaptınız acaba? varsa bir emsal yardımcı olalım birbirimize...
evet tatlım göstermediçıkınca burnunu ısırıcam onun
kızlar şimdi doktordan geldim 35+4 günlük oğlum 2200 gr boyuda 2 hafta geriden gidiyormuş çok moralim bozuk
yediğim kaşarların pekmezlerin sütlerin hiç bi faydası olmamış yani
ve kaç aydır soluma yatmaktan boynum ağrıdı artık
bebeğe kilo aldıracak bişeyler söyleyin(((
aynı canım benim de 10 hafta oluyor 2 hafta seminerlerle beraber,yaz tatili eklenmiyor denildi normal olanı bu ama bazı m.e.m ler kabul ediyormuş 13 haftayı vardı forumd isim hatırlayamıcam ama söyleyenler oldu..
Yapmadi canim,persembe gidicem 37+3 olarak nst sanci cikmazsa obur persembe bakariz catiya dedi,catin musaitse 4 kiloya kadar deneriz dedi ama ben o kadar iri bebege cesaretli degilim,bir de genelde usg eksik olcuyor.
Seninki istege bagli mi sayildi peki canim???
işte kılıfına uyduruyolar canım, çarşamba gece 12de hastaneye yatıcaz , sanki sancılanıp gitmişim gibi , takip ettik normal doğum yaptıramadık sabah sezeryana aldık gibi olcak
istediği kadar yasaklansın sezeryan bir şekilde çözümü buluyolar yani
gerçi benim açımdan istediğim şey olduğu için problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?