- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
naptın kız hazırlıklar tamam mı
heyecanla sizleri bekliyoruzzz
aynı canım benim de 10 hafta oluyor 2 hafta seminerlerle beraber,yaz tatili eklenmiyor denildi normal olanı bu ama bazı m.e.m ler kabul ediyormuş 13 haftayı vardı forumd isim hatırlayamıcam ama söyleyenler oldu..
son iş olarak lohusa yatağı hazırlanıyor
edacım 1 ekimde oğlunda avatarındaki bebek gibi sana şarkılar söyleyerek çıksınçok tatlı yaa
Canim gozunaydin,oh ne guzel Allah hepimize biyle ic rahatligiyla dogumlar nasip etsin
İki gun sonra bu saatlerde oglusun kucaginda olacak,Rabbim e sukurler olsun,bende cok ozledim oglumu....
Nergis 67 hadi bakalim ilk normal dogumla pirtlatip gelirsin belki
Kac haftaliksin tam ??
aile olarak nasıl boylarınız dedi ben 1.60 ım genelde benim gibiler dedim tahliller verdi sonuçlarını al gel konuşalım dedi
zaten erken doğum riskim var o yüzden korkuyorum küveze alırlar diye
edamm sen de mi 1 ekimde doğuryosun?sağlıkla gelsin miniğin inşallah.1 ekimde patlama varacayip rüyalar gördüm ben de gece.benim oğlan erken gelmeye çalışıyodu.sonra baktım forumda 1 ekimde kimse doğuramamış felisim,masumiyet falan herkes 1 ekimden önce doğurmuş bak görüyo musun kimse gününü beklememiş diyorum bu aralar aciyip ter basıyo beni.havalar serinledi ama ben menapozdaki kadınlar gibiyim.çok fena yaa neden böyle oldum ben
bende öyleyim 2-3 gündür acayip terliyorum ,fenalıklar geliyor içime çok sıkılıyorum
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm
3 Ekim Çarşamba......Artist
1 ekımde nüfus patlaması olacak sanırsam
artist 1 ekim de beni unutmuşsun şekerim
slm kızlar internet arızası yaşadığım şu 1 haftada ne kadar çok doğum kesinleşmiş....
darısı başımıza benim şişko kızımda 36+6 da 3400 çıktı dr.mümkünse yeme içme besleme bu kızı dedi düşünün yani....38 .hafta bitiminde çatı muayenesi yapıcam bebeğin kilosundan çok senin çatın karar vermede önemli dedi.
bu arada okuldan ilçeyi aradılar ve 8+5 13 haftayı kabul etmedi ilçe sadece seminer haftalarını ekledi 10 hafta izin çıktı bana öğretmen arkadaşlar sizler ne yaptınız acaba? varsa bir emsal yardımcı olalım birbirimize...
kızlar şimdi doktordan geldim 35+4 günlük oğlum 2200 gr boyuda 2 hafta geriden gidiyormuş çok moralim bozuk
yediğim kaşarların pekmezlerin sütlerin hiç bi faydası olmamış yani
ve kaç aydır soluma yatmaktan boynum ağrıdı artık
bebeğe kilo aldıracak bişeyler söyleyin(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?