2012 Ekim Anneleri

aynı canım benim de 10 hafta oluyor 2 hafta seminerlerle beraber,yaz tatili eklenmiyor denildi normal olanı bu ama bazı m.e.m ler kabul ediyormuş 13 haftayı vardı forumd isim hatırlayamıcam ama söyleyenler oldu..

13 olarak kullanan çok kişi var böyle olunca 3 haftayı kaybetmek çok koyuyor bizim okulda 13ü işletmeyi başarmış bir emsal var ama onun için ne yapıcam b ilmiyorum dilekçe mi direk ilçeye gitmek mi? artık bi yere çıkacak araç kullanacak halimde kalmadı offf ya 2.5 aylık bebiş bırakılır mı?ücretsiz artık

bu calcıum, magnezyum, elevite ihtiyacımız kalmıcak heralde doğumdan sonra di mi? hamile arkadaşım var ona vereyim bari hepsini

zaten 3-4 gündür içtiğim de yok hapları

bugün 38+3 olduk

aile olarak nasıl boylarınız dedi ben 1.60 ım genelde benim gibiler dedim tahliller verdi sonuçlarını al gel konuşalım dedi
zaten erken doğum riskim var o yüzden korkuyorum küveze alırlar diye

minyon aileye sahipseniz çok doğal canım hiç panik yapmaa..
küveze bile alınsa allahın izniyle hiç birşey olmaz allah yardım eder çabucak büyür minişin merak etme

edamm sen de mi 1 ekimde doğuryosun?sağlıkla gelsin miniğin inşallah.1 ekimde patlama var acayip rüyalar gördüm ben de gece.benim oğlan erken gelmeye çalışıyodu.sonra baktım forumda 1 ekimde kimse doğuramamış felisim,masumiyet falan herkes 1 ekimden önce doğurmuşbak görüyo musun kimse gününü beklememiş diyorum bu aralar aciyip ter basıyo beni.havalar serinledi ama ben menapozdaki kadınlar gibiyim.çok fena yaa neden böyle oldum ben

ayyyy çok heyecanlıyım, daha gitmedim 1 saat sonra falan gitcem çok saolun dualarınız için kızlar.. gitmesemmi ki sancı mancı yok oldu gibi ara ara hafif hafif geliyo karnımda semsert aslında korkuyorumda ama...

bende öyleyim 2-3 gündür acayip terliyorum ,fenalıklar geliyor içime çok sıkılıyorum

bu hastaneye komposto götürme fikri iyiymiş.ben de götüreyim bari.ilkinde gaz sorunu çok yaşamıştım.hemşireler sürekli soruyolar çıktı mı,çıktı mı bende uğraş uğraş tık yokbenimle beraber doğuran biri daha vardı.o tuvalate bile çıkmış ben de nerdeee.kabızlık da çok çektim.başımın belası zaten gaz çıkmayınca hastaneden de çıkarmıyolar.doğru düzgün yemek de vermiyolar.ben de kayısı kompostmu alıp gideyim en iyisi...

artist 1 ekim de beni unutmuşsun şekerim

canım sana söyledikleri ve uyguladıkları maddeye uygun olanı zaten,doğrusu budur.. benim belli değil,ama yüksek ihtimalle aktarılmıycak.. yalnız emsal olsun dersen o örneğe bakarak seninkini de aktarmazlar,olan o kişiye olur,onun izninde düzenleme yaparlar..yani yaza gelen haftalarında düzeltme olur..onun için malesef emsal gösteremiyoruz bu durumda..çok şükür ki ağustosta doğurmadık

maşallah canlarımm listeler çıkmaya başlamış, çok heyecanlı, bizde bekliyoruz paşamızın keyfini artık, oğluşum 3kilo 110 gram olmuş normal istiyoruz ama bakalım
hayırlısı allahtan inşallah, geçmişi okumaya yetişemiyorum, evde tuhaf bi telaş var, annem ve kayınvaldem yanımda bugün, iş arıyolar kendilerine, izmirin ilk yağmuru da başladı çok tuhaf bi huzur ve heyecan var, rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah,1 aya kadar kuzularımızı koklayıp mutluluğumuzu paylaşmayı nasip etsin rabbim hepimize
dua edelim çokk annemler başladılar şimdiden meryem suresi rahatlatıyomuş kızlar başka ne okusak? elimizden geleni yaptık artık allaha emanetiz

yaaaaaa kızlar herkes doğurdumu geçen haftadan beri ben giremiyorum koşturmaktan kimler doğurdu merak ettim

Canim ayni durum bende de var. Sol damarimda daralma oldugu icin bebegi iyi besliyemiyormusum. Yediklerimizle pek alakasi yokmus ama ben muz,ceviz,sut, dondurma yedim 1 ay boyunca ve 1 ayda 1 kilo aldirmisim. 35+3 de 2.300 cikti. Moralini bozma 2 haftadan gercekten birsey olmaz. Bazen genetik de az kilolu dogabiliyormus. Sagliklari iyi olsunda biraz kurdan olsunlar ne yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…