2012 Ekim Anneleri

kuru kayısıdan hatta koyu renklilerden yapabilirsin kompostoyu, şeker eklemene bile gerek kalmaz. Ben kuru kayısı erik karışımına biraz tarçın ve karanfil de atıyorum rondodan çekip marmelat yapıyorum, hiç şekersiz! Nefis oluyor.

bu calcıum, magnezyum, elevite ihtiyacımız kalmıcak heralde doğumdan sonra di mi? hamile arkadaşım var ona vereyim bari hepsini

zaten 3-4 gündür içtiğim de yok hapları

canım benim dr um eleviti lohusalık boyunca veriyo süte geçiyomuş...

kizlar merhabalar bu aralar pek giremiyorum hergun bi kosturmaca cikiyor, bacaklarimda cok fena agriyor artik, yuruyemiyorum fazla:26:

merhaba kızlar bende öğretmenim seminere bende gittim 3 hafta aktarman var dedi doktorum.birde doğum iznine ayrıldığımız için eğitim öğretim yardımı alamıyormuşuz bundan haberiniz varmı.cimeka sizinkini neden aktarmıyorlar.doktor gidebildiğin kadar git,gittiğin kadarı aktarılır dedi.hayırlı doğumlar inş. hepimize.

supermıs ınsallah bızımkı de sez olmam gerekırse kılıfına uydurur:))

ayyyyyyyyyy herkesler doğuruyorrrrrrr bizim ekim sonu normalde tabiiii bekliyoruzzz öleeeeee.... Herkes güzel haberlerle dönsün inşallahhhhhhhhhhh

gelen giden yok henüz sezeryan listemiz hazır ama yarın başlıyoruz

liste nerdeeeeee kimle başlıyorrrrrrrrrrrr ayyy benim bir tarihim bile yok heran olabilir şeklindeeeeeee heycan yaptım... Bu arqada okuduğuma göre seninde bişi kalmamış nezamannnn canımmm

Merhaba sevgili anne adayları,
Ben aslında kasım 2012 anneleri grubunu takip ediyordum. Yalniz bizim gelişimimiz biraz öndeymiş, bebeğim biraz büyükmüş, doktor 2 hafta öne alıcaz hatta daha önce de doğabilir dedi. Ben de otomatik olarak ekim ayı annelerine transfer oldum =) Burası çok heyecanlıymış ama doğumlar var gerçekleşen ve eli kulağında olan vallahi heycanım arttı. Şimdiden herkese kolaylıklar dilerim. Ama varsa benzer durum bir şey sormak istiyorum: Bebeğim biraz büyük ve suyum orta imiş doktorum 5 haftalık çalışabilir raporu verdi işten kaytarabiliyorum die ama mümkünse gitme bol su iç dinlen dedi. Ama ben sürekli tedirginim, ne bileyim, yemek de mi yapmayım mesela bilemiyorum sürekli aklım orda yani suyum az mı çok mu düşünüp duruyorum. Hani yani zaten aklımız malum hep bebişlerde, bir de böyle olunca ben çok tedirgin oldum. Var mı böyle bir durum yaşayan?

19 Eylül Çarşamba........Gecem

20 Eylül Perşembe.......AsudeD

20 Eylül Perşembe.......Benelse

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm

3 Ekim Çarşamba......Artist

son listemiz ege

19 Eylül Çarşamba........Gecem

20 Eylül Perşembe.......AsudeD

20 Eylül Perşembe.......Benelse

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm

3 Ekim Çarşamba......Artist

son listemiz ege

Merhaba sevgili anne adayları,
Ben aslında kasım 2012 anneleri grubunu takip ediyordum. Yalniz bizim gelişimimiz biraz öndeymiş, bebeğim biraz büyükmüş, doktor 2 hafta öne alıcaz hatta daha önce de doğabilir dedi. Ben de otomatik olarak ekim ayı annelerine transfer oldum =) Burası çok heyecanlıymış ama doğumlar var gerçekleşen ve eli kulağında olan vallahi heycanım arttı. Şimdiden herkese kolaylıklar dilerim. Ama varsa benzer durum bir şey sormak istiyorum: Bebeğim biraz büyük ve suyum orta imiş doktorum 5 haftalık çalışabilir raporu verdi işten kaytarabiliyorum die ama mümkünse gitme bol su iç dinlen dedi. Ama ben sürekli tedirginim, ne bileyim, yemek de mi yapmayım mesela bilemiyorum sürekli aklım orda yani suyum az mı çok mu düşünüp duruyorum. Hani yani zaten aklımız malum hep bebişlerde, bir de böyle olunca ben çok tedirgin oldum. Var mı böyle bir durum yaşayan?

benide ekleeeeeeeeeeeeeee ama tarihi yok de karşısına :)) normal nmormal bekliyorummmm normal yapmasamıydım ki yawwwwwwwwww

asuded ve senin benelse cim bu arada yarından sonra ayyyyy şaka gibi gecemin yarınnnnn oyyy allah yardımcınız olsun sağsalim bi şekilde geri dönün inşallahhhh

benide ekleeeeeeeeeeeeeee ama tarihi yok de karşısına :)) normal nmormal bekliyorummmm normal yapmasamıydım ki yawwwwwwwwww

bende bekliyorum canım..yalnız değilsinnormal düşünüyoruz allah kısmet ederse ama herkes sez günü alıo bebişlerine bir adım daha yaklaşıyo bunu görüdkçe benimde heyecanım artıyo diyorum acaba bende mi sez olsam? daha fazla beklemekte istemiyorum..off off.....kızım hayırlısı ile gel artık..bugünde sancılarım var regl olcakmışım gibi..:26:

valla canım nediyim bilmiyorum kiii öle kurbanlık koyun gibi belirsizliklerin içinde bekliyoruz... Bende çok heycanlanıyorum hatta dün hastanedeydimm sancılarım vardı ama bişi çıkmadı yani:)) kont lüm ayın 1 de hemde artık çalışamaz raporumu alacağım hayırlısıyla sonuna kadarda bekliycem normal doğumu bakalım ksımet artık:18::18::18:

evet canım bende 1 ekimciyim
biz 10 gün önce karar vermiştik dr la konuşmuştuk ama dün kesinleştirdik..
dr 27 si gibi almak istiyor 1 ekimi beklemeyebilir diyor ama bakalımm..
heyecan dorukta

sende durumlar ne ??

bu arada 1 ekimi toplu doğum ilan ediyoruz

aynen canınm..sorma..eşime diyorum herkes doğuruyo gün alıo filan? herkes kim diyo:) etrafımızda hamile olup yakın tarihte doğurcak kim varki diyo koca bi topik var diyorum gülüyo
benimde cuma son. 37 yi beklemiycem 36 da çıkıcam bu cuma son. pazartesi günü sabah çalışamaz raporumu alıcam şubeye getirirp bırakıcam ve gidicem:) defnemi bekliycem artık hayırlsı ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…