- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
kayısım yok elma ve armut kompostosu yapsam olur mu? yarın da bol sıvı tüketmem gerekiyor zaten yarından başlasam mı?
cibinliğimizi çıkardık ütüledik, annem nevresimleri pikeleri ütülüyor şimdi
doğurcaz daha işler bitmedi
bu calcıum, magnezyum, elevite ihtiyacımız kalmıcak heralde doğumdan sonra di mi? hamile arkadaşım var ona vereyim bari hepsini
zaten 3-4 gündür içtiğim de yok hapları
canım sana söyledikleri ve uyguladıkları maddeye uygun olanı zaten,doğrusu budur.. benim belli değil,ama yüksek ihtimalle aktarılmıycak.. yalnız emsal olsun dersen o örneğe bakarak seninkini de aktarmazlar,olan o kişiye olur,onun izninde düzenleme yaparlar..yani yaza gelen haftalarında düzeltme olur..onun için malesef emsal gösteremiyoruz bu durumda..çok şükür ki ağustosta doğurmadık
işte kılıfına uyduruyolar canım, çarşamba gece 12de hastaneye yatıcaz , sanki sancılanıp gitmişim gibi , takip ettik normal doğum yaptıramadık sabah sezeryana aldık gibi olcak
istediği kadar yasaklansın sezeryan bir şekilde çözümü buluyolar yani
gerçi benim açımdan istediğim şey olduğu için problem yok
slmmm herkesler iyidir umarımmm.... varmı doğum yapan başka kimselerrrrrr....
gelen giden yok henüzsezeryan listemiz hazır ama yarın başlıyoruz
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm
3 Ekim Çarşamba......Artist
son listemiz ege
benide ekleeeeeeeeeeeeeee ama tarihi yok de karşısına :)) normal nmormal bekliyorummmm normal yapmasamıydım ki yawwwwwwwwww
bende bekliyorum canım..yalnız değilsinnormal düşünüyoruz allah kısmet ederse ama herkes sez günü alıo bebişlerine bir adım daha yaklaşıyo bunu görüdkçe benimde heyecanım artıyo diyorum acaba bende mi sez olsam? daha fazla beklemekte istemiyorum..off off.....kızım hayırlısı ile gel artık..bugünde sancılarım var regl olcakmışım gibi..:26:
edamm sen de mi 1 ekimde doğuryosun?sağlıkla gelsin miniğin inşallah.1 ekimde patlama varacayip rüyalar gördüm ben de gece.benim oğlan erken gelmeye çalışıyodu.sonra baktım forumda 1 ekimde kimse doğuramamış felisim,masumiyet falan herkes 1 ekimden önce doğurmuş bak görüyo musun kimse gününü beklememiş diyorum bu aralar aciyip ter basıyo beni.havalar serinledi ama ben menapozdaki kadınlar gibiyim.çok fena yaa neden böyle oldum ben
valla canım nediyim bilmiyorum kiii öle kurbanlık koyun gibi belirsizliklerin içinde bekliyoruz... Bende çok heycanlanıyorum hatta dün hastanedeydimm sancılarım vardı ama bişi çıkmadı yani:)) kont lüm ayın 1 de hemde artık çalışamaz raporumu alacağım hayırlısıyla sonuna kadarda bekliycem normal doğumu bakalım ksımet artık:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?