2012 Ekim Anneleri

bizim dr da 27-28 gibi alalım dedi ama ben hep baştan beri 1 ekim istiyodum.bakalım dr. kandırabilrsem 1 ekim olsun dicem. ben de katılayım toplu doğuma

bizim dr da 27-28 gibi alalım dedi ama ben hep baştan beri 1 ekim istiyodum.bakalım dr. kandırabilrsem 1 ekim olsun dicem. ben de katılayım toplu doğuma

canım dr a kalsa hayatta beklemiyor..ben normal doğum sancısı çeken kadınların sesini duyunca bembeyaz olmuşum..
dr a söyledim belli yüzünden dedi
eğer etkilenmesem 1 ekimi kabul etmeyecekti baktı ki kalpten gidicem peki 1 ekim yazıyorum ama beklemeyebilir nişanın suyun ağrın kasılman bunlardan biri olursa hemen gel dedi..
çarşamba günü gidicem o zaman 27-28 ini konuşalım dedi..

ama ben doruk bey çıkmak istese de geri yollucam toplu doğumun heyecanını kaçıramam
sen de katıl bizim kervana

canım eğitim ödeneği alınıyor çünkü ücretsiz izin değil bu.normal raporlusun yani..özlük hakların devam ediyor.ben geçen sene arkadaştan biliyorum.

aktarma olayını ise bizim 32 hafta ile 37 hafta arasındaki bir iki haftamız yaza denk geldiği için aktarılma olmuyor.. seminere gelen haftalar bizde de aktarılıyor. 1 eylülden itibaren aktarılacak. ama benim 15-30 ağustos aktarılmayacak..müdürümle görüşmedim ama uygulanması gereken şey bu..

1 ekim jakobiyi unutmayalım,yoksa 25 eylül müydü? 25 eylülde biri var ama kim??

Son düzenleme:
edammm, onlyisland86, saturnn, huzur17, mavibattaniye+, cimeka+, mountaineer, ege2011, frhnrfhn+, Coyote+, asudeD+, gLssHh

Sabah kalkıp dr.umuza gittik. Tekrar NSTye alındım. Bu sefer de herşey istediğim gibi, tam olması gerektiği gibi dedi dr.um :) Dün öyle bir heyecan yapmış demekki.. Önemli olan devamlı olmaması dedi :) Tabi havalara uçtum. Ay çok sevindim. Eve dönerken de nazar boncuğu aldım. Hastanedeki beşiğine asmak için. Kendim süsledim bakalım beğenecek misiniz?

benim de şuanlık sezeryanlık bir durumum yok ama c.tesi çatıya bakılıcak. glshcım senin çatı muayenen oldu mu normal istiyosun sende benim gibi işallah bi aksililk olmaz da şaka gibi doğumlar yaparız..

güzelmiş çok özeniyorum elinden iş gelen hanımlara dikiş dikmek falan bana ruya gibi geliyor

super masallah cok sevındım canım

ohhh çok şükür canımm

nazar boncuğunuzda çok cici duruyor..Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi

gittik geldik canlar 1 cm açılmam varmış sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum evde dr çok iyi dedi 3370 gr olmuş bebeğim, inşallah normal doğum yapacaksın dedi.... bebeğim yakında kucağımda Allahım nasip ederse, heyecan doruktaaa..

güzelmiş çok özeniyorum elinden iş gelen hanımlara dikiş dikmek falan bana ruya gibi geliyor

Canım yaparsın yaa.. Eline aldın mı gerisi çorap smküğü gibi zaten. Kaldı ki bu resimdeki şey inanılmaz basitti yani... Kenarlarının kesimini biraz düzeltsem iyi olur okadar. Dikiş mikiş de yapabiliyorum allahtan. Eşimin paçaları elimden öper yani Makinem olsa ben kendime kıyafet bile keser dikerim de bir makine almadım kendime nedense :) Çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı valla İnan sen de merak salıp eline alana kadar. Sonrası hemencik gelir.

Aman herşey yolunda ne güzel Peki bebek kanala girmiş mi canım ? Yooksa onu bekliyor musun hala Benim henüz girmemiş. Çatı muayenem de yapılmadı zaten henüz.

benim de şuanlık sezeryanlık bir durumum yok ama c.tesi çatıya bakılıcak. glshcım senin çatı muayenen oldu mu normal istiyosun sende benim gibi işallah bi aksililk olmaz da şaka gibi doğumlar yaparız..

canım olmadı çatı muayenem. sadece gidişata göre normal diyor doktor. sezeryanlık bir durum yok diyor. . çatıya vs ye bakmadı hiç doktor? bahsi geçmedi hiç? belki daha vakit var diyedir canım? bilmiorum ki? haftaya kontorlüm var sorarım ozaman. senin çatıya bakılcak dımı? kimisi için kolay oluo, kimisi için zor allah yardım etsin canım:18:

süpermiş güzel haberlerini bekliyoruz öyleyse..
allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inş..dualarım senin ve bebişinle

kızlar bu sabah son alışverişimize çıktık..
herşeyimiz tamam şekerleri sipariş verecektik kapalıydı dükkan
güzel bir terlik bulamadım sadece terliğim kaldı..

bir de hastaneden çıkarken kendime alt eşortman alayım diyorum yeni aklıma geldi..
dışardayken aklıma gelse onu da aradan çıkarırdım..

doktorumun eli hafif allahtan daha önceden muayene olmuştum ben ona.. bakalım yaa doktor beni ne şekilde yönlendiricek kendisi hiç bişey demedi şu olur bu olur sizin doktorlar ne güzel ilk önce normali destekliyor.. bi tek beni sezeryana yönlendirebilir diye bi endişem var yoksa eli hafif maşalla

bence harika duracaktır fotodan bile çok şirin duruyor

Valla o sevinçle hemen çarşıdan oğlumun dolap askılarını ve bu nazar boncuğunu aldım. Gittim şeker baktım :) Yemekliklerimi aldım eve geldim :) Yemek yaptım birde bu nazar boncuğunu süsledim... Sonra bir baktım ki hiç oturmamışım... Şimdi bir oturdum belim ağrımış İnsanın evladı nasıl birşeymiş daha da iyi anladım. Allah kimseyi evladınla sınamasın.

Aman herşey yolunda ne güzel Peki bebek kanala girmiş mi canım ? Yooksa onu bekliyor musun hala Benim henüz girmemiş. Çatı muayenem de yapılmadı zaten henüz.

evet canım şükür ki yerleşmiş, sancıları bekliyoruz bakalım dayanılmaz olunca gel öyleyse dedi doktorum yoksa yatırcaktı beni eğer ben dayanamam deseydim..

süpermiş güzel haberlerini bekliyoruz öyleyse..
allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inş..dualarım senin ve bebişinle

inşallah canım darısı sizlerin başına,Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…