evet canım bende 1 ekimciyim
biz 10 gün önce karar vermiştik dr la konuşmuştuk ama dün kesinleştirdik..
dr 27 si gibi almak istiyor 1 ekimi beklemeyebilir diyor ama bakalımm..
heyecan dorukta
sende durumlar ne ??
bu arada 1 ekimi toplu doğum ilan ediyoruz
bizim dr da 27-28 gibi alalım dedi ama ben hep baştan beri 1 ekim istiyodum.bakalım dr. kandırabilrsem 1 ekim olsun dicem. ben de katılayım toplu doğuma
canım eğitim ödeneği alınıyor çünkü ücretsiz izin değil bu.normal raporlusun yani..özlük hakların devam ediyor.ben geçen sene arkadaştan biliyorum.merhaba kızlar bende öğretmenim seminere bende gittim 3 hafta aktarman var dedi doktorum.birde doğum iznine ayrıldığımız için eğitim öğretim yardımı alamıyormuşuz bundan haberiniz varmı.cimeka sizinkini neden aktarmıyorlar.doktor gidebildiğin kadar git,gittiğin kadarı aktarılır dedi.hayırlı doğumlar inş. hepimize.
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm
3 Ekim Çarşamba......Artist
son listemiz ege
aynen canınm..sorma..eşime diyorum herkes doğuruyo gün alıo filan? herkes kim diyo:) etrafımızda hamile olup yakın tarihte doğurcak kim varki diyokoca bi topik var diyorum gülüyo
benimde cuma son. 37 yi beklemiycem 36 da çıkıcam bu cuma son. pazartesi günü sabah çalışamaz raporumu alıcam şubeye getirirp bırakıcam ve gidicem:) defnemi bekliycem artık hayırlsı ile..
Sabah kalkıp dr.umuza gittik. Tekrar NSTye alındım. Bu sefer de herşey istediğim gibi, tam olması gerektiği gibi dedi dr.um :) Dün öyle bir heyecan yapmış demekki.. Önemli olan devamlı olmaması dedi :) Tabi havalara uçtum. Ay çok sevindim. Eve dönerken de nazar boncuğu aldım. Hastanedeki beşiğine asmak için. Kendim süsledim bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 512917
super masallah cok sevındım canımSabah kalkıp dr.umuza gittik. Tekrar NSTye alındım. Bu sefer de herşey istediğim gibi, tam olması gerektiği gibi dedi dr.um :) Dün öyle bir heyecan yapmış demekki.. Önemli olan devamlı olmaması dedi :) Tabi havalara uçtum. Ay çok sevindim. Eve dönerken de nazar boncuğu aldım. Hastanedeki beşiğine asmak için. Kendim süsledim bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 512917
Sabah kalkıp dr.umuza gittik. Tekrar NSTye alındım. Bu sefer de herşey istediğim gibi, tam olması gerektiği gibi dedi dr.um :) Dün öyle bir heyecan yapmış demekki.. Önemli olan devamlı olmaması dedi :) Tabi havalara uçtum. Ay çok sevindim. Eve dönerken de nazar boncuğu aldım. Hastanedeki beşiğine asmak için. Kendim süsledim bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 512917
güzelmiş çok özeniyorum elinden iş gelen hanımlara dikiş dikmek falan bana ruya gibi geliyor
gittik geldik canlar 1 cm açılmam varmış sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum evdedr çok iyi dedi 3370 gr olmuş bebeğim, inşallah normal doğum yapacaksın dedi.... bebeğim yakında kucağımda Allahım nasip ederse, heyecan doruktaaa..
ohhh çok şükür canımm
nazar boncuğunuzda çok cici duruyor..Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi
benim de şuanlık sezeryanlık bir durumum yok ama c.tesi çatıya bakılıcak. glshcım senin çatı muayenen oldu mu normal istiyosun sende benim gibi işallah bi aksililk olmaz da şaka gibi doğumlar yaparız..
gittik geldik canlar 1 cm açılmam varmış sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum evdedr çok iyi dedi 3370 gr olmuş bebeğim, inşallah normal doğum yapacaksın dedi.... bebeğim yakında kucağımda Allahım nasip ederse, heyecan doruktaaa..
Amin canım inşallahKenarlarını düzelteceğim sadece.. O ufacık beşikte ne cici olacak kim bilir yaa
canım olmadı çatı muayenem. sadece gidişata göre normal diyor doktor. sezeryanlık bir durum yok diyor. . çatıya vs ye bakmadı hiç doktor? bahsi geçmedi hiç? belki daha vakit var diyedir canım? bilmiorum ki? haftaya kontorlüm var sorarım ozaman. senin çatıya bakılcak dımı? kimisi için kolay oluo, kimisi için zor allah yardım etsin canım:18:
bence harika duracaktır fotodan bile çok şirin duruyor
Aman herşey yolunda ne güzelPeki bebek kanala girmiş mi canım ? Yooksa onu bekliyor musun hala Benim henüz girmemiş. Çatı muayenem de yapılmadı zaten henüz.
süpermişgüzel haberlerini bekliyoruz öyleyse..
allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inş..dualarım senin ve bebişinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?