gittik geldik canlar 1 cm açılmam varmış sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum evdedr çok iyi dedi 3370 gr olmuş bebeğim, inşallah normal doğum yapacaksın dedi.... bebeğim yakında kucağımda Allahım nasip ederse, heyecan doruktaaa..
kızlar bu sabah son alışverişimize çıktık..
herşeyimiz tamam şekerleri sipariş verecektik kapalıydı dükkan
güzel bir terlik bulamadım sadece terliğim kaldı..
bir de hastaneden çıkarken kendime alt eşortman alayım diyorum yeni aklıma geldi..
dışardayken aklıma gelse onu da aradan çıkarırdım..
evet canım şükür ki yerleşmiş, sancıları bekliyoruz bakalımdayanılmaz olunca gel öyleyse dedi doktorum yoksa yatırcaktı beni eğer ben dayanamam deseydim..
inşallah canım darısı sizlerin başına,Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinnnnnnnnnn
Valla o sevinçle hemen çarşıdan oğlumun dolap askılarını ve bu nazar boncuğunu aldım. Gittim şeker baktım :) Yemekliklerimi aldım eve geldim :) Yemek yaptım birde bu nazar boncuğunu süsledim... Sonra bir baktım ki hiç oturmamışım... Şimdi bir oturdum belim ağrımışİnsanın evladı nasıl birşeymiş daha da iyi anladım. Allah kimseyi evladınla sınamasın.
süper yaa işte tam hayal ettiğim gibicanım bu 1 cm açıklığı yine çatı muayenesi yapar gibi mi kontrol ediyo? bi de şuan sancın var mı?
inşallah canım darısı sizlerin başına,Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinnnnnnnnnn
Ay canım akşam sabah gelebilir yani bebecik. Aman sağlık sıhhatle inşallah...Kendini de çok takip etme de sonra sancı sanma herşeyi İnsan kendini çok dinleyince de olmuyor çünkü.. Tabi ilk çocuksa. Yoksa zaten biliyorsundurr. Senin için de su gibi bir doğum diliyorum
Canım hadi gözün aydın. Nasılsa eşofmanı da halledersin. Mesele değil o. Şeker de aynı şekilde. Bebeğin de sağlıkla kullansın inşallah cicilerini
süper valla okuması bile heyecanlı
bende bugün minişime 2 tulum beğendim aldım çok şekerler
eksikler tamam allahtan..şekerleri ben bugün sipariş verecektim ama dükkan kapalıydı..
baya yürümüşüm eve geldim her yerim ağrıyor..
yemeğimi yaptım eşimin toplantısı varmış onu beklemeden yatıcam mecburen bütün gece ayaktaydım daha uyumadım..
bazen ben de şaşıyorum kendime çok yorulmama rağmen sesimi çıkarmıyorum sonra bakıyorum bitmişim ama herşeye değiyor minnoşlarımız
Aynen canım. Bir bkıyorum bütün gün neler yapmışım hiç anlamamışım ama akşam çıkıyor acısı. Belim kitlenip kalıyor. Bebişler için gerçekten herşeye değer. Yorgunluk, uykusuzluk... Artık ne varsa çekeceğiz
doktorumun eli hafif allahtan daha önceden muayene olmuştum ben ona.. bakalım yaa doktor beni ne şekilde yönlendiricek kendisi hiç bişey demedi şu olur bu olur sizin doktorlar ne güzel ilk önce normali destekliyor.. bi tek beni sezeryana yönlendirebilir diye bi endişem var yoksa eli hafif maşalla
canım maşallah bitirmişsin herşeyini..gününde yaklaştı , ne güzel bebişine kavuşmana az kaldı. benim daha eksikler var, malum güne de daha vakit olunca ağırdan alıyorum:) benimde terliğim yok, nasıl bulup alıcam bilmem, şişliklerden ayaklarım palet gibi oldukızlar bu sabah son alışverişimize çıktık..
herşeyimiz tamam şekerleri sipariş verecektik kapalıydı dükkan
güzel bir terlik bulamadım sadece terliğim kaldı..
bir de hastaneden çıkarken kendime alt eşortman alayım diyorum yeni aklıma geldi..
dışardayken aklıma gelse onu da aradan çıkarırdım..
gittik geldik canlar 1 cm açılmam varmış sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum evdedr çok iyi dedi 3370 gr olmuş bebeğim, inşallah normal doğum yapacaksın dedi.... bebeğim yakında kucağımda Allahım nasip ederse, heyecan doruktaaa..
Hanımlar merhaba,
3 gündür giremiyorum foruma, var mı doğuran arkadaş?
Bende size ç.tesi gününden beri başıma gelenleri anlatayım, dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimize erken veya miadından sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
Evet, ç.tesi randevum vardı. Gittik, nst'ye girdik. Oğlum fılfır fılfır içimde. Kalp atışları oynadıkça yükseliyor, çok iyi. Sancı rakamlarına bakıyorum 40,60,100 falan görüyorum ama bende bir saflık sormayın gitsin. Hiç birşey hissetmediğimden olsa gerek. Doktora göstermek için bekliyoruz kapısında. Eşim seni şimdi direk doğuma alırlarmış diyor, ben daha dur odası yok bebeğin diyorum. Artık aramızda yatırırız diyorum. Gülüyoruz. İçeri girdik, benim soğuk kanlı doktorumun nst çıktısını görünce suratı düştü biraz. "Hemen muayene edeceğim." dedi, "Senin düzenli sancıların var." Eşimle şoka girdik tabi, çatala çıktım. Muayene etti, "Açılma yok ama yumuşamış rahim ağzın" dedi. "35+3 erken daha bebek doğumu için" dedi, "en azından 37 haftalık olmalı, şu an olursa sezaryen olur zaten" dedi, erken doğumlarda sezaryen yapılıyormuş. 3-4 günün dahi öneminden bahsetti. Hemen yatış işlemleri başlattı. Elimize verdi bir kağıt ve ben kendimi serum takılırken buldum. Bebeğin ciğeri için iğne yapıldı. Hızlı bir serum yedim. Nst'ye bağlandım, nispeten daha iyi çıktı. Doktorun kontrol etti, ebelere, hemşirelere talimat verdi. Ama akşam yine sancılarım yüksek çıktı, gece 3 de doktorum arandı. İlaç tedavisine başlandı. 24 saat serum kolumda, iğneler, ilaçlar... O kadar bunaldım ki, Pazar günü nst sonucu iyi çıkınca çıkmak istedim. Sadece 1 saat uyuyabildim, oğlumuda uyutmadılar zaten. Her nst de uyandırıldı. Kaç kere girdim nst'ye artık saymayı bıraktım bir süre sonra. Bu sabah tekrar hastaneye gittim, nst'ye bağlandım. Allah'a şükür iyi çıktı. 2 gün sonra tekrar gideceğim. İlaç kullanıyorum şu an. Rahim kasılmaları için. Doktorum 37 haftalığıa kadar bebeği içeride tutmaya çalışıyor.
Sanırım oğlum miadını doldurmayacak.
Allah'a şükür sağlığı yerinde ama. 2.900 gr çıktı. Kilosu çok iyi. Hatta ben gününü doldurursa 4 kiloyu geçecek diye hesap ediyordum.
Allah'tan hakkımızda hayırlısı. Şimdi kanama, su, sancı bekliyorum. Gerçi ilaç kullandığım zaman zarfında olacağını pek sanmıyorum. İlacıda 37 haftalığıa kadar kullanabileceğim en fazla, çünkü ilaç rahmi yoruyormuş. Doktorum "daha fazla veremeyiz" dedi. 7-8 gün sonra bu bekleyişler, heyecan dahada artacak artık bende.
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı...
canım maşallah bitirmişsin herşeyini..gününde yaklaştı , ne güzel bebişine kavuşmana az kaldı. benim daha eksikler var, malum güne de daha vakit olunca ağırdan alıyorum:) benimde terliğim yok, nasıl bulup alıcam bilmem, şişliklerden ayaklarım palet gibi olduerkek terliği filan alıcam heralde ama eşofman çok mantıklı canım, bende alayım aklımda olsun.
selam herkesciklereeeee
doktordan geldik tosun paşanın rahatı yerindeben doğurmak istediğim için artık büyük bir umutla nst de sancı çıkarmı bekledim ama yokkkk dr daha senin 3 haftan var dedi sezeryan olsa bile en erken 10 gün sonra olur dedi ve benim hevesim kursağımda kaldı ay çok sıkıldım yahuuuuuuu bu arada oğluşum 3700 gr geldi 4 kiloya emin adımlarla ilerliyoruz haydi hayırlısııııı
satlarımız aynıymıs,bende hep bır umut oo sancın var hemen alalım der dıye gırıyorum ama nerde:)))bakalım perembe gıdıcem yıne belkı cıkar:)))))
senı 1 hafta sonra mı cagırdı yıne...
evet aynıyız seninle bakalım aynı günmü doğurucaz:))))) evet canım 1 hafta sonra çağırdı beni daha doğrusu haftaya perşembe gidicem bende senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?