2012 Ekim Anneleri

süper yaa işte tam hayal ettiğim gibi canım bu 1 cm açıklığı yine çatı muayenesi yapar gibi mi kontrol ediyo? bi de şuan sancın var mı?

Canım hadi gözün aydın. Nasılsa eşofmanı da halledersin. Mesele değil o. Şeker de aynı şekilde. Bebeğin de sağlıkla kullansın inşallah cicilerini

Ay canım akşam sabah gelebilir yani bebecik. Aman sağlık sıhhatle inşallah... Kendini de çok takip etme de sonra sancı sanma herşeyi İnsan kendini çok dinleyince de olmuyor çünkü.. Tabi ilk çocuksa. Yoksa zaten biliyorsundurr. Senin için de su gibi bir doğum diliyorum

süper valla okuması bile heyecanlı
bende bugün minişime 2 tulum beğendim aldım çok şekerler
eksikler tamam allahtan..şekerleri ben bugün sipariş verecektim ama dükkan kapalıydı..
baya yürümüşüm eve geldim her yerim ağrıyor..
yemeğimi yaptım eşimin toplantısı varmış onu beklemeden yatıcam mecburen bütün gece ayaktaydım daha uyumadım..

bazen ben de şaşıyorum kendime çok yorulmama rağmen sesimi çıkarmıyorum sonra bakıyorum bitmişim ama herşeye değiyor minnoşlarımız

süper yaa işte tam hayal ettiğim gibi canım bu 1 cm açıklığı yine çatı muayenesi yapar gibi mi kontrol ediyo? bi de şuan sancın var mı?

aynen tatlım önce ultrasonda baktı suyu falan iyi dedi sonrada açilma varmı ona bakcam dedi 1 parmak açılman var dedi.. sancım var ama çok hafif böyle rahatsızlık hissi ve adet sancısı şimdilik böyle.. artık ne zaman olur gece mi yarın saba mı daha sonra mı orasını Allahım bilir

19 Eylül Çarşamba........Gecem

20 Eylül Perşembe.......AsudeD

20 Eylül Perşembe.......Benelse

21 Eylül Cuma............Bircan

25 Eylül Salı...............Minataha

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa

1 Ekim Pazartesi.......Camoka

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm

3 Ekim Çarşamba......Artist

yok mu arttıran hala listenın en sonunda ki benım yaaaa

inşallah canım darısı sizlerin başına,Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinnnnnnnnnn

benim bebişte doğum kanalına girmiş yerleşmiş..
o yüzden çok baskı hissediyorum..bazen düşecekmiş gibi hissediyorum bacaklarımı kapatıyorum
özellikle dün gün aldıktan sonra daha bir korkuyorum her an gelebilir diye..
inş zamanını beklerde elimiz ayağımız dolaşmaz birbirine

aminnnnnn canımm..güzel haberlerini bekliyoruz..dikkat et kendine

haklısın canım oyalanmaya çalışıyorum işte buralarda eşim gelene kadar düşünmemek için, kendı anneme de söylemedim kayınvalidem yanımda çok isterdim yanımda olmasını ama imkansız.. ilk bebek olucak inşallah, darısı isteyenlerin başına sağlıkla sıhatla

Canım hadi gözün aydın. Nasılsa eşofmanı da halledersin. Mesele değil o. Şeker de aynı şekilde. Bebeğin de sağlıkla kullansın inşallah cicilerini

sağol canımm...
eşortman alacağım yerle şeker alacağım yer yan yana ikisini aynı anda hallederim inş..
terlik konusuna gelince şart değil aslında evde kullanılmamış çok terliğim var evden de ayarlarım ama eşim tutturdu ortapedik rahat olsun diye..
o yüzden bakıyorumm..

üstümüzdeki yükte kalktı çok şükür
bebişlerimiz sağlıkla gelsinler herşeyleri hazır ne de olsa

Aynen canım. Bir bkıyorum bütün gün neler yapmışım hiç anlamamışım ama akşam çıkıyor acısı. Belim kitlenip kalıyor. Bebişler için gerçekten herşeye değer. Yorgunluk, uykusuzluk... Artık ne varsa çekeceğiz

bende öylee ama sonra acısı fena çıkıyor ayaklarımı kıpırdatamıyorum
kalçam çok ağrıyor yatakta dönemiyorum..
bebişlerin aşkı olmasa katlanıcak gibi değil ama onlar herşeye değer dediğin gibi
ben şimdiden uykusuz gecelerimi düşünüyorum

ay canım..inşallah bizimkininde eli hafiftir:) bakalım görücez nasıl bir şey olucak? ben doktor değiştridim canım daha önceki doktor sez yanlısı idi. bebek büyük olucak normal zor doğar filan diyip duruodu, moralim bozuluodu benimde. ama bu normal doğuma yönlendirio. bakalım ilerleyen haftalarda neler olucak inşallah değişmez fikri:)
canım maşallah bitirmişsin herşeyini..gününde yaklaştı , ne güzel bebişine kavuşmana az kaldı. benim daha eksikler var, malum güne de daha vakit olunca ağırdan alıyorum:) benimde terliğim yok, nasıl bulup alıcam bilmem, şişliklerden ayaklarım palet gibi oldu erkek terliği filan alıcam heralde ama eşofman çok mantıklı canım, bende alayım aklımda olsun.
ayy canım...allah yardımcın olsun..:18: açılman inşallah hızlı ilerler canımda çatır çatır normal doğurursun..darısı başıma canım yaa..

Son düzenleme:

merhaba bende 27. haftamda aynı durumu yaşamıştım. 4 gün hastanede yattım. şuan 36. haftamızdayız ve bizim beyefendinin gelmeye hiiiçç niyeti yok :) merak etme gönlünü ferah tut, yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum, kendini fazla dinleme sadece bebeğinin hareketlerini kontrol et ve çok yorulma... her şeyin hayırlısı.. sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil tabi bu arada hazırlıklara da başlamalısınız :)

evet canım çok şükür darısı başına inşallah
benim ayaklarım hiç şişmedi 20. haftadan beri 0 tuz kullanıyorum nerdeyse bu sayede önledim çok şükür..
terliğini çok büyük alma doğumdan sonra hemen inmeye başlıyormuş..
ben ortapedik alıcam sezeryan olduğu için ilk ayağa kalktığında başın dönebiliyormuş ayağım rahat olsunmuş..eşim sağolsun araştırra araştıra prof oldu başıma
eşortmanı tavsiye ederim belini lastikli düşünüyorum dikişi acıtmasın diye çok ince alma nerde okusam çok üşüdük diyorlar doğumdan sonra..
mevsimlik alıcam üstüne de bir badi ve ince bir hırkayla çıkarım diyorum hastaneden..allah nasip eder inş canımm hepimize

kızlar bende bugun sancı var gırıp cıkıyor haberınız olsun ne olur ne olmaz ..korkuyor muyum? hayır,bakmışsınız listede sizi sollamışım listenin en sonundan en başına geçmişim number one

kızlar benım gobegımın ust kısmı kasılıp sancı yapıyo,ayaklarının oldugu yer dogum sancısı asagıda olmuyor mu bu ne demek acaba?????????????????????

yardımmmmmmmmmmmmmmm

selam herkesciklereeeee
doktordan geldik tosun paşanın rahatı yerinde ben doğurmak istediğim için artık büyük bir umutla nst de sancı çıkarmı bekledim ama yokkkk dr daha senin 3 haftan var dedi sezeryan olsa bile en erken 10 gün sonra olur dedi ve benim hevesim kursağımda kaldı ay çok sıkıldım yahuuuuuuu bu arada oğluşum 3700 gr geldi4 kiloya emin adımlarla ilerliyoruz haydi hayırlısııııı

satlarımız aynıymıs,bende hep bır umut oo sancın var hemen alalım der dıye gırıyorum ama nerde:)))bakalım perembe gıdıcem yıne belkı cıkar:)))))

senı 1 hafta sonra mı cagırdı yıne...

satlarımız aynıymıs,bende hep bır umut oo sancın var hemen alalım der dıye gırıyorum ama nerde:)))bakalım perembe gıdıcem yıne belkı cıkar:)))))

senı 1 hafta sonra mı cagırdı yıne...

evet aynıyız seninle bakalım aynı günmü doğurucaz:))))) evet canım 1 hafta sonra çağırdı beni daha doğrusu haftaya perşembe gidicem bende senin gibi

evet aynıyız seninle bakalım aynı günmü doğurucaz:))))) evet canım 1 hafta sonra çağırdı beni daha doğrusu haftaya perşembe gidicem bende senin gibi

herkes dogum tarıhleerı verdıkce ben dıyorum demırbas olarak bır ben kalıcam herhalde,beraber takılırız artık:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…